Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, orianna είπε:

ναι αλλα το πιθανο ειναι οτι σημερα θα γινει...οποτε αμα σταματουσες την τριτη δεν θα εκανες και πολλα πραγματα.οποτε τα τεστακια σε βοηθανε...κανε οτι μπορεις σημερα και αυριο και ευχομαι τα τεστακια να ειναι γουρλιδικα

Να σαι καλά κοριτσάκι μου!!Κατάλαβα μετά από μέρες πως λειτουργούν και τον άλλον μήνα θα πάρω από internet και θα μου είναι πιο εύκολο!Εσύ χρησιμοποιείς κάθε μήνα, πόσες μέρες σου παραμένει θετικό και οι γραμμές είναι τι ίδιο κόκκινες?

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Marillia επαφες κ το βραδυ σημερα κ αυριο κ μεθαυριο. Μονο ετσι θα εισαι καλλημενη. Γιατι αν ειχατε σημερα επαφη μετα απο μερες δεν μετραει θα ηταν ταλαιπωρημενο το σπερμα. Οποτε πιασε δουλεια για δυο μερουλες τωρα δεν τεμπελιαζουμε αντε να βγαλουν τα λεφτα τους τα τεστακια

χαχαχ μ άερεσε αύτο που είπες!!Το καλό είναι ότι το μάπα υλικό έφυγε χτες το πρωί!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Vana87 είπε:

Τεστ εκανα σημερα. Ειναι κατι στικακια clear and simple. Λες να ειναι νωρις;

αν ειχες ωορρηξια 1-8 δεν ειναι νωρις..βεβαια πολλες φορες γινονται και λαθη με τα τεστ.μεχρι ποτε ειχες επαφες?

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

αν ειχες ωορρηξια 1-8 δεν ειναι νωρις..βεβαια πολλες φορες γινονται και λαθη με τα τεστ.μεχρι ποτε ειχες επαφες?

Μεχρι 31. Μαλλον το χάσαμε αυτόν το μήνα!

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Να σαι καλά κοριτσάκι μου!!Κατάλαβα μετά από μέρες πως λειτουργούν και τον άλλον μήνα θα πάρω από internet και θα μου είναι πιο εύκολο!Εσύ χρησιμοποιείς κάθε μήνα, πόσες μέρες σου παραμένει θετικό και οι γραμμές είναι τι ίδιο κόκκινες?

χαχαχ μ άερεσε αύτο που είπες!!Το καλό είναι ότι το μάπα υλικό έφυγε χτες το πρωί!!

την πρωτη φορα ειχα για δυο μερες θετικο και την ιδια γραμμη με το τεστ.αυτον το μηηνα ειχα μια μερα θετικο και ιδια γραμμη τεστ.μπορει να μην χρειαστεις τον αλλομηνα.μακαρι να χρειαζεσαι τεστ εγκυμοσυνης.χαχαχα

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Μπραβο μαριλια ωραια ελα εισαι σε καλο δρομο!!! Εχω την εντυπωση δεν θα προλαβεις να παραγγειλεις θα σε προλαβουν τα θετικα νεα!!! Εμενα κραταει δυο μερες το θετικο. 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Γενικά σταματάω. Όταν όμως έχω πολλή δουλειά που επείγει δεν σταματάω. Το μαγείρεμα το αποφεύγω όμως όταν δούλευω, τουλάχιστον τα δύσκολα, γιατί μου εχει τύχει να με πάρουν σημαντικό τηλέφωνο κι εγώ να τηγανίζω κεφτεδάκια!

Γύρω στις 11 Σεπτεμβρίου. Θα δω και με τα τεστακια και θα σου ξαναπώ. Εντωμεταξύ ο άντρας μου, για να με παρηγορήσει μου είπε καλύτερα να γίνει αυτό το μήνα και να δούμε τα ευχάριστα στα γενέθλια μου (12 Σεπτεμβρίου). 

Με τις βιταμίνες τι θα κάνεις; θα πάρεις κ άλλες;

πρίν από 55 λεπτά , ElektraGr είπε:

Κορίτσιαααα.. την Τρίτη έχω την σαλπιγγογραφία ...μου ειπανε πως δν πονάει...θα κρατήσει 5-10 λεπτά αν δν είμαι αγχωμένη ... αντιβίωση την προηγούμενη κ το πρωί της ίδιας ... ντεπόν ή πονσταν μισή ώρα πριν ...και σερβιέτα λέει για τυχόν υγρά... και συνέχιση της αντιβίωσης μέχρι να τελειώσει ... αυτά τα λίγα κορίτσια ... για πείτε τυχόν εμπειρίες 

Εγώ δεν είχα πάρει αντιβίωση κ όλα καλά.ενα παυσίπονο κ τζάπα τόσο αγχος.λιγότερο απο 5 λεπτα κ ο πόνος δεν ηταν τίποτα.σαν τεστ παπ κ ελαχιστος πονος περιόδου.κ φοβόμουν οτι δεν θα μπορούσα να οδηγήσω μετα! Αλλά δεν ηταν τιποτα.κ η σερβιέτα χρειάζεται γιατί μετά βγαίνει το υγρό της εξέτασης κ όχι αιμα που νόμιζα εγώ! Να μας πεις κ εσυ μετα εντυπώσεις κ τα αποτελέσματα στα λένε αμέσως...

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Μπραβο μαριλια ωραια ελα εισαι σε καλο δρομο!!! Εχω την εντυπωση δεν θα προλαβεις να παραγγειλεις θα σε προλαβουν τα θετικα νεα!!! Εμενα κραταει δυο μερες το θετικο. 

Και μένα σήμερα  ήταν η δεύτερη!!Ακόμα δεν το πιστεύω να σου πω χαχα!!Περιέργο γιατί η σιγουριά με έτρωγε κάθε μήνα ότι ξέρω την ωορρηξία μου!!Μακάρι να αναιβούμε όλες στο πάω πινακάκι της καραμελίτσας!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

Πότε δε περιμένεις να αδιαθετήσεις?

Χθες περιμενα. Εντομεταξυ ποναω ενω ποτε δεν ποναω στην περιοδο. Και μια εβδομαδα μετα τις επαφες ειχα κράμπες στην κοιλια

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Vana87 είπε:

πρίν από 4 λεπτά , Vana87 είπε:

γτ ρε κοριτσι σταματησες?αν δεν μπορουσες στις μια ας εκανες στις 2...λογιικα με την ωορρηξια κατι σου διεφυγε..μπορει να καταλαβες την αρχη της..να εγινε την επομενη μεθεπονη μερα...

6penp2.png

On 15/8/2017 at 1:56 ΜΜ, Olivia3 είπε:

Εγω πινω πολλους φυσικους χυμους αλλα δεν παρατηρησα εαν με πειραζουν... νομιζω απλα με ενοχλουν ολα!!!

Εμενα ο φυσικος πορτοκαλι καπως με ενοχλει ειδικα το πρωι..αλλα αυτο κ παλια το παθαινα 

• Μου αρέσει 2

Just now, Vana87 είπε:

Χθες περιμενα. Εντομεταξυ ποναω ενω ποτε δεν ποναω στην περιοδο. Και μια εβδομαδα μετα τις επαφες ειχα κράμπες στην κοιλια

Εκανες τεστ και βγήκε αρνητικό?Μήπως να έκανες μια χοριακή?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...