Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

4 minutes ago, elenakii22 είπε:

Να χαιρεσαι το παιδακι σου κ συντομα να του χαρισετε ενα αδελφακι!!!πιστευω οτι απο την στιγμη που εχεις ηδη ενα παιδακι σημαινει πως ολο το συστημα λειτουργει κανονικα!θεωρω θεμα χρονο να πιασετε το σπορακι!εχεις πολλες πιθανοτητες να τα εχεις καταφερει!αφου ξερεις κ την ωορρηξια σου εισαι πολύ τυχερη!κανε υπομονη λιγες μερουλες κ θα μαθεις!χοριακη μπορεις να κανεις θα σου δειξει αλλα ισως ειναι καλυτερα να περιμενεις την καθυστερηση!εμεις με τον ανδρα μου προσπαθουμε πανω απο ενα χρονο και φαντασου πήρα αυτον το μηνα τεστ ωορρηξιας κ δεν εδειξαν ποτε θετικο!εφτασα 26η μερα κ ακομα αρνητικο!εχω αστατο κυκλο λογω πολυκυστικων και οπως καταλαβα δεν εκανα σε πολλους κυκλους ωορρηξια!οι κυκλιι κυμαίνονται 28-38! σμρ βρισκομαι 28η μερα..εννοειται σταματησα τα τεστ!δεν νομίζω οτι υπαρχει λογος σε αυτον τον κυκλο να κανω αλλα!οποτε απλα περιμενω πιτε θα ερθει!αγνωστο βέβαια!!!οποτε σου ξαναλεω ειναι πολυ σημαντικο που ξερεις ποτε εχεις ωορρηξια !προσπαθειτε καιρο για το δεύτερο?

Τον Γενάρη κάναμε ελεύθερα αλλα οχι σε γόνιμες μερες.Φεβρουάριο δν έκανα ωορηξια συμβαίνει κάνα 2 φορές το χρόνο αυτό.οπότε επίσημα από αυτόν. Άκου να δεις τι μου θύμισες με την ιστορία σου.Η κολλητή μου 4 χρονια.....Όπως το ακούς 4 χρονια είχε το δικό σου θέμα.πολυκυστικες και καθόλου ωορηξια.4 Χρόνια προσπαθούσαν .άλλαξαν 8 γυναικολόγος Μήπως κατι δν της δίνανε σωστά.φάρμακα για πρόκληση ωορηξιας και ένα σωρό που δν τα γνωρίζω καν.Αφού απελπιστηκε λοιπόν η κοπέλα κ δν γινόταν τίποτα.απλά σταμάτησε να το σκέφτεται.προχωρούσε την ζωή της κανονικά.Και..........προχθές γέννησε το δεύτερο!!!!!! Λοιπόν πίστη Όχι άγχος ο Θεός θα μας τα φέρει όλα βολικά!εκείνος ξέρει!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

8 minutes ago, λουπιτα είπε:

Τον Γενάρη κάναμε ελεύθερα αλλα οχι σε γόνιμες μερες.Φεβρουάριο δν έκανα ωορηξια συμβαίνει κάνα 2 φορές το χρόνο αυτό.οπότε επίσημα από αυτόν. Άκου να δεις τι μου θύμισες με την ιστορία σου.Η κολλητή μου 4 χρονια.....Όπως το ακούς 4 χρονια είχε το δικό σου θέμα.πολυκυστικες και καθόλου ωορηξια.4 Χρόνια προσπαθούσαν .άλλαξαν 8 γυναικολόγος Μήπως κατι δν της δίνανε σωστά.φάρμακα για πρόκληση ωορηξιας και ένα σωρό που δν τα γνωρίζω καν.Αφού απελπιστηκε λοιπόν η κοπέλα κ δν γινόταν τίποτα.απλά σταμάτησε να το σκέφτεται.προχωρούσε την ζωή της κανονικά.Και..........προχθές γέννησε το δεύτερο!!!!!! Λοιπόν πίστη Όχι άγχος ο Θεός θα μας τα φέρει όλα βολικά!εκείνος ξέρει!!!

ευτυχως εχουμε πετυχει κ ωορρηξια τυχαια με τον γιατρο μου απλα τοτε δεν προσπαθουσαμε!ακου να σου πω λιγα παραπανω πραγματα για εμενα..προσπαθουμς απο περυσι τον γεναρη.εμενα ομως ο ανδρας μου εκανε χρηση αναβολικων.τα σταματησε τωρα τον σεπτεμβρη και πηγε στο γιατρο χαλια ολες οι εξετασεις και του βρηκε κ κιρσοκηλη...ξανακαναμε εξετασεις γεναρη ανεβηκαν αρκετα κ το σπερμοδιαγραμμα βγηλε μετριο..ξεκινησαμε στον ενδοκρινολογο τωρα τον Φεβρουάριο κ αφου εκανε κ αλλες εξετασεις του βρηκε κ προβλημα στο θυροειδη κ ελληψη στην βιταμινη d οπως κ εμενα..ειμαι 26 κ ο ανδρας μου 35...οπως καταλαβες αν δεν επαιρνε αναβολικα θα ειχαμε αλλη εικονα..δλδ θα ηταν πιο ξεκαθαρο που ειναι το προβλημα..τωρα ειναι σαν να ξεκιναμε παλι απο το 0..φαντασου εκανε εξεταση τεστοστερονης τον σεπτεμβρη κ του βγηκε 19.5...τον ιανουαριου πηγε 170 χωρις αγωγη..μας ειπε ο γιατρος οτι πρεπει να παει κοντα στο 400 φαντασου.. οποτε χαλαρωσαμε,ειμαστε αισιόδοξοι  και πιστευουμε οτι συντομα θα πιασουμε!απλα περιμενουμε να λειτουργησουν λιγο τα φαρμακα για να παρει μπρος ο οργανισμος του..μπορει να παρει κ αμεσως..θα δειξει...οποτε θα περιμενουμε μεχει τον σεπτεμβρη σιγουρα κ αν εχουν ανεβει οι τιμες αλλα δεν εχουμε πιασει θα κοιταξουμε την κιρσοκηλη κ εμενα!

εσας σας βρισκω μια χαρα!!!!!!!μπορει κ να τα καταφερατε!!αν οχι ειμαι σιγουρη οτι θα γινει πολυ συντομα!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Το ευχομαι κ σε σένα κ σε μένα και σε όλες τις κοπέλες που θέλουν παιδάκι. Κοίταξε επειδή δούλευα σε μικροβιολογικα με σύμβαση εχω δει άπειρα σπέρματα με άπειρες παθήσεις.ξέρω πολύ καλά ότι τα αναβολικά καταστρέφουν το σπέρμα όπως προειπες κ εσύ δν ήταν νορμάλ..να κάνετε ότι σας πει ο γιατρός σας λοιπόν να συνέλθουν τα σπερματοζωάρια .ααααα μην τον ξεζουμιζεις κάθε μέρα Ε....κολπάκι ειδικό χαχαχα.αν εξπσρματωνει ο άντρας καθημερινά δν είναι τόσο δυνατό να γονιμοποιησης.Είναι ακόμα μπεμπε....χαχα ιδανική επαφή κάθε 2 μέρες.εεε που θα πάει λοιπόν.......θα το τσακωσεις το σπορακι σου.

@λουπιτα η αληθεια ειναι οτι δεν προσπαθουσαμε συστηματικα...δλδ αν δεν ειχαμε ορεξη δεν καναμε κατι..ααυτον τον μηνα ξεκινησαμε μερα παρα μερα,μας ειπε ο γιατρος οτι πρεπει να προσπαθησουμε συστηματικα,οποτε πιστευω καλα ειμαστε..ενταξει ετυχς τωρα να μην γινει ωορρηξια αλλα αλλη φορα μπορει να το πετύχουμε!φανταζομαι θα εχεις δει πολλα κ εσυ στο μικροβιολογικο...στο πρωτο σπερμοδιαγραμμα που καναμε δεν ειχε κανενα ποσοστο κ μονο στις παρατηρησεις εγραφε σπανιωτατα σπερματοζωαρια!οποτε καταλαβαινεις το σοκ που παθαμε!!

παντως αληθεια πιστευω οτι εχεις πολλες πιθανοτητες να εχεις ηδη πιασει!!στο ευχομαι πραγματικά!!σκεφτεσαι να κανεις χοριακη πριν την καθυστερηση?

Μπα οχι θα κανω αν βγει θετικό.μιας που το έχω ας το κανω.Μετά φυσικά χοριακη να δω νούμερα!χθες του λέω του άντρα μου.Αγάπη μου σαν να φούσκωσε το στηθος μου. Άντε καλε ιδέα σου.....

Σήμερα....μωρό μουυυυυ τουμπανιατηκαν! Λέει. Άντε να δούμε λοιπόν.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

7 minutes ago, λουπιτα είπε:

Μπα οχι θα κανω αν βγει θετικό.μιας που το έχω ας το κανω.Μετά φυσικά χοριακη να δω νούμερα!χθες του λέω του άντρα μου.Αγάπη μου σαν να φούσκωσε το στηθος μου. Άντε καλε ιδέα σου.....

Σήμερα....μωρό μουυυυυ τουμπανιατηκαν! Λέει. Άντε να δούμε λοιπόν.

χαχαχα!!κανε στις 25 το τεστ να δειξει σιγουρα!!!

• Μου αρέσει 2

Καλημερα!  Τεστακια ακουω και χαιρομαι!  Λουπιτα καλοσορισες στη παρεα μας και να σου ζησει ο γιος σου και γρηγορα το δευτερο....  Ποτε θα κανεις το τεστακι???  Μη μας κρατάς σε αγωνια!!!! 

Εγω τωρα κολοχτυπιεμαι πανω στο διάδρομο μιας και σηκώθηκα με εμετο το πρωι μαλλον επειδή ειδα οτι βγάλαν τον ντανο υποψηφιο απο το survivor.... Σημερα δεν εχω δουλειες βαρεθηκα μαλλον κανενα σουπερμαρκετ και καφεδακι!  Σκεφτομαι να αλλάξω τα μαλλια μου τι αποψη εχετε για τις αφελιες???  Γυναικες ειμαστε να περιποιηθουμε και λιγο

• Μου αρέσει 2

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

καλημερα!!! Χαχαχαχα @Alekagala και εγω εχω φρικαρει που τον εβγαλαν υποψηφιο! Η αφελειες ειναι θεμα προσωπου! Η κομμωτρια θα πρεπει να ξερει...εαν σου πηγαινουν ή οχι. 

Εχθες ειχα πολλες ζαλαδες αλλα υποθετω πως εχει πεσει ο αιματοκριτης μου. @elenakii22 ειχα κανονικα αιμα 2 μερες και μετα καφε 3 μερες... γενικοτερα ομως ετσι ειναι η περιοδος μου γτ εχω στίγμα και δεν χανω πολυ αιμα. Θα ελεγα κιολας οτι για 1η μερα ειχα και πιο πολύ απο καθε αλλη φορα οποτε ...δεν παιζει να ειμαι  κοριτσακια μου. Καλα θα ηταν βεβαια! Εχω ραντεβου με τον γιατρο την αλλη βδομαδα για τις τυπικες εξετασεις οποτε θα μου λυσει πιστευω τις αποριες.

@λουπιτα καλως ηρθες στην παρεα μας!!!! Να σου ζησει ο γιοκας και με το καλο και το επομενο!!!!

• Μου αρέσει 1

@Olivia3 σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Και εσύ στην προσπάθεια Ε....Άντε άντε να ακούσουμε ευχάριστα!

37 minutes ago, Alekagala είπε:

Καλημερα!  Τεστακια ακουω και χαιρομαι!  Λουπιτα καλοσορισες στη παρεα μας και να σου ζησει ο γιος σου και γρηγορα το δευτερο....  Ποτε θα κανεις το τεστακι???  Μη μας κρατάς σε αγωνια!!!! 

Εγω τωρα κολοχτυπιεμαι πανω στο διάδρομο μιας και σηκώθηκα με εμετο το πρωι μαλλον επειδή ειδα οτι βγάλαν τον ντανο υποψηφιο απο το survivor.... Σημερα δεν εχω δουλειες βαρεθηκα μαλλον κανενα σουπερμαρκετ και καφεδακι!  Σκεφτομαι να αλλάξω τα μαλλια μου τι αποψη εχετε για τις αφελιες???  Γυναικες ειμαστε να περιποιηθουμε και λιγο

@Alekagala σε ευχαριστώ πολύ.Εσύ σε τι φάση εισαι? Να περιμένουμε κ από σένα???χαχα εγω θα κάνω Σάββατο πρωί με την αυγούλα! Αν δν έρθει Παρασκευή που περιμένω. Όσο για τα μαλλάκια σου αν σου έρθει να κάνεις αλλαγή να την κάνεις.ωραίες οι αφέλειες.Εγώ έχω μαλλί Αβάνα χαχαχαχ

Διαφημίσεις

2 hours ago, Alekagala είπε:

καλημερα!!!οχι να μην κανεις αφελειες!θα το μετανιωσεις!εχω κανει πολλες φορες και οσο ωραιες ειναι (αν σου πανε)τοσο κουραστηκες ειναι!φαντασου εμενα επειδη ειναι προς το ισιο ουτε φτιαξιμο δεν ηθελαν..όμως το καλοκαιρι ειναι πολυ δυσκολο..ιδρωνεις πολυ και βγαζεις σπυρακια σε εκεινη την περιοχη απο τον ιδρωτα...θα σου ελεγα να το ξανασκεφτεις κ αν θες να τα κανεις απο χειμώνα!!αυτη ειναι η γνωμη μου!!σου μιλαω εκ πειρας!δεν ξερω αν καποια άλλη κοπελα εχει αλλη γνωμη απλα εγω τα εχω κανει πολλες φορες περυσι ηταν η τελευταια κ πιο παλια τα ειχα κ συνεχομενα αφελειες...

βγηκες καμια βολτα???

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα και από εμένα,

πω πω μου πήρε μία αιωνιότητα να τα διαβάσω όλα από εκεί που έμεινα. Χαίρομαι που οι εγκυμονούσες μας είναι όλες καλά. Και όλα τα κορίτσια μας εδώ είναι. Ελπίζω να ανέβουμε όλες γρήγορα στο επάνω μέρος του πίνακα......:-D

Μου λείψατε πάντως..... Εγώ χάθηκα γιατί είχα μια εβδομάδα δυσκολίες στη δουλειά και σχολούσα πολύ αργά, ωστόσο αρρώστησε και η κορούλα μου (ευτυχώς περαστικά), ωστόσο ήρθε και μια δύσκολη στιγμή για μένα.....( ένα μνημόσυνο...... μακριά από όλους μας......) και σαν να μην έφταναν όλα αυτά άλλαξα σύνδεση στο σταθερό με αποτέλεσμα να είμαι τρεις εβδομάδες χωρίς τηλέφωνο και κατ'επέκταση χωρίς internet.......:twisted: 

Ευτυχώς ήρθε η γραμμή και τώρα περιμένω να μου φέρουν το router να ενεργοποιηθεί και το internet>........:-P

Γενικά πέρασα λίγο πίκρα........ νομίζω σας ζάλισα.........

Συγνώμη αγένεια μου ξέχασα να πω ένα καλώς ήρθατε και στα καινούργια κορίτσια.........

• Μου αρέσει 3

8JPrp3.png

@elenakii22 γειά σου βρε όμορφη........ ναι δεν θα σου κρύψω πέρασα δύσκολα και δυστυχώς είναι πράγματα που δεν περνούν από το χέρι μας....... Σε χαίρομαι γιατί δεν αγχώνεσαι και κάνεις και πολύ καλά......... εύχομαι να αλλάξει κάτι γρήγορα........:wub:

• Μου αρέσει 1

8JPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...