Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

20 minutes ago, Alekagala είπε:

Μάρθα μου ο γιατρός σου τι σου ειπε γι'αυτήν την αργοπορία??? 

Τίποτα γιατι ξέρει ότι έχω ανώμαλο κύκλο μου είπε απλά όταν αδιαφετισω να πάω μετά για υπέροχο… 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Ουφ αυτοι οι ανώμαλοι κύκλοι....  Εκανα 3χρονια θεραπεια με αντισυλλιπτικα για να την ηρεμήσω και πραγματικά ειμαι στο +-3.... Ετσι και αλλιως απαγορευεται να ξαναπάρω αντισυλλιπτικα εφ όρου ζωης

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Κοριτσαρες μου ομορφες τι κανετε?κι εγω στην αναμονη περιοδου?ωορρηξιας?δεν ξερω τι μου γινεται.... @caramel_83 ακομα δεν μετρας μερες καθυστερησης...οποτε ειμαστε αισιοδοξες ακομα...οι υπολοιπες κοριτσια μου πως εισαστε?

Διαφημίσεις

15 minutes ago, elenakii22 είπε:

@Wannabemommy 27 εγω ειμαι στην αναμονη της περιοδου!υπολογιζω πρωταπριλια να ερθει!!!

Μακαρι να μην σου ερθει....και σε εσενα κοριτσι μου και σε ολες μας...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσαρες!!!! Ευχομαι ο Απριλιος να μας βρει ολες με ευχάριστα μονο νεα!!! 

Εχω μια απορια βρε κοριτσια.. εγω αδιαθετησα 15 του μηνα αλλα ακομα το στηθος μου με ποναει. Συνηθως μετα την περιοδο ξεπρηζεται και δεν ειναι τοσο ευαισθητο. Τους 2 μηνες που κανουμε ελευθερα  αισθανομαι αλλαγες και στην "Συμπεριφορά " του σωματος μου. Εχετε παρατηρησει εσεις κατι τετοιο??

• Μου αρέσει 2

Γεια σας κορίτσια!!!ξενύχταει καμια απο αγωνία η ειμαι η μοναδικη???καινούρια εδώ 

35 minutes ago, Olivia3 είπε:

Καλησπερα κοριτσαρες!!!! Ευχομαι ο Απριλιος να μας βρει ολες με ευχάριστα μονο νεα!!! 

Εχω μια απορια βρε κοριτσια.. εγω αδιαθετησα 15 του μηνα αλλα ακομα το στηθος μου με ποναει. Συνηθως μετα την περιοδο ξεπρηζεται και δεν ειναι τοσο ευαισθητο. Τους 2 μηνες που κανουμε ελευθερα  αισθανομαι αλλαγες και στην "Συμπεριφορά " του σωματος μου. Εχετε παρατηρησει εσεις κατι τετοιο??

Ποσες μερες σου κρατησε η περιοδος?ηταν κανονικο αιμα η καφε υγρα ψευτοπεριοδος δλδ...

• Μου αρέσει 1

37 minutes ago, Olivia3 είπε:

κοίταξε να δεις..απο οταν ξεκιναμε προσπάθειες δεν αλλαζουν οι αντιδρασεις του σωματος μας ομως πολλα πραγματα γινοντουσαν κ πριν απλα δεν διναμε βαση!δεν τα παρακολουθουσαμε!η περιοδος ποσες μερες σου κρατησε?ειχες κανονικη ροη?

@λουπιτακαλωσηρθες!!!!!πες μας δυο πράγματα γγια σενα να σε γνωρισουμε!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Ναι σωστα @elenakii22 απο υο αγχος μου ξεχασα να συστηθω.χαχαχ. λοιποοον ειμαι 31 χρόνων με έναν γιόκα 6 ετων στον οποιο οταν ήμουν έγκυος δν κατάλαβα ΤΊΠΟΤΑ.Ούτε σημαδια εγκυμοσυνης ούτε ζαλάδες απολύτως τίποτα λέμε.....Όπως είναι τώρα απλά με μια κοιλιά ναααα και μάλιστα με την πρώτη προσπάθεια. 

Είπαμε να βάλουν μπροστά για δευτερο λοιπόν. Σας κούρασα?Όχι Ε χαχαχ Αφού δν κοιμάστε! Έχω κύκλο 31 μερες σταθεροτατο. Τελευταίος περίοδος 21 Φεβρουαρίου με ωορηξια 10 του μηνα αυτού. 24 περιμένω να μηηηην ερθελα Αλλά 4 μερες μετα την ωορηξια ππόνοι περιόδου φριχτοι ....να σέρνομαι .Και πολλές κράμπες.Και δεκατα όλη μέρα από τότε μέχρι σήμερα.οι πόνοι κράτησαν αρκετές μέρες και μου έμειναν οι κράμπες και μια αγωνία ναααααααααααα!!!!!!

• Μου αρέσει 1

5 minutes ago, λουπιτα είπε:

Ναι σωστα @elenakii22 απο υο αγχος μου ξεχασα να συστηθω.χαχαχ. λοιποοον ειμαι 31 χρόνων με έναν γιόκα 6 ετων στον οποιο οταν ήμουν έγκυος δν κατάλαβα ΤΊΠΟΤΑ.Ούτε σημαδια εγκυμοσυνης ούτε ζαλάδες απολύτως τίποτα λέμε.....Όπως είναι τώρα απλά με μια κοιλιά ναααα και μάλιστα με την πρώτη προσπάθεια. 

Είπαμε να βάλουν μπροστά για δευτερο λοιπόν. Σας κούρασα?Όχι Ε χαχαχ Αφού δν κοιμάστε! Έχω κύκλο 31 μερες σταθεροτατο. Τελευταίος περίοδος 21 Φεβρουαρίου με ωορηξια 10 του μηνα αυτού. 24 περιμένω να μηηηην ερθελα Αλλά 4 μερες μετα την ωορηξια ππόνοι περιόδου φριχτοι ....να σέρνομαι .Και πολλές κράμπες.Και δεκατα όλη μέρα από τότε μέχρι σήμερα.οι πόνοι κράτησαν αρκετές μέρες και μου έμειναν οι κράμπες και μια αγωνία ναααααααααααα!!!!!!

Να χαιρεσαι το παιδακι σου κ συντομα να του χαρισετε ενα αδελφακι!!!πιστευω οτι απο την στιγμη που εχεις ηδη ενα παιδακι σημαινει πως ολο το συστημα λειτουργει κανονικα!θεωρω θεμα χρονο να πιασετε το σπορακι!εχεις πολλες πιθανοτητες να τα εχεις καταφερει!αφου ξερεις κ την ωορρηξια σου εισαι πολύ τυχερη!κανε υπομονη λιγες μερουλες κ θα μαθεις!χοριακη μπορεις να κανεις θα σου δειξει αλλα ισως ειναι καλυτερα να περιμενεις την καθυστερηση!εμεις με τον ανδρα μου προσπαθουμε πανω απο ενα χρονο και φαντασου πήρα αυτον το μηνα τεστ ωορρηξιας κ δεν εδειξαν ποτε θετικο!εφτασα 26η μερα κ ακομα αρνητικο!εχω αστατο κυκλο λογω πολυκυστικων και οπως καταλαβα δεν εκανα σε πολλους κυκλους ωορρηξια!οι κυκλιι κυμαίνονται 28-38! σμρ βρισκομαι 28η μερα..εννοειται σταματησα τα τεστ!δεν νομίζω οτι υπαρχει λογος σε αυτον τον κυκλο να κανω αλλα!οποτε απλα περιμενω πιτε θα ερθει!αγνωστο βέβαια!!!οποτε σου ξαναλεω ειναι πολυ σημαντικο που ξερεις ποτε εχεις ωορρηξια !προσπαθειτε καιρο για το δεύτερο?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...