Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

οχι την 12 -6 δεν την μετρας γιατι την μετρας στον επομενο κυκλο σαν πρωτη μερα περιοδου...δεν μπορεις να την μετρησεις δυο φορες θα βγαλεις παραπανω μερες στην χρονια...

χαχαχα εγώ έτσι το μετράω!!Μέχρι τη μέρα που θα μου ρθεί!!Τι είπες τώραααα....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@orianna να σε ρωτησω κατι?αν εχεις μεγαλο κυκλο οπως εγω και τους τελευταιους μηνες ερχεται με μια δυο μερες πανω κατω μπορεις να τον θεωρησεις και σταθερο η καμμια σχεση?

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, marillia είπε:

χαχαχα εγώ έτσι το μετράω!!Μέχρι τη μέρα που θα μου ρθεί!!Τι είπες τώραααα....

χαχαχαχα ειδες τι μαθαινει κανεις?οποτε και συ εχεις μια μερα μικροτερο κυκλο..

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 3 λεπτά , orianna είπε:

χαχαχαχα ειδες τι μαθαινει κανεις?οποτε και συ εχεις μια μερα μικροτερο κυκλο..

Καλά με έστειλες τώρα χαχαχ!!Κοίταξα τη εφαρμογή στο κινητό και έτσι το μετράει!!Που α πάρω και τα τεστάκια ωορρηξίας!!Εκει θα έρθει η  ανατροπή.

Just now, Nati85 είπε:

@orianna να σε ρωτησω κατι?αν εχεις μεγαλο κυκλο οπως εγω και τους τελευταιους μηνες ερχεται με μια δυο μερες πανω κατω μπορεις να τον θεωρησεις και σταθερο η καμμια σχεση?

μια δυο μερες διαφορα λεγεται κατα βαση σταθερος ο κυκλος. απλα αν ειναι παρα πολυ μεγαλος μπορεις να τον βοηθησεις φαρμακευτικα η να βρεις το αιτιο που ειναι μεγαλος γτ κανεις και λιγοτερες ωορρηξιες μεσα στο χρονο οποτε λιγοτερες ευκαιριες για μια εγκυμοσυνη.αλλο λοιπον το σταθερος και αλλο το φυσιολογικος.ας πουμε μια γυναικα εχει καθε 60 μερες περιοδο...αυτος ειναι ενας σταθερος κυκλος αλλα αυτο δεν τον κανει και φυσιολογικο. με πιασες?

@Ungry girl μην μου πεις οτι ακομα μετρας?

πρίν από 5 λεπτά , marillia είπε:

Καλά με έστειλες τώρα χαχαχ!!Κοίταξα τη εφαρμογή στο κινητό και έτσι το μετράει!!Που α πάρω και τα τεστάκια ωορρηξίας!!Εκει θα έρθει η  ανατροπή.

τι κυκλο κανεις εσυ?η εφαρμογη το μετραει οπως εσυ η οπως σου λεω εγω?

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , orianna είπε:

Ο κύκλος μου κυμαίνεται από 30-37 μέρες κάθε μήνα άλλα ότι να ναι!!Εγώ μετρούσα και τη πρώτη μέρα περιόδου.Η εφαρμογή όπως έσυ.Σταματάει μια μέρα πριν.Τώρα το παρατήρησα!!

• Μου αρέσει 1

Just now, orianna είπε:

μια δυο μερες διαφορα λεγεται κατα βαση σταθερος ο κυκλος. απλα αν ειναι παρα πολυ μεγαλος μπορεις να τον βοηθησεις φαρμακευτικα η να βρεις το αιτιο που ειναι μεγαλος γτ κανεις και λιγοτερες ωορρηξιες μεσα στο χρονο οποτε λιγοτερες ευκαιριες για μια εγκυμοσυνη.αλλο λοιπον το σταθερος και αλλο το φυσιολογικος.ας πουμε μια γυναικα εχει καθε 60 μερες περιοδο...αυτος ειναι ενας σταθερος κυκλος αλλα αυτο δεν τον κανει και φυσιολογικο. με πιασες?

Ναι το πιασα!!εμενα πριν γεννησω ηταν 33 με 34 μερες!  μεχρι και τον θηλασμο δεν εδινα σημασια ζητημα αν ειχε ερθει δυο φορες αλλα ηταν λογικο.μετα αφησα και λιγο χρονο να ηρεμησε και ο οργανισμος ειχα κανει και προλακτινη ειχε επανερθει στα φυσιολογικα και αρχισε να εμφανιζονται οι πολυκυστικες ωοθηκες και απο τοτε ολο εξετασεις και μεγαλους κυκλους!μονο τωρα εστρωσε λιγακι ως προς την σταθεροτητα αλλα οχι οτι ειναι φυσιολογικος.να δουμε τωρα με την tsh

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 31 λεπτά , orianna είπε:

ρε κοριτσι  γτ θελεις να με τρελανεις?τι σου εκανα?χαχαχαχα αυτα που γραφεις ειναι κυκλος 29 ημερων...στο ειχα ξανα πει αυτο.απο τις 14 μαιου μεχρι 12 ιουνιου ειναι 29 μερες κυκλος..αυτα ειναι βασικα πραγματα που πρεπει να ξερεις.

14μαιου ημερα 1η 

15μαιου ημερα 2η

16μαιου ημερα 3η      

17                     4η

18                      5η

19                      6η 

20                      7η

21                      8η

22                       9η

23                       10η

24                          11η

25                          12η 

26                          13η   

27                          14η

28                         15η

29                         16η

30                         17η

31                         18η

1                          19η

2                           20η

3                           21η

4                            22η

5                            23η 

6                            24η

7                            25η

8                           26η

9                           27η

10                         28η

11                          29η

αχαχαχαχχαχααχαχχαχα σε εβγαλα εκτος εαυτου χαχαχαχαχχαααχαχαχα ναι οντως

πρίν από 27 λεπτά , orianna είπε:

επισης και ο κυκλος 12 ιουνιου με 11 ιουλιου ειναι κυκλος 29. αρα δεν εχεις καθυστερηση ακομα...απλα πραγματα...σ αυτες τις ημερομηνιες που εδωσες κυκλος 28 δεν υπαρχει.

οχι την 12 -6 δεν την μετρας γιατι την μετρας στον επομενο κυκλο σαν πρωτη μερα περιοδου...δεν μπορεις να την μετρησεις δυο φορες θα βγαλεις παραπανω μερες στην χρονια...

απαπααααα εγω παντως σημεραα ειμαι 29η μερα ωραιαααα......

πρίν από 16 λεπτά , orianna είπε:

@Ungry girl μην μου πεις οτι ακομα μετρας?

@orianna εγω εχω ριθμισει την εφαρμογη οτι εχω κυκλο 28 μερες σημερα μου λεει οτι ειμαι στη 29η και οτι ειμαι στην 1η μερα καθηστερισης αρα δεν ισχιει ειμαι την μερα που περιμενω σημερα σωσταααα?????

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

χαχχαχαχα μου θυμισες μια φιλη μου που εχουμε 3 χρονια διαφορα και μου ελεγε την ηλικια της που ηταν 2 χρονια παρα πανω απο μενα.. και εκατσα και της εγραψα σε χαρτι μια μια τις χρονολογιες απο το 1983. το κοιτουσε κανα μισαωρο μεχρι που καταλαβε οτι ηταν 1 χρονο πιο μεγαλη απ οσο νομιζε...χαχαχα

η διαρκεια του κυκλου σου ειναι σημαντικη για να δεις και την ωορρηξια σ.λογικα κανεις 15η μερα ωορρηξια.αλλα πρεπει να παρεις τεστακια για να σιγουρευτεις σε κανα δυο κυκλους.κι αν βρισκεις καθε φορα το ιδιο τοτε μπορεις να προσαθεις και χωρις αυτα.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

χαχχαχαχα μου θυμισες μια φιλη μου που εχουμε 3 χρονια διαφορα και μου ελεγε την ηλικια της που ηταν 2 χρονια παρα πανω απο μενα.. και εκατσα και της εγραψα σε χαρτι μια μια τις χρονολογιες απο το 1983. το κοιτουσε κανα μισαωρο μεχρι που καταλαβε οτι ηταν 1 χρονο πιο μεγαλη απ οσο νομιζε...χαχαχα

χαχχαχαχααχαχαχα ρε συ ακου παντα αν μου ερχοταν πχ 10 του μηνα τν επομενο μου ερχοταν στανταρ 2 3 μερες πριν οκ?

αρα οπως τα λεμε δεν ειμαι στην πρωτη μερα καθηστερισης σωστα ειμαι στην αναμονη...αρα τα τεστ που πηρα που ελεγαν πως πρεπει να τα κανω την πρωτη μερα καθηστερισης εγω τα εκανα το ενα μια μερα πριν την αναμονη περιοδου και το ενα σημερα τη μερα που περιμενω χαχαχαχαχαχαχαχα εεεεε οχι!!!!!!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , marillia είπε:

Ο κύκλος μου κυμαίνεται από 30-37 μέρες κάθε μήνα άλλα ότι να ναι!!Εγώ μετρούσα και τη πρώτη μέρα περιόδου.Η εφαρμογή όπως έσυ.Σταματάει μια μέρα πριν.Τώρα το παρατήρησα!!

οποτε εσυ λογικα κανεις απο την 16η μεχρι την 23η μερα ωορρηξια.αλλα δεν ξερεις ποσο κραταει η φαση μετα την ωορρηξια...αν ειναι 14 μερες εισαι σ αυτα που σου εγραψα.αν ειναι 12 μερες ομως μπορεις να κανεις ακομα και την 25η μερα.ο κυκλος σου ειναι φυσιολογικος αλλα οχι πολυ σταθερος.

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

χαχχαχαχααχαχαχα ρε συ ακου παντα αν μου ερχοταν πχ 10 του μηνα τν επομενο μου ερχοταν στανταρ 2 3 μερες πριν οκ?

αρα οπως τα λεμε δεν ειμαι στην πρωτη μερα καθηστερισης σωστα ειμαι στην αναμονη...αρα τα τεστ που πηρα που ελεγαν πως πρεπει να τα κανω την πρωτη μερα καθηστερισης εγω τα εκανα το ενα μια μερα πριν την αναμονη περιοδου και το ενα σημερα τη μερα που περιμενω χαχαχαχαχαχαχαχα εεεεε οχι!!!!!!!!

οποτε αν ολα καλα κανω ωορριξια 15??

πρίν από 12 λεπτά , Ungry girl είπε:

απαπααααα εγω παντως σημεραα ειμαι 29η μερα ωραιαααα......

@orianna εγω εχω ριθμισει την εφαρμογη οτι εχω κυκλο 28 μερες σημερα μου λεει οτι ειμαι στη 29η και οτι ειμαι στην 1η μερα καθηστερισης αρα δεν ισχιει ειμαι την μερα που περιμενω σημερα σωσταααα?????

σωστα...να το ρυθμισεις σε κυκλο 29.

6penp2.png

Just now, orianna είπε:

σωστα...να το ρυθμισεις σε κυκλο 29.

αχχααχχα ααα ωραιααα οκ ναι θα το κανω παλυ καλα που το βρικαμε ακομα θα εψαχνα!!! βασικα δεν θα εψαχνα χαμπαρι δεν θα ειχα παρει χαχαχα

Just now, orianna είπε:

οποτε εσυ λογικα κανεις απο την 16η μεχρι την 23η μερα ωορρηξια.αλλα δεν ξερεις ποσο κραταει η φαση μετα την ωορρηξια...αν ειναι 14 μερες εισαι σ αυτα που σου εγραψα.αν ειναι 12 μερες ομως μπορεις να κανεις ακομα και την 25η μερα.ο κυκλος σου ειναι φυσιολογικος αλλα οχι πολυ σταθερος.

Υποπτεύομαι ότι είναι κάθε 14 μέρες(αδιαθετώ από τη τελευταία μέρα των υγρών).Οπως είπες περίπου αυτές τις μέρες.Αλλά υποθέσεις είναι.Θα πάρω τα τεστάκια να δω.Δεν είναι ο άτιμος σταθερός.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...