Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Ανάβυσσο πηγαμε.βαζω εναλλαξ διαφορα αλοη μετα πεπανθολ μετα γιαουρτι μεχρι και σουντοκρεμ εβαλα!ξερεις αυτη που ειναι για την αλλαγη πανας για συγκαμα! Ειμαι πολυ ασπρη βαζω πολυ αντηλιακο και δεν καθομαι στον ηλιο αλλα κυνηγουσα το παιδι να του βαζω αντηλιακο καπελο γιατι ηταν το δευτερο μπανιο μας και εγω δεν προσεξα η χαζη!!εσυ εχεις κανει κανενα μπανακι?

Α ναι ειχα παει καλαματα για δυο εβδομαδες τον ιουλιο. Κ τωρα 15 αυγουστο παλι. Εδω στην αθηνα ειναι περιπετεια ρε γαμωτο να πας για μπανιο ειχα παει μια κυριακη προς ναυπλιο κτο μετανιωσαμε!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , marillia είπε:

Kάνε και το άλλο τεστάκι που πήρες με πρωιά ούρα!!Αν δεν σου έρθει πήγαιε την Παρασκευή για μια χοριακή.Και μετά πάρε τηλ. το γιατρό σου.Είσαι σίγουρη πότε έγινε η ωορρηξία?Παίδεμα όντως!!

πρωτον δεν ξερω ποτε εκανα οωρριξια δευτερον δεν εχω γιατρο χααχχαχαχα:eek: και τριτων ναι με πρωινα το μονο που ελεγαν αυτα τα τεστ με την πρωτη μερα καθηστερισης!!!!θεωριτηκα σημερα ειναι η πρωτη μερα καθηστερισης

Just now, Ungry girl είπε:

πρωτον δεν ξερω ποτε εκανα οωρριξια δευτερον δεν εχω γιατρο χααχχαχαχα:eek: και τριτων ναι με πρωινα το μονο που ελεγαν αυτα τα τεστ με την πρωτη μερα καθηστερισης!!!!θεωριτηκα σημερα ειναι η πρωτη μερα καθηστερισης

Αφού δεν ξέρεις ακριβώς για την ωορρηξία υπομονούλα λίγο ακόμα.Που το βρήκες το τεστ?Πρώτη φορά το ακούω!!Τι εννοείς δε έχεις γιατρό?Ούτε σε τηλ δε μπορείς να τον βρείς?

πρίν από 43 λεπτά , caramel_83 είπε:

λοιπον εκανα και προλακτινη, την βρηκα εχω 15,58  πιστευω οτι ειναι απο τα χαπια, ειναι η τριτη εβδομαδα τωρα που τα παιρνω οποτε λογιακ θα πεφτει η τιμη της tsh και μου τα κανει αυτα, ειχα μονο χθες το βραδυ ισα ισα λιγο ασπρο αλλα οχι σε υγρη μορφη

Το υπολοιπο στηθος σου ειναι καπου κοκκινο?δεν θα ειναι κατι απλως παρε ενα τηλεφωνο να ρωτησεις τον γυναικολογο η την ενδοκρινολογο γιατι ειπες σε τσουζει λιγο.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Just now, orianna είπε:

αρα ο κυκλος σου δεν θα ηταν 28 ημερων αλλα παραπανω.

μα πας μαιος μου ειχε ερθει 14 του μηνα ιουνιο μου ειχε ερθει 12 του μηνα ιουλιο 11 του μηνα και τωρα?????

αγνωητε!

πρίν από 49 λεπτά , caramel_83 είπε:

λοιπον εκανα και προλακτινη, την βρηκα εχω 15,58  πιστευω οτι ειναι απο τα χαπια, ειναι η τριτη εβδομαδα τωρα που τα παιρνω οποτε λογιακ θα πεφτει η τιμη της tsh και μου τα κανει αυτα, ειχα μονο χθες το βραδυ ισα ισα λιγο ασπρο αλλα οχι σε υγρη μορφη

η προλακτινη ειναι καλη..οποτε λογικα δεν ειναι γαλα οτι ειδες.μηως υπολλειματα καποιας κρεμας η αφρολουτρο κτλ?

6penp2.png

Just now, marillia είπε:

Αφού δεν ξέρεις ακριβώς για την ωορρηξία υπομονούλα λίγο ακόμα.Που το βρήκες το τεστ?Πρώτη φορά το ακούω!!Τι εννοείς δε έχεις γιατρό?Ούτε σε τηλ δε μπορείς να τον βρείς?

Just now, marillia είπε:

πηγα σε ενα φαρμακειο και δεν ειδα τη μαρκα μωλης γυρισα σπτι το κοιταξα στο ιντερνετ και οχι μονο ψιλο μαπα μιαζει αλλα τα πιρα τα 2 τεστ 12 ευρο και στο ιντερνετ τα ιδια εχουν 3,50 ευρο με πιασαν κωτσο

οχι δεν εχω καποιο γιατρο στανταρ για εξετασεις πηγενα οπου δηποτε τωρα μου συστησαν καποιον για να παω

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Α ναι ειχα παει καλαματα για δυο εβδομαδες τον ιουλιο. Κ τωρα 15 αυγουστο παλι. Εδω στην αθηνα ειναι περιπετεια ρε γαμωτο να πας για μπανιο ειχα παει μια κυριακη προς ναυπλιο κτο μετανιωσαμε!!!

Ναι ασε δυσκολο πολυ ταλαιπωρια ειναι!2 μπανια μονο.ενα απογευμα λεμε να παμε σαλαμυκονο σε καποιους φιλους!δεν ειναι καθαρα λενε αλλα εγω μικρη πηγαινα καθε μερα με την γιαγια μου στις διακοπες.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

πηγα σε ενα φαρμακειο και δεν ειδα τη μαρκα μωλης γυρισα σπτι το κοιταξα στο ιντερνετ και οχι μονο ψιλο μαπα μιαζει αλλα τα πιρα τα 2 τεστ 12 ευρο και στο ιντερνετ τα ιδια εχουν 3,50 ευρο με πιασαν κωτσο

οχι δεν εχω καποιο γιατρο στανταρ για εξετασεις πηγενα οπου δηποτε τωρα μου συστησαν καποιον για να παω

Κράτα μια επιφύλαξη για το τεστ!!Εγώ λέω να περιμένεις μέχρι Παρασκευή και αν δεν αδιαθετήσεις να κάνεις χοριακή!!Μακάρι να μην έρθει!!

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , orianna είπε:

αρα ο κυκλος σου δεν θα ηταν 28 ημερων αλλα παραπανω.

ε πω αφου μου εχει ερθει απο το μαιο 14 ιουνιο 12 ιουλιο 11 παιζω με 28 -29 μερες

Just now, marillia είπε:

Κράτα μια επιφύλαξη για το τεστ!!Εγώ λέω να περιμένεις μέχρι Παρασκευή και αν δεν αδιαθετήσεις να κάνεις χοριακή!!Μακάρι να μην έρθει!!

μακαρι παρακαλαω να ηταν τα χειροτερα τεστ χαχαχαχαχχαχαχα 

μακαρι παρακαλαω να ηταν τα χειροτερα τεστ χαχαχαχαχχαχαχα 

Αφου είσαι τρελήηη χαχαχ!!Σου είχα πει να πάρεις το iq.Και δεν κοίταξες καν τι πήρες χαχα!!Καλά και γω 2-3 φορές έχω κάνει και είχα πάρει 2 το iq kai μια το yew or no.Το χω απωθημένο να πάρω ένα clearblue.

μα πας μαιος μου ειχε ερθει 14 του μηνα ιουνιο μου ειχε ερθει 12 του μηνα ιουλιο 11 του μηνα και τωρα?????

αγνωητε!

ρε κοριτσι  γτ θελεις να με τρελανεις?τι σου εκανα?χαχαχαχα αυτα που γραφεις ειναι κυκλος 29 ημερων...στο ειχα ξανα πει αυτο.απο τις 14 μαιου μεχρι 12 ιουνιου ειναι 29 μερες κυκλος..αυτα ειναι βασικα πραγματα που πρεπει να ξερεις.

14μαιου ημερα 1η 

15μαιου ημερα 2η

16μαιου ημερα 3η      

17                     4η

18                      5η

19                      6η 

20                      7η

21                      8η

22                       9η

23                       10η

24                          11η

25                          12η 

26                          13η   

27                          14η

28                         15η

29                         16η

30                         17η

31                         18η

1                          19η

2                           20η

3                           21η

4                            22η

5                            23η 

6                            24η

7                            25η

8                           26η

9                           27η

10                         28η

11                          29η

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 4 λεπτά , orianna είπε:

14μαιου ημερα 1η 

15μαιου ημερα 2η

16μαιου ημερα 3η      

17                     4η

18                      5η

19                      6η 

20                      7η

21                      8η

22                       9η

23                       10η

24                          11η

25                          12η 

26                          13η   

27                          14η

28                         15η

29                         16η

30                         17η

31                         18η

1                          19η

2                           20η

3                           21η

4                            22η

5                            23η 

6                            24η

7                            25η

8                           26η

9                           27η

10                         28η

11                          29η

Ασχετο 30 δεν είναι?Δεν μετράμε και τις 12/6?

πρίν από 15 λεπτά , Ungry girl είπε:

αγνωητε!

επισης και ο κυκλος 12 ιουνιου με 11 ιουλιου ειναι κυκλος 29. αρα δεν εχεις καθυστερηση ακομα...απλα πραγματα...σ αυτες τις ημερομηνιες που εδωσες κυκλος 28 δεν υπαρχει.

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Ασχετο 30 δεν είναι?Δεν μετράμε και τις 12/6?

οχι την 12 -6 δεν την μετρας γιατι την μετρας στον επομενο κυκλο σαν πρωτη μερα περιοδου...δεν μπορεις να την μετρησεις δυο φορες θα βγαλεις παραπανω μερες στην χρονια...

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...