Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , orianna είπε:

εξεταση προσφατη προλακτινη εχεις κανει?καραμελιτσα μου υποθειροειδισμο εχει καποια οταν ειναι εξω απο τις φυσιολογικες τιμες η tsh. εσυ στα φυσιολογικα δεν εισαι?4 και κατι ειναι στις φυσιολογικες τιμες.

πρεπει να ψαξω να δω αν εκανα και προλακτινη, εχω υποκλινικο υποθυρεοειδισμο γι'αυτο και παιρνω τ4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@Farmakotriftena @marillia την πηρα τη γιατρο κοριτσια και μου δωσε υποθετα για εξι μερες...οι μυκητες εμφανιστηκαν μια μερα μετα το θετικο ωορρηξιας..και επαφη ειχαμε μονο την ημερα του θετικου..οπως καταλαβατε σκουρα τα πραγματα γι αυτο το μηνα.στον αντρα μου αν και δεν εχει κατι ειπε να παρει χαπια..πριν χρονια που ειχα παθει παλι ειχα παρει σπορανοχ 3 μερες και ξεμπερδεψα.τωρα θα παιδευομαι με τα υποθετα.επισης φευγουμε και σουκου και δεν νομιζω οτι θα κατσουμε χωρις επαφη...και ο αντρας μου θα εχει τελειωσει με τα χαπια ενω εγω θα εχω αλλο ενα υποθετο...δεν υπαρχει περιπτωση να τον κολλησω ομως τοτε?

6penp2.png

λοιπον εκανα και προλακτινη, την βρηκα εχω 15,58  πιστευω οτι ειναι απο τα χαπια, ειναι η τριτη εβδομαδα τωρα που τα παιρνω οποτε λογιακ θα πεφτει η τιμη της tsh και μου τα κανει αυτα, ειχα μονο χθες το βραδυ ισα ισα λιγο ασπρο αλλα οχι σε υγρη μορφη

πρίν από 5 λεπτά , orianna είπε:

την πηρα τη γιατρο κοριτσια και μου δωσε υποθετα για εξι μερες...οι μυκητες εμφανιστηκαν μια μερα μετα το θετικο ωορρηξιας..και επαφη ειχαμε μονο την ημερα του θετικου..οπως καταλαβατε σκουρα τα πραγματα γι αυτο το μηνα.στον αντρα μου αν και δεν εχει κατι ειπε να παρει χαπια..πριν χρονια που ειχα παθει παλι ειχα παρει σπορανοχ 3 μερες και ξεμπερδεψα.τωρα θα παιδευομαι με τα υποθετα.επισης φευγουμε και σουκου και δεν νομιζω οτι θα κατσουμε χωρις επαφη...και ο αντρας μου θα εχει τελειωσει με τα χαπια ενω εγω θα εχω αλλο ενα υποθετο...δεν υπαρχει περιπτωση να τον κολλησω ομως τοτε?

Πιστεύω δεν θα χεις θεματάκι γιατί θα έχει μείνει ένα υπόθετο!Κάντε την θεραπεία να ξεμπερδευεται!!Ατιμοι μύκητες!!Τους μισώωωω

Κοριτσια μουυ!!! Καλησπερα τι μου κανεται ζεστη φουλ ετσι????

εχθες εκανα τεστ και μου βγηκε αρνητικο σημερα το πρωι επανελαβα παλυ ενα με μια αισιοδοξια που με ειχε περιβαλει και παλυ αρνητικο....το μυστιριο τς υποθεσης ειναι πως ενω πριν 2 μερες πονουσα χαμηλα τωρα δεν ποναω..και ενω νιωθω (καπως υγρη)

νομιζω οτι μου ηρθε αλλα παντα οταν μου ερχεται στην αρχη εστω και λιγο καφε ποναω χθες παρατηρισα στο σλκουπισμα καποια ασπαρα υγρα ελαχηστα και δεν μαζευω το μυαλλο μου παλι....

πηρα κατι τεστ οτι να ναι prist test εχει χρισημοποιησει καμια?

και αν οντως δεν ειναι εγγυμοσηνη γιατι δεν μου ερχεται αφου ενιωσα πονο σαματησε..????

SOS:-(

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , caramel_83 είπε:

πρεπει να ψαξω να δω αν εκανα και προλακτινη, εχω υποκλινικο υποθυρεοειδισμο γι'αυτο και παιρνω τ4

υποκλινικος υποθυρεοειδισμος ειναι οταν η tsh  ειναι εκτος φυσιολογικων οριων.τοτε μπορει να εχεις  υπερπρολακτιναιμια και γι αυτο να παραγει και το στηθος γαλα λογω αυξημενης προλακτινης.το εργαστηριο που πηγαινω δινει μεχρι 5 tsh  στα φυσιολογικα...ειναι θεμα εργαστηριου και μηχανιματος η τιμη.

6penp2.png

πρίν από 13 λεπτά , Ungry girl είπε:

εχθες εκανα τεστ και μου βγηκε αρνητικο σημερα το πρωι επανελαβα παλυ ενα με μια αισιοδοξια που με ειχε περιβαλει και παλυ αρνητικο....το μυστιριο τς υποθεσης ειναι πως ενω πριν 2 μερες πονουσα χαμηλα τωρα δεν ποναω..και ενω νιωθω (καπως υγρη)

νομιζω οτι μου ηρθε αλλα παντα οταν μου ερχεται στην αρχη εστω και λιγο καφε ποναω χθες παρατηρισα στο σλκουπισμα καποια ασπαρα υγρα ελαχηστα και δεν μαζευω το μυαλλο μου παλι....

και αν οντως δεν ειναι εγγυμοσηνη γιατι δεν μου ερχεται αφου ενιωσα πονο σαματησε..????

Κοριτσι μπορει να αργησε η ωορηξια σου. Μπορει απτο ανχος σου να μπλοκαρες. Αν σου καθηστερησει πανω απο μια εβδομαδα πρεπει να πας στο γιατρο μηπως ειναι καμια κυστουλα. Συμβαινουν καθηστερησεις ξεανχωσου κ πιστευω θα σου ερθει.

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Κοριτσι μπορει να αργησε η ωορηξια σου. Μπορει απτο ανχος σου να μπλοκαρες. Αν σου καθηστερησει πανω απο μια εβδομαδα πρεπει να πας στο γιατρο μηπως ειναι καμια κυστουλα. Συμβαινουν καθηστερησεις ξεανχωσου κ πιστευω θα σου ερθει.

σε ευχαριστω ναι τωρα απλα λεω ας μου ερθει γτ ποιο πολυ πεδεμα ειναι αυτο!!!

πρίν από 18 λεπτά , Ungry girl είπε:

μου χει συμβει και μενα να ξυπνησω το βραδυ απο πονο να νομιζω οτι θα ερθει και να παρω παυσιπονο αλλα ηρθε μετα απο μια εβδομαδα.ειχα κανει και γω τεστ τοτε και ηταν αρνητικο.απο την στιγμη που δεν ξερεις ποτε ηταν η ωορρηξια ειναι ολα πιθανα.σε ποια μερα εισαι?

6penp2.png

πρίν από 28 λεπτά , caramel_83 είπε:

λοιπον εκανα και προλακτινη, την βρηκα εχω 15,58  πιστευω οτι ειναι απο τα χαπια, ειναι η τριτη εβδομαδα τωρα που τα παιρνω οποτε λογιακ θα πεφτει η τιμη της tsh και μου τα κανει αυτα, ειχα μονο χθες το βραδυ ισα ισα λιγο ασπρο αλλα οχι σε υγρη μορφη

Caramel το υγρο απτο στηθος συνηθως ειναι απο προλακτινη. Το 15 ειναι εντος των φυσιολογικων οριων αλλα η προλακτινη αλλαζει συνεχεια κ το 15 ειναι αρκετο για να αλλαξει σε μεγαλητερο. Πρεπει να δεις γυναικολογο παντως.

Διαφημίσεις

Just now, orianna είπε:

μου χει συμβει και μενα να ξυπνησω το βραδυ απο πονο να νομιζω οτι θα ερθει και να παρω παυσιπονο αλλα ηρθε μετα απο μια εβδομαδα.ειχα κανει και γω τεστ τοτε και ηταν αρνητικο.απο την στιγμη που δεν ξερεις ποτε ηταν η ωορρηξια ειναι ολα πιθανα.σε ποια μερα εισαι?

εεεε αυτο δεν μου χει ξανα συμβει να ποναω και να μην ερθει να εχω καθηστεριση μια 2 μερες ναι σπανια αλλα να ποναω και τπτ και τωρα να μην ποναω κι ολασ χαχαχαχαχα....29η ειμαι σχεδων παντα ειμαι 28 μερες

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

εεεε αυτο δεν μου χει ξανα συμβει να ποναω και να μην ερθει να εχω καθηστεριση μια 2 μερες ναι σπανια αλλα να ποναω και τπτ και τωρα να μην ποναω κι ολασ χαχαχαχαχα....29η ειμαι σχεδων παντα ειμαι 28 μερες

Εσυ δεν ειχες κανει τεστ ωορηξιας την 13 μερα κ ηταν αρνητικο ή σε μπερδευω?? Αν σουειχε βγει αρνητικο 13 μερα θα ειναι πιο μεγαλος οκκυκλος σου.

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

Kάνε και το άλλο τεστάκι που πήρες με πρωιά ούρα!!Αν δεν σου έρθει πήγαιε την Παρασκευή για μια χοριακή.Και μετά πάρε τηλ. το γιατρό σου.Είσαι σίγουρη πότε έγινε η ωορρηξία?Παίδεμα όντως!!

21 ώρες πρίν, linaa είπε:

Που πηγατε για μπανακι? Πεπανθολ ναι συμφωνω κεγω.  Κ γιαουρτακι κανει καλο κ πολυ νερο να πινεις. Α κ αν εχεις καει πολυ κ πονας μπορεις να πιεις κ ενα ντεπον καταλαγιαζει την φλεγμονη στο δερμα.

Ανάβυσσο πηγαμε.βαζω εναλλαξ διαφορα αλοη μετα πεπανθολ μετα γιαουρτι μεχρι και σουντοκρεμ εβαλα!ξερεις αυτη που ειναι για την αλλαγη πανας για συγκαμα! Ειμαι πολυ ασπρη βαζω πολυ αντηλιακο και δεν καθομαι στον ηλιο αλλα κυνηγουσα το παιδι να του βαζω αντηλιακο καπελο γιατι ηταν το δευτερο μπανιο μας και εγω δεν προσεξα η χαζη!!εσυ εχεις κανει κανενα μπανακι?

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Εσυ δεν ειχες κανει τεστ ωορηξιας την 13 μερα κ ηταν αρνητικο ή σε μπερδευω?? Αν σουειχε βγει αρνητικο 13 μερα θα ειναι πιο μεγαλος οκκυκλος σου.

ναι τελευταιο τεστ 13 και αρνιτικο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...