Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

κοριτσια γνωριζει καποια αν χαπια για μυκητες μπορουν να κανουν ζημια στην εμφυτευση αν τυχον παει να γινει?πηγα για μπανιο χτες ολη μερα και οταν γυρισα ειχα καψιμο.και σημερα εχω μυκητες στανταρ.

6penp2.png

4 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Αύριο ταξιδεύουμε οπότε λίγο δύσκολο!Από Τετάρτη!

Καλέ γιατί δεν κάνεις ένα τεστ εγκυμοσύνης;;; αύριο να'σαι με μια μέρα καθυστέρηση,  σωστά;

1 hour ago, orianna είπε:

κοριτσια γνωριζει καποια αν χαπια για μυκητες μπορουν να κανουν ζημια στην εμφυτευση αν τυχον παει να γινει?πηγα για μπανιο χτες ολη μερα και οταν γυρισα ειχα καψιμο.και σημερα εχω μυκητες στανταρ.

Εγώ σαν φαρμακοποιός θα σου έλεγα να μην πάρεις χάπι.  Όχι γιατί μπορεί να κάνει ζημιά σε μια ενδεχόμενη εμφύτευση, αλλά γενικά αντιμυκητιασικα χάπια δίνονται μετά από μια επιμονή  μόλυνση. Βάλε κολπικό υποθετο.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Καλέ γιατί δεν κάνεις ένα τεστ εγκυμοσύνης;;; αύριο να'σαι με μια μέρα καθυστέρηση,  σωστά;

Εγώ σαν φαρμακοποιός θα σου έλεγα να μην πάρεις χάπι.  Όχι γιατί μπορεί να κάνει ζημιά σε μια ενδεχόμενη εμφύτευση, αλλά γενικά αντιμυκητιασικα χάπια δίνονται μετά από μια επιμονή  μόλυνση. Βάλε κολπικό υποθετο.

Καλημέρα!!Ναι!Είπα να περιμένω και σήμερα μήπως καθυστερησει από μπάνια και τέτοια!Πάντως από χτες που είδα τα καφέ είμαι πεντακάθαρη!Σαν να μην έγινε τίποτα!Αισθάνομαι βέβαια ότι θα έρθει αλλά δεν .....θα δείξει!!!

• Μου αρέσει 2

EvgLp2.png

8 ώρες πρίν, orianna είπε:

Kαλημέρα κορίτσια!!

orianna μου την εμφύτευση πιστεύω δεν  την εμποδίζει.Ισως την σύλληψη(οταν είσαι στις γόνιμες) και πιο πολύ από τους μύκητες γιατί αλλάζει το ph του κόλπου,και μπορεί το σπέρμα να μην ζήσει.Μπορείς όπως λέει η φαρμακοποιός μας να βάλεις κάποιο φυτικό υπόθετο ή να πάρεις τον γιατρό σου και να του πεις στην περίπτωση αυτή τη να πάρεις!!

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα, κορίτσια!!! Καλές διακοπές σε όσες πάτε!! Να περάσετε καλά!!!! 

@Ungry girl μην πτοείσαι!!! Κάνε ένα τεστάκι αύριο, αν δε σου έχει έρθει ακομη. Μπορεί να μην το ανιχνεύει ακόμη!!! :wub:

• Μου αρέσει 1

καλημερα κοριτσια μου, 

@Ungry girl μην απογοητευεσαι καλη μου, αν δεν ερθει κανε αλλο ενα σε λιγες μερες, μπορει να ειναι νωρις και να μην εδειξε, αν και παλι ειναι αρνητικο δεν απογοητευομαστε, σκεφτομαστε θετικα και παμε για τον επομενο ;) 

ρε κοριτσια να σας πω κατι αν το εχει παθει καμια, απο προχθες το απογευμα με ποναει πολυ το αριστερο μου στηθος στην θηλη και στην ρογα , σαν να με τσουζει και λιγο και χθες το βραδυ νομιζω οτι ειδα λιγο ασπρο παχυρευστο στην ρογα μου οπως ειναι ας πουμε το υγρο που βγαινει απο ενα σπυρακι οταν το στιβουμε, πιστευω οτι ειναι ορμονικο λογω χαπιων που εχουν αρχισει και πεφτει η τιμη της tsh, συν οτι εχω ενοχλησεις στις ωοθηκες ετσι οπως το υπολογιζω ειμαι στις γονιμες, λεω να το αφησω λιγες μερες και αν δεν μου περασει να παρω τηλ τον γιατρο

τωρα εψαξα στο ιντερνετ και διαβασα σε αρκετα αρθρα οτι και  ο υποθυροειδισμος το κανει αυτο, :? 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, μπουμπού92 είπε:

Καλημέρα, κορίτσια!!! Καλές διακοπές σε όσες πάτε!! Να περάσετε καλά!!!! 

@Ungry girl μην πτοείσαι!!! Κάνε ένα τεστάκι αύριο, αν δε σου έχει έρθει ακομη. Μπορεί να μην το ανιχνεύει ακόμη!!! :wub:

Μπουμπου μου σε ευχαριστω εκανα και το πρωι αρνητικό..

Δεν μου εχει ερθει ακομα αλλα θα μου ερθει αφου ηταν αρνητικο αν και δεν ποναωωω

πρίν από 55 λεπτά , caramel_83 είπε:

καλημερα κοριτσια μου, 

@Ungry girl μην απογοητευεσαι καλη μου, αν δεν ερθει κανε αλλο ενα σε λιγες μερες, μπορει να ειναι νωρις και να μην εδειξε, αν και παλι ειναι αρνητικο δεν απογοητευομαστε, σκεφτομαστε θετικα και παμε για τον επομενο ;) 

ρε κοριτσια να σας πω κατι αν το εχει παθει καμια, απο προχθες το απογευμα με ποναει πολυ το αριστερο μου στηθος στην θηλη και στην ρογα , σαν να με τσουζει και λιγο και χθες το βραδυ νομιζω οτι ειδα λιγο ασπρο παχυρευστο στην ρογα μου οπως ειναι ας πουμε το υγρο που βγαινει απο ενα σπυρακι οταν το στιβουμε, πιστευω οτι ειναι ορμονικο λογω χαπιων που εχουν αρχισει και πεφτει η τιμη της tsh, συν οτι εχω ενοχλησεις στις ωοθηκες ετσι οπως το υπολογιζω ειμαι στις γονιμες, λεω να το αφησω λιγες μερες και αν δεν μου περασει να παρω τηλ τον γιατρο

τωρα εψαξα στο ιντερνετ και διαβασα σε αρκετα αρθρα οτι και  ο υποθυροειδισμος το κανει αυτο, :? 

Καραμελ ναι δεν.πτοουμε δεν ειναι η πρωτη φορα που βγενει αρνητικο αχααχαχαα εχω συνηθισειι

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, caramel_83 είπε:

καλημερα κοριτσια μου, 

Καλησπέρα, εγώ αυτό το υγρό το είχα στον προηγούμενο κύκλο αλλά στεγνό (tsh τον Απρίλιο 2,15), πόνο στις θηλες δεν είχα αλλά έχω σε αυτόν τον κύκλο... 

17 ώρες πρίν, KarMar84 είπε:

Από προχθές το μεσημέρι μέχρι σήμερα το πρωί τίποτα απολύτως και σήμερα μετά την δουλειά πάλι καφέ (ή αίμα που άργησα να το δω) σε μέγεθος 2€ φαντάσου... Ροή δεν είχα καμία μέρα, το περισσότερο ήταν το Σάββατο στο σερβιετακι και από τότε σήμερα ξανά λίγο... 

Οπότε κάνε σε λίγες μέρες για να σιγουρευτείς.μπορεί να ήταν εμφύτευση, μπορεί να ήταν κ περίοδος με μικρή ροή...να είσαι ετοιμη για όλα κ μακάρι να είναι το επιθυμητό βέβαια!!!

• Μου αρέσει 1

Kalispera koritsiaaa. Popo poli zesti arxise to martirio pali :?. Pos ine i kenouries egkioules mas ? @maria1988 sigxaritiria kali m. Pos pas exis kafetia ? Ixa kai ego min agxonese ego piga sxedo mexri to trito mina kai ixa. Eperna progesteroni kai evaza kai ipotheta. Na xekourazese kali m. Pies kopeles exoume sti anamoni ? Euxome na exoume nea sintoma apoles. Sas stelno mpempedoskoni xxxxx. I ipolipes dinamika trelitse stis diakopes sas enas mina akoma gia na perasete telia me to kalo sas kai xegniasta stis diakopes sas. 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, caramel_83 είπε:

καλημερα κοριτσια μου, 

εξεταση προσφατη προλακτινη εχεις κανει?καραμελιτσα μου υποθειροειδισμο εχει καποια οταν ειναι εξω απο τις φυσιολογικες τιμες η tsh. εσυ στα φυσιολογικα δεν εισαι?4 και κατι ειναι στις φυσιολογικες τιμες.

6penp2.png

πρίν από 11 λεπτά , andrianni είπε:

Οπότε κάνε σε λίγες μέρες για να σιγουρευτείς.μπορεί να ήταν εμφύτευση, μπορεί να ήταν κ περίοδος με μικρή ροή...να είσαι ετοιμη για όλα κ μακάρι να είναι το επιθυμητό βέβαια!!!

Σε ευχαριστώ! Ναι εννοείται είμαι προετοιμασμενη για κάθε ενδεχόμενο, θα κάνω την Παρασκευή και βλέπουμε... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...