Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , maria1988 είπε:

Σταθερά όταν πηγαίνω τουαλέτα βγαίνουν κάποια κομμάτια καφέ. Πήρα το γιατρό και μου είπε ότι αφού είναι καφέ δείχνει ότι σταματάει το αίμα και να συνεχίσω τα χάπια και να πάω αύριο να με δει. Και να μην αγχώνομαι. Τι είναι αυτά τα κομμάτια ρε γαμωτο όμως;

μπορει να μην ειναι τπτ!μην αγχώνεσαι!καλο που θα πας αυριο για να χαλαρωσεις!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@maria1988 καταλαβαίνω το άγχος σου... το μόνο που ξέρω να σου πω με σιγουριά είναι πως το καφέ συνήθως είναι "παλιό αίμα " εγώ στην κόρη μου είχα καφέ επί 9 μέρες γιατί ήμουν έγκυος δεν το ήξερα και έκανα πολύ δυνατή γυμναστική  (ενοργανη και άρση βαρών) και δεν ήταν από την εμφύτευση μου ειχε πει ο γιατρος αλλα απο επικόλληση που επουλωθηκε μονη της

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

5 ώρες πρίν, KarMar84 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, μια απορία, πόσες μέρες μετά την ημέρα της πιθανης εμφυτευσης δείχνει με σιγουριά η χοριακη; 

Νομίζω 7 μέρες.Να σε ρωτήσψ γιατί ρωτάς; σταμάτησε η ροη κ το σκέφτεσαι;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 43 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@maria1988 καταλαβαίνω το άγχος σου... το μόνο που ξέρω να σου πω με σιγουριά είναι πως το καφέ συνήθως είναι "παλιό αίμα " εγώ στην κόρη μου είχα καφέ επί 9 μέρες γιατί ήμουν έγκυος δεν το ήξερα και έκανα πολύ δυνατή γυμναστική  (ενοργανη και άρση βαρών) και δεν ήταν από την εμφύτευση μου ειχε πει ο γιατρος αλλα απο επικόλληση που επουλωθηκε μονη της

Απιστευτο!!Σώθηκε το μωράκι σου ευτυχώς!!!!

Εγώ απόταν είδα το πρωι τα καφέ τίποτα!Ούτε καφέ ούτε τίποτα!Πότε λέτε να πάω για χοριακή;Εγώ λέω να περιμένω και αύριο γιατί έχουμε ταξίδι και να πάω από Τεταρτη!

Τελευταία περίοδο είχα στις 8/7 και έχω κύκλο 30 μέρες!Σήμερα περίμενα δλδ!

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

κοριτσια μου αρνιτικο:-(

αρνητικό τελικά;;μήπως ήταν νωρίς βρε κορίτσι μου;περίμενε λίγο ακόμη!τι συμπτώματα έχεις;πότε είχες τελευταία μέρα περιόδου;

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

κοριτσια μου αρνιτικο:-(

αχ βρε κοριτσακι λυπαμαι!!περιμενε λιγες μερες κ αν δεν ερθει ξανακανεις!αν ερθει τοτε δε πειραζει μαζευεις δυναμεις κ πας για τον επομενο μηνα!

πρίν από 2 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Εγώ απόταν είδα το πρωι τα καφέ τίποτα!Ούτε καφέ ούτε τίποτα!Πότε λέτε να πάω για χοριακή;Εγώ λέω να περιμένω και αύριο γιατί έχουμε ταξίδι και να πάω από Τεταρτη!

χοριακη κ αυριο να κανεις θα σου δειξει!ομως αν θες να περιμένεις περιμενε...

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 7 λεπτά , andrianni είπε:

Νομίζω 7 μέρες.Να σε ρωτήσψ γιατί ρωτάς; σταμάτησε η ροη κ το σκέφτεσαι;

Από προχθές το μεσημέρι μέχρι σήμερα το πρωί τίποτα απολύτως και σήμερα μετά την δουλειά πάλι καφέ (ή αίμα που άργησα να το δω) σε μέγεθος 2€ φαντάσου... Ροή δεν είχα καμία μέρα, το περισσότερο ήταν το Σάββατο στο σερβιετακι και από τότε σήμερα ξανά λίγο... 

Just now, elenakii22 είπε:

αχ βρε κοριτσακι λυπαμαι!!περιμενε λιγες μερες κ αν δεν ερθει ξανακανεις!αν ερθει τοτε δε πειραζει μαζευεις δυναμεις κ πας για τον επομενο μηνα!

δείχνεις τόσο γρήγορά η χοριακή ε;;;;;

πρίν από 1 λεπτό , KarMar84 είπε:

Από προχθές το μεσημέρι μέχρι σήμερα το πρωί τίποτα απολύτως και σήμερα μετά την δουλειά πάλι καφέ (ή αίμα που άργησα να το δω) σε μέγεθος 2€ φαντάσου... Ροή δεν είχα καμία μέρα, το περισσότερο ήταν το Σάββατο στο σερβιετακι και από τότε σήμερα ξανά λίγο... 

ο γιατρός τι λεει;

EvgLp2.png

πρίν από 5 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

αρνητικό τελικά;;μήπως ήταν νωρίς βρε κορίτσι μου;περίμενε λίγο ακόμη!τι συμπτώματα έχεις;πότε είχες τελευταία μέρα περιόδου;

τελευταια περιοδο ηταν 11-7 και ειναι να μ ερθει αυριο απο συμτοματα τιποτα ιδιετερο πονουσα εχθες και λιγο σημερα χωρις αιμα πονουσε λιγο τοστηθος μου αλλα σημερα δεν ποναει αυριο περιμενω κανωνικα 1 ελπιδαπου εχω ειναι οτι τα τεστ που μου εδωσε αυτη στο φαρμακειο εγραφε πανω οτι ανυχνευει με την 1 μερα καθηστερισης και το ειδα οταν πιγα σπιτι...

πρίν από 4 λεπτά , elenakii22 είπε:

ναι μωρε θα περιμενω να κλησω 30 μερες αν δεν ερθει και θα παω για χοριακη 

πρίν από 3 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

δείχνεις τόσο γρήγορά η χοριακή ε;;;;;

ο γιατρός τι λεει;

Η γιατρός την Παρασκευή που μίλησα μου είπε ότι λογικά είναι αίμα εμφυτευσης αλλά πριν την Παρασκευή (που μας έρχεται) δεν θα δείξει λογικά η χοριακη αλλά ότι και να είναι είναι πολύ νωρίς και για να μάθουμε τι είναι αλλά και για να κάνω κάτι... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Ungry girl είπε:

τελευταια περιοδο ηταν 11-7 και ειναι να μ ερθει αυριο απο συμτοματα τιποτα ιδιετερο πονουσα εχθες και λιγο σημερα χωρις αιμα πονουσε λιγο τοστηθος μου αλλα σημερα δεν ποναει αυριο περιμενω κανωνικα 1 ελπιδαπου εχω ειναι οτι τα τεστ που μου εδωσε αυτη στο φαρμακειο εγραφε πανω οτι ανυχνευει με την 1 μερα καθηστερισης και το ειδα οταν πιγα σπιτι...

ναι μωρε θα περιμενω να κλησω 30 μερες αν δεν ερθει και θα παω για χοριακη 

εγώ με τελευταία μέρα 8/7 περίμενα σήμερα!

εύχομαι το καλύτερο!!!!

πρίν από 18 λεπτά , KarMar84 είπε:

Η γιατρός την Παρασκευή που μίλησα μου είπε ότι λογικά είναι αίμα εμφυτευσης αλλά πριν την Παρασκευή (που μας έρχεται) δεν θα δείξει λογικά η χοριακη αλλά ότι και να είναι είναι πολύ νωρίς και για να μάθουμε τι είναι αλλά και για να κάνω κάτι... 

Είναι νωρίς για να δείξει η χοριακή;

EvgLp2.png

πρίν από 9 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

εγώ με τελευταία μέρα 8/7 περίμενα σήμερα!

εύχομαι το καλύτερο!!!!

Είναι νωρίς για να δείξει η χοριακή;

Ναι μου είπε να κάνω την Παρασκευή αν δεν έρθει περίοδος... Εσύ θα κάνεις αύριο;;; 

• Μου αρέσει 1

Just now, KarMar84 είπε:

Ναι μου είπε να κάνω την Παρασκευή αν δεν έρθει περίοδος... Εσύ θα κάνεις αύριο;;; 

Αύριο ταξιδεύουμε οπότε λίγο δύσκολο!Από Τετάρτη!

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...