Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!!!:-D

Τι ωραιο συναισθημα να περιμενεις περιοδο και τελικα να μην ερχεται να κανεις τεστ και να βγαινει θετικο!!ειναι μαγικη στιγμη πιστευω εκεινη η συγκεκριμενη!γιατι μετα σε πιανει αγχος αν ολα θα πανε καλα!! @Ungry girl ευχομαι να μην ερθει για 9μηνες!

• Μου αρέσει 4

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 7 λεπτά , Nati85 είπε:

Γεια σας κοριτσια!!!:-D

Τι ωραιο συναισθημα να περιμενεις περιοδο και τελικα να μην ερχεται να κανεις τεστ και να βγαινει θετικο!!ειναι μαγικη στιγμη πιστευω εκεινη η συγκεκριμενη!γιατι μετα σε πιανει αγχος αν ολα θα πανε καλα!! @Ungry girl ευχομαι να μην ερθει για 9μηνες!

Σε ευχαριστω πολυ νατι μου μακαρι απο το στομα σου και στου Θεου τ αυτι....

και εσυ οτι θελεις να σου συμβει γρηγορα!!!:cool:

• Μου αρέσει 1

@Ungry girl ευχαριστω πολυ!!!

Εγω καηκα στην πλατη και με ποναει αρκετα! Εχω αλοη στο μπαλκονι την κοβω βγαζω το ζελε απο μεσα και βαζω με ανακουφιζει πολυ.τι αλλο μπορω να βαλω βρε κοριτσια?

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

@Ungry girl ευχαριστω πολυ!!!

Εγω καηκα στην πλατη και με ποναει αρκετα! Εχω αλοη στο μπαλκονι την κοβω βγαζω το ζελε απο μεσα και βαζω με ανακουφιζει πολυ.τι αλλο μπορω να βαλω βρε κοριτσια?

κατι πρακτικο δεν ξερω εκτος απο κεραλιφη αν εχεις....αλλιως σε κατι ποιο φαρμακευτικο ειναι πολυ καλη η πεπανθολ!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Ungry girl είπε:

κατι πρακτικο δεν ξερω εκτος απο κεραλιφη αν εχεις....αλλιως σε κατι ποιο φαρμακευτικο ειναι πολυ καλη η πεπανθολ!!!

Ναι θα παρω απο το φαρμακειο για να με ανακουφισει λιγο.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Που πηγατε για μπανακι? Πεπανθολ ναι συμφωνω κεγω.  Κ γιαουρτακι κανει καλο κ πολυ νερο να πινεις. Α κ αν εχεις καει πολυ κ πονας μπορεις να πιεις κ ενα ντεπον καταλαγιαζει την φλεγμονη στο δερμα.

πρίν από 17 λεπτά , Nati85 είπε:

ναι ναι ειναι πολυ καλη!!!

Ρε κοριτσια αν κανω τωρα ενα τεστ ποσες πιθανοτητες εχω για σαφη αποτελεσματα?

δεν κρατιεμαι!!!

πρίν από 12 λεπτά , Ungry girl είπε:

δεν κρατιεμαι!!!

Αν περιμενεις περιοδο αυριο κ εισαι σταθερη. Κατα ενα ποσοστο 70% θα δειξει σιγουρα. Μην εχεις πιει μονο πολυ νερο κ να εχεις να πας τουαλετα ενα 4 ωρο

πρίν από 14 λεπτά , Ungry girl είπε:

δεν κρατιεμαι!!!

εμενα μια μερα πριν μου εδειξε αλλα να μην πιεις νερο ουτε να κατουρησεις για κανα δυωρο μιας κ ειναι νωριτερα απο την καθυστερηση κ δεν ειναο κ πρωι,μηπως σου δειξει..

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

εμενα μια μερα πριν μου εδειξε αλλα να μην πιεις νερο ουτε να κατουρησεις για κανα δυωρο μιας κ ειναι νωριτερα απο την καθυστερηση κ δεν ειναο κ πρωι,μηπως σου δειξει..

αυτο θα κανω θα βγω να παω να παρωω

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Αν περιμενεις περιοδο αυριο κ εισαι σταθερη. Κατα ενα ποσοστο 70% θα δειξει σιγουρα. Μην εχεις πιει μονο πολυ νερο κ να εχεις να πας τουαλετα ενα 4 ωρο

ωραια δεν κρατιεμαιιιι θα παω και οτι γυνει θα το κανω πιο αργα για να μην παω τουαλετααα με πισατε ααχαχαχαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 4

πρίν από 24 λεπτά , Ungry girl είπε:

αυτο θα κανω θα βγω να παω να παρωω

ωραια δεν κρατιεμαιιιι θα παω και οτι γυνει θα το κανω πιο αργα για να μην παω τουαλετααα με πισατε ααχαχαχαχαχαχαχα

καλα αποτελεσματα!!

@maria1988 πως εισαι?

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Σε ευχαριστω ελενακι ευχομαι να εχω την τυχη σουυυυυυυ:)

θα το κανω σε καμια ωρα να περασει απο την ωρα που πηγα τουαλετααα

μακαρι!!!!!!!!!

πρίν από 8 λεπτά , elenakii22 είπε:

@maria1988 πως εισαι?

μακαρι!!!!!!!!!

Σταθερά όταν πηγαίνω τουαλέτα βγαίνουν κάποια κομμάτια καφέ. Πήρα το γιατρό και μου είπε ότι αφού είναι καφέ δείχνει ότι σταματάει το αίμα και να συνεχίσω τα χάπια και να πάω αύριο να με δει. Και να μην αγχώνομαι. Τι είναι αυτά τα κομμάτια ρε γαμωτο όμως;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...