Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Πότε περιμένεις;; Τελευταία είχα 8/7 οπότε σήμερα αυριο

Caramel_83 λες;στην κόρη μου στην εμφύτευση είχα έντονο πόνο και λίγο κόκκινο αίμα.Αυριο πρωί εν τω μεταξύ ταξιδεύουμε.Λετε αν δεν έρθει και αύριο να πάω Τετάρτη για χορική;

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , KarMar84 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, μια απορία, πόσες μέρες μετά την ημέρα της πιθανης εμφυτευσης δείχνει με σιγουριά η χοριακη; 

Ε θελει σιγουρα 10 γεματες μερες απο την ωορηξια. Οποτε υπολογισε γυρω στις 5-7 μερες απο την εμφυτευση. 

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Καλημερα μπουμπου μου να μην στεναχωριεσαι την επομενη φορα!!!!

Παμε δυναμικα για τον επομενο μηνα

Εγω χθες ειχα κατι πονακια και ημουν συγουρη πως θα μ ερθει αλλα τπτ

1 και σημερα αλλα δεν νωμιζω και εμενα μαλλον θα την κανει την εμφανηση της η συχαμενη

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!Τι ζέστηηηη.......!!

@Ungry girl πως είσαι?Αύριο δεν περιμένεις?

πρίν από 30 λεπτά , marillia είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!Τι ζέστηηηη.......!!

@Ungry girl πως είσαι?Αύριο δεν περιμένεις?

Καλησπερα κοριτση μουυυ!!!

Ναι αυριο αλλα δεν ξερω περιεργα ταπραγμματα εχθες το μεσιμερι πονουσα πολυ ελεγα στνταρ μου ηρθε τπτ

το πρωι μια χαρα σημερα πριν κανα 3 ωρο παλυ πονουσα απο τοτε τιποτα παλυ δεν ποναω

ασε που απο κατα φαντασια μαλλον ειναι και το στομαχι μου λιγο χαλιαααα

δεν κρατιεμαιιιι σημερα ειναι 28 μου μερα:shock:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλησπερα κοριτση μουυυ!!!

Ναι αυριο αλλα δεν ξερω περιεργα ταπραγμματα εχθες το μεσιμερι πονουσα πολυ ελεγα στνταρ μου ηρθε τπτ

το πρωι μια χαρα σημερα πριν κανα 3 ωρο παλυ πονουσα απο τοτε τιποτα παλυ δεν ποναω

ασε που απο κατα φαντασια μαλλον ειναι και το στομαχι μου λιγο χαλιαααα

δεν κρατιεμαιιιι σημερα ειναι 28 μου μερα

Μακάρι να μην έρθει!!Εχεις στο μυαλό σου να κάνεις κανένα τεστ ή θα περιμένεις?

πρίν από 15 λεπτά , marillia είπε:

Μακάρι να μην έρθει!!Εχεις στο μυαλό σου να κάνεις κανένα τεστ ή θα περιμένεις?

Αν εχω λειιιιιιιι

αλλα επιδη δεν θελω να απογοητευτω για ακομα μια φορα λεω να περιμενω μεχρη αυριο και να κανω τεταρτ πρωι...

αν δεν ερθει αλλα αφου με ποναει η κοιλια μου δεν  προμηνηει πως θα μου ρθει????

Σε ευχαριστω...δεν φανταζεσαι ποσο θελω να κανω στον αντρα μου ενα τετοιο δωρο μιας και σε 6 μερες κλεινουμε 10 χρονια σχεσηηηη!!!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Αν εχω λειιιιιιιι

αλλα επιδη δεν θελω να απογοητευτω για ακομα μια φορα λεω να περιμενω μεχρη αυριο και να κανω τεταρτ πρωι...

αν δεν ερθει αλλα αφου με ποναει η κοιλια μου δεν  προμηνηει πως θα μου ρθει????

Σε ευχαριστω...δεν φανταζεσαι ποσο θελω να κανω στον αντρα μου ενα τετοιο δωρο μιας και σε 6 μερες κλεινουμε 10 χρονια σχεσηηηη!!!

Μπράβο να τα εκατοστήσετε!!Εγώ να σου πω όταν είχα μείνει έγκυος είχα πονάκια περιόδου.Οχι να πονάω πολύ αλλά το παυσιπονό μου το είχα πάρει.Και μάλιστα είχα πάει για χοριακή με 2 μέρες καθυστέρηση γιατί δεν το περίμενα(γενικά δεν έχω και υπομονή).Το πιο τρανταχτό σύμπτωμα είναι η απουσία αίματος.Το πρωί αν δεν δεις αίμα και έχεις πολύ αγωνία κάνε ένα τεστάκι.Εκτός αν περιμένεις για Τετάρτη πρωί.Οπως σου βγεί!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

Μπράβο να τα εκατοστήσετε!!Εγώ να σου πω όταν είχα μείνει έγκυος είχα πονάκια περιόδου.Οχι να πονάω πολύ αλλά το παυσιπονό μου το είχα πάρει.Και μάλιστα είχα πάει για χοριακή με 2 μέρες καθυστέρηση γιατί δεν το περίμενα(γενικά δεν έχω και υπομονή).Το πιο τρανταχτό σύμπτωμα είναι η απουσία αίματος.Το πρωί αν δεν δεις αίμα και έχεις πολύ αγωνία κάνε ένα τεστάκι.Εκτός αν περιμένεις για Τετάρτη πρωί.Οπως σου βγεί!!

Σε ευχαριστω πολυ και εσυ οτι επιθυμεις να το αποκτησεις το σηντομοτερο!!!!

Και εγω μην νομιζεις πολυ θα ηθελα να παω τωρα και να παρω για τον μονο λογο που κρατιεμαι ειναι γιατι αυριο ειναι να μου ερθει κανονικα

και εγω ετσι οπως πονεσα εχθες ειναι οπω αλλες φορες που μου ερχεται και ημουν συγουρη..

αλλα θα περιμενω και αυριο και θα κανω μετα τεστακι οπωσδιποτε!!!

• Μου αρέσει 2

Σε ευχαριστω πολυ και εσυ οτι επιθυμεις να το αποκτησεις το σηντομοτερο!!!!

Και εγω μην νομιζεις πολυ θα ηθελα να παω τωρα και να παρω για τον μονο λογο που κρατιεμαι ειναι γιατι αυριο ειναι να μου ερθει κανονικα

και εγω ετσι οπως πονεσα εχθες ειναι οπω αλλες φορες που μου ερχεται και ημουν συγουρη..

αλλα θα περιμενω και αυριο και θα κανω μετα τεστακι οπωσδιποτε!!!

Καλύτερα όταν το κάνεις να είναι με πρωινά ούρα!!Την ωορρηξία σου την διαπίστωσες με τεστάκια?

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Καλύτερα όταν το κάνεις να είναι με πρωινά ούρα!!Την ωορρηξία σου την διαπίστωσες με τεστάκια?

οχι γιατι ξεκινησα να τα κανω απο την 8η μερα του κυκλου μου και τελευταιο εκανα την 13 μεχρη τοτε ηταν αρνητικα

ξεκινησα να κανω την 8η μερα γιατι ειχα καποια υγρα και ηταν η μονη φορα που η δευτερη γραμμη βγηκε αχνη και ειχα επαφη και εκηνη τη μερα μετα δεν ξερω... πιστευω πως επιασα ωορριξια ειχα επαφες 18-22-25-27-29

δεν ξερω ποσες πιθανοτητες εχω!!

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

οχι γιατι ξεκινησα να τα κανω απο την 8η μερα του κυκλου μου και τελευταιο εκανα την 13 μεχρη τοτε ηταν αρνητικα

ξεκινησα να κανω την 8η μερα γιατι ειχα καποια υγρα και ηταν η μονη φορα που η δευτερη γραμμη βγηκε αχνη και ειχα επαφη και εκηνη τη μερα μετα δεν ξερω... πιστευω πως επιασα ωορριξια ειχα επαφες 18-22-25-27-29

δεν ξερω ποσες πιθανοτητες εχω!!

Γενικά έχεις σταθερό κύκλο?Υπομονούλα μέχρι αύριο!!

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

Γενικά έχεις σταθερό κύκλο?Υπομονούλα μέχρι αύριο!!

γενικα ναι στις 28 με 29 βαρια τις 30 πιανο σπανια μια με 2 φορες το χρονο μονο

κατα τα αλλα πιστοτατη στο ραντεβου μας αυτο που μου κεινει την περιεργεια ειναι οτι οταν ποναω μου ερχεται εστω και λιγο καφε ενω τωρα ποναω αλλα τιποτα ο πονος παρολα αυτα δεν ειναι συνεχομενος κατι τσιμπιματακια κατι τετοια

γενικα ναι στις 28 με 29 βαρια τις 30 πιανο σπανια μια με 2 φορες το χρονο μονο

κατα τα αλλα πιστοτατη στο ραντεβου μας αυτο που μου κεινει την περιεργεια ειναι οτι οταν ποναω μου ερχεται εστω και λιγο καφε ενω τωρα ποναω αλλα τιποτα ο πονος παρολα αυτα δεν ειναι συνεχομενος κατι τσιμπιματακια κατι τετοια

Καλό αυτό που έχεις σταθερό κύκλο.Και η κολλήτη μου τώρα είναι 6 βδομάδων όταν περίμενε περίοδο είχε πονάκια.Αλλά ποτέ δεν έχει ξεπεράσει τις 30 μέρες κύκλο.Ετσι έκανε τεστ την 31 και ήταν θετικό.Σου εύχομαι και συ με ένα θετικό τεστάκι!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , marillia είπε:

Καλό αυτό που έχεις σταθερό κύκλο.Και η κολλήτη μου τώρα είναι 6 βδομάδων όταν περίμενε περίοδο είχε πονάκια.Αλλά ποτέ δεν έχει ξεπεράσει τις 30 μέρες κύκλο.Ετσι έκανε τεστ την 31 και ήταν θετικό.Σου εύχομαι και συ με ένα θετικό τεστάκι!!

Σε ευχαριστω παρα πολυ μακαρι να ειμαι και εγω μια τετοια περιπτωση...

Επιτελουςςς!!!

Just now, Ungry girl είπε:

Σε ευχαριστω παρα πολυ μακαρι να ειμαι και εγω μια τετοια περιπτωση...

Επιτελουςςς!!!

Και εγω δεν θα περασω την 31η μερα αν δεν μου ερθει θα κανωωωω!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...