Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

4 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Με το καλο κορίτσι!!

Πριν την καθυστέρηση είχες καθόλου συμπτώματα Olivia?? Πχ πρησμένο στήθος κτλ

Τώρα περιμένουμε από @μπουμπού92 και από @Ungry girl ; είναι καμία άλλη τώρα στα κοντά; 

Εσύ;?; μήπως να κάνεις ενα τεστακι ακόμα το πρωι;

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Με το καλο κορίτσι!!

Πριν την καθυστέρηση είχες καθόλου συμπτώματα Olivia?? Πχ πρησμένο στήθος κτλ

Τώρα περιμένουμε από @μπουμπού92 και από @Ungry girl ; είναι καμία άλλη τώρα στα κοντά; 

Κορίτσια μου, καλημέρα!!! Μλου ήρθε η περίοδος χθες το μεσημέρι...μία μέρα νωρίτερα. Είναι λογικό γιατί με μία φορά και μια μερα μετα τις γονιμες....εεε πρεπει να εχεις πολλη τύχη!!! Στεναχωρήθηκα λιγάκι, αλλά αυτό το μήνα θα το καταφέρουμε!! Το διαισθάνομαι!! Απλώς απορώ με τα συμπτώματα που είχα - που δεν τα είχα τις άλλες φορές - όπως η αλλαγή γεύσης και η αποστροφή από τον καφε... Θα τα δούμε όλα σε αυτη τη ζωή!!! Εύχομαι @Ungry girl να είσαι εσύ!!! @caramel_83 βάλε με 3/9!!! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 49 λεπτά , μπουμπού92 είπε:

Κορίτσια μου, καλημέρα!!! Μλου ήρθε η περίοδος χθες το μεσημέρι...μία μέρα νωρίτερα. Είναι λογικό γιατί με μία φορά και μια μερα μετα τις γονιμες....εεε πρεπει να εχεις πολλη τύχη!!! Στεναχωρήθηκα λιγάκι, αλλά αυτό το μήνα θα το καταφέρουμε!! Το διαισθάνομαι!! Απλώς απορώ με τα συμπτώματα που είχα - που δεν τα είχα τις άλλες φορές - όπως η αλλαγή γεύσης και η αποστροφή από τον καφε... Θα τα δούμε όλα σε αυτη τη ζωή!!! Εύχομαι @Ungry girl να είσαι εσύ!!! @caramel_83 βάλε με 3/9!!! 

Καλημερα μπουμπου μου να μην στεναχωριεσαι την επομενη φορα!!!!

Παμε δυναμικα για τον επομενο μηνα

Εγω χθες ειχα κατι πονακια και ημουν συγουρη πως θα μ ερθει αλλα τπτ

1 και σημερα αλλα δεν νωμιζω και εμενα μαλλον θα την κανει την εμφανηση της η συχαμενη

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια κι εγώ αδιαθετησα!! Μεθαύριο φεύγω διακοπές τουλάχιστον κάτι θα προλάβω από μπάνια. @μπουμπού92 κάνεις μια πολύ όμορφη και θετική σκέψη και εύχομαι η διαίσθησή σου να βγει αληθινή!!! 

@caramel_83 βάλε με κι εμένα αν μπορείς για 7/9 και βλέπουμε...

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εύχομαι την επόμενη φορά όλες εγκυουλες!

Εγώ από χτες πονάω και νιώθω ότι θα αδιαθετησω αλλά τίποτα.Σημερα το πρωί σκουπιστηκα είχα καφέ σκέφτηκα θα έρθει οπότε έβαλα σερβιετα.Τιποτα από τότε ούτε καφέ.

• Μου αρέσει 2

EvgLp2.png

1 ώρα πρίν, μπουμπού92 είπε:

θα τα καταφερετε την επομενη!προσπαθειστε να εχετε περισσοτερες επαφες ομως!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 25 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Εγώ από χτες πονάω και νιώθω ότι θα αδιαθετησω αλλά τίποτα.Σημερα το πρωί σκουπιστηκα είχα καφέ σκέφτηκα θα έρθει οπότε έβαλα σερβιετα.Τιποτα από τότε ούτε καφέ.

Πότε περιμένεις;;

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Κορίτσια καλημέρα.... απο χτες έχω αγχωθεί γιατι γύρισα σπίτι αργα το βράδυ και είδα αίμα στο εσώρουχο και απο εκεινη την ώρα σε κάθε σκούπισμα έχω καφέ υγρά και πριν λίγο στη λεκάνη είδα και κάποια κομμάτια καφέ. Πήρα το γιατρό μου και μου είπε ξεκουραση και να αυξήσω τα ουτροτζεσταν και θα είμαστε σε επικοινωνία. Δεν έχω πόνο αλλα με έχει ανησυχήσει το αίμα. Αφού δεν κουράζομαι ούτε κάνω ιδιαίτερα πράγματα κουραστικά.  

Διαφημίσεις

πρίν από 59 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

καλημερα. λες να ειναι εμφυτευση? αν μεχρι αυριο εισαι καθαρη γιατι δεν κανεις ενα τεστακι το πρωι?? :)

2 ώρες πρίν, μπουμπού92 είπε:

μην απογοητευεσαι αγαπη, ολες θα τα καταφερουμε καποια στιγμη :) 

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Καλημέρα κορίτσια κι εγώ αδιαθετησα!! Μεθαύριο φεύγω διακοπές τουλάχιστον κάτι θα προλάβω από μπάνια. @μπουμπού92 κάνεις μια πολύ όμορφη και θετική σκέψη και εύχομαι η διαίσθησή σου να βγει αληθινή!!! 

@caramel_83 βάλε με κι εμένα αν μπορείς για 7/9 και βλέπουμε...

απολαυσε τις διακοπες σου, κοιτα να χαλαρωσεις τωρα που μπορεις ;) 

πρίν από 6 λεπτά , maria1988 είπε:

Κορίτσια καλημέρα.... απο χτες έχω αγχωθεί γιατι γύρισα σπίτι αργα το βράδυ και είδα αίμα στο εσώρουχο και απο εκεινη την ώρα σε κάθε σκούπισμα έχω καφέ υγρά και πριν λίγο στη λεκάνη είδα και κάποια κομμάτια καφέ. Πήρα το γιατρό μου και μου είπε ξεκουραση και να αυξήσω τα ουτροτζεσταν και θα είμαστε σε επικοινωνία. Δεν έχω πόνο αλλα με έχει ανησυχήσει το αίμα. Αφού δεν κουράζομαι ούτε κάνω ιδιαίτερα πράγματα κουραστικά.  

γλυκια μου κανε οτι σου ειπε ο γιατρος και να εισαι αισιοδοξη :) 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 6 λεπτά , maria1988 είπε:

κάτσε να ηρεμησεις...καποιες φορες συμβαινει κ αυτο...εγω τα χαπια αυτα τα παιρνω απο την αρχη γτ ειχα χαμηλη προγεστερονη!ποτε θα πας στο γιατρο?

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

2. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

3. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

4. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

8. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018!!!

9. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

10. Ani ani   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1500!!!

11. reniatzo ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 6477!!!

12. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

13. Stalicha ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1200!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Nati85 23/7/2017!!!

2. Μαρθα Κ 4/8/2017!!!

3. giota@ 4/8/2017!!!

4. Vana87 14/8/2017!!!

5. alina80 15/8/2017!!!

6. λουπιτα 20/8/2017!!!

7. orianna  20/8/2017!!!

8. linaa  23/8/2017!!!

9. caramel_83  25-28/8/2017!!!

10. Vila 28/8/2017!!!

11. μπουμπού92 3/9/2017!!!

12. marillia  4/9/2017!!!

13. Farmakotriftena 7/9/2017!!!

14. andrianni  12/9/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, elenakii22 είπε:

κάτσε να ηρεμησεις...καποιες φορες συμβαινει κ αυτο...εγω τα χαπια αυτα τα παιρνω απο την αρχη γτ ειχα χαμηλη προγεστερονη!ποτε θα πας στο γιατρο?

Κι εγω τα παίρνω απο την αρχή απλά τώρα μου τα αύξησε. Δεν ξέρω ακόμα ποτε θα πάω. Αν συνεχιστεί παντως αυτο θα πάω σύντομα γιατι δεν αντέχω την αγωνία. 

Just now, maria1988 είπε:

Κι εγω τα παίρνω απο την αρχή απλά τώρα μου τα αύξησε. Δεν ξέρω ακόμα ποτε θα πάω. Αν συνεχιστεί παντως αυτο θα πάω σύντομα γιατι δεν αντέχω την αγωνία. 

οποτε δε νιώθεις καλα να πηγαινεις για να ηρεμεις!αν θες περιμενε 1-2 μερες κ αν εισαι ανήσυχη πηγαινε να σε δει...κατσε ξαπλωμενη παντως σε περιπτωση που εχεις καποια μικρη αποκολληση να επουλωθει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...