Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

13 minutes ago, Olivia3 είπε:

Αντε κοριτσια  φερτε ευχαριστα νεα στην παρεα μας! Υπομονη και σε λιγες μερες θα ξερουμε. !  @caramel_83 και @Μαρθα Κ περιμενουμε Να μας πειτε

Εγω εχω κανει και τεστ και χοριακη…… αρνητικά βγήκαν όλα… ανωμαλία περιόδου δεν εχω και σταθερό κύκλο… απλα περιμένω να Ααδιαφετισω για να βάλω μπρος μετά πάλι δυναμικά 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλησπέρα σε όλες!!!! 

@Μαρθα Κ TΑ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗς ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ ΠΟΛΛΑ...Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ..ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΕΔΩ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΕΣ..ΚΑΝΑΝ ΧΟΙΑΚΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕς ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΝΩ ΜΕ ΛΙΓΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΑΝ ΧΟΡΙΑΚΗ ΘΕΤΙΚΗ...Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ...ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥς ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΘΑ ΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΕΤΟΙΑ ΣΚΑΜΠΑΝΑΒΑΣΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ. ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΥΚΛΟ...ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΧΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΛΙΓΑΚΙ.

@caramel_83 κοριτσι μου το οτι εχεις καφετια ειναι καλο...γιατι αν δεν ειναι ανωμαλια κυκλου ειναι ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΗΗΗΗΗΗ!!!!! αλλα κατα την γνωμη μου προσεχε και μην κουραζεσαι γιατι οπως ειπες και εσυ σε περιπτωση που μιλαμε για σπορακι, τα καφετια ισως θα πρεπει να ειναι σημαδι να προσεξεις λιγο η να παρεις τα χαπια που δινουν στην περιπτωση αυτη και σου συνηστουν ξαπλα μονιμη!!! Εγω στην θεση σου θα χα κανει τεστακι να σου πω την αληθεια γιατι ειμαι φοβιτσιαρα και δεν θα αντεχα την αναμονη!!!! :shock: 

@leta87 τι κανεις κοριτσι μου??το σπορακι σου πως ειναι??? έχεις καλη εγκυμοσυνη?

@elenakii22 μωρε σιγουρα κανουν δουλεια τα τεστ οωρηξιας??? σκεφτομαι να παρω αλλα φοβαμαι μην αγχωθω περισσοτερο..εσενα σε ασγχωσε η διαδικασια καθολου η ηταν σαν να μην τα εκανες???

• Μου αρέσει 3

@NikolitsaVe87 καλημέρα!!αν κανουν δουλεια δε ξερω γτ εμενα ωορρηξια δεν μου βρηκαν!βεβαια μπορει να μην εκανα!πρωτος μηνας ειναι αυτος!εμενα δεν με αγχωσαν γτ αυτη την στιγμη ειμαι ψυχολογικα σε αλλη φαση..μπορει αργότερα να με αγχωσουν δε ξερω τι να σου πω!παντως με βοηθησαν γτ ενω ειχα πονακια κ αυξημενα υγρα δεν εδειξαν ωορρηξια οποτε μπορει σε αρκετούς κυκλους μου να μην ειχα κανει!μου εκανε εντυπωση γτ αν δεν ειχα τα τεστ θα ηκουν σιγουρη οτι εκανα!καλο ειναι που το ξερω!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

καλημερα σε ολα τα κοριτσια,

λοιπον κοριτσια μου το πρωι δεν εκανα τεστ και μου την εδωσε πριν 10 λεπτα και εκανα και φυσικα βγηκε αρνητικο, τα καφετια τα εχω ακομα οποτε ειναι ανωμαλια περιοδου, μαλλον υπολειμματα της προηγουμενης που δν ηταν οπως θα επρεπε, τωρα θα περιμενω να καθαρισω και να παω στον γιατρο μου, εσεις τι κανετε? εγω κρυωσα κιολας και δεν ειμαι στα πολυ καλα μου

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Ναι καλε δεν με πειραξε καθολου πραγματικα γιατι δεν θεωρησα καποια στιγμη οτι ειμαι, απλα σαν επιβεβαιωση οπως ειχα ξαναγραψει το εκανα για να ειναι το 100% σωστο αυτο που πιστευα οτι δεν ειμαι, ;)

εσυ τι κανεις?ποτε ειναι να πας στον γιατρο παλι?

Αργώ ακομη 4/4, απλώς την τετάρτη περνώ τις εξετάσεις....  Σημερα ειμαι απο το πρωι στους δρομους άρπαξε μια βροχιτιδα ο μικρος και το συστημα του ΙΚΑ ειχε πεσει....  Φαντασου ποσες φορες περασα και ξαναπερασα απο το ΙΚΑ!!! Ασε που εχω και ενα σίδερο μεχρι το ταβάνι!!!! 

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Τον ειδε φυσικα τα φαρμακα δε μπορουσε να μου γραψει!!!!  Ειπα να ξεκινήσω να τους μαζεύω τις ντουλάπες....  Για να ετοιμάζω χωρο και για το σπορι ειπαμε ειμαι τρελη...  Πηρα θήκες απο το τζάμπο και οτι μεγαλο και πολυ χοντρό να κρυφτεί και ενα ενα τα χειμερινά θα αποσυρθουν στις θήκες.... Τα ειχα παντα στη συρταριερα και ετσι δε με πείραζαν αλλα τωρα πρεπει η συρταριερα να αδειάσει!! Μισω το σίδερο θανάσιμα και με μισεί και αυτο αλήθεια σου λεω

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

@caramel_83 αφου περιμενεις 23 δεν εχεις ακονα καθυστέρηση..οοποτε περιμενε λιγες μερες και αν δεν ερθει κανε ξανα τεστ!ετσι κ αλλιως αν θυμαμαι καλα θα πας στον γιατρο οποτε θα σου πει κ αυτος τι γινεται!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

14 hours ago, NikolitsaVe87 είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!! 

@Μαρθα Κ TΑ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗς ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ ΠΟΛΛΑ...Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ..ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΕΔΩ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΕΣ..ΚΑΝΑΝ ΧΟΙΑΚΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕς ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΝΩ ΜΕ ΛΙΓΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΑΝ ΧΟΡΙΑΚΗ ΘΕΤΙΚΗ...Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ...ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥς ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΘΑ ΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΕΤΟΙΑ ΣΚΑΜΠΑΝΑΒΑΣΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ. ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΥΚΛΟ...ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΧΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΛΙΓΑΚΙ.

@caramel_83 κοριτσι μου το οτι εχεις καφετια ειναι καλο...γιατι αν δεν ειναι ανωμαλια κυκλου ειναι ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΗΗΗΗΗΗ!!!!! αλλα κατα την γνωμη μου προσεχε και μην κουραζεσαι γιατι οπως ειπες και εσυ σε περιπτωση που μιλαμε για σπορακι, τα καφετια ισως θα πρεπει να ειναι σημαδι να προσεξεις λιγο η να παρεις τα χαπια που δινουν στην περιπτωση αυτη και σου συνηστουν ξαπλα μονιμη!!! Εγω στην θεση σου θα χα κανει τεστακι να σου πω την αληθεια γιατι ειμαι φοβιτσιαρα και δεν θα αντεχα την αναμονη!!!! :shock: 

@leta87 τι κανεις κοριτσι μου??το σπορακι σου πως ειναι??? έχεις καλη εγκυμοσυνη?

@elenakii22 μωρε σιγουρα κανουν δουλεια τα τεστ οωρηξιας??? σκεφτομαι να παρω αλλα φοβαμαι μην αγχωθω περισσοτερο..εσενα σε ασγχωσε η διαδικασια καθολου η ηταν σαν να μην τα εκανες???

Ναι κοριτσάκι μου από το ανχος μου είναι αλλά έχω και γενικά ανώμαλο κύκλο 

2 hours ago, caramel_83 είπε:

καλημερα σε ολα τα κοριτσια,

λοιπον κοριτσια μου το πρωι δεν εκανα τεστ και μου την εδωσε πριν 10 λεπτα και εκανα και φυσικα βγηκε αρνητικο, τα καφετια τα εχω ακομα οποτε ειναι ανωμαλια περιοδου, μαλλον υπολειμματα της προηγουμενης που δν ηταν οπως θα επρεπε, τωρα θα περιμενω να καθαρισω και να παω στον γιατρο μου, εσεις τι κανετε? εγω κρυωσα κιολας και δεν ειμαι στα πολυ καλα μου

Ειπαμε εγώ και εσύ θα μείνουμε μαζί εγκυουλες !!δεν πτοούμαστε πάμε για τον. Επόμενο μήνα ❤

1 hour ago, Alekagala είπε:

Τον ειδε φυσικα τα φαρμακα δε μπορουσε να μου γραψει!!!!  Ειπα να ξεκινήσω να τους μαζεύω τις ντουλάπες....  Για να ετοιμάζω χωρο και για το σπορι ειπαμε ειμαι τρελη...  Πηρα θήκες απο το τζάμπο και οτι μεγαλο και πολυ χοντρό να κρυφτεί και ενα ενα τα χειμερινά θα αποσυρθουν στις θήκες.... Τα ειχα παντα στη συρταριερα και ετσι δε με πείραζαν αλλα τωρα πρεπει η συρταριερα να αδειάσει!! Μισω το σίδερο θανάσιμα και με μισεί και αυτο αλήθεια σου λεω

Πολυ χαίρομαι αγάπη μου που είδες το σπορακι σου !!!εύχομαι να είσαι γερή εσύ και ένα υγιέστατο μωράκι !!!

@caramel_83καλα περιμενε λιγο ακομα και αν δεις εστω μια μερουλα καθυστερησηκανε τεστακι παλι.τα χομ τεστ μην τα πολυεμπιστευεσαι δεν ειναι και τα πιο εγκυρα!!!! ρε κοριτσια ενα μηνα εχει το πινακακι πανω να δει καινουργιο ονοματακι τι θα γινει??? ποιες περιμενουμε??? εγω εχω ακομα 9 μερες αλλα απο προχτες πρηστηκε το στηθος μου αρα θα αδιαθετησω..θα μου ναι πρησμενο μεχρι δυο τρεις μερες πριν την περιοδο και μετα τσουυυυυπ καλως τα δεχτηκα!!! 

@Alekagala με το καλο το μωρακι σου κοριστι μου..καλα κανεις και ετοιμαζεις τον χωρο του!!! Περαστικουλια στον μικρο σου!!!

@elenakii22μαλλον θα παρω και εγω την αλλη βδομαδα τοτε γιατι και εγω οταν ποναω και εχω υγρακι νομιζω σονι και ντε πως εχω οωρηξια αλλα τελικα δεν κανουμε παντα..μην πηγαινω στα τυφλα !! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...