Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

πρίν από 14 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

22 ώρες πρίν, Alekagala είπε:

Πιστευω οτι ακομα δεν εχουν καταλαβει πλήρως οτι καποιος καινούργιος ερχεται σπιτι και θα τους παρει τα πρωτεια!!!!  Γιαυτο θελω να τα έχω ολα ετοιμα και τη κούνια στημένη για να καταλάβουν....  Τωρα επειδη ειναι μεγαλη η διαφορα θα ζηλεύουν σιγουρα το μωρο αλλα για να παίζουν μαζι του ουτε συζήτηση ο καθενας τα δικα του παιχνιδια! 

Καλημερα κοριτσια, 

Αλεκα μου εγω με την αδερφη μου εχω 7,5 χρονια διαφορα, δεν την ζηλεψα ποτε και μου ειχε βγει το "μητρικο", ηθελα να την φροντιζω και να την περιποιουμαι οταν την εφεραν σπιτι μας, μπορει και στο κορη σου να βγει ετσι το κοριτσιστικο μητρικο και να θελει να ειναι σαν μαμα του, νομιζω οτι με τον γιο θα εχεις ενα θεμα γιατι ειναι κοκορακια τα αγορακια, ειναι ηγετες :P 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , caramel_83 είπε:

Καλημερα κοριτσια, 

Αλεκα μου εγω με την αδερφη μου εχω 7,5 χρονια διαφορα, δεν την ζηλεψα ποτε και μου ειχε βγει το "μητρικο", ηθελα να την φροντιζω και να την περιποιουμαι οταν την εφεραν σπιτι μας, μπορει και στο κορη σου να βγει ετσι το κοριτσιστικο μητρικο και να θελει να ειναι σαν μαμα του, νομιζω οτι με τον γιο θα εχεις ενα θεμα γιατι ειναι κοκορακια τα αγορακια, ειναι ηγετες :P 

Με πέθανες!!!!!  Κατσε να γυρίσουν και βλεπουμε!!!!  Στα λογια ολα καλα ειναι κατσε οταν θάρθει το μωρο!!! 

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

2. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

3. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

4. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

8. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018!!!

9. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

10. Ani ani   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1500!!!

11. reniatzo ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 6477!!!

12. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

13. Stalicha ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1200!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. ath_gal1  18-20/7/2017!!!

2. Nati85 23/7/2017!!!

3. Μαρθα Κ 4/8/2017!!!

4. giota@ 4/8/2017!!!

5. μπουμπού92 7/8/2017!!!

6. Vana87 14/8/2017!!!

7. alina80 15/8/2017!!!

8. λουπιτα 20/8/2017!!!

9. orianna  20/8/2017!!!

10. linaa  23/8/2017!!!

11. caramel_83  25-28/8/2017!!!

12. Vila 28/8/2017!!!

13. marillia  4/9/2017!!!

14. andrianni  1/8/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

πρίν από 2 λεπτά , Alekagala είπε:

Με πέθανες!!!!!  Κατσε να γυρίσουν και βλεπουμε!!!!  Στα λογια ολα καλα ειναι κατσε οταν θάρθει το μωρο!!! 

φυσικα ειναι διαφορετικα γιατι και ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος, εσυ μην αγχωνεσαι απο τωρα, θα δεις τις αντιδρασεις τους και θα πραξεις αναλογα για να μην νιωθουν και αυτα περιεργα ;)  

21 ώρες πρίν, orianna είπε:

εμενα παντως με εβαλε να κανω σε 40 μερες..δεν ξερω τι να σου πω..και το διαστημα και το χαπι μου φαινεται μεγαλο.

αγαπη μου δεν ξερ τωρα τι να σου πω δεν εχω αποψη γιατι ποτε δεν ειχα ασχοληθει με το θεμα, τωρα ξεκινησα...λογικα για να το λεει κατι θα ξερει:?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , elenakii22 είπε:

Αααα....μαλιστα!!

Δε μπορω να ξαναπεράσω το ιδιο αγχος με την υγεία μου και την υγεια του μωρού.... Γιαυτο με κοινη αποφαση με το συζυγο ειπαμε τελος οριστικό....  Μενει να συμφωνήσει και ο γιατρός ειτε με ράψιμο ειτε με κόψιμο.... 

Καλησπερα κοριτσια μου και ναι 27η μερα του κυκλου σημερα πριν κανα 2ωρο αρκετοι πονοι χαμιλα παω τρεχοντας τουαλετα τιποτα

Τωρα δεν ποναω αλλα πιστευω θα μου ερθει.....

Και με το να αργει το μονο που κανω αγονειω αν καιαπο τη στιγμη που ποναω θεμα χρονου ειναι!!!

1 ώρα πρίν, Alekagala είπε:

Δε μπορω να ξαναπεράσω το ιδιο αγχος με την υγεία μου και την υγεια του μωρού.... Γιαυτο με κοινη αποφαση με το συζυγο ειπαμε τελος οριστικό....  Μενει να συμφωνήσει και ο γιατρός ειτε με ράψιμο ειτε με κόψιμο.... 

οτι ειναι καλυτερο για σας!!!υπαρχει περιπτωση ο γιατρος να μην συμφωνησει?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

On 4/8/2017 at 9:59 ΠΜ, Ani ani είπε:

Οχι δεν μ ειπε τιποτα..δεν πειρσζει την επομενη φορα.. @Garifalia1 οντως πλησιαζεις..Και η @andrianni μας χαθηκε αραγε να εκανε τεστακι??

Καλημεραααααα σε ολεςςςςς!!!

Υπεροχα τα νεα σου κ εσυ κοντα με εμσς εισαι βλεπω.Εμενα τελευταια περιοδος ηταν 15 Ιουνιου και μ επε οτι μπαινω στο μηνα μ απο 23 Φεβρουαριου. Εσενα??

Εμενα τελευταια περιοδος ηταν 29 ιουνιου αλλα ακομα δε με ενημερωσε ο γιατρος για ΠΗΤ.... μονο οτι σε δυο βδομαδες θα παμε να ακουσουμε την καρδουλα του

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

οτι ειναι καλυτερο για σας!!!υπαρχει περιπτωση ο γιατρος να μην συμφωνησει?

Οχι και ο ιδιος μου είχε μιλησει μιας και ειναι καισαρική....  Απλως πρεπει να δούμε το τροπο και την αναισθησία για να ξερω για τον ενδοκρινολογο

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Olivia3 είπε:

Εμενα τελευταια περιοδος ηταν 29 ιουνιου αλλα ακομα δε με ενημερωσε ο γιατρος για ΠΗΤ.... μονο οτι σε δυο βδομαδες θα παμε να ακουσουμε την καρδουλα του

με το καλο!!!απο συμπτωματα πως πας?

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 57 λεπτά , Olivia3 είπε:

Ειμαι τρομερα κουρασμενη ...νυσταζω... δεν μπορω να παρω τα ποδια μου. Φταιει και το στιγμα...εσυ?  Πως εισαι?

Με το καλο κορίτσι!!

Πριν την καθυστέρηση είχες καθόλου συμπτώματα Olivia?? Πχ πρησμένο στήθος κτλ

Τώρα περιμένουμε από @μπουμπού92 και από @Ungry girl ; είναι καμία άλλη τώρα στα κοντά; 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...