Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 28 λεπτά , Ungry girl είπε:

Μην ανχωνεσαι κοριτσακι μου την τελευταια την εχω πιασει εγω

αχχαχαχχααχαχα!!!αλλα οπως ειπες αρκει να μηνουμε!!!

Ναι.Αστο.μην τσακωθούμε κ για την τελευταία θεση...Τόση απελπισία πια!!! Σε καταλαβαίνω...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, andrianni είπε:

Ναι.Αστο.μην τσακωθούμε κ για την τελευταία θεση...Τόση απελπισία πια!!! Σε καταλαβαίνω...

Ναι τα ιδιααα καθε μηνα απελπισια οντως αλλα που θα παειιιιι

Γεια σας κοριτσια!!στην αλλη λιστα που λετε βαλτε εμενα στο τελος γιατι εσεις θα εχετε γεννησει και εγω ακομα θα περιμενω την περιοδο!!χαχαχαχα@andrianni καταλαβαινω τον προβληματισμο σου αλλα πιστευω σιγουρα θα ερθει το μωρακι σας!

@Farmakotriftena παμε τον επομενο μηνα δυνατα!

@alina80 καλες διακοπες!!!!

Εγω γενικα ειμαι λιγο τρελη και καπως αφησα ενα χαρτι με καποιες εξετασεις πανω στο γραφειο και δεν τις εκανα οταν πηγα.ουτε καν το πηρα χαμπαρι αιμα ηθελαν αιμα εδωσα εφυγα στον κοσμο μου.σημερα το πρωι ευτυχως το ειδα και τις εκανα!!! Τωρα ειμαι στην φαση χαλαρη και ανετη και οτι ειναι να γινει ας γινει.το τονιζω τωρα γιατι πιο μετα δεν ξερω!! 

• Μου αρέσει 3

e6OVp3.pngExilp3.png

2 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Μαλλον θα ειμαι η τελευταια από όλες εδώ αλλά δεν πειράζει.αρκει να μεινω.ακόμα αφαντη η περίοδος βέβαια...

Κι εμένα άφαντη και κοντεύω να σκάσω.  Δεν θέλω μεγαλύτερο κυκλο από 30 ημερών.  Συν ότι Τετάρτη φεύγω διακοπές και πάνε τα μπάνια μου..  

Υγ. Μη σκέφτεσαι τόσο αρνητικά. Θα γίνει... κι εγώ σαν εσένα κάνω τέτοιες σκέψεις συχνά και μετά προσπαθώ να σκέφτομαι πιο θετικά....

yplDp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Κι εμένα άφαντη και κοντεύω να σκάσω.  Δεν θέλω μεγαλύτερο κυκλο από 30 ημερών.  Συν ότι Τετάρτη φεύγω διακοπές και πάνε τα μπάνια μου..  

Υγ. Μη σκέφτεσαι τόσο αρνητικά. Θα γίνει... κι εγώ σαν εσένα κάνω τέτοιες σκέψεις συχνά και μετά προσπαθώ να σκέφτομαι πιο θετικά....

Γενικά ειμαι θετική αλλά κουραζομαι που κ που.Εμένα μόλις ήρθε...38η μέρα.οπότε ωορηξια 24η κ 23η πονούσα κ νόμιζα οτι ειχε γίνει από 20η η ωορηξια.ο επαφές είχαμε μέχρι 21η! Δυστυχως δεν συνεχίσαμε.το θετικο ειναι οτι εκανα ωορηξια...

Καλή τυχη για ολες!

• Μου αρέσει 1

13 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Γενικά ειμαι θετική αλλά κουραζομαι που κ που.Εμένα μόλις ήρθε...38η μέρα.οπότε ωορηξια 24η κ 23η πονούσα κ νόμιζα οτι ειχε γίνει από 20η η ωορηξια.ο επαφές είχαμε μέχρι 21η! Δυστυχως δεν συνεχίσαμε.το θετικο ειναι οτι εκανα ωορηξια...

Καλή τυχη για ολες!

Εμένα ακόμα αγνοείται.  Έχω πολλά νευρα. Σε 3 μέρες φευγω. Πάνε οι διακοπές μου. Λες και γίνεται επίτηδες.  Είμαι σίγουρη θα αδιαθετησω με το που φτάσω στο νησί.... Μουτζα  έχω φάει 

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Πότε περιμενεις;

αυριο... η μέση μου με έχει πεθάνει. δε ξέρω αν έχει σημασία που σήκωσα βάρη χθες (ψώνια και ένα 10κιλο καρπούζι). Αλλά πάντα πριν έρθει η περίοδος και τις πρωτες μέρες που έρχεται με πονάει πολύ η μέση.

πρίν από 1 λεπτό , Ani ani είπε:

Υπεροχα θα πουμε παλι τοτε τα φρεσκα μας!! Εφυγα για διακοπουλες!! Φιλακια σε ολες!!!! Να προσεχετε λιγο παραπανω αν πατε καπου!!

Εμενα τα νεα μου τα ξερω απλως θα πουμε για την καισαρική και για την περιδεση που με καίει! 

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...