Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , Alekagala είπε:

Θα πεσει θα δεις και εγω στην πρωτη παλλινδρομη ειχα 4,2 και ισως γιαυτο το εχασα....  Απο τοτε προσπαθω να το κρατήσω στο 1 και κατι.... Ειχα 2 χρονια που το σταθεροποιησα αλλα τωρα με την εγκυμοσύνη ξανα ανέβασα το χάπι και λιγο πριν γεννήσω θα το ξανα ανεβασω κιαλλο

ναι δεν σκαω θα κατεβει απλα με ρωτησε μια κοπελα και της απαντησα ;) , με εχει πιασει μια γενικη απαθεια με ολα, ορμονες, εγλυμοσυνη κλπ.  εσυ πως εισαι? τα ζουζουνια?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 8 λεπτά , caramel_83 είπε:

ναι δεν σκαω θα κατεβει απλα με ρωτησε μια κοπελα και της απαντησα ;) , με εχει πιασει μια γενικη απαθεια με ολα, ορμονες, εγλυμοσυνη κλπ.  εσυ πως εισαι? τα ζουζουνια?

Σε μια παραλια ειμαι ξαπλωμένη απολαμβάνω το σταυρόλεξο μου.... Τα μικρα ειναι διακοπές στη μαμα μου και εγω σταθερά στη δουλειά..... Ξεκίνησαν παλι και πεφτουν τα κουράγια μου αλλα το παλεύω....  Απο δευτερα θα ξεκινήσω να στήνω τα μπεμπεδιστικα γιαυτο προσπαθω στις παραλίες να περνώ δυναμεις! 

@elenakii22 ξεκίνησαν παλι οι εμετοι το πρωι,  εχω πρηστει,  πονάνε τα κόκκαλα μου αλλα ο καφες καφες!!!!! 

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Alekagala είπε:

Σε μια παραλια ειμαι ξαπλωμένη απολαμβάνω το σταυρόλεξο μου.... Τα μικρα ειναι διακοπές στη μαμα μου και εγω σταθερά στη δουλειά..... Ξεκίνησαν παλι και πεφτουν τα κουράγια μου αλλα το παλεύω....  Απο δευτερα θα ξεκινήσω να στήνω τα μπεμπεδιστικα γιαυτο προσπαθω στις παραλίες να περνώ δυναμεις! 

@elenakii22 ξεκίνησαν παλι οι εμετοι το πρωι,  εχω πρηστει,  πονάνε τα κόκκαλα μου αλλα ο καφες καφες!!!!! 

παρε δυναμεις τωρα που μπορεις ;) 

• Μου αρέσει 1

Just now, caramel_83 είπε:

παρε δυναμεις τωρα που μπορεις ;) 

Κοιτα τα βαριά φύγαν απλώς πριν ερθουν τα παιδια πρεπει ναναι ολα στη θεση τους για να καταλάβουν οτι ερχεται και αλλο αδελαφακι σπιτι! 

Διαφημίσεις

Just now, elenakii22 είπε:

@Alekagala ωχ ξεκινησαν παλι??υπομονη τι αλλο!!!αντε να ετοιμάσετε κ το χωρο για το νεο μέλος!!πως το πήραν τα μικρα που θα αποκτήσουν αδελφακι?

Μια χαρα η κορη μου δηλωσε στο γυναικολόγο μου οτι θα αγαπάει το μωρο αλλα θα δέρνει μονο τον αδελφό της!!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Alekagala είπε:

Μια χαρα η κορη μου δηλωσε στο γυναικολόγο μου οτι θα αγαπάει το μωρο αλλα θα δέρνει μονο τον αδελφό της!!!! 

αχαχχαχα!!!να σου πω πως πηραν το φυλλο του μωρου?γτ εχω δει κατι βίντεο κ συνηθως θελει το καθενα του ιδιου φυλλου για να παίζει!

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Πιστευω οτι ακομα δεν εχουν καταλαβει πλήρως οτι καποιος καινούργιος ερχεται σπιτι και θα τους παρει τα πρωτεια!!!!  Γιαυτο θελω να τα έχω ολα ετοιμα και τη κούνια στημένη για να καταλάβουν....  Τωρα επειδη ειναι μεγαλη η διαφορα θα ζηλεύουν σιγουρα το μωρο αλλα για να παίζουν μαζι του ουτε συζήτηση ο καθενας τα δικα του παιχνιδια! 

• Μου αρέσει 2

17 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Οπότε αύριο μπορεί να είναι πιο σκούρα! 17 αύριο;

Κ εγω το ίδιο.τετοια υγρά ειχα σε αυτο το κυκλο.κ αρχισα στις 8 τα τεστάκια κ στις 18 ξέμεινα χωρίς να γίνει τελείως σκούρα η γραμμή.κ υποθέτω οτι έγινε κάπου στις 22...

κοριτσια ειχατε δικιο τελικα... σημερα βγηκε η γραμμη σχεδον σαν του ελεγχου...πφφφ οποτε μαλλον θα κανω ωορρηξια...18η μερα σημερα.και τωρα που κοιταω το ημερολογιο βλεπω οτι ανεξαρτητα απο το ποσες μερες ειναι ο  κυκλος μου οι γονιμες πεφτουν 5-6 του μηνα καθε μηνα.

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

πρίν από 4 λεπτά , orianna είπε:

κοριτσια ειχατε δικιο τελικα... σημερα βγηκε η γραμμη σχεδον σαν του ελεγχου...πφφφ οποτε μαλλον θα κανω ωορρηξια...18η μερα σημερα.και τωρα που κοιταω το ημερολογιο βλεπω οτι ανεξαρτητα απο το ποσες μερες ειναι ο  κυκλος μου οι γονιμες πεφτουν 5-6 του μηνα καθε μηνα.

Αυτό ειναι τελειο νομίζω;?;

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , andrianni είπε:

Αυτό ειναι τελειο νομίζω;?;

ναι οντως...θα το κοιταξω και για λιγους κυκλους ακομα για να σιγουρευτω...τους τελευταιους 3 που ξερω πεφτει συνεχεια ετσι...θα γλυτωσω και τα τεστ αμα μεινει ετσι...χαχχαχα βεβαια ελπιζω οτι δεν θα ξανα ερθει.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

2 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

εμενα παντως με εβαλε να κανω σε 40 μερες..δεν ξερω τι να σου πω..και το διαστημα και το χαπι μου φαινεται μεγαλο.

ειδα θετικο τεστ σημερα οποτε καραμελιτσα βαλε με στο πινακακι  για 20-8 

πρίν από 4 λεπτά , andrianni είπε:

Μακάρι.ευχομαι να ειναι ο τυχερός σου...

ευχαριστω πολυ κοριτσι.ευχομαι και σε σενα γρηγορα εγκυος... ειδα οτι ηταν αρνητικο το τεστ...μακαρι να μεινεις τωρα.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...