Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Κοριτσιαααααααααααααα...... αν είναι δυνατόν!!!! Εγώ που έπινα 2 και 3 καφεδες την ημέρα τώρα πινω μισο με το ζορι κι αυτό μονο και μονο για να ανοιξει το ματι.... Δε πάμε καλαααα!!! Μεταλλάχθηκα!! χαχαχαα :blink::roll:

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Ναι από φαρμακείο. Αλλά δεν δείχνουν τόσες μέρες πριν . Είναι μάρκετινγκ καθαρα. Κάνε την ημέρα που περιμένεις αν αντέχεις.  Στην 1η μου εγκυμοσύνη με χοριακη 157 είχα κάνει 3 τεστ (1 τα ξημερώματα και 2 το πρωί που πήγα για χοριακη) και στα 3 ίσα που βγήκε η 2η γραμμή.  Φαντάσου να έκανα και νωρίτερα. 

Εσεις κορίτσια ποτέ ειδατε  θετικά τεστ; πριν ή μετά τη καθυστέρηση; @elenakii22 εσύ μια μέρα πριν; οι υπόλοιπες εγκυουλες μας;

εγω εκανα μια βδομαδα περιπου κ ηταν μια γραμμη τοοοσο αχνη.. αλλα εμας ετυχε.. δεν προσπαθουσαμε.. ειδικα μετα τρεις μηνες απο καισαρικη.. ηρθαμε τρεις φορες σε επαφη ολες κ ολες μετα τη γεννα.. κ ξαφνικα εκει π ημουν καλα αρχισα να μυριζω το αποσμητικο στο πλυντηριο πιατων.. ηταν κ τελειωμενο.. λεω κατι συμβαινει.... μετα κατι ψιλοανεπαισθητες αναγουλες.. λεω ιδεα μ.. μετα δεν αντεξα... εκανα τεστ.. επειδη ειχα κ καμια εικοσαρια εκανα απανωτα..δεν επινα νερο, κρατιομουν πηγαινα.. καποια ηταν ακυρα.. αλλα τελικα επιβεβαιωθηκαν οι υποψιες μ..

πρίν από 25 λεπτά , μπουμπού92 είπε:

Κοριτσιαααααααααααααα...... αν είναι δυνατόν!!!! Εγώ που έπινα 2 και 3 καφεδες την ημέρα τώρα πινω μισο με το ζορι κι αυτό μονο και μονο για να ανοιξει το ματι.... Δε πάμε καλαααα!!! Μεταλλάχθηκα!! χαχαχαα :blink::roll:

Χααχαα μια απο τα ιδια ουτε ζωγραφιστο δε μπορω να τον δω! Εγω (κ εσυ) ο ανθρωπος του καφε!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 28 λεπτά , μπουμπού92 είπε:

Λες να είσαι η επόμενη; μακάρι για να μη χαλάσουμε το σερί...σε 3 μέρες τεστάκι;

2 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

Κοριτσια μου καλημερα και καλο σκ να εχουμε!!

@Farmakotriftena και @andrianni λυπαμαι για τα αποτελεσματα μας! Εγω απο το αγχος μου παντως πριν 2 περιοδους δημιουργησα 5 μερες καθυστετηση παρολο που πηγαινα ρολοι καθε μηνα 28 μερες! Επειτα ηρθε 5 μερουλες νωριτερα και τωρα τιποτα!!! Το καλο ειναι οτι καθε μηνα θα πηγαινετε πακετο εσεις οι 2 κ γιατι οχι κ πακετο σε εγκυμοσυνη π.χ. τον επομενο μηνα!!! Σας ευχομαι συντομα τα καλυτερα

@Μαρθα Κ καλυτερα κανε με πρωινα ουρα για πιο σιγουρα!!

@alina να περασεις υπεροχα οτι κ αν κανεις!!!

@elenakii22 πω εισαι??Να φανταστω υποχωρησαν οι αναγουλες καπως!

Εμεις φτιαξαμε βαλιτσες (χωρις να τις σηκωσω βεβαια) για διακοπουλες και σημερα ειμαι καπως πτωμα στη δουλεια μιας κ κοιμηθηκα κ λιγο! 

Ευχομαι ο Αυγουστος να ειναι πολυ δυναμικος κ τυχερος για τις υπολοιπες που αναμενουν!!

Καλημέρα Ανι μου! Καλό σκ και να χαλαρώσεις στις διακοπές σου.πότε φεύγετε; Αυτο με τον κύκλο ισχύει με το αγχος.το πιστευω.μόνο που εμένα ήταν πάντα μεγάλοι οι κύκλοι.εμένα το αγχος μου βγήκε κάποιες φορές με τις καφέ κηλίδες.κ αυτές τις έχεις πρώτη φορά μόνο όταν είσαι στις προσπάθειες.τυχαίο; δε νομίζω...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , andrianni είπε:

Λες να είσαι η επόμενη; μακάρι για να μη χαλάσουμε το σερί...σε 3 μέρες τεστάκι;

Καλημέρα Ανι μου! Καλό σκ και να χαλαρώσεις στις διακοπές σου.πότε φεύγετε; Αυτο με τον κύκλο ισχύει με το αγχος.το πιστευω.μόνο που εμένα ήταν πάντα μεγάλοι οι κύκλοι.εμένα το αγχος μου βγήκε κάποιες φορές με τις καφέ κηλίδες.κ αυτές τις έχεις πρώτη φορά μόνο όταν είσαι στις προσπάθειες.τυχαίο; δε νομίζω...

Ναι ο καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα η αληθεια ειναι! Οσο για τις κηλιδες δεν ξερω να σ πω δεν μ εχει τυχει αν κ το εχω ακουσει. Φευγουμε μετα τη δουλεια σημερα για μια βδομαδουλα οι 4 μας! Αντρας σκυλος σπορος&me χαχα!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Xena1987 είπε:

Καλησπερα Κοριτσια!Ευχομαι σε ολες τις εγκυουλες ,τελειομηνη κυηση με υγιη βρεφακια και σε οσες προσπαθουν να εχουν συντομα ενα μικρο σπορακι στην κοιλια τους!

Ειμαι καινουρια στην παρεα σας,αυτος ο μηνας για εμενα θα παει απατος  τουλαχιστον ετσι νομιζω εκτος απροοπτου !σε εξι μερες ερχεται η καταραμενη!ηδη εχω τα κλασικα συμπτωματα μιας και εχω διαγνωσθει με προεμμηνορρυσιακη δυσφορικη διαταραχη και ολα τα συμπτωματα περιοδου τα εχω χ 1000 καθε μηνα!Προσπαθειες ξεκινησαμε το τελευταιο τριμηνο,οχι ιδιαιτερες αμαν και με προγραμμα .Χαλαρα ειμαστε και χωρις αγχη!Ο,τι γινει!Απο κυκλο ειμαι σχετικα σταθερη τα τελευταια χρονια,κυμαινομαι απο 28 εως 32 ημερες ,το τελευταιο 4μηνο εχω νταν στις 28 ,δεν ξερω αν παιζει ρολο το φυλλικο που ξεκινησα προν ενα εξαμηνο λογω ανεπαρκειας του οργανισμου μου,παντως ερχεται στην ωρα της ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!Οι τελευταιες εξετασεις μου μετα απο δικη μου απαιτηση ηταν ορμονικες(ολο το φασμα) οπου βγηκαν ολες καλες,τα τυπικα τεστ παπ ,υπερηχο 1 φορα το εξαμηνο και ολα καλα!Πιστευετε πως το μελλον αν καθυστερησει θα επρεπε να κανω και εξστρα;

Δεν εχω να σας πω παραπανω ,αυτα τα ΛΙΓΑ  απο μενα !Καλη επιτυχια σε ολες μας! 

Καλώς την! Όλα καλά! Αφου περιμένετε κ απο τον σύζυγο είστε πλήρης.Οπότε θα έρθει σχετικά συντομα...

πρίν από 22 λεπτά , Ani ani είπε:

Χααχαα μια απο τα ιδια ουτε ζωγραφιστο δε μπορω να τον δω! Εγω (κ εσυ) ο ανθρωπος του καφε!!

πρίν από 19 λεπτά , andrianni είπε:

Ναι!!!! Απλώς όσο κοντευουν οι μέρες νιώθω ότι δε θα συμβει και θα ερθει η περιοδος. Επίσης είχαμε ΜΟΝΟ μια επαφη γιατι δε προλαβαιναμε με τη δουλεια ουτε αυτο να κανουμε!!χαχαχα!! αρα το καλαθι μικρο, αλλάτα συμπτωματα πολλα!!χαχαχα

• Μου αρέσει 2

πρίν από 13 λεπτά , μπουμπού92 είπε:

Ναι!!!! Απλώς όσο κοντευουν οι μέρες νιώθω ότι δε θα συμβει και θα ερθει η περιοδος. Επίσης είχαμε ΜΟΝΟ μια επαφη γιατι δε προλαβαιναμε με τη δουλεια ουτε αυτο να κανουμε!!χαχαχα!! αρα το καλαθι μικρο, αλλάτα συμπτωματα πολλα!!χαχαχα

Αχ μακαρι να εισαι!!!!!!!!:-P

• Μου αρέσει 1

@Ani ani @μπουμπού92 και εγω τον εκοψα τον καφε!μπουμπου θα περιμενουμε ευχαριστα απο εσενα!ανι καλες διακοπες!!!!

@Farmakotriftena αχ βρε κοριτσι λυπαμαι...περιμενε ομως λιγες μερες ακομα κ αν δεν ερθει ξανακανε!

@alina80 καλα περασεις!!!κανε μια βουτια κ για μας!!!!

• Μου αρέσει 3

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 24 λεπτά , Ani ani είπε:

Αχ μακαρι να εισαι!!!!!!!!:-P

πρίν από 6 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Ani ani @μπουμπού92 και εγω τον εκοψα τον καφε!μπουμπου θα περιμενουμε ευχαριστα απο εσενα!ανι καλες διακοπες!!!!

κι εγω το εύχομαι!!! Φάσκω και αντιφάσκω πλέον!!! Πονάω και λεω χάθηκαν οι ελπίδες, θα ερθει η περιοδος. Μετά αυτό με τη γεύση και με τον καφε και λεω "λες;"... πφφφφ δε ξερωωω

Διαφημίσεις

21 ώρες πρίν, orianna είπε:

οτι μαλλον δεν θα αδιαθετησεις σημερα ....εμενα η θερμοκρασια πεφτει τουλαχιστον 12 ωρες πριν δω αιμα.κατω απο 36.6

πολυ τ4 δεν σου εδωσε?σε ποσες μερες σου ειπε επαναληψη?

καλημερα, μεσα οκτωβρη να κανω παλι εξετασεις μου ειπε , εχω 4 κατι tsh

• Μου αρέσει 1

Χαχα πολυ γέλασα με το καφε!!!!  Ειμαι φουλ υποστηρικτρια του καφε και σε καμια μου εγκυμοσύνη δεν τον εκοψα....  Ιδιαίτερα τωρα σε αυτη την εγκυμοσύνη αν και ειχα πολλους εμετούς συνέχιζα κανονικα να πινω καφε!!!! 

Οσο για τις υπόλοιπες στην αναμονή σας ευχομαι να μην εμφανιστεί η ακατανομαστη

• Μου αρέσει 2

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

2. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

3. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

4. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

8. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018!!!

9. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

10. Ani ani   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1500!!!

11. reniatzo ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 6477!!!

12. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

13. Stalicha ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1200!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. ath_gal1  18-20/7/2017!!!

2. orianna  20/7/2017!!!

3. Nati85 23/7/2017!!!

4. andrianni  1/8/2017!!!

5. Μαρθα Κ 4/8/2017!!!

6. giota@ 4/8/2017!!!

7. μπουμπού92 7/8/2017!!!

8. Vana87 14/8/2017!!!

9. alina80 15/8/2017!!!

10. λουπιτα 20/8/2017!!!

11. linaa  23/8/2017!!!

12. caramel_83  25-28/8/2017!!!

13. Vila 28/8/2017!!!

14. marillia  4/9/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , caramel_83 είπε:

καλημερα, μεσα οκτωβρη να κανω παλι εξετασεις μου ειπε , εχω 4 κατι tsh

Θα πεσει θα δεις και εγω στην πρωτη παλλινδρομη ειχα 4,2 και ισως γιαυτο το εχασα....  Απο τοτε προσπαθω να το κρατήσω στο 1 και κατι.... Ειχα 2 χρονια που το σταθεροποιησα αλλα τωρα με την εγκυμοσύνη ξανα ανέβασα το χάπι και λιγο πριν γεννήσω θα το ξανα ανεβασω κιαλλο

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Alekagala είπε:

Χαχα πολυ γέλασα με το καφε!!!!  Ειμαι φουλ υποστηρικτρια του καφε και σε καμια μου εγκυμοσύνη δεν τον εκοψα....  Ιδιαίτερα τωρα σε αυτη την εγκυμοσύνη αν και ειχα πολλους εμετούς συνέχιζα κανονικα να πινω καφε!!!! 

Οσο για τις υπόλοιπες στην αναμονή σας ευχομαι να μην εμφανιστεί η ακατανομαστη

θα ηθελα να πινω αλλα δε μου κανει ορεξη καθολου..δε με ανακατεύει απλα δε τον ζηταω...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...