Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

πρίν από 14 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 53 λεπτά , andrianni είπε:

Σταμάτησε η ροή; 

Σ ευχαριστώ αλλά τώρα που το σκέφτομαι λέω οτι δεν θα είμαι.θα επρεπε να εχει πρηστει αρκετα το στηθος μου κ να πονάει.άρα μάλλον γυρισα στους μεγάλους κύκλους.απλά θα απογοητευτώ λίγο αύριο...ας ειμαι προετοιμασμενη.

Κορίτσι μια από τα ίδια.. χαχα  σιγά μην είμαι.  Έτυχε να κάνω καθυστέρηση  το οποίο βέβαια και αυτό με αγχώνει γιατί βρέξει χιονίσει  ήμουν ρολοι...

Άσχετο κορίτσια εγώ τώρα που βγήκα και ήπια μονορούφι 2 μπουκάλια μπύρα  (διψουσα υπερβολικά και ακόμα δλδ διψαω) αύριο μπορώ να κάνω τεστ με τα πρώτα πρωινά; γιατί παρ'όλο που ήπια 2 μπύρες και 1L νερό τσισα  δεν έχω κάνει....

πρίν από 8 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Ναι.... 

Έχεις τπτ από συμπτώματα;

Έχεις σταθερό κύκλο; σου έχει περισσέψει να κάνεις και ένα αύριο με τα πρώτα πρωινα;

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 ώρα πρίν, andrianni είπε:

Σταμάτησε η ροή; 

Σ ευχαριστώ αλλά τώρα που το σκέφτομαι λέω οτι δεν θα είμαι.θα επρεπε να εχει πρηστει αρκετα το στηθος μου κ να πονάει.άρα μάλλον γυρισα στους μεγάλους κύκλους.απλά θα απογοητευτώ λίγο αύριο...ας ειμαι προετοιμασμενη.

να σου θυμίσω οτι η ανι ειχε κ πονους κ πρησμένο στηθος κ εγω τπτ απο τα δυο!!!!!ευχομαι να εισαι στη δικη μου περιπτωση!!!

@Farmakotriftena δε νομιζω να υπαρχει θεμα!λογικα θα σου δειξουν!

1 ώρα πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Λοιπόν κορίτσια μου εγώ ήταν να αδιαφετισω σήμερα δεν αδιαφετισα το ημερολόγιο που έχω μου έδειχνε ότι γόνιμες μέρες ήταν η βδομάδα που ήμουν διακοπές 16 με 22 Ιουλίου εγώ δεν κρατήθηκα και έκανα εχθές ένα τεστ λέτε να είναι νωρίς που το έκανα??? 

τι κυκλους εχεις γενικα??

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Καλησπερα Κοριτσια!Ευχομαι σε ολες τις εγκυουλες ,τελειομηνη κυηση με υγιη βρεφακια και σε οσες προσπαθουν να εχουν συντομα ενα μικρο σπορακι στην κοιλια τους!

Ειμαι καινουρια στην παρεα σας,αυτος ο μηνας για εμενα θα παει απατος  τουλαχιστον ετσι νομιζω εκτος απροοπτου !σε εξι μερες ερχεται η καταραμενη!ηδη εχω τα κλασικα συμπτωματα μιας και εχω διαγνωσθει με προεμμηνορρυσιακη δυσφορικη διαταραχη και ολα τα συμπτωματα περιοδου τα εχω χ 1000 καθε μηνα!Προσπαθειες ξεκινησαμε το τελευταιο τριμηνο,οχι ιδιαιτερες αμαν και με προγραμμα .Χαλαρα ειμαστε και χωρις αγχη!Ο,τι γινει!Απο κυκλο ειμαι σχετικα σταθερη τα τελευταια χρονια,κυμαινομαι απο 28 εως 32 ημερες ,το τελευταιο 4μηνο εχω νταν στις 28 ,δεν ξερω αν παιζει ρολο το φυλλικο που ξεκινησα προν ενα εξαμηνο λογω ανεπαρκειας του οργανισμου μου,παντως ερχεται στην ωρα της ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!Οι τελευταιες εξετασεις μου μετα απο δικη μου απαιτηση ηταν ορμονικες(ολο το φασμα) οπου βγηκαν ολες καλες,τα τυπικα τεστ παπ ,υπερηχο 1 φορα το εξαμηνο και ολα καλα!Πιστευετε πως το μελλον αν καθυστερησει θα επρεπε να κανω και εξστρα;

Δεν εχω να σας πω παραπανω ,αυτα τα ΛΙΓΑ  απο μενα !Καλη επιτυχια σε ολες μας! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Xena1987 είπε:

Καλησπερα Κοριτσια!Ευχομαι σε ολες τις εγκυουλες ,τελειομηνη κυηση με υγιη βρεφακια και σε οσες προσπαθουν να εχουν συντομα ενα μικρο σπορακι στην κοιλια τους!

Ειμαι καινουρια στην παρεα σας,αυτος ο μηνας για εμενα θα παει απατος  τουλαχιστον ετσι νομιζω εκτος απροοπτου !σε εξι μερες ερχεται η καταραμενη!ηδη εχω τα κλασικα συμπτωματα μιας και εχω διαγνωσθει με προεμμηνορρυσιακη δυσφορικη διαταραχη και ολα τα συμπτωματα περιοδου τα εχω χ 1000 καθε μηνα!Προσπαθειες ξεκινησαμε το τελευταιο τριμηνο,οχι ιδιαιτερες αμαν και με προγραμμα .Χαλαρα ειμαστε και χωρις αγχη!Ο,τι γινει!Απο κυκλο ειμαι σχετικα σταθερη τα τελευταια χρονια,κυμαινομαι απο 28 εως 32 ημερες ,το τελευταιο 4μηνο εχω νταν στις 28 ,δεν ξερω αν παιζει ρολο το φυλλικο που ξεκινησα προν ενα εξαμηνο λογω ανεπαρκειας του οργανισμου μου,παντως ερχεται στην ωρα της ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!Οι τελευταιες εξετασεις μου μετα απο δικη μου απαιτηση ηταν ορμονικες(ολο το φασμα) οπου βγηκαν ολες καλες,τα τυπικα τεστ παπ ,υπερηχο 1 φορα το εξαμηνο και ολα καλα!Πιστευετε πως το μελλον αν καθυστερησει θα επρεπε να κανω και εξστρα;

Δεν εχω να σας πω παραπανω ,αυτα τα ΛΙΓΑ  απο μενα !Καλη επιτυχια σε ολες μας! 

καλωσηρθες!!!ευχομαι συντομα να το πιασετε το μωρακι σας!!μας λες οτι εχεις κανει εσυ εξετασεις ο ανδρας σου εκανε?

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλωσηρθες!!!ευχομαι συντομα να το πιασετε το μωρακι σας!!μας λες οτι εχεις κανει εσυ εξετασεις ο ανδρας σου εκανε?

Τωρα ειμαστε στην φαση που ξεψαχνιζουμε τον αντρα μου!Ελπιζω να πανε ολα καλα!Οι ηλικιες μας ειναι 30 η δικη μου και 32 αντιστοιχα του συντροφου.

Just now, Xena1987 είπε:

Τωρα ειμαστε στην φαση που ξεψαχνιζουμε τον αντρα μου!Ελπιζω να πανε ολα καλα!Οι ηλικιες μας ειναι 30 η δικη μου και 32 αντιστοιχα του συντροφου.

μια χαρα ηλικια!!κοιταξε να δεις δε προσπαθειτε πολυ καιρο αλλα αν εχετε αποφασισει οτι θα κανετε εξετασεις απο τωρα να τις κάνει κ ο ανδρας σου ολες κυριως σπερμοδιαγραμμα απο εκει θα φανει αν χρειαζεται παραπανω ψαξιμο η οχι κ εσυ αν δεν εχεις κανει εξετασεις θυροειδη να κανεις οπωσδήποτε!

Just now, elenakii22 είπε:

μια χαρα ηλικια!!κοιταξε να δεις δε προσπαθειτε πολυ καιρο αλλα αν εχετε αποφασισει οτι θα κανετε εξετασεις απο τωρα να τις κάνει κ ο ανδρας σου ολες κυριως σπερμοδιαγραμμα απο εκει θα φανει αν χρειαζεται παραπανω ψαξιμο η οχι κ εσυ αν δεν εχεις κανει εξετασεις θυροειδη να κανεις οπωσδήποτε!

Ακου να δεις με το θυροειδη τι μου συνεβη!το μαιο εκαναν εναν τυπικο ελεγχο (πριν τις εξετασεις που ζητησα για γονιμοτητα) και βρεθηκα με tsh 0,39 και ft4 ελαφρως τσιμπημενη δε θυμαμαι ομως τιμη για να σου πω.Οπως μου ειπε ο ενδοκρινολογος βαδιζα στην γκριζα ζωνη για εμφανιση υπερθυροειδη αλλα επειδη ημουν στα χαμηλα μεν,οριακα δε ορια ,ζητησε επανελεγχο δυο μηνες μετα οπου κ εκανα πριν μια βδομαδα και σταθεροποιηθηκε εν τελει,απλως οπως μου ειπε θα το ξανα δουμε σεπτεμβρη.αν παραμενει στα ιδια με την τελευταια φορα δεν χρειαζεται κατι παραπανω,διαφορετικα βλεποντας και κανοντας!

επισης μαζι με την ανεπαρκεια φυλλικου ειχα και ανεπαρκεια βιταμινης d.και τα δυο τα στρωσαμε με συμπληρωματα.

Για να μαι ειλικρινης ,δεν αγχωνομαι καθολου ,και προς θεου εννοειται πως οι τρεις μηνες δεν ειναι ιδιαιτερο διαστημα,ο λογος που μπηκα και ενεργα στην παρεα σας ειναι για να μοιραστω αποριες και "ανησυχιες" μελλοντικες εφοσον αποφασισαμε κ εμεις οτι θελουμε στο αμεσο (κοντινο) μελλον ενα μωρακι! 

εσυ εγκυουλα απο οτι ειδα Ελενακι!Απο συμπτωματα πως εισαι;

πρίν από 2 λεπτά , Xena1987 είπε:

Ακου να δεις με το θυροειδη τι μου συνεβη!το μαιο εκαναν εναν τυπικο ελεγχο (πριν τις εξετασεις που ζητησα για γονιμοτητα) και βρεθηκα με tsh 0,39 και ft4 ελαφρως τσιμπημενη δε θυμαμαι ομως τιμη για να σου πω.Οπως μου ειπε ο ενδοκρινολογος βαδιζα στην γκριζα ζωνη για εμφανιση υπερθυροειδη αλλα επειδη ημουν στα χαμηλα μεν,οριακα δε ορια ,ζητησε επανελεγχο δυο μηνες μετα οπου κ εκανα πριν μια βδομαδα και σταθεροποιηθηκε εν τελει,απλως οπως μου ειπε θα το ξανα δουμε σεπτεμβρη.αν παραμενει στα ιδια με την τελευταια φορα δεν χρειαζεται κατι παραπανω,διαφορετικα βλεποντας και κανοντας!

επισης μαζι με την ανεπαρκεια φυλλικου ειχα και ανεπαρκεια βιταμινης d.και τα δυο τα στρωσαμε με συμπληρωματα.

Για να μαι ειλικρινης ,δεν αγχωνομαι καθολου ,και προς θεου εννοειται πως οι τρεις μηνες δεν ειναι ιδιαιτερο διαστημα,ο λογος που μπηκα και ενεργα στην παρεα σας ειναι για να μοιραστω αποριες και "ανησυχιες" μελλοντικες εφοσον αποφασισαμε κ εμεις οτι θελουμε στο αμεσο (κοντινο) μελλον ενα μωρακι! 

εσυ εγκυουλα απο οτι ειδα Ελενακι!Απο συμπτωματα πως εισαι;

μια χαρα τοτε αφου τα εχετε δει όλα καλα!!!!εγω απο συμπτωματα ενταξει εχω πρησμενο κ ευαισθητο στηθος αλλα οχι σε μεγαλο βαθμο κ απο αναγουλες εχω αν φαω η πιω κατι κ με πειράξει...εγω παντως κ οσο περιμενα πριν την καθυστερηση ουτε πρησμενο στηθος δεν ειχα!1-2 μερες πριν μονο μου φουσκωσε λιιγο αυτο!εμεις προσπαθούσαμε αρκετο καιρο απο περυσι το γεναρη αλλα ειχε θεμα ο ανδρας μου το βρηκαμε σεπτεμβρη κ απο γεναρη ξεκινησε αγωγη μαιο είδαμε πιο καλες εξετασεις κ ήμασταν τυχερη κ ηρθε το μωρο μας γρηγορα μετα!ειχαμε σκοπο Σεπτέμβρη να ψαξουμε κ αλλο δλδ σαλπιγγογραφιες κ οτι αλλο δεν ειχαμε κανει (που π ενδοκρινολογος μεχρι κ εξετασεις για 40+ μας εβαλε να κανουμε δεν αφήσαμε καμια εξεταση!εχουμε ο καθενας μας ενα τομο εξετασεις!)

• Μου αρέσει 1

Μπραβο σου κοριτσακι μου!Απο τοτε που δρομολογηθηκαν οι εξετασεις σας και στρωσατε τις τιμες το πιασατε σχεδον αμεσως με λιγα λογια!Ευχομαι να σου πανε ολα ΤΕΛΕΙΑ και να ναι ολα βολικα.

ΠΗΤ ειδα εχεις 22/3;;Ε ρε ενa κριαρακι ζωηρο που θα κανεις!Εγω ειμαι στις 20/3 ! 

πρίν από 49 λεπτά , elenakii22 είπε:

μια χαρα τοτε αφου τα εχετε δει όλα καλα!!!!εγω απο συμπτωματα ενταξει εχω πρησμενο κ ευαισθητο στηθος αλλα οχι σε μεγαλο βαθμο κ απο αναγουλες εχω αν φαω η πιω κατι κ με πειράξει...εγω παντως κ οσο περιμενα πριν την καθυστερηση ουτε πρησμενο στηθος δεν ειχα!1-2 μερες πριν μονο μου φουσκωσε λιιγο αυτο!εμεις προσπαθούσαμε αρκετο καιρο απο περυσι το γεναρη αλλα ειχε θεμα ο ανδρας μου το βρηκαμε σεπτεμβρη κ απο γεναρη ξεκινησε αγωγη μαιο είδαμε πιο καλες εξετασεις κ ήμασταν τυχερη κ ηρθε το μωρο μας γρηγορα μετα!ειχαμε σκοπο Σεπτέμβρη να ψαξουμε κ αλλο δλδ σαλπιγγογραφιες κ οτι αλλο δεν ειχαμε κανει (που π ενδοκρινολογος μεχρι κ εξετασεις για 40+ μας εβαλε να κανουμε δεν αφήσαμε καμια εξεταση!εχουμε ο καθενας μας ενα τομο εξετασεις!)

Μπραβο σου κοριτσακι μου!Απο τοτε που δρομολογηθηκαν οι εξετασεις σας και στρωσατε τις τιμες το πιασατε σχεδον αμεσως με λιγα λογια!Ευχομαι να σου πανε ολα ΤΕΛΕΙΑ και να ναι ολα βολικα.

ΠΗΤ ειδα εχεις 22/3;;Ε ρε ενa κριαρακι ζωηρο που θα κανεις!Εγω ειμαι στις 20/3 ! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Σταμάτησε η ροή; 

Καλημέρα καλή μου, δεν είναι απαραίτητο να έχει πρηστει και να πονάει το στήθος αλλά πάντα να είμαστε προετοιμασμενες για όλα και μακάρι να μας έρχεται το θετικό ξαφνικά :) Εγώ δεν είχα ροή, 1/3 από το σερβιετακι ήταν το περισσότερο, σήμερα το πρωί τπτ, θα δούμε... 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια! Ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο να έχετε με πολλά + ή δεύτερες γραμμούλες όσες περιμένουν. 

Φορτώνω το αυτοκίνητο και φεύγω! Θα μπαίνω να βλέπω τα νέα σας αν το επιτρέπει το 3g - γιατί εκεί που πάω και το τηλέφωνο με το ζόρι πιάνει. 

Σας φιλώ γλυκά και τα λέμε σε μια βδομάδα. Καλά να περνάτε -αυτο είναι το πιο σημαντικό. Και όλα τα άλλα θα έρθουν! 

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα! Δυστυχώς δεν για άλλη μια φορά! Τελικά είναι δύσκολη η περίπτωσή μου.Έβαλα θερμόμετρο το πρωι κ είχα 36.1 κ ετσι το καταλαβα, αλλά έκανα κ το τεστ.

Τώρα περιμένουμε νέα από την @Farmakotriftena

@alina80 να περάσεις τελεια!!!

@KarMar84 είναι καλό που σταμάτησε.μακάρι να εχεις ευχάριστα σε λίγες μέρες...

@elenakii22 τελικά δεν ειμαι στην περιπτωση σου.το μόνο λάθος που έκανα ήταν οτι επαιρνα αυτο το μήνα μια φορα μόνο την ημέρα το ινοφερτ γιατι δε γινόταν να το πιω στη δουλειά. Τώρα που δουλευω λιγότερες ώρες θα το πινω 2 φορες κ Σεπτέμβρη στο γιατρο...

Καλημέρα κοριτσάρες!!

Δυστυχώς αρνητικό.  Με μια μέρα καθυστέρηση θα έδειχνε... 

Πιο πολύ όμως στεναχωριέμαι που έχω καθυστέρηση.... ήμουν ρολόι τους τελευταίους μήνες και πριν είχα μικρότερους κύκλους.  Τόσο μεγάλο κυκλο δεν είχα ποτέ στη ζωή μου. Απ την άλλη Τετάρτη φεύγω και ήθελα να μην είναι με περίοδο....

@andrianni μου τώρα το είδα.  Λυπάμαι κορίτσι μού.. .

yplDp3.png

Κοριτσια μου καλημερα και καλο σκ να εχουμε!!

@Farmakotriftena και @andrianni λυπαμαι για τα αποτελεσματα μας! Εγω απο το αγχος μου παντως πριν 2 περιοδους δημιουργησα 5 μερες καθυστετηση παρολο που πηγαινα ρολοι καθε μηνα 28 μερες! Επειτα ηρθε 5 μερουλες νωριτερα και τωρα τιποτα!!! Το καλο ειναι οτι καθε μηνα θα πηγαινετε πακετο εσεις οι 2 κ γιατι οχι κ πακετο σε εγκυμοσυνη π.χ. τον επομενο μηνα!!! Σας ευχομαι συντομα τα καλυτερα

@Μαρθα Κ καλυτερα κανε με πρωινα ουρα για πιο σιγουρα!!

@alina να περασεις υπεροχα οτι κ αν κανεις!!!

@elenakii22 πω εισαι??Να φανταστω υποχωρησαν οι αναγουλες καπως!

Εμεις φτιαξαμε βαλιτσες (χωρις να τις σηκωσω βεβαια) για διακοπουλες και σημερα ειμαι καπως πτωμα στη δουλεια μιας κ κοιμηθηκα κ λιγο! 

Ευχομαι ο Αυγουστος να ειναι πολυ δυναμικος κ τυχερος για τις υπολοιπες που αναμενουν!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...