Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , orianna είπε:

ανι μου 9 μερες πριν την περιοδο δεν εχει γινει καν η εμφυτευση οποτε μονο αρνητικο θα μπορουσε να ειναι.εκτος κι αν ησουν εγκυος απο τον προηγουμενο κυκλο.

Προφανως απλα το αναφερω για τις κοπελες που βιαζονται να το κανουν πολυ νωρις το τεστακι σαν εμενα καλη ωρα χαχα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

7 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

Καλημέραααα!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

2. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

3. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

4. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

5. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

9. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018!!!

10. Ani ani   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1500!!!

11. reniatzo ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 6477!!!

12. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

13. maria1988 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 360!!!

14. Stalicha ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1200!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. ath_gal1  18-20/7/2017!!!

2. orianna  20/7/2017!!!

3. Nati85 23/7/2017!!!

4. linaa  30/7/2017!!!

5. andrianni  1/8/2017!!!

6. Μαρθα Κ 4/8/2017!!!

7. giota@ 4/8/2017!!!

8. μπουμπού92 7/8/2017!!!

9. alina80 15/8/2017!!!

10. λουπιτα 20/8/2017!!!

11. caramel_83  25-28/8/2017!!!

12. Vila 28/8/2017!!!

13. marillia  4/9/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Βάλε και μένα σε αναμονή! 14/8 περιμένω! Ελπίζω όχι!

• Μου αρέσει 1

εμενα αυτο το μηνα μου συμβαινει να εχω στην αρχη του κυκλου τα υγρα των γονιμων χωρις θετικο τεστ ωορρηξίας και τωρα να εχω υγρα σαν νερο που ειναι των πρωτων ημερων του κυκλου. και στο τεστ βγαζει γραμμη το μεσημερι που δεν ειναι ουτε αχνη ουτε και σαν του ελεγχου.ειναι κατι ενδιαμεσο.και ξανα εκανα το απογευμα και ειναι πιο ευδιακριτη απο την προηγουμενη αλλα ακομα δεν ειναι σκουρα σαν του ελεγχου...αυτος ο κυκλος θα με τρελανει.ολα αναποδα ειναι.θερμοκρασια δεν εχω ανεβασει ακομα.

6penp2.png

πρίν από 37 λεπτά , orianna είπε:

εμενα αυτο το μηνα μου συμβαινει να εχω στην αρχη του κυκλου τα υγρα των γονιμων χωρις θετικο τεστ ωορρηξίας και τωρα να εχω υγρα σαν νερο που ειναι των πρωτων ημερων του κυκλου. και στο τεστ βγαζει γραμμη το μεσημερι που δεν ειναι ουτε αχνη ουτε και σαν του ελεγχου.ειναι κατι ενδιαμεσο.και ξανα εκανα το απογευμα και ειναι πιο ευδιακριτη απο την προηγουμενη αλλα ακομα δεν ειναι σκουρα σαν του ελεγχου...αυτος ο κυκλος θα με τρελανει.ολα αναποδα ειναι.θερμοκρασια δεν εχω ανεβασει ακομα.

Οπότε αύριο μπορεί να είναι πιο σκούρα! 17 αύριο;

πρίν από 31 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@orianna μου κανε και αύριο ένα γιατί μάλλον αύριο θα είναι το θετικό.  Σ'ένα κυκλο τα χρησιμοποίησα κι εγώ και έπαθα ακριβώς το ίδιο.

Κ εγω το ίδιο.τετοια υγρά ειχα σε αυτο το κυκλο.κ αρχισα στις 8 τα τεστάκια κ στις 18 ξέμεινα χωρίς να γίνει τελείως σκούρα η γραμμή.κ υποθέτω οτι έγινε κάπου στις 22...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@andrianni @Farmakotriftena καλα αποτελεσματα κοριτσια!!!ευχομαι να δειτς ενα τεραστιο +++!!!

1 ώρα πρίν, Farmakotriftena είπε:

Ναι από φαρμακείο. Αλλά δεν δείχνουν τόσες μέρες πριν . Είναι μάρκετινγκ καθαρα. Κάνε την ημέρα που περιμένεις αν αντέχεις.  Στην 1η μου εγκυμοσύνη με χοριακη 157 είχα κάνει 3 τεστ (1 τα ξημερώματα και 2 το πρωί που πήγα για χοριακη) και στα 3 ίσα που βγήκε η 2η γραμμή.  Φαντάσου να έκανα και νωρίτερα. 

Εσεις κορίτσια ποτέ ειδατε  θετικά τεστ; πριν ή μετά τη καθυστέρηση; @elenakii22 εσύ μια μέρα πριν; οι υπόλοιπες εγκυουλες μας;

εγω μια μερα πριν!!

• Μου αρέσει 3

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

1 ώρα πρίν, elenakii22 είπε:

@andrianni @Farmakotriftena καλα αποτελεσματα κοριτσια!!!ευχομαι να δειτς ενα τεραστιο +++!!!

εγω μια μερα πριν!!

Εγώ παρακαλάω να δω επιτέλους κανονικά τη 2η γραμμούλα...να δούμε αν θα μου κάνει τη χάρη!!!Σ ευχαριστούμε @elenakii22 ! Όσο περνάνε οι ώρες νομίζω ότι δεν θα το αντέξω!

On 3/8/2017 at 8:36 ΜΜ, Ani ani είπε:

Σε ευχαριστω πολυ! Δεν το περιμενα να συμβει τοσο συντομα ολο αυτο και ειναι ακομα πιο τελειο!!! Ευχομαι οτι καλυτερο κ σε εσενα! Αν θυμαμαι καλα δεν εισαι εγκυος ε? Ακομα δηλαδη..χιχι γιατι ποτε δε ξερεις!

μπραβο κοριτσι μου χαιρομαι πολυ... οχι δεν ειμαι ποια μετα την εξωσωματικη τελικα ηταν βιοχημηκη κυηση... σευχαριστω κοπελα μου ευχομαι να σου πανε ολαα καλλααααααα.. δεν ξερω εχω χασει της ελπιδες μου 

4 ώρες πρίν, KarMar84 είπε:

@andrianni σε ευχαριστώ πολύ !  Μου είπε να κάνω χοριακη σε μία εβδομάδα . . . 

@orianna τις γονιμες τις καταλαβαίνω πάντα από τα υγρά και έχω την εντύπωση ότι κάνω Ωορρηξια 16 μέρες πριν την περίοδο και όχι 14...Τώρα τι να πω θα δείξει . . . 

Οποτε αγωνία στο κοκκινο!

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , andrianni είπε:

Οποτε αγωνία στο κοκκινο!

Andrianni μου να σου πω την αλήθεια δεν έχω γτ από την μία φοβάμαι ότι δεν θα "κρατηθεί" τελικά και από την άλλη δεν το έχω συνειδητοποιησει... 

Καλή σου επιτυχία για αύριο!! Θα περιμένω να διαβάσω τα ευχάριστα!! 

πρίν από 10 λεπτά , KarMar84 είπε:

Andrianni μου να σου πω την αλήθεια δεν έχω γτ από την μία φοβάμαι ότι δεν θα "κρατηθεί" τελικά και από την άλλη δεν το έχω συνειδητοποιησει... 

Καλή σου επιτυχία για αύριο!! Θα περιμένω να διαβάσω τα ευχάριστα!! 

Σταμάτησε η ροή; 

Σ ευχαριστώ αλλά τώρα που το σκέφτομαι λέω οτι δεν θα είμαι.θα επρεπε να εχει πρηστει αρκετα το στηθος μου κ να πονάει.άρα μάλλον γυρισα στους μεγάλους κύκλους.απλά θα απογοητευτώ λίγο αύριο...ας ειμαι προετοιμασμενη.

• Μου αρέσει 1

Λοιπόν κορίτσια μου εγώ ήταν να αδιαφετισω σήμερα δεν αδιαφετισα το ημερολόγιο που έχω μου έδειχνε ότι γόνιμες μέρες ήταν η βδομάδα που ήμουν διακοπές 16 με 22 Ιουλίου εγώ δεν κρατήθηκα και έκανα εχθές ένα τεστ λέτε να είναι νωρίς που το έκανα??? 

πρίν από 36 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Λοιπόν κορίτσια μου εγώ ήταν να αδιαφετισω σήμερα δεν αδιαφετισα το ημερολόγιο που έχω μου έδειχνε ότι γόνιμες μέρες ήταν η βδομάδα που ήμουν διακοπές 16 με 22 Ιουλίου εγώ δεν κρατήθηκα και έκανα εχθές ένα τεστ λέτε να είναι νωρίς που το έκανα??? 

Αρνητικό;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...