Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

.... άλλοι γιατροί ήθελα να γράψω... 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

Nαι μια χαρά τα λες!!Και γω σκεφτόμουν λες το σπέρμα να μην είναι καλό ή οι ορμόνες μου!!Αλλά οπως σου είπα είμαι επιρρεπής με τις εξετάσεις είμαι ικανή να πάρω φόρα και να μην σταματάω και σίγουρα θα αγχωθώ.Πριν 2 μ'ηνες είχα πόνο στην ουρήθρα και νόμιζα είχα ουρολοίμωξη.Κάνω καλλιέργεια καθαρή.Πάω σε ουρολόγο,μου κάνε υπέρηχο λέει όλα καλά.Επαθες νεύρωση κύστης απ το άγχος.Αν δεν περάσει θα σου δώσω χάπια.Μόλις το άκουσα μου πέρασαν όλα. Είμαι πολύ αγχώδης!!Αααα Ιανουάριο είχα την παλίνδρομη και Μάρτιο είχα κάνει μόνο την tsh.Ηταν καλή τουλάχιστον αυτή!!

Κοιτα εισαι κλασικη περιπτωση που οι εξετασεις σε ξεανχωνουν αλλα να σου πω δεν εχεις περασει κ λιγα για να εισαι κ χαλαρη οποτε καλα κανεις κ ψαχνεσε γιατι σιγα σιγα θα χαλαρωσεις οταν δεις οτι ολα καλα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Κοιτα εισαι κλασικη περιπτωση που οι εξετασεις σε ξεανχωνουν αλλα να σου πω δεν εχεις περασει κ λιγα για να εισαι κ χαλαρη οποτε καλα κανεις κ ψαχνεσε γιατι σιγα σιγα θα χαλαρωσεις οταν δεις οτι ολα καλα

Ακριβώς μ επιασεςςςς.....!!

πρίν από 8 λεπτά , elenakii22 είπε:

συγγνωμη βρε κοπελα που ια στο θυμισω αλλα στη παλινδρομη ειχατε ακουσει καρδια η οχι?

Δεν πειράζει γλυκιά μου!!Εκανα υπερήχους βλέπαμε σάκο και λεκιθικό αλλά όχι έμβρυο.Μου λέγανε για κενό σάκο,μύλη ότι θες!!Μου δίνανε ελπίδες και ο σάκος έστω και λίγο μεγάλωνε.Αν τ άφηνα κι άλλο θα πάθαινα ζημιά.Τελικά έκανα αναρρόφηση και βρέθηκαν εμβρυικά στοιχεία.Εφτασα τυπικά μέχρι την 11 βδομάδα.

3 ώρες πρίν, KarMar84 είπε:

@andrianni και @linaa από πριν που μιλούσαμε δεν έχω ξαναδεί αίμα ή καφέ . . . Μίλησα με την γυναικολόγο και μου είπε ότι λογικά είναι από την εμφυτευση και δεν μπορώ να κάνω τπτ ακόμα γτ είναι πολύ νωρίς αλλά να μην ανησυχώ προς το παρόν . . . 

Λίνα μου είχα αίμα με μεγάλη ροή για 5 μέρες (κανονικά από την τρίτη μέρα μειώνεται αισθητά) και είχα βγάλει και ένα κομμάτι αίμα σαν μπαλάκι γκολφ (σορρυ για την περιγραφή) 

Ωραία.υπομονή κ μακαρι να πάνε όλα καλά.σου είπε πότε να πας;

3 ώρες πρίν, orianna είπε:

οτι μαλλον δεν θα αδιαθετησεις σημερα ....εμενα η θερμοκρασια πεφτει τουλαχιστον 12 ωρες πριν δω αιμα.κατω απο 36.6

πολυ τ4 δεν σου εδωσε?σε ποσες μερες σου ειπε επαναληψη?

Σε ευχαριστω για την απάντηση.όντως δε νιώθω να έρχεται κ σήμερα

@andrianni σε ευχαριστώ πολύ !  Μου είπε να κάνω χοριακη σε μία εβδομάδα . . . 

@orianna τις γονιμες τις καταλαβαίνω πάντα από τα υγρά και έχω την εντύπωση ότι κάνω Ωορρηξια 16 μέρες πριν την περίοδο και όχι 14...Τώρα τι να πω θα δείξει . . . 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

ναι συγουρα καλητεραα θα δω αν δεν μου ρθει μεχρη 7 ισως κανω μια μερα πριν

απο το φαρμακειο?

Ναι από φαρμακείο. Αλλά δεν δείχνουν τόσες μέρες πριν . Είναι μάρκετινγκ καθαρα. Κάνε την ημέρα που περιμένεις αν αντέχεις.  Στην 1η μου εγκυμοσύνη με χοριακη 157 είχα κάνει 3 τεστ (1 τα ξημερώματα και 2 το πρωί που πήγα για χοριακη) και στα 3 ίσα που βγήκε η 2η γραμμή.  Φαντάσου να έκανα και νωρίτερα. 

Εσεις κορίτσια ποτέ ειδατε  θετικά τεστ; πριν ή μετά τη καθυστέρηση; @elenakii22 εσύ μια μέρα πριν; οι υπόλοιπες εγκυουλες μας;

yplDp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ναι από φαρμακείο. Αλλά δεν δείχνουν τόσες μέρες πριν . Είναι μάρκετινγκ καθαρα. Κάνε την ημέρα που περιμένεις αν αντέχεις.  Στην 1η μου εγκυμοσύνη με χοριακη 157 είχα κάνει 3 τεστ (1 τα ξημερώματα και 2 το πρωί που πήγα για χοριακη) και στα 3 ίσα που βγήκε η 2η γραμμή.  Φαντάσου να έκανα και νωρίτερα. 

Εσεις κορίτσια ποτέ ειδατε  θετικά τεστ; πριν ή μετά τη καθυστέρηση; @elenakii22 εσύ μια μέρα πριν; οι υπόλοιπες εγκυουλες μας;

Δεν ξερω αν ειδατε το μηνυμα μ πριν. Ειχα κανει πριν 9 ημερες καθυστερησης τεστ κ  ηταν αρνητικο κ μετα με  2 μερες καθυστερησης ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ

• Μου αρέσει 2

πρίν από 9 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ναι μορε λεω να περιμενω λιγουλακι ακομα γιατι φοβαμαι πως θα μ ερθει:-(

πρίν από 2 λεπτά , Ani ani είπε:

Δεν ξερω αν ειδατε το μηνυμα μ πριν. Πριν 9 ημερες καθυστερησης ειδα αρνητικο κ με 2 μερες καθυστερησης ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ

Ναι ανι μου θα πειμενω μεχρη 8 στις 8 θα κανω αν δεν εχει ερθει η βλαμενη αν και τωρα ποναω λιγο

πρίν από 7 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@andrianni τώρα είδα ότι είσαι με 3 μέρες καθυστέρηση;;;; άντε αύριο για τεστακι!!!

Επισης μπορω να σας πω οτι ειχα γεμισει οοοολες τις τσαντες μ με σερβιετες για ημουν σιγουρη οτι απο στιγμη σε στιγμη θα ερθει..προσωπικα ηταν ολοιδια τα συμπτωματα κ τα πονακια περιοδου..απλα ξεκινησαμ πολυ νωριτερα απο την αναμενομενη περιοδο. Αρα ποτε δεν ξερετε:-)

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω σίγουρα ωορηξία οπότε δεν ισχύει ακριβώς! Αυριο πιστεύω όμως πως θα είναι η 1η μέρα καθυστέρησης!με επιφύλαξη πάντα εφόσον όντως εγινε ωορηξία.θα κάνω το πρωι κ θα σας πω!!!

• Μου αρέσει 2

Θα κάνω κι εγώ αύριο.  Μου κόλλησε τελικά στο μυαλό.... τους τελευταίους 4 μήνες έρχεται σταθερά 4 του μήνα για την ακρίβεια έρχεται δειλά δειλά από 3 και 4 ξεκινάει κανονικά.  Και τώρα άφαντη.  Νομίζω ότι έχει πρηστεί και το στήθος μου. Γενικά εγώ δεν έχω συμπτώματα και όταν περιμένω.  Ελάχιστα πονακια  μόνο. 

yplDp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Ani ani είπε:

Επισης μπορω να σας πω οτι ειχα γεμισει οοοολες τις τσαντες μ με σερβιετες για ημουν σιγουρη οτι απο στιγμη σε στιγμη θα ερθει..προσωπικα ηταν ολοιδια τα συμπτωματα κ τα πονακια περιοδου..απλα ξεκινησαμ πολυ νωριτερα απο την αναμενομενη περιοδο. Αρα ποτε δεν ξερετε:-)

Αχ μακαρι μακαρι! Κ εγω το ιδιο.μέχρι κ στην πισίμα φοβόμουν να μπω μηπως εχω ατυχημα!αλλά σταμάτησαν οι πόνοι περιόδου.άσε που δεν ήταν τόσο έντονοι.ήταν πιο πολύ σαν τσιμπήματα-τρυπήματα!

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Θα κάνω κι εγώ αύριο.  Μου κόλλησε τελικά στο μυαλό.... τους τελευταίους 4 μήνες έρχεται σταθερά 4 του μήνα για την ακρίβεια έρχεται δειλά δειλά από 3 και 4 ξεκινάει κανονικά.  Και τώρα άφαντη.  Νομίζω ότι έχει πρηστεί και το στήθος μου. Γενικά εγώ δεν έχω συμπτώματα και όταν περιμένω.  Ελάχιστα πονακια  μόνο. 

Όντως 5 αύριο!θα κάνουμε μαζί!

πρίν από 19 λεπτά , Ani ani είπε:

ναι αλλα ξερεις τι..

εγω δεν ποναω πριν νιωθω μια ενωχληση δεν ξερω να το πριγραψω δεν θα ελεγα πονος καθε φορα ετσι νιωθω δηλαδη..

καλα και το στηθος μου πρισμενο κλασικα 

μονο το στομαχι μου ειναι καπος αλλα νομιζω ειναι κατα φαντασιαν

πρίν από 33 λεπτά , Ani ani είπε:

Δεν ξερω αν ειδατε το μηνυμα μ πριν. Ειχα κανει πριν 9 ημερες καθυστερησης τεστ κ  ηταν αρνητικο κ μετα με  2 μερες καθυστερησης ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ

ανι μου 9 μερες πριν την περιοδο δεν εχει γινει καν η εμφυτευση οποτε μονο αρνητικο θα μπορουσε να ειναι.εκτος κι αν ησουν εγκυος απο τον προηγουμενο κυκλο.

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...