Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

κοιτα τι γινεται μ αυτα τα τεστ που λενε οτι δειχνουν πιο νωρις απο την καθυστερηση...λενε στις οδηγιες 30% επιτυχια 7 μερες μετα την επαφη 40% 8 μερες μετα την επαφη κτλ και φτανουν στην πρωτη μερα καθυστερησης 98-99% επιτυχια για σωστο αποτελεσμα.

Ναι οκ αλλα συγουρα θα θελει και πρωινα ουρα ε?

Just now, marillia είπε:

Σε νιώθω!!Πόσο καιρό προσπαθείτε?Γλυκιά μου όντως σε ένα θαύμα να πιστέψουμε.Το έχουμε ανάγκη!!Η σύλληψη ένα θαύμα είναι!!!

Οντως περι θαυματος προκειτε 1,5 χρονο:-(

Απλα δεν δινω αλλο περιθωριο αν οχι τωρα αν οχι τν αλλο σεμπεμβρη παω τρεχοντας για εξετασεις γιατι  δεν εχω κοιταξει τιποτα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Ungry girl είπε:

Ναι οκ αλλα συγουρα θα θελει και πρωινα ουρα ε?

φυσικα..οταν ειναι πριν τη καθυστερηση συστήνονται πρωινα ουρα για μεγαλυτερη επιτυχια στο αποτελεσμα... μετα την καθυστερηση μπορεις με οτι θες. 

6penp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Οντως περι θαυματος προκειτε 1,5 χρονο:-(

Απλα δεν δινω αλλο περιθωριο αν οχι τωρα αν οχι τν αλλο σεμπεμβρη παω τρεχοντας για εξετασεις γιατι  δεν εχω κοιταξει τιποτα!!!

Και γω 14-15 μήνες προσπαθούσαμε.Στον χρόνο κάναμε εξετάσεις(Σεμπτέμβρης ήταν) και βγήκαν καλές(όχι άριστες).Χαλάρωσα και Νοέμβριο έμεινα έγκυος!!Τώρα να δω πως θα ξαναχαλαρώσω!!

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

φυσικα..οταν ειναι πριν τη καθυστερηση συστήνονται πρωινα ουρα για μεγαλυτερη επιτυχια στο αποτελεσμα... μετα την καθυστερηση μπορεις με οτι θες. 

ευχαριστω ναι αυτο θα κανω θα προσπαθησω να κρατηθω αλλα αν δεν κρατιθω θα παω να παρω

πρίν από 5 λεπτά , marillia είπε:

Αυτός ήταν ο 5ος!!Και ο γιατρός μου είπε να με ξαναδεί μετά από 1 χρόνο.Νόμιζα θα ρθεί αμέσως.Είμαι αυπόμονη και απογοητευμένη!!Πριν είχαμε 14 μήνες που προσπαθούσαμε.Κια σκέφτομαι άντε φτου και απ την αρχή!!

Δεν κανεις καμια εξεταση κ ασε το γιατρο να λεει? Στο λεω γιατι κ μενα ολοι οι γιατροι μου λεγαν να επαναλαβω τις εξετασεις μετα τον χρονο αλλα με δικη μου πρωτοβουλια τις επανελαβα αλλου σε λιγοτερο απο 6 μηνο κ βρηκα πραγματα που πριν 5 μηνες δεν ειχα.

Διαφημίσεις

Just now, marillia είπε:

Και γω 14-15 μήνες προσπαθούσαμε.Στον χρόνο κάναμε εξετάσεις(Σεμπτέμβρης ήταν) και βγήκαν καλές(όχι άριστες).Χαλάρωσα και Νοέμβριο έμεινα έγκυος!!Τώρα να δω πως θα ξαναχαλαρώσω!!

Ναι ρε κοριτσι μου δεν γυνεται και εχω ακουσει να λενε οτι αμα κανεις το 1 μπορεις να κανεις ανετα μετα....

Γυνεται να χαλαρωσεις ? εσυ δεν χρησημοποιεις τεστ  οωρριξιας?

μπας και σε βοηθησουν

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Δεν κανεις καμια εξεταση κ ασε το γιατρο να λεει? Στο λεω γιατι κ μενα ολοι οι γιατροι μου λεγαν να επαναλαβω τις εξετασεις μετα τον χρονο αλλα με δικη μου πρωτοβουλια τις επανελαβα αλλου σε λιγοτερο απο 6 μηνο κ βρηκα πραγματα που πριν 5 μηνες δεν ειχα.

Ο γιατρός λέει αφού έμεινες έγκυος θα ξαναμείνεις!!Αν του πω ότι έχω 6 μήες που προσπαθούμε θα μου πεί κι άλλο.Γιατί και λόγω ηλικίας μας πέρνει.Δεν θα μου τις γράψει είμαι σίγουρη.Μου διευκρίνησε όχι άγχος και μην κυνηγάς τον άντρας σου μόνο στις γόνιμες!!!H αλήθεια έιναι ότι δεν είμαι πολύ χαλαρη!!Αυτό που θα του πω γιατί θα πάω για παπ είναι μήπως μου δώσει τα inofert!!

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ναι ρε κοριτσι μου δεν γυνεται και εχω ακουσει να λενε οτι αμα κανεις το 1 μπορεις να κανεις ανετα μετα....

Γυνεται να χαλαρωσεις ? εσυ δεν χρησημοποιεις τεστ  οωρριξιας?

μπας και σε βοηθησουν

Αυτό λέω να κάνω!!Βλέπω πολλά κορίτσια τα χρησιμοποιούνεεεε!!

πρίν από 8 λεπτά , Ungry girl είπε:

ευχαριστω ναι αυτο θα κανω θα προσπαθησω να κρατηθω αλλα αν δεν κρατιθω θα παω να παρω

Κορίτσι μου μη πιέζεσαι καθόλου!!Σου ρθε ,πήγαινε πάρτο και ότι βγεί!!

πρίν από 6 λεπτά , marillia είπε:

Ο γιατρός λέει αφού έμεινες έγκυος θα ξαναμείνεις!!Αν του πω ότι έχω 6 μήες που προσπαθούμε θα μου πεί κι άλλο.Γιατί και λόγω ηλικίας μας πέρνει.Δεν θα μου τις γράψει είμαι σίγουρη.Μου διευκρίνησε όχι άγχος και μην κυνηγάς τον άντρας σου μόνο στις γόνιμες!!!H αλήθεια έιναι ότι δεν είμαι πολύ χαλαρη!!Αυτό που θα του πω γιατί θα πάω για παπ είναι μήπως μου δώσει τα inofert!!

Κορίτσι μου μη πιέζεσαι καθόλου!!Σου ρθε ,πήγαινε πάρτο και ότι βγεί!!

Ναι ουτος η αλλος οτι ειναι να γυνει θα γυνει

βασικα οτι ηταν να γυνει εχει γυνει ττωρα δεν μπορω να κανω κατι αλλο

ναι καλο ειναι να ξερεις οτι πετυχενεις τις οωρριξειες σου και εγω αν μου ερθει θα παρω μια φορα ακομα τα τεστ αλλα τα πολλα α 30 συγκεκριμενα και απο σεπτεμβη σε γιατρο για εξετασεις ελπιζω να μην μας χριαστουνε τα τεστακιααα

πρίν από 11 λεπτά , marillia είπε:

Ακου το οτι σε περνει ηλικιακα σε περνει αλλα ψυχολογικα ομως ο γιατρος δεν τον νοιαζει πως νοιωθεις. Το οτι θα ξαναμεινεις ισχυει ομως μια εγκυμοσυνη μπορει να απορυθμισει πολλα οπως πχ τον θυροειδη σου ή την προλακτινη σου. Οι γιατροι λενε σεολους 1 χρονο προσπαθειας γιατι ετσι λενε ταβιβλια κ το προτοκολλο αλλα αν εισαι ανχωμενη δεν χρειαζετε να το ακολουθησεις. Πας σε ενα αλλο γιατρο του λες οτι προσπαθεις για 14 μηνες σου γραφει εξετασεις κ μετα τις πας κ τις δειχνεις στον δικο σου γιατρο κ του λες τις εκανα μονη μου σε περιπτωσηπου σου αρνηθει εξετασεις αλλα αν του πεις οτι τις θες γιατι εχεις ανχωθει θα στις γραψει

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ακου το οτι σε περνει ηλικιακα σε περνει αλλα ψυχολογικα ομως ο γιατρος δεν τον νοιαζει πως νοιωθεις. Το οτι θα ξαναμεινεις ισχυει ομως μια εγκυμοσυνη μπορει να απορυθμισει πολλα οπως πχ τον θυροειδη σου ή την προλακτινη σου. Οι γιατροι λενε σεολους 1 χρονο προσπαθειας γιατι ετσι λενε ταβιβλια κ το προτοκολλο αλλα αν εισαι ανχωμενη δεν χρειαζετε να το ακολουθησεις. Πας σε ενα αλλο γιατρο του λες οτι προσπαθεις για 14 μηνες σου γραφει εξετασεις κ μετα τις πας κ τις δειχνεις στον δικο σου γιατρο κ του λες τις εκανα μονη μου.

Γλυκιά μου τράβηξα τόσα πολλά στην παλίνδρομη,θα μου κάνανε ζημιά.Ηταν ο 5 γιατρός που βρήκα και με αντιμετώπισε άψογα.Δεν έχω δύναμη να πάω αλλού!!Τον εμπιστεύομαι!!Εννοείτε με συμβουλεύεις σωστα και το έχω στο νου μου!!Ισως θα περιμένω λίγο ακόμα με τον καινούργιο χρόνο.Είμαι επιρρεπής με τις εξετάσεις.Μπορώ να τρέχω μέρες χαχαχα!!Την πρώτη φορά που έμεινα έγκυος κατάλαβα αφού ψάχτηκα ότι το άγχος μου έφταιγε!!Γενικά αν μείνεις έγκυος μετά είναι σαν να ξεκινάς απ την αρχή.Δεν συνυπολογίζουν τον προηγούμενο διάστημα!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια μ οσες εχετε απορια με τα τεστακια μπορω να σας πω οτι ειχα κανει ενα αγνωστο σε μαρκα τεστακι 9 μερες πριν την καθυστερηση γιατι ειχα κατι ενδειξεις για εγκυμοσυνη και ειχε βγει αρνητικοτατο. Επειτα πηρα το clearblue με 2 μερες καθυστερησης και βγηκε ΘΕΤΙΚΟ στο δευτερολεπτο! 

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Γλυκιά μου τράβηξα τόσα πολλά στην παλίνδρομη,θα μου κάνανε ζημιά.Ηταν ο 5 γιατρός που βρήκα και με αντιμετώπισε άψογα.Δεν έχω δύναμη να πάω αλλού!!Τον εμπιστεύομαι!!Εννοείτε με συμβουλεύεις σωστα και το έχω στο νου μου!!Ισως θα περιμένω λίγο ακόμα με τον καινούργιο χρόνο.Είμαι επιρρεπής με τις εξετάσεις.Μπορώ να τρέχω μέρες χαχαχα!!Την πρώτη φορά που έμεινα έγκυος κατάλαβα αφού ψάχτηκα ότι το άγχος μου έφταιγε!!Γενικά αν μείνεις έγκυος μετά είναι σαν να ξεκινάς απ την αρχή.Δεν συνυπολογίζουν τον προηγούμενο διάστημα!!

Δεν σου ειπα νααλλαξεις γιατρο μπορεις απλα ναπας να σου γραψουν εξετασεις κ να τις δωσεις στον γιατρο σου κ να του πεις τις εκανα μονη μου ή μου τις εδωσε ο ενδοκρινολογος. Να σου πω κ εμενα στο εξαμηνο μουειχαν πει εξετασεις αλλα εγω τις πρωτες εξετασεις τις εκανα στο τριμηνο. Στο λεω γιατι πολλες κοπελες χανουν τον χρονο τους κ ανχωνονται κ μετα εμφανιζετε ενα πολυ μικρο προβλημα πχενα μικροβιο η μια ορμονη κ μετα ξεκινανε παλι απτην αρχη. 

Οι γιατροι εχουν συγκεκριμενα πρωτοκολλα πουσου λενε αλλα αν εσυ δεν νιωθεις ανετα κ εχεις ενστικτο οτι κατι δενσου κολλαει καλο ειναι να το ψαχνεις πιο συντομα.

• Μου αρέσει 1

Just now, linaa είπε:

Δεν σου ειπα νααλλαξεις γιατρο μπορεις απλα ναπας να σου γραψουν εξετασεις κ να τις δωσεις στον γιατρο σου κ να του πεις τις εκανα μονη μου ή μου τις εδωσε ο ενδοκρινολογος. Να σου πω κ εμενα στο εξαμηνο μουειχαν πει εξετασεις αλλα εγω τις πρωτες εξετασεις τις εκανα στο τριμηνο. Στο λεω γιατι πολλες κοπελες χανουν τον χρονο τους κ ανχωνονται κ μετα εμφανιζετε ενα πολυ μικρο προβλημα πχενα μικροβιο η μια ορμονη κ μετα ξεκινανε παλι απτην αρχη. 

Αυτή την χρονική περίοδο δεν είμαι έτοιμη για εξετάσεις.Μη νομίζεις ακόμα δεν έχω ξεπεράσει την παλίνδρομη.Για καιρό σκεφτόμουνα τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης και τα συνδίαζα!!Δεν έκλαψα καθόλου όταν τα βίωνα.Μπορεί να ναι χειρότερα και να το κράτησα μέσα μου!!Την Κυριακή αυτή θα γεννούσα!!Τα σκέφτομαι αυτά και....!!Θα πάρω λίγο τον χρόνο μου και θέλει δεν θέλει θα πάω με σούγια και θα πω γράψτες μου χαχχαχα!!Σ ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον:)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , marillia είπε:

Αυτή την χρονική περίοδο δεν είμαι έτοιμη για εξετάσεις.Μη νομίζεις ακόμα δεν έχω ξεπεράσει την παλίνδρομη.Για καιρό σκεφτόμουνα τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης και τα συνδίαζα!!Δεν έκλαψα καθόλου όταν τα βίωνα.Μπορεί να ναι χειρότερα και να το κράτησα μέσα μου!!Την Κυριακή αυτή θα γεννούσα!!Τα σκέφτομαι αυτά και....!!Θα πάρω λίγο τον χρόνο μου και θέλει δεν θέλει θα πάω με σούγια και θα πω γράψτες μου χαχχαχα!!Σ ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον:)

Αν δεν νιωθεις ετοιμη οκ τοτε αλλαζει το θεμα. Σου τα λεω γιατι εχουν δει πολλα τα ματια μου οχι για να σε ανχωσω απλα να σου πω οτι στο θεμα εξετασεων δεν χρειαζετε να περιμενεις πιστα το χρονο που σου λενε.

Just now, linaa είπε:

Αν δεν νιωθεις ετοιμη οκ τοτε αλλαζει το θεμα. Σου τα λεω γιατι εχουν δει πολλα τα ματια μου οχι για να σε ανχωσω απλα να σου πω οτι στο θεμα εξετασεων δεν χρειαζετε να περιμενεις πιστα το χρονο που σου λενε.

Nαι μια χαρά τα λες!!Και γω σκεφτόμουν λες το σπέρμα να μην είναι καλό ή οι ορμόνες μου!!Αλλά οπως σου είπα είμαι επιρρεπής με τις εξετάσεις είμαι ικανή να πάρω φόρα και να μην σταματάω και σίγουρα θα αγχωθώ.Πριν 2 μ'ηνες είχα πόνο στην ουρήθρα και νόμιζα είχα ουρολοίμωξη.Κάνω καλλιέργεια καθαρή.Πάω σε ουρολόγο,μου κάνε υπέρηχο λέει όλα καλά.Επαθες νεύρωση κύστης απ το άγχος.Αν δεν περάσει θα σου δώσω χάπια.Μόλις το άκουσα μου πέρασαν όλα. Είμαι πολύ αγχώδης!!Αααα Ιανουάριο είχα την παλίνδρομη και Μάρτιο είχα κάνει μόνο την tsh.Ηταν καλή τουλάχιστον αυτή!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...