Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

ε συγουρη κατα πασα πιθανοτητα ειμαι 8 περιμενω να περιμενω λες μεχρη τς 8 του μηνα να μην παω να πεταξω και τα λευτακια μου ?χεχεχεεχεχ

Μπορείς να πάρεις το τεστ iq που δείχνει 5 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο.Εχει 8e.Kαντο Κυριακή πρωί.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

κοίτα για μενα κανε χοριακη απευθειας...αν δεν μπορείς να περιμενεις κ τωρα χοριακη αν κανεις θα δείξει ενω το τεστ μπορει κ όχι....εγω εκανα τεστ γτ ηδη ειχα...τωρα αν θες να παρεις τεστ να τα κανεις 7 του μηνα αντε 6...

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

κοίτα για μενα κανε χοριακη απευθειας...αν δεν μπορείς να περιμενεις κ τωρα χοριακη αν κανεις θα δείξει ενω το τεστ μπορει κ όχι....εγω εκανα τεστ γτ ηδη ειχα...τωρα αν θες να παρεις τεστ να τα κανεις 7 του μηνα αντε 6...

ναι συγουρα καλητεραα θα δω αν δεν μου ρθει μεχρη 7 ισως κανω μια μερα πριν

Just now, marillia είπε:

Μπορείς να πάρεις το τεστ iq που δείχνει 5 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο.Εχει 8e.Kαντο Κυριακή πρωί.

απο το φαρμακειο?

Just now, orianna είπε:

να παρεις γιατι ποτε δεν μπορει να εισαι σιγουρη με την ωορρηξια.αν δεν κανεις μερα παρα μερα ολο το μηνα δεν ειναι τιποτα αλλο σιγουρο εκτος απο τα τεστ. χτες αυτα μου ελεγε και η γυναικολογος.

Οι επαφές μας μετά την παλίνδρομη ήταν ενα μήνα στις γόνιμες μόνο μέρα παρά μέρα,τον άλλο κάθε μέρα.Αλλά τυπικά όλο τον μήνα μέρα παρά μέρα δεν κάνουμε.Με κούρασε να μην ξέρω τις γόνιμες γιατί ο κύκλος μου είναι ότι να ναι.Ασε που τα υγρά ωορρηξίας κρατούν 6 μέρες και δε βγάζω άκρη.

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

απο το φαρμακειο?

Ναι από το φαρμακείο.Αν είναι να αγωνιείς εγώ λέω να το κάνεις.

πρίν από 54 λεπτά , maria1988 είπε:

Κορίτσια μου μόλις γύρισα απο το γιατρό! Επιβεβαιώσαμε την εγκυμοσύνη με ΠΗΤ 2/4/2018!!! Ειναι πολυ νωρίς για να ακούσουμε καρδιά αλλα ένα βήμα τη φορά φτάνει!!!

Συγχαρητηρια!! Με το καλο!

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Οι επαφές μας μετά την παλίνδρομη ήταν ενα μήνα στις γόνιμες μόνο μέρα παρά μέρα,τον άλλο κάθε μέρα.Αλλά τυπικά όλο τον μήνα μέρα παρά μέρα δεν κάνουμε.Με κούρασε να μην ξέρω τις γόνιμες γιατί ο κύκλος μου είναι ότι να ναι.Ασε που τα υγρά ωορρηξίας κρατούν 6 μέρες και δε βγάζω άκρη.

βασικα ο μονος λογος που αγωνειω ειανι επιδη νιωθω ευχαριστημενη αποτς επαφες μου ηταν 18-22-25-27-29

αν και τα τεστ που εκανα μεχρη 24  ηταν αρνιτικα (οωρριξιας)

κατα τα αλλα εχω τραβηγματα χαμηλα οπως καθε φορα πριν την περιοδο νιωθω πως θα μου ερθει αλλα αν ειναι το τεστ αυτο που λες τουλαχιστων να σταματησω να εχω ελπιδες εστω και μηδαμινες

Διαφημίσεις

6 μερες ειχα και γω τον προηγουμενο μηνα. η ωορρηξια ηταν μια μερα πριν τελειωσουν τα υγρα.

πρίν από 10 λεπτά , Ungry girl είπε:

ναι συγουρα καλητεραα θα δω αν δεν μου ρθει μεχρη 7 ισως κανω μια μερα πριν

απο το φαρμακειο?

υπαρχει και το first step με 5 ε απο την 7η μερα μετα την επαφη.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

βασικα ο μονος λογος που αγωνειω ειανι επιδη νιωθω ευχαριστημενη αποτς επαφες μου ηταν 18-22-25-27-29

αν και τα τεστ που εκανα μεχρη 24  ηταν αρνιτικα (οωρριξιας)

κατα τα αλλα εχω τραβηγματα χαμηλα οπως καθε φορα πριν την περιοδο νιωθω πως θα μου ερθει αλλα αν ειναι το τεστ αυτο που λες τουλαχιστων να σταματησω να εχω ελπιδες εστω και μηδαμινες

Κάνε τεστάκια ωορρηξίας μέχρι το Σάββατο αν έχεις.Κυριακή κάνε το iq και όπως λες αν είναι αρνητικό χαλάρωσε μετά και βλέπεις.Σου εύχομαι θετικό βέβαια!!Ολα μπορούν να συμβούν.Τόσα που ακούμε καθημερινά!!

πρίν από 8 λεπτά , marillia είπε:

Μαριλια μονο δυο μηνες προσπαθεις μετα την παλινδρομη θυμισε μου? 

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

6 μερες ειχα και γω τον προηγουμενο μηνα. η ωορρηξια ηταν μια μερα πριν τελειωσουν τα υγρα.

υπαρχει και το first step με 5 ε απο την 7η μερα μετα την επαφη.

ρε παιδια οντως????

να παω να παρω χαχαχα περα την πλακα δεν το ηξερα

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

Και μένα συνήθως μου έρχεται περίοδος από την τελευταία μέρα των υγρών.Ομως τον προηγούμεο μήνα μου ήρθε 2 μέρες πριν τελειώσουν τα υγρά.Και είχα μπερδευτεί.Οτι να ναι είμαι χαχαχα

Διαφημίσεις

Κάνε τεστάκια ωορρηξίας μέχρι το Σάββατο αν έχεις.Κυριακή κάνε το iq και όπως λες αν είναι αρνητικό χαλάρωσε μετά και βλέπεις.Σου εύχομαι θετικό βέβαια!!Ολα μπορούν να συμβούν.Τόσα που ακούμε καθημερινά!!

δεν εχω...

ευχαριστω οντως μονο αν εγυνε θαυμα...

εχω αρχισει να απελπιζωμαι λιγο

Just now, linaa είπε:

Μαριλια μονο δυο μηνες προσπαθεις μετα την παλινδρομη θυμισε μου? 

Αυτός ήταν ο 5ος!!Και ο γιατρός μου είπε να με ξαναδεί μετά από 1 χρόνο.Νόμιζα θα ρθεί αμέσως.Είμαι αυπόμονη και απογοητευμένη!!Πριν είχαμε 14 μήνες που προσπαθούσαμε.Κια σκέφτομαι άντε φτου και απ την αρχή!!

3 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

καλα η κουραση ειναι απο την δουλεια....δουλευω καθημερινα χωρις ρεπο:? δεν ξερω απο την μια σκεφτομαι ετσι αλλα απο την αλλη δεν θελω να το κανω και με το ζορι

Με το ζόρι να μην το κάνεις, αλλά μην ξεχνάς ότι...τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Ανέθεσε στον σύντροφό σου να σε αποπλανεί...:-D

Πέρα από την πλάκα, εφόσον είναι έτσι οι ρυθμοί σου, μην πιεζεσαι και άστο όταν έχετε όρεξη. Ειδικά εφόσον από Σεπτέμβρη χαλαρώνει το πρόγραμμα σου. Και άλλωστε ποτέ δεν ξέρεις. Μία φορά μπορεί να φτάνει και να περισσεύει...

• Μου αρέσει 1

Just now, Ungry girl είπε:

ρε παιδια οντως????

να παω να παρω χαχαχα περα την πλακα δεν το ηξερα

κοιτα τι γινεται μ αυτα τα τεστ που λενε οτι δειχνουν πιο νωρις απο την καθυστερηση...λενε στις οδηγιες 30% επιτυχια 7 μερες μετα την επαφη 40% 8 μερες μετα την επαφη κτλ και φτανουν στην πρωτη μερα καθυστερησης 98-99% επιτυχια για σωστο αποτελεσμα.

6penp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

δεν εχω...

ευχαριστω οντως μονο αν εγυνε θαυμα...

εχω αρχισει να απελπιζωμαι λιγο

Σε νιώθω!!Πόσο καιρό προσπαθείτε?Γλυκιά μου όντως σε ένα θαύμα να πιστέψουμε.Το έχουμε ανάγκη!!Η σύλληψη ένα θαύμα είναι!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...