Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 53 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλησπερα κοριτσιααααα

Τα clearblue ανιχνεουν και πριν την καθηστεριση?

ποσες μερες πριν?

σου δειχνουν μια μερα πριν σιγουρα(μιλαμε ομως να ξερεις ποτε εκανες ωορρηξια κ να εισαι σιγουρη για το ποτς περιμενεις)..το clearblue που εκανα μια μερα πριν βγηκε αρκετα σκουρο οποτε πιστευω 2-3 μερες πριν σου δείχνει 

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 8 λεπτά , KarMar84 είπε:

@andrianni και @linaa από πριν που μιλούσαμε δεν έχω ξαναδεί αίμα ή καφέ . . . Μίλησα με την γυναικολόγο και μου είπε ότι λογικά είναι από την εμφυτευση και δεν μπορώ να κάνω τπτ ακόμα γτ είναι πολύ νωρίς αλλά να μην ανησυχώ προς το παρόν . . . 

Λίνα μου είχα αίμα με μεγάλη ροή για 5 μέρες (κανονικά από την τρίτη μέρα μειώνεται αισθητά) και είχα βγάλει και ένα κομμάτι αίμα σαν μπαλάκι γκολφ (σορρυ για την περιγραφή) 

δεν εχω καταλαβει ρε κοριτσι την περιπτωση σου ακομα. ειχες τελευταια περιοδο 14-7. με κυκλο 32 μερες λες οτι ειχες γονιμες 25-31 ιουλιου.που το στηριζεις αυτο?για κυκλο 32 ημερων ειναι λιγο νωρις να ειχες οωρρηξια 12η μερα.στις 31 ιουλιου μπορει μιας που ειναι η 18η μερα. αλλα ειναιι νωρις για να εχει γινει εμφυτευση ωστε να βλεπεις αιμα.βαλε ενα θερμομετρο στο στομα και πες μας την θερμοκρασια σου.

πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Ναι τωρα ειναι νωρις δεν μπορει να ξερει κ η γιατρος απλα λιγο υπομονη. Κ προσπαθησε να μην μετακινησε κπολυ ουτε να κανεις δουλειες μεχρι να δεις τι γινετε. Γιατι απλα μπορει να προσπαθει να εμφυτευθει κ ειτε λογω χαμηλης προγεστερονης ητε κουρασης να σου κανει πιο εντονες αιμοραγιες.

Εσενα οριαννα ποσο t4 σου δινει? 

εγω παιρνω των 88 τωρα.αλλα στην αρχη με 9.5 tsh μου εδωσε των 50. αυτο πριν 8 χρονια.λεω επειδη την πηγε κατευθειαν στο 75 μην πεσει πολυ.

6penp2.png

πρίν από 5 λεπτά , orianna είπε:

δεν εχω καταλαβει ρε κοριτσι την περιπτωση σου ακομα. ειχες τελευταια περιοδο 14-7. με κυκλο 32 μερες λες οτι ειχες γονιμες 25-31 ιουλιου.που το στηριζεις αυτο?για κυκλο 32 ημερων ειναι λιγο νωρις να ειχες οωρρηξια 12η μερα.στις 31 ιουλιου μπορει μιας που ειναι η 18η μερα. αλλα ειναιι νωρις για να εχει γινει εμφυτευση ωστε να βλεπεις αιμα.βαλε ενα θερμομετρο στο στομα και πες μας την θερμοκρασια σου.

εγω παιρνω των 88 τωρα.αλλα στην αρχη με 9.5 tsh μου εδωσε των 50. αυτο πριν 8 χρονια.λεω επειδη την πηγε κατευθειαν στο 75 μην πεσει πολυ.

Ααα οκ μπορει να το κανουν για να πεσει αμεσως κ μετα να στο μειωνουν σιγα σιγα. Εμενα μου εδωσε των 50 εκτος σαββατου κ κυριακης κ μου ειπε ξεκαθαρα οτι τελος του μηνα θα με ξαναδει κ θα μου το μειωσει. Οποτε αποτι καταλαβα ηθελε να πεσει πολυ κ μετα να το μειωσει.

Just now, maria1988 είπε:

Κορίτσια μου μόλις γύρισα απο το γιατρό! Επιβεβαιώσαμε την εγκυμοσύνη με ΠΗΤ 2/4/2018!!! Ειναι πολυ νωρίς για να ακούσουμε καρδιά αλλα ένα βήμα τη φορά φτάνει!!!

Μπραβο βρε κοριτσακι συνχαρητηρια!!! Ειναι νωρις γιακαρδια ναι σε καμια δεκαρια μερες θα ακουσετε!!! Ολα καλα θα πανε!

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

σωστο και αυτο ;)  θα δω απο Σεπτεμβρη ισως παρω κι εγω 

μερα παρα μερα ολο το μηνα ουτε εγω μπορω κοριτσι οποτε τα τεστακια με βγαζουν απο αυτη τη θεση.

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

πρίν από 9 λεπτά , maria1988 είπε:

Κορίτσια μου μόλις γύρισα απο το γιατρό! Επιβεβαιώσαμε την εγκυμοσύνη με ΠΗΤ 2/4/2018!!! Ειναι πολυ νωρίς για να ακούσουμε καρδιά αλλα ένα βήμα τη φορά φτάνει!!!

μπραβο!!συγχαρητήρια!!!

πρίν από 12 λεπτά , maria1988 είπε:

Πολλα πολλα συγχαρητηρια!! Αν κ θα στα ειπε κ ο ιδιος προσεξε να μην σηκωνεις βαρη και να μην σκυβεις αποτομα! Θα σ παρει λιγο χρονο να συνηθησεις αυτες τις αυθορμητες κινησεις!! Ολα καλα να πανε ευχομαι!

πρίν από 36 λεπτά , orianna είπε:

Λογικά το κορίτσι μας αναφέρει 25-31/7 το λεγόμενο παράθυρο ωορρηξίας!!Μια απ αυτέ τις μέρες έγινε ωορρηξία.Μπορεί σ αυτό το κύκλο να είναι πιο λίγες οι μέρες.Μπορεί να κάνει 30αρι.Μπορεί η ωορρηξίας της να έγινε 30/7(16 μέρα κύκλου) και να έγινε εμφύτευση.Η εμφύτευση γίνεται από 5-12 μέρες μετά την σύλληψη(ωορρηξία).

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Πότε περιμένεις; 

8 του μηνα:-( δεν θελω να μ ερθειιιιιιιιιιιιιιιιιιι

και δεν αντεχω να περιμενω αν και θα μ ερεθι γα ακομα μια φορα στανταρ αλλα λεμε τωρα

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Λογικά το κορίτσι μας αναφέρει 25-31/7 το λεγόμενο παράθυρο ωορρηξίας!!Μια απ αυτέ τις μέρες έγινε ωορρηξία.Μπορεί σ αυτό το κύκλο να είναι πιο λίγες οι μέρες.Μπορεί να κάνει 30αρι.Μπορεί η ωορρηξίας της να έγινε 30/7(16 μέρα κύκλου) και να έγινε εμφύτευση.Η εμφύτευση γίνεται από 5-12 μέρες μετά την σύλληψη(ωορρηξία).

6-12 μερες ειναι η εμφυτευση μαριλλια μου...αλλα και 30 να εκανε απο την τεταρτη εχει αιμα.ουτε 3 μερες δεν περασανε.μονο αν εκανε ωορρηξια 25- 27 βγαινουν τα νουμερα.και τοτε μιλαμε για κυκλο 26-28 ημερων. αν ο κυκλος της εχει  τοσο μεγαλη αποκλιση και δεν ειναι σταθερος τοτε οκ.

6penp2.png

πρίν από 58 λεπτά , elenakii22 είπε:

σου δειχνουν μια μερα πριν σιγουρα(μιλαμε ομως να ξερεις ποτε εκανες ωορρηξια κ να εισαι σιγουρη για το ποτς περιμενεις)..το clearblue που εκανα μια μερα πριν βγηκε αρκετα σκουρο οποτε πιστευω 2-3 μερες πριν σου δείχνει 

ε συγουρη κατα πασα πιθανοτητα ειμαι 8 περιμενω να περιμενω λες μεχρη τς 8 του μηνα να μην παω να πεταξω και τα λευτακια μου ?χεχεχεεχεχ

Just now, orianna είπε:

6-12 μερες ειναι η εμφυτευση μαριλλια μου...αλλα και 30 να εκανε απο την τεταρτη εχει αιμα.ουτε 3 μερες δεν περασανε.μονο αν εκανε ωορρηξια 25- 27 βγαινουν τα νουμερα.και τοτε μιλαμε για κυκλο 26-28 ημερων. αν ο κυκλος της εχει  τοσο μεγαλη αποκλιση και δεν ειναι σταθερος τοτε οκ.

Είναι μπέρδεμα γενικά.Και η κολλήτη μου μου λέγε ότι έχει σταθερό κύκλο αλλά κυμαινόταν από 28-30 μέρες.Εν τω μεταξύ έμεινε έγκυος μόνο με μια επαφή.Δευτέρα είχε επαφή και αυτή την Τετάρτη κατάλαβε τις γόνιμεςχαχαχχα!!Αρχίζω να αμφιβάλω και για μένα.Φαγώθηκε ο άντρας μου να πάρουμε αυτό το μήνα τεστ ωορρηξίας αλλά έγώ θελώ από Σεμπτέμβρη.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

ε συγουρη κατα πασα πιθανοτητα ειμαι 8 περιμενω να περιμενω λες μεχρη τς 8 του μηνα να μην παω να πεταξω και τα λευτακια μου ?χεχεχεεχεχ

κοίτα για μενα κανε χοριακη απευθειας...αν δεν μπορείς να περιμενεις κ τωρα χοριακη αν κανεις θα δείξει ενω το τεστ μπορει κ όχι....εγω εκανα τεστ γτ ηδη ειχα...τωρα αν θες να παρεις τεστ να τα κανεις 7 του μηνα αντε 6...

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Είναι μπέρδεμα γενικά.Και η κολλήτη μου μου λέγε ότι έχει σταθερό κύκλο αλλά κυμαινόταν από 28-30 μέρες.Εν τω μεταξύ έμεινε έγκυος μόνο με μια επαφή.Δευτέρα είχε επαφή και αυτή την Τετάρτη κατάλαβε τις γόνιμεςχαχαχχα!!Αρχίζω να αμφιβάλω και για μένα.Φαγώθηκε ο άντρας μου να πάρουμε αυτό το μήνα τεστ ωορρηξίας αλλά έγώ θελώ από Σεμπτέμβρη.

να παρεις γιατι ποτε δεν μπορει να εισαι σιγουρη με την ωορρηξια.αν δεν κανεις μερα παρα μερα ολο το μηνα δεν ειναι τιποτα αλλο σιγουρο εκτος απο τα τεστ. χτες αυτα μου ελεγε και η γυναικολογος.

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...