Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

μηπως ειχε πολυκυστικες?γιατι με τις πολυκυστικες τυχαινει να κανεις και ωορηξια κατα την διαρκεια της περιοδου, γι'αυτο και υπαρχουν περιπτωσεις που μενουν εγκυες ενω ειχαν περιοδο 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

21 hours ago, elenakii22 είπε:

@leta87 Λετα μου ποσες μερες ειχες 2η αχνη γραμμη στο τεστ ωορρηξιας?βασικα hometest εκανες η καποιο αλλο?

Κορίτσι μου εγώ είχα θετικό τεστ 2 συνεχόμενες. Εκανα από τα predictor kai hometest .η γραμμη δεν πρέπει να είναι αχνη αλλά ίδια η πιο έντονη. Τα ξεκινουσαμε 14η ημέρα μέχρι να πετύχω ωορρηξία μιας και εκανα αργά. Συνέχισε να δεις ποτέ κανείς ωορρηξία. Έχεις δει θετικό?

• Μου αρέσει 1

Παιδιά ακούστε εγω ειχα τελευταία επαφή τον προηγούμενο μήνα στις 28 φλεβάρη για χοριακη… και τεστ έκανα αυτή την βδομάδα υπάρχει περιπτώσει να ήταν νωρίς και να μην έδειξαν ακόμα ????σήμερα έχω πολλά υγρά διάφανα και περίοδο όχι.. 

δεν νομιζω Μαρθα μου, ειναι πολλες οι ημερες ειναι 17 μερες που εκανες την χοριακη μετα την τελευταια επαφη, κανονικα εμφυτευση θα επρεπε να εχει γινει, βεβαια ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος, εγω προσωπικα εχω διαφανα πριν την περιοδο και κατα την ωορηξια, αν θες για να σου φυγει απο το μυαλο, περιμενε λιγες ημερες ακομα και αν δεις Πεμπτη Παρασκευη οτι δεν σου εχει ερθει κανε ενα τεστ παλι...ποτε δεν ξερεις;)

Άντε να Ααδιαφετισω… επιτέλους να. Μπω στο πινακάκι για τον άλλον μήνα…. Διάβασα στο ιντερνετ μία αληθινή ιστορία μιας κοπέλας που έκανε τεστ χωριακη όλα αρνητικά και αφού συνεχιζόταν η καθυστερηση έκανε πάλι και όλα θετικά…. Αν και εγώ πιστεύω θα αδιαφετισω όπου να νε γιαυτό εχω υγρά.. 

Διαφημίσεις

Μαρθα μου ολα ειναι πιθανα και ο καθε οργανισμος κανει τα δικα του, εγω για παραδειγμα εχω πολυκυστικες τον τελευταιο 1,5 χρονο σχεδον ολες οι κοπελες με πολυκυστικες εχουν παρα πολυ μεγαλο κυκλο, μπορει να τους ερχεται η περιοδος 1 φορα στους 3 μηνες ενω εγω εχω εκτος τους 3 τελευταιους  καθε 30-35 μερες παρατεταμενη ομως περιοδο μπορει και 15-20 μερε αιμα λιγοτερο βεβαια απο το κανονικο, μονο τωρα τους 3 τελευταιους εστρωσε καπως μου ερχεται καθε 24 μερες και κραταει παλι μειωμενη ροη αλλα το πολυ 7 μερες γιάυτο τον λογο και δεν πιστευω τωρα οτι μπορει να ειμαι εγκυος αλλα ειναι καποια ανωμαλια:)

@caramel_83 μου περίμενε κια μην σκέφτεσαι αρνητικά να αποφευηεις να σηκωνεις βαρος μέχρι να δουμε αν είσαι ξεκουρασου..ποτε σκέφτεσαι να το κανείς χαρά στην υπομονή σου που κρατιεσαι

3yKGp2.png

@caramel_83 εγω θα σου ελεγα παντως να κανεις το τεστ αυριο το πρωι....εφοσον εχεις τα πρωτα σημαδια παει να πει οτι ηδη η χοριακη θα εχει ανεβει στον οργανισμο σου...θα πρεπει να ξερεις και να προφυλαχτεις αναλογα....

Κοριτσαρες μου ολες στην αναμονη...?μακαρι να ειναι γουρικος αυτος ο μηνας και ο επομενος για ολες μας και να αλλαξει ονομα η ομαδουλα μας σε συμπτωματα κατα την εγκυμοσυνη...

6 hours ago, Μαρθα Κ είπε:

Ελενάκι δοκίμασε και καμιά άλλη εταιρεία να δουμε…  

@caramel_83 μακάρι να είσαι έγκυος πολύ το θέλω

Εγω σήμερα είμαι στην 36 μέρα είδα κάτι λευκά υγρά ελπίζω να αδιαφετισω…. 

Κορίτσια είδατε τι σας είπα σε ένα ποστ μία γνωστή μου έμεινε έγκυος στην καθυστέρηση πως γίνετε αυτο ξέρετε ??

Μαρθα μου συγνωμη αλλα μπερδευτηκα...πως μετρουσε καθυστερηση εφοσον ειχε αστατο κυκλο?προφανως καθυστερησε να κανει ωορρηξια...κι εγω εχω πολυ αστατο κυκλο...δεν ξερω καν ποτε περιμενω και ποτε εχω ωορρηξια...παω εντελως τυφλα...εφοσον δεν εχει σταθερο κυκλο...δεν εχει σταθερη ωορρηξια και κατ'επεκταση σταθερη περιοδο...

Διαφημίσεις

1 hour ago, Wannabemommy 27 είπε:

@caramel_83 εγω θα σου ελεγα παντως να κανεις το τεστ αυριο το πρωι....εφοσον εχεις τα πρωτα σημαδια παει να πει οτι ηδη η χοριακη θα εχει ανεβει στον οργανισμο σου...θα πρεπει να ξερεις και να προφυλαχτεις αναλογα....

Κοριτσαρες μου ολες στην αναμονη...?μακαρι να ειναι γουρικος αυτος ο μηνας και ο επομενος για ολες μας και να αλλαξει ονομα η ομαδουλα μας σε συμπτωματα κατα την εγκυμοσυνη...

Μαρθα μου συγνωμη αλλα μπερδευτηκα...πως μετρουσε καθυστερηση εφοσον ειχε αστατο κυκλο?προφανως καθυστερησε να κανει ωορρηξια...κι εγω εχω πολυ αστατο κυκλο...δεν ξερω καν ποτε περιμενω και ποτε εχω ωορρηξια...παω εντελως τυφλα...εφοσον δεν εχει σταθερο κυκλο...δεν εχει σταθερη ωορρηξια και κατ'επεκταση σταθερη περιοδο...

Δεν έχω σταθερό κυκλο αλλά όχι πάντα όταν μου ερχαιτε κανονικά είναι στις 3ο μέρες 

28 minutes ago, Μαρθα Κ είπε:

Δεν έχω σταθερό κυκλο αλλά όχι πάντα όταν μου ερχαιτε κανονικά είναι στις 3ο μέρες 

Αυτο που σου εγραψα αφορουσε στην ερωτηση που εκανες σχετικα με τη γνωστη σου...οποτε σχετικα με εσενα εσυ μετρας καθυστερηση με αρνητικο τεστ?τι σκεφτεσαι να κανεις σχετικα με αυτο?μηπως πρεπει να κανεις αλλο ενα?

4 minutes ago, Wannabemommy 27 είπε:

Αυτο που σου εγραψα αφορουσε στην ερωτηση που εκανες σχετικα με τη γνωστη σου...οποτε σχετικα με εσενα εσυ μετρας καθυστερηση με αρνητικο τεστ?τι σκεφτεσαι να κανεις σχετικα με αυτο?μηπως πρεπει να κανεις αλλο ενα?

εκανε κ χοριακη η Μαρθα..οποτε καλυτερα να περιμενει ακομα λιγες μερες και αν δεν αδιαθετησει ας ξανακανει τεστ!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Ρε παιδιά αφού έκανα δύο τεστ και χοριακη……. Σήμερα είχα υγρά λευκά σαν μιξα οπότε μοιπως αδιαφετισω… αλλά και εγώ έχω άστατο κύκλο πάω στην τύχη και ότι γίνει…. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...