Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Και εγω ποτε δεν εκανα υπερηχο τις πρωτες μερες περιοδου..ουτε για τη διεγερση, μονο οιστραδιόλη.. που πλακα πλακα ρε κοριτσια αν εχεις μεγαλη ροη πως σε εξετάζει ο γιατρός κολπικα;; Εμενα για εμβρυομεταφορα μονο τη 12η μερα με βλεπει στον υπερηχο και κανω τις αιματος... Που αυτο σημαινει οτι αν κατι δεν ειναι καλο απλως θα παίρνω τζαμπα τα cyclacur.. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , caramel_83 είπε:

οχι πουθενα...δουλευω καθε μερα

Θίγεις ένα θέμα που αφορά πολλές μάλιστα! Μπορείς να το αφήσεις αυτό το μήνα χαλαρά.Αν καταλάβεις οτι έχεις ωορηξία εκμεταλλεύσου το.τότε έρχεται η όρεξη! Κ με μία φορά μπορεί να έρθει.κ με την πολλή δουλειά δε γίνεται να έχεις όρεξη!κ από Σεπτέμβρη θα το δείτε πιο σοβαρά.δε χάθηκε κ ο κόσμος.εμένα αυτή είναι η γνώμη μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , caramel_83 είπε:

μπα οχι... εγω ειμαι του χαλαρου :P 

Χα χα να σου πω τα τεστακια αμα τα δεις απο αλλη οπτικη ειναι για πιο χαλαρες καταστασεις. Γιατι λες τρεχω ολημερα πρεπει  κανω κ σεξ μερα παρα μερα? Κανεις τα τεστακια σου κ το αναγκαστικο ειναι μονο 3 μερουλες!!!

• Μου αρέσει 2

Just now, linaa είπε:

Χα χα να σου πω τα τεστακια αμα τα δεις απο αλλη οπτικη ειναι για πιο χαλαρες καταστασεις. Γιατι λες τρεχω ολημερα πρεπει  κανω κ σεξ μερα παρα μερα? Κανεις τα τεστακια σου κ το αναγκαστικο ειναι μονο 3 μερουλες!!!

σωστο και αυτο ;)  θα δω απο Σεπτεμβρη ισως παρω κι εγω 

Ελένη, Το είχες κάνει 3 μέρες πριν την περίοδο ε; της hometest  ανιχνεύουν από 25 μονάδες υπάρχουν και άλλα όπως το IQ  και κάποια άλλα που είναι πιο ευαίσθητα  (από 10 μονάδες)

yplDp3.png

πρίν από 21 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ελένη, Το είχες κάνει 3 μέρες πριν την περίοδο ε; της hometest  ανιχνεύουν από 25 μονάδες υπάρχουν και άλλα όπως το IQ  και κάποια άλλα που είναι πιο ευαίσθητα  (από 10 μονάδες)

ναι εκανα της hometest γτ ειχα κ τις ωορρηξιας κ μετα εκανα clearblue!

@caramel_83 εμενα γιαυτο με βοηθαγαν τα τεστ...γτ αν δεν ειχα ορεξη κ ηταν κ αρνητικο δεν εκανα...

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Το ξέρω ani μου.δε σε παρεξήγησα.ήθελα να τονίσω πόσες λίγες ώρες είχαμε να τα πουμε αλλά η αγωνία τρεχει...μακάρι να είναι τα ίδια συμπτώματα με τα δικά σου αλλά μάλλον θα μου μείνει η ελπίδα και θα φάω πααααλι τα μούτρα μου!

Οχι καλη μου ποτε δε ξερεις κ εγω ετσι ελεγα κ να τα αποτελεσματα. Μην το αποκλειεις απλα να εισαι προετοιμασμενη για ολα χιχι! Οσο αγχωτικο κ ακουγεται αυτο

πρίν από 12 λεπτά , marillia είπε:

Kαλησπέρα κορίτσια!!

@elenakii22 @Ani ani υπέροχοι οι παλμοί των μωρών σας!!!Μπράβοοοο:).Νομίζω λένε όταν έχεις κορίτσι χτυπούν πιο γρήγορα.

Σε ευχαριστουμε πολυ!!! :-):)

• Μου αρέσει 2

πρίν από 28 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλησπερα κοριτσιααααα

Τα clearblue ανιχνεουν και πριν την καθηστεριση?

ποσες μερες πριν?

Επειδή είμαι του χώρου θα σου πω μόνο πως δεν τα πιστεύω αυτά και είναι καθαρά marketing.... πολύ σπάνιο να δείξει μέρες πριν.

Μην μπεις σε αυτό το τρυπακι.  Καλύτερα από την ημέρα που περιμένεις και μετά.....

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Επειδή είμαι του χώρου θα σου πω μόνο πως δεν τα πιστεύω αυτά και είναι καθαρά marketing.... πολύ σπάνιο να δείξει μέρες πριν.

Μην μπεις σε αυτό το τρυπακι.  Καλύτερα από την ημέρα που περιμένεις και μετά.....

ππππππφφφφφ οκ λοιπων λιγο υπομονη!!!!

@andrianni και @linaa από πριν που μιλούσαμε δεν έχω ξαναδεί αίμα ή καφέ . . . Μίλησα με την γυναικολόγο και μου είπε ότι λογικά είναι από την εμφυτευση και δεν μπορώ να κάνω τπτ ακόμα γτ είναι πολύ νωρίς αλλά να μην ανησυχώ προς το παρόν . . . 

Λίνα μου είχα αίμα με μεγάλη ροή για 5 μέρες (κανονικά από την τρίτη μέρα μειώνεται αισθητά) και είχα βγάλει και ένα κομμάτι αίμα σαν μπαλάκι γκολφ (σορρυ για την περιγραφή) 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 57 λεπτά , andrianni είπε:

Να ρωτήσω...πρώτη φορά έβαλα θερμόμετρο.βλακεία γιατι θα ήξερα τώρα τι γίνεται.είχα 37.1 κάτω απ τη γλώσσα.δείχνει κάτι ή όχι;

οτι μαλλον δεν θα αδιαθετησεις σημερα ....εμενα η θερμοκρασια πεφτει τουλαχιστον 12 ωρες πριν δω αιμα.κατω απο 36.6

1 ώρα πρίν, caramel_83 είπε:

σωστο και αυτο ;)  θα δω απο Σεπτεμβρη ισως παρω κι εγω 

πολυ τ4 δεν σου εδωσε?σε ποσες μερες σου ειπε επαναληψη?

6penp2.png

πρίν από 5 λεπτά , KarMar84 είπε:

@andrianni και @linaa από πριν που μιλούσαμε δεν έχω ξαναδεί αίμα ή καφέ . . . Μίλησα με την γυναικολόγο και μου είπε ότι λογικά είναι από την εμφυτευση και δεν μπορώ να κάνω τπτ ακόμα γτ είναι πολύ νωρίς αλλά να μην ανησυχώ προς το παρόν . . . 

Λίνα μου είχα αίμα με μεγάλη ροή για 5 μέρες (κανονικά από την τρίτη μέρα μειώνεται αισθητά) και είχα βγάλει και ένα κομμάτι αίμα σαν μπαλάκι γκολφ (σορρυ για την περιγραφή) 

Ναι τωρα ειναι νωρις δεν μπορει να ξερει κ η γιατρος απλα λιγο υπομονη. Κ προσπαθησε να μην μετακινησε κπολυ ουτε να κανεις δουλειες μεχρι να δεις τι γινετε. Γιατι απλα μπορει να προσπαθει να εμφυτευθει κ ειτε λογω χαμηλης προγεστερονης ητε κουρασης να σου κανει πιο εντονες αιμοραγιες.

πρίν από 5 λεπτά , orianna είπε:

οτι μαλλον δεν θα αδιαθετησεις σημερα ....εμενα η θερμοκρασια πεφτει τουλαχιστον 12 ωρες πριν δω αιμα.κατω απο 36.6

πολυ τ4 δεν σου εδωσε?σε ποσες μερες σου ειπε επαναληψη?

Εσενα οριαννα ποσο t4 σου δινει? 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...