Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Όχι.μία με 2 μέρες πριν.με σιγουριά όμως δεν ξερω τον κύκλο μου.υπάρχει κ περίπτωση να μην έκανα ωορηξία που είναι σύνηθες για μένα.απλά είχα τέτοιους πόνους που πιστευω οτι έκανα ωορηξία.σήμερα είναι η τελευταια μέρα που ίσως μου έρθει αν όντως έκανα καθυστερημένη ωορηξία.ημέρα 37.αύριο θα κάνω τέστ!!!μέχρι Δευτέρα θα ξέρουμε.τι στο καλό!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 ώρα πρίν, andrianni είπε:

Εγω κορίτσια τα ίδια.τιποτα ακόμα.αν δεν έρθει κ σήμερα λέω να κάνω αυριο το πρωι αλλο ενα τεστ.δε νιώθω κάτι όμως.πολύ λίγα πονάκια, λίγο πρησμένο στήθος.αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το πρόσωπο.πρώτη φορά είναι τόσο λαμπερό.μόλις όμως κατέληξα οτι τα σενάρια είναι 3.ή θα μου έρθει σήμερα ή είμαι έγκυος ή παλι μεγάλος κύκλος! Αντε να βγάλεις ακρη! Μόνο υπομονή!

Καλημέρα! Πότε περιμένεις κανονικά; εγώ σήμερα. Είτε 30 έχει ο μήνας είτε 31 κάθε 3 του μήνα βράδυ κάνει σιγά σιγά την εμφάνισή της και 4 έρχεται κανονικά. 

Δεν έχει έρθει ακόμα αλλά ειμαι σίγουρη πως θα έρθει. Κι εγώ δεν έχω το παραμικρό σύμπτωμα. Τα κλασικά τις περιόδου άντε λίγο πιο πρησμένο στήθος. 

yplDp3.png

πρίν από 2 λεπτά , KarMar84 είπε:

@linaa ευχαριστώ πολύ , θα πάρω και την γιατρό τώρα που σχολαω να την ρωτήσω 

@Vana87 σε ευχαριστώ , μακάρι να είναι θετικό και για τις δύο μας ! ! ! 

Ρωτα αν και τα ιδια θα σου πει να περιμενεις ειναι πολυ νωρις για να δει κατι κ πολυ νωρις για οποιαδηποτε εξεταση αναμονη θα σου πει στο λεω γιατι τα εχουμε περασει κ εμεις αυτα τα σταδια.

1 hour ago, Alekagala είπε:

Καλημερα!!!!  Περιμενω να τελειωσει το πλυντήριο θα παω θαλασσα γιατι αρχίζουν και πονάνε τα κοκκαλακια μου!!!! 

Εγκυουλες μου τελεια τα νεα σας!  Αντε τωρα απολαύστε την εγκυμοσύνη σας και ολα μια χαρα θα πανε.... Υπομονη οι τρεις πρωτοι μηνες ειναι οι δύσκολοι μετα θα ειστε πιο ανετες και θα ξαναβρείτε την διαθεση σας! 

Τα υπολοιπα κοριτσια που ειστε στην αναμονή σας ευχομαι να μην ερθει η ακατανομαστη καθολου!!! Σας στελνω μια γερή δόση μπεμπεδοσκονης και ολα καλα θα πανε χωρις αγχος το βασικότερο! 

Καλημερα αγαπητη!! Καλο μπανιο να εχεις! Εγω αισθανομαι πολυ καλα παντως ευχομαι κ οι υπολοιπες φρεσκοεγκυουλες αντιστοιχα! Με το καλο σε οοοολα τα κοριτσια μας!

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , andrianni είπε:

Όχι.μία με 2 μέρες πριν.με σιγουριά όμως δεν ξερω τον κύκλο μου.υπάρχει κ περίπτωση να μην έκανα ωορηξία που είναι σύνηθες για μένα.απλά είχα τέτοιους πόνους που πιστευω οτι έκανα ωορηξία.σήμερα είναι η τελευταια μέρα που ίσως μου έρθει αν όντως έκανα καθυστερημένη ωορηξία.ημέρα 37.αύριο θα κάνω τέστ!!!μέχρι Δευτέρα θα ξέρουμε.τι στο καλό!

Αα εκανες αρκετα νωρις τεστ κ με πολυκοιστικες αρα ποτε δεν ξερεις οποτε ναι κανε κ ενα αυριο  τεστ πρωινο.

1 ώρα πρίν, andrianni είπε:

Καλημέρα κορίτσια! @Ani ani όχι κ χάθηκα! Χθες τα λέγαμε.απλα για μένα ο χρόνος κυλά πολύ αργα με την υπομονή που κάνω! Κατ αρχας τελεια τα νέα σας κ για τις 3 εγκυούλες! @alina80 να περάσετε τέλεια κ σου ευχομαι αυτες οι διακοπές να ειναι οι τελευταίες χωρίς μωρό! Να τις απολαυσεις κ να γεμίσεις μπαταρίες!

Εγω κορίτσια τα ίδια.τιποτα ακόμα.αν δεν έρθει κ σήμερα λέω να κάνω αυριο το πρωι αλλο ενα τεστ.δε νιώθω κάτι όμως.πολύ λίγα πονάκια, λίγο πρησμένο στήθος.αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το πρόσωπο.πρώτη φορά είναι τόσο λαμπερό.μόλις όμως κατέληξα οτι τα σενάρια είναι 3.ή θα μου έρθει σήμερα ή είμαι έγκυος ή παλι μεγάλος κύκλος! Αντε να βγάλεις ακρη! Μόνο υπομονή!

Ενταξει μου δινεις σημασια ειμαστε πολλες κ μπερδευομαι..σε σχεση με το τεστακι εννοουσα. Μια χαρα παντως δειχνουν τα συμπτωματα σου! Ολα αυτα τα ειχα κ εγω! Αντε να γινουμε ακομα περισσοτερες!

1 ώρα πρίν, elenakii22 είπε:

υποτίθεται οτι ηταν απο 25 και πανω αλλα κ μια μερα πριν που εκανα βγηκε πολυ αχνη γραμμη...απο οτι φανηκα αυτης της εταιρειας δεν ειναι τοσι ευαισθητα...εκανα κ μετα clearblue και βγηκε ο σταυρός καθαρα...

@Ani ani με ζύγισε ο γιατρος 60 κιλα...πολυ ωραια η ζυγαρια σας του λεω!χαχα!κ η κοιλια μου ειναι σα μπαλονι(εγω ετσι τη νιωθω τουλαχιστον)λες κ θα σκασω ειμαι!

@andrianni μακαρι να μην ερθει!!hometest εκανες?

Μια χαρα ειναι τα κιλα σου και η κοιλια σου χιχι! Ετσι νιωθω κ εγω ειδικα απο το μεσημερακι κ μετα που τρωω πρηζομαι αλλο τοσο

πρίν από 19 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Καλημέρα! Πότε περιμένεις κανονικά; εγώ σήμερα. Είτε 30 έχει ο μήνας είτε 31 κάθε 3 του μήνα βράδυ κάνει σιγά σιγά την εμφάνισή της και 4 έρχεται κανονικά. 

Δεν έχει έρθει ακόμα αλλά ειμαι σίγουρη πως θα έρθει. Κι εγώ δεν έχω το παραμικρό σύμπτωμα. Τα κλασικά τις περιόδου άντε λίγο πιο πρησμένο στήθος. 

Εγώ ποτέ δεν έχω σταθερό.ουτε σταθερά συμπτώματα.ακόμα κ ναυτία εχω σήμερα μετά τον καφέ αλλά το παθαίνω αυτό γενικά κ όταν είναι να αδιαθετήσω!εσύ τουλάχιστον θα ξέρεις σήμερα...μακάρι να έχουμε θετικά στο άμεσο μέλλον! Όσο πιο άμεσο τόσο το καλύτερο!

@linaa δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα . . . Είχα και άλλο αίμα τώρα . . . Έχει γούστο να μου έχει έρθει η περίοδος 10 μέρες νωρίτερα (δεν μου έχει ξανασυμβει ποτέ , αργότερα ναι αλλά νωρίτερα ποτέ) . . . Έχω και πονοκέφαλο εδώ και μια ώρα . . . 

πρίν από 16 λεπτά , Ani ani είπε:

Ενταξει μου δινεις σημασια ειμαστε πολλες κ μπερδευομαι..σε σχεση με το τεστακι εννοουσα. Μια χαρα παντως δειχνουν τα συμπτωματα σου! Ολα αυτα τα ειχα κ εγω! Αντε να γινουμε ακομα περισσοτερες!

Μια χαρα ειναι τα κιλα σου και η κοιλια σου χιχι! Ετσι νιωθω κ εγω ειδικα απο το μεσημερακι κ μετα που τρωω πρηζομαι αλλο τοσο

Το ξέρω ani μου.δε σε παρεξήγησα.ήθελα να τονίσω πόσες λίγες ώρες είχαμε να τα πουμε αλλά η αγωνία τρεχει...μακάρι να είναι τα ίδια συμπτώματα με τα δικά σου αλλά μάλλον θα μου μείνει η ελπίδα και θα φάω πααααλι τα μούτρα μου!

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , KarMar84 είπε:

@linaa δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα . . . Είχα και άλλο αίμα τώρα . . . Έχει γούστο να μου έχει έρθει η περίοδος 10 μέρες νωρίτερα (δεν μου έχει ξανασυμβει ποτέ , αργότερα ναι αλλά νωρίτερα ποτέ) . . . Έχω και πονοκέφαλο εδώ και μια ώρα . . . 

Κορίτσι με τα μπάνια το καλοκαίρι συμβαίνει αυτο. Εμένα έχει τύχει να αδιαθετησω μετά από 10 μέρες να πάω διακοπές και στις διακοπές να ξανα-αδιαθετησω. Σήμερα έχεις κανονική ροή;

πρίν από 16 λεπτά , andrianni είπε:

Εγώ ποτέ δεν έχω σταθερό.ουτε σταθερά συμπτώματα.ακόμα κ ναυτία εχω σήμερα μετά τον καφέ αλλά το παθαίνω αυτό γενικά κ όταν είναι να αδιαθετήσω!εσύ τουλάχιστον θα ξέρεις σήμερα...μακάρι να έχουμε θετικά στο άμεσο μέλλον! Όσο πιο άμεσο τόσο το καλύτερο!

Αν είχα έστω ένα περίεργο σύμπτωμα θα έκανα και σήμερα τεστ. Μεσα στα τεστ ειμαι εξ'αλλου. Χαχα Αλλά δεν νιώθω ούτε μια στο δις, έγκυος.  Εσύ αύριο θα κάνεις;;

yplDp3.png

Γειά σου @Farmakotriftena , αυτό το διάστημα μένω σε νησί και λόγω δουλειάς 7 μέρες την εβδομάδα τον Ιούλιο ζήτημα να έκανα 5 μπάνια οπότε δεν ξέρω αν θα μπορούσε να είναι από αυτό . . . Τι να πω δεν ξέρω . . . Όχι δεν έχω ροή προς το παρόν , λίγο είναι αλλά περισσότερο από τις προηγούμενες δυο μέρες . . . 

πρίν από 17 λεπτά , KarMar84 είπε:

Οταν λες αιμα εννοεις κανονικα κοκκινο η απλα λιγο καφε? Μπορει κ να ειναι ανωμαλια του κυκλου. Μηπως ανχωθηκες πολυ? Οπως κ να εχει να πεις στη γιατρο σου να σου γραψει ορμονικες αν δεν ειναι εγκυμοσυνη γιατι ειναι περιεργα τα συμπτωματα σου.

1 ώρα πρίν, linaa είπε:

Λουπιτα υπομονη ολα καλα θα πανε τι αντιβιωση σας εδωσε? Μπορει κ να μην το εχεις εσυ το μικροβιο αλλα προλυπτικα δινουν κ στους δυο αντιβιωση μπορεις να παρεις την θεραπεια κ μετα να κανεις καλλιεργεια.

Elenaki22 κ ani ani τι καλα τωρα μπορειτε να χαρειτε την υπολοιπη εγκυμοσυνη σας ολα καλα θα πανε!!!

του αντρα μου έδωσε την vibramycin. απλά δεν μου την δίνει έτσι χωρίς να κάνω καλλιέργειά Γιατί λέει μπορεί να μην είναι στην ίδια κλίμακα αντιβίωσης.Δευτέρα θα έχω και τα δικά μου αποτελέσματα. Για να ξεκινήσω και εγω.επαφές μονο με προφύλαξη μέχρι να τελειώσουμε! 

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Οταν λες αιμα εννοεις κανονικα κοκκινο η απλα λιγο καφε? Μπορει κ να ειναι ανωμαλια του κυκλου. Μηπως ανχωθηκες πολυ? Οπως κ να εχει να πεις στη γιατρο σου να σου γραψει ορμονικες αν δεν ειναι εγκυμοσυνη γιατι ειναι περιεργα τα συμπτωματα σου.

Έχω και καφέ και κανονικά κόκκινο (ίσως λίγο πιο σκούρο) αλλά όχι κανονική ροή μέχρι τώρα . . Ναι περιμένω να με πάρει τηλέφωνο γιατί εξεταζε όταν την πήρα 

Όχι δεν θυμάμαι να αγχωθηκα με κάτι αλλά τώρα φοβάμαι λίγο με αυτά γιατί στον παραπροηγουμενο κύκλο είχα βιοχημικη μάλλον . . . 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...