Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

20 ώρες πρίν, dimitroula30 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! @caramel_83 μπορεις να μου αλλάξεις την ΠΗΤ σε 17/1/2018 και περιμενω αγορακι!!

Με το καλο το παλικαρι σου!!!!!! 

14 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Κοριτσια μιας και που ειστε πολλες εδω η φρεσκοεγκυουλες, ολες ειχατε ως πρώιμο σύμπτωμα πόνο στις θηλές  και πρησμένο στηθος; η όχι όλες;;

Καλησπερα και σε σενα!!! Εγω ειχα ευαισθητες θηλες αλλα το στηθος μου δεν πρηστηκε οπως οταν περιμενα. Μονο μια μερα και μετα ξεπρηστηκε ! Ηταν παραξενο και με εβαλε σε σκεψεις γτ ειχα ηδη καθυστερηση

12 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

πριν λιγο γυρισα!!150 παλμους ειχς το πουλακι μου!!!καθε 22 θα αλλαζω μηνα μου ειπε ο γιατρος!!22/3 μου εδωσε ΠΗΤ!!!!ευχομαι σε ολες συντομα να ακούσετε κ τα δικα σας σπορακια!!!!!

Τελειαααα κοριτσι μου!!!!!!!

9 ώρες πρίν, Garifalia1 είπε:

Kalispera koritsia. Popo i egkioules mas ginonte olo kai perisoteres mpravo sigxaritiria stis kenouries egkioules mas. Kala ipa oles mazi tha minete. Ktes pigame giatro ola mia xara i zouzouna egine 2.250. Pliziazoume kai exo agonia. 

Με το καλοοοοο!!! Και με εναν πονο!!!!!!! Ολα καλα θα πανε!!!!

Εγω κοριτσια πηγα το γιατρο και επιβεβαιωσαμε πως ειναι μεσα στη μητρα!!!!! Φαινεται ο σακος και ειμαι μολις 5 βδομαδων!!!

@Ani ani @elenakii22 πως βγαινει η ΠΗΤ? ποτε ηταν η τελευταια σας περιοδο?

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

8 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

@Ani ani εμενα γραφει BPM....δεν σας ανεφερε καθολου νουμερο??

@Garifalia1 αντε κοριτσι πλησιάζεις!!!

@andrianni εχουμε κανενα νεο???

@orianna σε ευχαριστω πολυ!!ευχομαι να εχεις κ εσυ συντομα ευχαριστα νεα!!

@Vana87 καλησπέρα!καταρχας να σου ζησει το μικρό σου και ευχομαι συντομα να του χαρισεται αδελφακι!εχεις σκοπο να κανεις παλι τεστ νωριτερα?εγω 3 μερες πριν κ μου βγηκε αρνητικο!

Οχι δεν μ ειπε τιποτα..δεν πειρσζει την επομενη φορα.. @Garifalia1 οντως πλησιαζεις..Και η @andrianni μας χαθηκε αραγε να εκανε τεστακι??

Καλημεραααααα σε ολεςςςςς!!!

πρίν από 25 λεπτά , Olivia3 είπε:

Με το καλο το παλικαρι σου!!!!!! 

Καλησπερα και σε σενα!!! Εγω ειχα ευαισθητες θηλες αλλα το στηθος μου δεν πρηστηκε οπως οταν περιμενα. Μονο μια μερα και μετα ξεπρηστηκε ! Ηταν παραξενο και με εβαλε σε σκεψεις γτ ειχα ηδη καθυστερηση

Τελειαααα κοριτσι μου!!!!!!!

Με το καλοοοοο!!! Και με εναν πονο!!!!!!! Ολα καλα θα πανε!!!!

Εγω κοριτσια πηγα το γιατρο και επιβεβαιωσαμε πως ειναι μεσα στη μητρα!!!!! Φαινεται ο σακος και ειμαι μολις 5 βδομαδων!!!

@Ani ani @elenakii22 πως βγαινει η ΠΗΤ? ποτε ηταν η τελευταια σας περιοδο?

Υπεροχα τα νεα σου κ εσυ κοντα με εμσς εισαι βλεπω.Εμενα τελευταια περιοδος ηταν 15 Ιουνιου και μ επε οτι μπαινω στο μηνα μ απο 23 Φεβρουαριου. Εσενα??

On Tuesday, August 01, 2017 at 11:15 ΜΜ, linaa είπε:

ολα καλα θα πανε θα δεις μην ξεχνας το σπερμα ανανεωνετε καθε τριμηνο κ ισως κ να ηταν τυχαια τα ευρηματα γιαυτο μην στεναχωριεστε. οπως κ να εχει ολα αντιμετωπιζονται μην το ξεχνατε, εδω ολες στο ιδιο καζανι βραζουμε γιαυτο κ καταλαβαινω ολες τις αγωνιες σου κ τους προβλιματισμου σου.

Έτσι μας είπε και ο ουρολογος χθες κοριτσάκι μου ! Ότι το σπερμοδιαγραμμα είναι όπως τις φωτο σελφι. Μπορεί και να μην βγει καλή.χαχαχ όμως παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το ουρεοπλασμα.Έχει ξεκινήσει από χθες αντιβίωση για 2 εβδομάδες.Και θα επαναλάβουμε εξετάσεις και αιματολογικές μας έβαλε.Αλλά μετά την θεραπεία! σε μια ωρίτσα εχω γυναικολόγο να μου πάρει κολπικό να δούμε και με μένα τι θα γίνει.

On Tuesday, August 01, 2017 at 11:45 ΜΜ, Καντι είπε:

Νομιζω οτι θα πρεπει να ανακαλέσεις αυτο που έγραψες , οτι τα φαρμακα της εξωσωματικής ειναι καρκινικά.

Όλες εμεις που τα παίρνουμε ειμαστε βλαμενες και οι γιατροι που μας τα δίνουν μελλοντικοί δολοφόνοι;

Και ο καρκίνος άραγε πως εχει προκύψει σε ανθρώπους που δεν έχουν πάρει ποτε τέτοιου είδους φαρμακα;

Αν εχεις επιστημονικά τεκμηριωμένα δεδομένα θα χαρώ να τα διαβάσω.

Κατα τ αλλα μιας και κανεις μας δεν ξέρει τι μας επιφυλάσσει το μέλλον ας μην λέμε μεγάλες κουβέντες.

Αγάπη μου γλυκιά ζητώ συγνωμη αν το πήρες στραβά αλλά δεν μίλησα γενικά.μίλησα για μένα προσωπικά. ήδη εχω χάσει την μητέρα μου από καρκίνο μήτρας και ως παιδί της εχω προδιάθεση για καρκίνο . Και δεν θέλω να επιβαρυνω την κατάσταση μου.Και πάλι συγνωμη!

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια! @Ani ani όχι κ χάθηκα! Χθες τα λέγαμε.απλα για μένα ο χρόνος κυλά πολύ αργα με την υπομονή που κάνω! Κατ αρχας τελεια τα νέα σας κ για τις 3 εγκυούλες! @alina80 να περάσετε τέλεια κ σου ευχομαι αυτες οι διακοπές να ειναι οι τελευταίες χωρίς μωρό! Να τις απολαυσεις κ να γεμίσεις μπαταρίες!

Εγω κορίτσια τα ίδια.τιποτα ακόμα.αν δεν έρθει κ σήμερα λέω να κάνω αυριο το πρωι αλλο ενα τεστ.δε νιώθω κάτι όμως.πολύ λίγα πονάκια, λίγο πρησμένο στήθος.αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το πρόσωπο.πρώτη φορά είναι τόσο λαμπερό.μόλις όμως κατέληξα οτι τα σενάρια είναι 3.ή θα μου έρθει σήμερα ή είμαι έγκυος ή παλι μεγάλος κύκλος! Αντε να βγάλεις ακρη! Μόνο υπομονή!

• Μου αρέσει 4

On Wednesday, August 02, 2017 at 0:32 ΠΜ, orianna είπε:

καλησπερα σε ολα τα κοριτσια της παρεας...συγχαρητηρια σε οσες μαθατε για την εγκυμοσυνη σας προσφατα...εγω σημερα πηρα τις εξετασεις για τον θυροειδη και σε 40 μερες απο 3.2 tsh πηγε στο 1.14.. οποτε ρυθμιστηκε και αυτο...βρηκα ομως μικρη ελλειψη βιταμινης d. παιζει ρολο στη γονιμοποιηση και την εμφυτευση?

λουπιτα μου μην ανησυχεις. και ο αντρας μιας φιλης μου 5.5 εκατομμυρια ειχε και πηρε βιταμινες μονο και τωρα ειναι στον 6ο η φιλη μου...χαχαχα το ουρεοπλασμα θελει αντιβιωση αλλα μην αμελησετε την επανεξεταση γτ ειναι καπως ανθεκτικο μικροβιο.

Ναι κοριτσάκι μου αυτό θα κάνουμε!!!υπομονή θέλει .μακάρι τι να πω!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!  Περιμενω να τελειωσει το πλυντήριο θα παω θαλασσα γιατι αρχίζουν και πονάνε τα κοκκαλακια μου!!!! 

Εγκυουλες μου τελεια τα νεα σας!  Αντε τωρα απολαύστε την εγκυμοσύνη σας και ολα μια χαρα θα πανε.... Υπομονη οι τρεις πρωτοι μηνες ειναι οι δύσκολοι μετα θα ειστε πιο ανετες και θα ξαναβρείτε την διαθεση σας! 

Τα υπολοιπα κοριτσια που ειστε στην αναμονή σας ευχομαι να μην ερθει η ακατανομαστη καθολου!!! Σας στελνω μια γερή δόση μπεμπεδοσκονης και ολα καλα θα πανε χωρις αγχος το βασικότερο! 

• Μου αρέσει 7

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

2 ώρες πρίν, Vana87 είπε:

@elenakii22

Λέω να περιμένω την καθηστερηση αλλα το ξερω οτι δεν θα αντεξω και θα κανω. Εκανες τεστ που μππρει να ανιχνευσει πριν την περιοδο; ποση ευαισθησία έχει;

υποτίθεται οτι ηταν απο 25 και πανω αλλα κ μια μερα πριν που εκανα βγηκε πολυ αχνη γραμμη...απο οτι φανηκα αυτης της εταιρειας δεν ειναι τοσι ευαισθητα...εκανα κ μετα clearblue και βγηκε ο σταυρός καθαρα...

@Ani ani με ζύγισε ο γιατρος 60 κιλα...πολυ ωραια η ζυγαρια σας του λεω!χαχα!κ η κοιλια μου ειναι σα μπαλονι(εγω ετσι τη νιωθω τουλαχιστον)λες κ θα σκασω ειμαι!

@andrianni μακαρι να μην ερθει!!hometest εκανες?

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Καλημέρα σας κορίτσια! Συγχαρητήρια σε όσες μάθατε τα ευχάριστα ! ! 

Εγώ είχα τελευταία περίοδο 14/07 με κύκλο 32 ημερών. . . Γονιμες μέρες λογικά 25-31/07 και επαφές 25, 27, 29 και 31 του μήνα . Από την Δευτέρα (31/07) με πονάνε αρκετά οι θηλες μου και από Τετάρτη έχω λίγο καφέ 1-2 φορές την ημέρα και σήμερα είχα και λίγο αίμα το πρωί στο σκουπισμα  . . . :confused:

πρίν από 14 λεπτά , KarMar84 είπε:

Εγώ είχα τελευταία περίοδο 14/07 με κύκλο 32 ημερών. . . Γονιμες μέρες λογικά 25-31/07 και επαφές 25, 27, 29 και 31 του μήνα . Από την Δευτέρα (31/07) με πονάνε αρκετά οι θηλες μου και από Τετάρτη έχω λίγο καφέ 1-2 φορές την ημέρα και σήμερα είχα και λίγο αίμα το πρωί στο σκουπισμα  . . . :confused:

Ο κυκλος σου ειναι παντα σταθερος? Ειναι ακομα πολυ νωρις για να καταλαβεις τι γινετε. Παντως αν ειχες τοσες μερες καφε να εισαι πολυ προσεκτικη γιατι αν ειναι εγκυμοσυνη σημαινει οτι προσπαθει να γατζωθει. Οχι βαρη κ κουραση. Κανε υπομονη μια εβδομαδα ακομα κ πηγαινε για χοριακη.

Εγώ, κορίτσια μου, όσο πλησιάζουν οι μέρες νιώθω ότι όλο αυτό είναι στο μυαλό μου περί εγκυμοσύνης και θα ξυπνήσω μια ωραία πρωία και θα δω την περίοδο :unsure:.... οσο πλησιαζουν οι μερες, φοβάμαι...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 42 λεπτά , λουπιτα είπε:

Ναι κοριτσάκι μου αυτό θα κάνουμε!!!υπομονή θέλει .μακάρι τι να πω!!!!

Λουπιτα υπομονη ολα καλα θα πανε τι αντιβιωση σας εδωσε? Μπορει κ να μην το εχεις εσυ το μικροβιο αλλα προλυπτικα δινουν κ στους δυο αντιβιωση μπορεις να παρεις την θεραπεια κ μετα να κανεις καλλιεργεια.

Elenaki22 κ ani ani τι καλα τωρα μπορειτε να χαρειτε την υπολοιπη εγκυμοσυνη σας ολα καλα θα πανε!!!

πρίν από 38 λεπτά , elenakii22 είπε:

υποτίθεται οτι ηταν απο 25 και πανω αλλα κ μια μερα πριν που εκανα βγηκε πολυ αχνη γραμμη...απο οτι φανηκα αυτης της εταιρειας δεν ειναι τοσι ευαισθητα...εκανα κ μετα clearblue και βγηκε ο σταυρός καθαρα...

@Ani ani με ζύγισε ο γιατρος 60 κιλα...πολυ ωραια η ζυγαρια σας του λεω!χαχα!κ η κοιλια μου ειναι σα μπαλονι(εγω ετσι τη νιωθω τουλαχιστον)λες κ θα σκασω ειμαι!

@andrianni μακαρι να μην ερθει!!hometest εκανες?

Καλά είσαι πολύ αδύνατη!Hometest εκανα.καλά αυτό θα ήταν το ιδανικό σενάριο! Να μην έχουν δείξει!εν τω μεταξύ με πονάει πολύ κ η μέση μου σήμερα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , linaa είπε:

Ο κυκλος σου ειναι παντα σταθερος? Ειναι ακομα πολυ νωρις για να καταλαβεις τι γινετε. Παντως αν ειχες τοσες μερες καφε να εισαι πολυ προσεκτικη γιατι αν ειναι εγκυμοσυνη σημαινει οτι προσπαθει να γατζωθει. Οχι βαρη κ κουραση. Κανε υπομονη μια εβδομαδα ακομα κ πηγαινε για χοριακη.

Υπομονή θα κάνω δεν με πειράζει απλά φοβάμαι μήπως κάτι δεν πάει καλά και γι αυτό έχω 3 μέρες καφέ . . . 

Ο κυκλος μου ναι δεν ήταν ποτέ κάτω από 29 και ποτέ πάνω από 33  με τους τελευταίους 4 μήνες στις 32 μέρες . . . 

πρίν από 43 λεπτά , KarMar84 είπε:

@KarMar84τα ίδια περνάμε ακριβώς!! Εκτός το αίμα εγώ! Ισως να έχει γινει εμφυτευση το αίμα. Για θετικό το βλέπω εγώ πάντως!

πρίν από 9 λεπτά , andrianni είπε:

Καλά είσαι πολύ αδύνατη!Hometest εκανα.καλά αυτό θα ήταν το ιδανικό σενάριο! Να μην έχουν δείξει!εν τω μεταξύ με πονάει πολύ κ η μέση μου σήμερα!

Andriani το τεστ το εκανες μ καθηστερηση?

πρίν από 7 λεπτά , KarMar84 είπε:

Υπομονή θα κάνω δεν με πειράζει απλά φοβάμαι μήπως κάτι δεν πάει καλά και γι αυτό έχω 3 μέρες καφέ . . . 

Ο κυκλος μου ναι δεν ήταν ποτέ κάτω από 29 και ποτέ πάνω από 33  με τους τελευταίους 4 μήνες στις 32 μέρες . . . 

Υπομονη δεν νομιζω να ειναι κατι κακο το αιμα ισως απλα δεν εκατσε σωστα με την πρωτη ισως λιγο χαμηλη προγεστερονη κ δυσκολευετε να κολλησει αμεσως. Κανε υπομονη κ την αλλη παρασκευη πηγαινε για χοριακη. Γιατι λογικα οπως φαινετε αν εχει γινει κατι εκει καπου στις 25 θα εγινε οποτε θα δειξει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...