Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Katker είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία. Φαντάζομαι είναι η πρώτη φορά που κάνεις εμβρυομεταφορά;

Είναι πολύ καλά οι 12 βλαστοκύστες σου μην αγχώνεσαι καθόλου. με το καλό να ξεκινήσεις. 🤞🏻

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 33 λεπτά , elenakii22 είπε:

πριν λιγο γυρισα!!150 παλμους ειχς το πουλακι μου!!!καθε 22 θα αλλαζω μηνα μου ειπε ο γιατρος!!22/3 μου εδωσε ΠΗΤ!!!!ευχομαι σε ολες συντομα να ακούσετε κ τα δικα σας σπορακια!!!!!

Αχ μπραβο! Ολα καλα λοιπον!!! Χαιρομαι παρα πολυ κ για σενα! Κ του δικου μ σν τρελη χτυπαγε η καρδουλα του και καθε 23 αλλαζουμε μηνα.Οποτε εισαι κ εσυ στην 7η εβδομαδα ε?

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 44 λεπτά , Ani ani είπε:

Αχ μπραβο! Ολα καλα λοιπον!!! Χαιρομαι παρα πολυ κ για σενα! Κ του δικου μ σν τρελη χτυπαγε η καρδουλα του και καθε 23 αλλαζουμε μηνα.Οποτε εισαι κ εσυ στην 7η εβδομαδα ε?

ναι ειμαστς μαζι!!!ποσους παλμους γραφει οτι ειχε??

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

4 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Κοριτσια μιας και που ειστε πολλες εδω η φρεσκοεγκυουλες, ολες ειχατε ως πρώιμο σύμπτωμα πόνο στις θηλές  και πρησμένο στηθος; η όχι όλες;;

Λοιπον εμενα κανονικα 10-15 μερες πριν την περιοδο μου πρηζοταν το στηθος κ αρχιζε να με ποναει.οντως 15 μερες πριν φουσκωσε αλλα δεν με πονουσε.ξεκινησε να με ποναει 3-4 μερες πριν την περιοδο κ βεβαια συνεχιζει ακομα να με ποναει ακομα παρα πολυ

4 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Δεν θέλω να μπω ακόμα σε αυτή τη διαδικασία.  Είναι ακόμα πιο ψυχοφθόρα.  Αν δω βέβαια ότι δεν έρχεται θα κάνουμε. 

@orianna κι εγώ έτσι την είχα πατήσει και γι αυτό τα σταμάτησα.  Πιο πολύ άγχος σου προκαλουν. Εμένα μου έδειξε ωορρηξία πολύ αργσ. Πάνω που είχα πάρει τον γυναικολόγο και βγάλαμε το συμπέρασμα ότι μάλλον δεν κανω ωορρηξία και εκεί που είπα "ας κάνω ένα τελευταίο " τότε έγινε θετικό  χαχα

Ναι οτι νομιζεις οτι δεν σε αγχωνει!ευχομαι να ερθει γρηγορα!

2 ώρες πρίν, orianna είπε:

26,35,29, ημερων οι τρεις τελευταιοι κυκλοι.ειμαι 16η μερα αλλα εχω κανει και 22η μερα ωορρηξια στον κυκλο των 35ημερων. αυτο που με μπερδευει ειναι τα υγρα απο την 5η μερα που ειναι διαφανα και ελαστικα οπως κοντα στις γονιμες αλλα οσο πανε και λιγοστευουν νομιζω..

Βρε μπας και εκανες πολυ νωρις ωορρηξια και δεν ειχες προλαβει να κανεις τεστ και δεν την ειδες?

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα! Είμαστε στη διαδικασία για 2ο μωρό. Τελευταία περίοδος 15/7. Ωορηξία έκανα σίγουρα 30/7. Το καταλαβαίνω πάντα γιατί πονάω και έχω υγρά. Άντε να περάσουν οι μέρες να δούμε αν είμαστε τυχεροί!! Στο πρώτο πάντως το κατάλαβα μια εβδομάδα πριν την περίοδο γιατί είχα κράμπες και είχα βγάλει εξογκώματακια στο στήθος. Έκανα τέστ μια εβδομάδα πριν την περίοδο και έδειξε αχνό θετικό. 

πρίν από 11 λεπτά , Stalicha είπε:

Λοιπον εμενα κανονικα 10-15 μερες πριν την περιοδο μου πρηζοταν το στηθος κ αρχιζε να με ποναει.οντως 15 μερες πριν φουσκωσε αλλα δεν με πονουσε.ξεκινησε να με ποναει 3-4 μερες πριν την περιοδο κ βεβαια συνεχιζει ακομα να με ποναει ακομα παρα πολυ

10-15 μέρες πριν σε πονούσε κάθε μηνα; πωπω.... Οπότε κι εσένα λίγο πριν μάθεις ότι είσαι σε πονούσε.  Εκτός από την Έλενα 

πρίν από 7 λεπτά , Vana87 είπε:

Καλησπέρα κι από μένα! Είμαστε στη διαδικασία για 2ο μωρό. Τελευταία περίοδος 15/7. Ωορηξία έκανα σίγουρα 30/7. Το καταλαβαίνω πάντα γιατί πονάω και έχω υγρά. Άντε να περάσουν οι μέρες να δούμε αν είμαστε τυχεροί!! Στο πρώτο πάντως το κατάλαβα μια εβδομάδα πριν την περίοδο γιατί είχα κράμπες και είχα βγάλει εξογκώματακια στο στήθος. Έκανα τέστ μια εβδομάδα πριν την περίοδο και έδειξε αχνό θετικό. 

Τώρα είναι νωρίς ακόμα για συμπτώματα.  Εύχομαι να πάνε ολα καλα Και να το έπιασες με την πρώτη!

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

10-15 μέρες πριν σε πονούσε κάθε μηνα; πωπω.... Οπότε κι εσένα λίγο πριν μάθεις ότι είσαι σε πονούσε.  Εκτός από την Έλενα 

Τώρα είναι νωρίς ακόμα για συμπτώματα.  Εύχομαι να πάνε ολα καλα Και να το έπιασες με την πρώτη!

Σε ευχαριστώ πολύ!!

πρίν από 24 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι οτι νομιζεις οτι δεν σε αγχωνει!ευχομαι να ερθει γρηγορα!

Βρε μπας και εκανες πολυ νωρις ωορρηξια και δεν ειχες προλαβει να κανεις τεστ και δεν την ειδες?

απο την 9η μερα αρχισα τα τεστ.αν εκανα θα εκανα μεχρι τη 7η για να μην βγαινει καθολου η γραμμη την 9η μερα.οποτε μιλαμε για κυκλο 21 ημερων που δεν πιστευω να συμβει κατι τετοιο.παντα εχω 5-6 μερες υγρα πριν την ωορρηξια αλλα τωρα ειναι πολλες μερες. και αν ειχα κανει τοσο νωρις τα υγρα θα πρεπε να εχουν σταματησει.μετα την ωορρηξια μου σταματανε.η δεν θα κανω η δεν εκανα ακομα μου φαινονται πιο πιθανα σεναρια.

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

απο την 9η μερα αρχισα τα τεστ.αν εκανα θα εκανα μεχρι τη 7η για να μην βγαινει καθολου η γραμμη την 9η μερα.οποτε μιλαμε για κυκλο 21 ημερων που δεν πιστευω να συμβει κατι τετοιο.παντα εχω 5-6 μερες υγρα πριν την ωορρηξια αλλα τωρα ειναι πολλες μερες. και αν ειχα κανει τοσο νωρις τα υγρα θα πρεπε να εχουν σταματησει.μετα την ωορρηξια μου σταματανε.η δεν θα κανω η δεν εκανα ακομα μου φαινονται πιο πιθανα σεναρια.

Ναι τα ξεκινησες νωρις θα ειχες βρει αν ηταν.εγω νομιζω δεν εκανες ακομα αστο ωριμαζει ακομα :).και εγω να σου πω την αληθεια εχω ετσι υγρα απο χτες αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι για μενα παραειναι νωρις.θα κανω κανενα τεστακι αυτες τις μερες ποτε δεν ξερεις! Το πρωι βαζεις θερμομετρο?μηπως το ελεγξεις με την θερμοκρασια

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι τα ξεκινησες νωρις θα ειχες βρει αν ηταν.εγω νομιζω δεν εκανες ακομα αστο ωριμαζει ακομα :).και εγω να σου πω την αληθεια εχω ετσι υγρα απο χτες αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι για μενα παραειναι νωρις.θα κανω κανενα τεστακι αυτες τις μερες ποτε δεν ξερεις! Το πρωι βαζεις θερμομετρο?μηπως το ελεγξεις με την θερμοκρασια

με την πρωινη θερμοκρασια δεν εβγαλα ακρη που το δοκιμασα. το μονο που καταλαβα ειναι οτι μετα την ωορρξια και μεχρι πριν τη περιοδο εχω μεσα στη μερα πανω απο 37 και. τωρα εχω ακομα 36.6. οποτε ωορρηξια δεν εχω κανει. για να δουμε.θα συνεχισω τα τεστ και βλεπουμε.

1 hour ago, elenakii22 είπε:

ναι ειμαστς μαζι!!!ποσους παλμους γραφει οτι ειχε??

μπραβο ελενακι συγχαρητηρια.. ολα καλα ειδες?μαζι με την ανι θα γεννατε

• Μου αρέσει 3

6penp2.png

@Ani ani εμενα γραφει BPM....δεν σας ανεφερε καθολου νουμερο??

@Garifalia1 αντε κοριτσι πλησιάζεις!!!

@andrianni εχουμε κανενα νεο???

@orianna σε ευχαριστω πολυ!!ευχομαι να εχεις κ εσυ συντομα ευχαριστα νεα!!

@Vana87 καλησπέρα!καταρχας να σου ζησει το μικρό σου και ευχομαι συντομα να του χαρισεται αδελφακι!εχεις σκοπο να κανεις παλι τεστ νωριτερα?εγω 3 μερες πριν κ μου βγηκε αρνητικο!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

9 ώρες πρίν, orianna είπε:

με την πρωινη θερμοκρασια δεν εβγαλα ακρη που το δοκιμασα. το μονο που καταλαβα ειναι οτι μετα την ωορρξια και μεχρι πριν τη περιοδο εχω μεσα στη μερα πανω απο 37 και. τωρα εχω ακομα 36.6. οποτε ωορρηξια δεν εχω κανει. για να δουμε.θα συνεχισω τα τεστ και βλεπουμε.

Εγώ πιστεύω ότι απλώς δεν έχεις κάνει ακόμα και είναι θέμα ημερών. Όσο για τα υγρά δεν είναι μόνο η ωορρηξία που τα προκαλεί. Γενικά ο κόλπος έχει υγρά. Είναι απολύτως απαραίτητα άλλωστε. 

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια. Φεύγω αύριο για διακοπές (και δεν έχω ετοιμάσει τίποτα ακόμα) και ελπίζω ότι δεν θα έχω το μυαλό μου σε συμπτώματα και πονάκια και τέτοια. Όταν γυρίσω, βλέπουμε. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...