Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Ani ani είπε:

Κοριτσια γεια σας!! Γυρισα απο τον γιατρουλη!! Ο σπορος ειναι 1 εκατοστο και ειναι σαν ενα κοκκο ρυζιου!! Το ακομα πιο απιστευτο ειναι οτι χτυπαει η καρδουλα τουυυυυυυυ!! Τι χαρα! Επισης θελει προσοχης,  δεν πρεπει να σηκωνω καθολου βαρος γιατι παει να γινει μια μικρη αποκολληση.. Ολα καλα ομως! @elenakii22 ολα καλα κ σε εσενα θα πανε θα ακουσεις κ καρδουλα!

μπραβο!!!!σας ειπε ποσους εχει??ποσο εβδ εισαι ακριβως?με την αποκολληση ολα καλα θα πανε!να προσεχεις λιγο κ ολα καλα!

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 6 λεπτά , elenakii22 είπε:

μπραβο!!!!σας ειπε ποσους εχει??ποσο εβδ εισαι ακριβως?με την αποκολληση ολα καλα θα πανε!να προσεχεις λιγο κ ολα καλα!

Ναι κοριτσι ειμαι 7 εβδομαδων τωρα! Αντε περιμενω κ τα δικα σου νεα!

• Μου αρέσει 4

1 ώρα πρίν, maria1988 είπε:

Κορίτσια για και από μένα!! Χοριακη σήμερα 1200!!!  Τώρα περιμένω να πάω στο γιατρό να το επιβεβαιώσουμε!!

δευτερα δεν εκανες την αλλη???πολυ καλη η χοριακη σου!!!!!!αντε να κλείσεις ραντεβού!!!

2 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

σε καταλαβαινω!θα ερθει το πιστευω αλλα μας παιδευει!εχετε κανει εξετασεις μηπως κατι εχει ξερυθμιστει και σας δυσκολευει?

Δεν θέλω να μπω ακόμα σε αυτή τη διαδικασία.  Είναι ακόμα πιο ψυχοφθόρα.  Αν δω βέβαια ότι δεν έρχεται θα κάνουμε. 

@orianna κι εγώ έτσι την είχα πατήσει και γι αυτό τα σταμάτησα.  Πιο πολύ άγχος σου προκαλουν. Εμένα μου έδειξε ωορρηξία πολύ αργσ. Πάνω που είχα πάρει τον γυναικολόγο και βγάλαμε το συμπέρασμα ότι μάλλον δεν κανω ωορρηξία και εκεί που είπα "ας κάνω ένα τελευταίο " τότε έγινε θετικό  χαχα

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 33 λεπτά , elenakii22 είπε:

δευτερα δεν εκανες την αλλη???πολυ καλη η χοριακη σου!!!!!!αντε να κλείσεις ραντεβού!!!

Ναι ναι Δευτέρα ηταν! Δεν το πιστεύω!! Να δούμε τώρα τι θα δούμε!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κοριτσια μιας και που ειστε πολλες εδω η φρεσκοεγκυουλες, ολες ειχατε ως πρώιμο σύμπτωμα πόνο στις θηλές  και πρησμένο στηθος; η όχι όλες;;

Ναι κοπελα μου εγω ειχα και εξακολουθω να εχω!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κοριτσια μιας και που ειστε πολλες εδω η φρεσκοεγκυουλες, ολες ειχατε ως πρώιμο σύμπτωμα πόνο στις θηλές  και πρησμένο στηθος; η όχι όλες;;

εγω οχι...1-2 μερες πριν την ημερομηνια που θα ερχοταν πρηστηκε λιγο...τπτ σπουδαιο ομως...

• Μου αρέσει 1

κοριτσια γεια σας τι κανουν οι εγκυολες μας  πως ειστε..?? 

On 14/7/2017 at 8:53 ΜΜ, Papaki@ είπε:

Κορίτσι έχουμε ξανά αναφέρει εδώ τις profertil εμένα ο άντρας μου είχε θέμα με την κινητικότητα και στον 1,5 μήνα είχε μεγάλη διαφορά

παπακι μοθ πως εισαι?? να κανω μια ερωτηση μετα την αποβολη ποτε σου ηρθε περιοδος,, ???

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , laureta είπε:

κοριτσια γεια σας τι κανουν οι εγκυολες μας  πως ειστε..?? 

παπακι μοθ πως εισαι?? να κανω μια ερωτηση μετα την αποβολη ποτε σου ηρθε περιοδος,, ???

Πολυ καλα ειμαστε! Εγω προσωπικα ακουσα καρδουλα σημερα του σπορου και ετοιμαζομαι για διακοπες! Με ολα τα ευτραπελα της καθημερινοτητας βεβαια

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Ani ani είπε:

Πολυ καλα ειμαστε! Εγω προσωπικα ακουσα καρδουλα σημερα του σπορου και ετοιμαζομαι για διακοπες! Με ολα τα ευτραπελα της καθημερινοτητας βεβαια

μπραβ κοριτσι μου χαιρομαι πολυ για σενα σου ευχομαι να περασεις τελεια και να εισαι καλα κουκλα μου... α μορε τι ωραια που ακουσατε καρδουλαα ευχομαι να σας πανε ολαα καλα αγαπη και να εχεις ενα υγειες μωρακι..

2 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Μπορει να μην εκανες ακομα ωορρηξια συνεχισε τα τεστακια!σταθερο κυκλο δεν ειχες?λαθος θυμαμαι?

26,35,29, ημερων οι τρεις τελευταιοι κυκλοι.ειμαι 16η μερα αλλα εχω κανει και 22η μερα ωορρηξια στον κυκλο των 35ημερων. αυτο που με μπερδευει ειναι τα υγρα απο την 5η μερα που ειναι διαφανα και ελαστικα οπως κοντα στις γονιμες αλλα οσο πανε και λιγοστευουν νομιζω..

6penp2.png

πρίν από 44 λεπτά , laureta είπε:

μπραβ κοριτσι μου χαιρομαι πολυ για σενα σου ευχομαι να περασεις τελεια και να εισαι καλα κουκλα μου... α μορε τι ωραια που ακουσατε καρδουλαα ευχομαι να σας πανε ολαα καλα αγαπη και να εχεις ενα υγειες μωρακι..

Σε ευχαριστω πολυ! Δεν το περιμενα να συμβει τοσο συντομα ολο αυτο και ειναι ακομα πιο τελειο!!! Ευχομαι οτι καλυτερο κ σε εσενα! Αν θυμαμαι καλα δεν εισαι εγκυος ε? Ακομα δηλαδη..χιχι γιατι ποτε δε ξερεις!

πριν λιγο γυρισα!!150 παλμους ειχς το πουλακι μου!!!καθε 22 θα αλλαζω μηνα μου ειπε ο γιατρος!!22/3 μου εδωσε ΠΗΤ!!!!ευχομαι σε ολες συντομα να ακούσετε κ τα δικα σας σπορακια!!!!!

• Μου αρέσει 8

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...