Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα. 

Είχα γράψει παλιότερα εδώ αλλά επειδή μου προκαλούσε άγχος όλο αυτό είπα να σταματήσω τα πάντα ... τεστ ωορρηξίας παρακολουθήσει της σελίδας εδώ.  ..  μόνο το σεξ κράτησα με τον άντρα μου χαχα.

Παρ'όλα αυτά μπαίνω συχνά πυκνά και σας διαβάζω. 

Χάρηκα που αυτός ο μήνας έχει πολλές γκαστρουλες και εύχομαι και στα δικά μας οι υπόλοιπες!!

γεια σου!!ελα παρεουλα και μην αγχωνεσαι δεν βλεπεις εμεις ειμαστε πολυ ανετες!!!:-P χαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Nati85 είπε:

χαχα μια χαρα εχεις ρεπο απο τα χαπια το σ.κ!!!μπορει να κατεβει και να σου μειωσει την ποσοτητα!

ξερεις τα εχουμε ξαναπει ποτε δεν μου ειπαν να παρω χαπι και ας ειχα πανω απο 3 ισως μονο λογω συλληψης να χρειαζεται. θα παω σε αλλη ενδοκρινολογο να τα δει να μου δωσει το χαπακι μου να ηρεμησω επτελους!!

ναι κ μενα μονο για αυτο μου το εδωσε. παντως τι να πω θελει συνεχεια να το παρακολουθεις οταν ψαχνεσε για παιδακι. κ η προλακτινη εχει πολλα σκαμπανευασματα ασε παει κ ερχετε σε καθε εξεταση

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

χα καλοστην σε θυμαμαι. κ εσυ εδω δεν εφυγες ακομα διακοπες?

Φεύγω σε 3 μέρες!! 

Είστε πολλές και σας μπερδεύω λίγο.  Αλλά θα σας μάθω 

yplDp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

γεια σου!!ελα παρεουλα και μην αγχωνεσαι δεν βλεπεις εμεις ειμαστε πολυ ανετες!!!:-P χαχαχαχαχα

Καλησπέρα Νατι  μου. Εμείς ψιλομοιαζουμε σαν ιστορία. Κι εγώ έχω μια κόρη και το 2ο μωρό δεν έρχεται 

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Just now, linaa είπε:

ναι κ μενα μονο για αυτο μου το εδωσε. παντως τι να πω θελει συνεχεια να το παρακολουθεις οταν ψαχνεσε για παιδακι. κ η προλακτινη εχει πολλα σκαμπανευασματα ασε παει κ ερχετε σε καθε εξεταση

ναι καταλαβα προλακτινη οταν εκανα τον μαρτιο και περυσι  ηταν νομιζω παντα γυρω στο δεκα.αμαν με αυτες τις εξετασεις πια.λογικο ειναι να αλλαζουν καποια πραγματα καθε φορα δεν ειμαστε ρολοι!με αγχωνουν ολα αυτα.

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Καλησπέρα Νατι  μου. Εμείς ψιλομοιαζουμε σαν ιστορία. Κι εγώ έχω μια κόρη και το 2ο μωρό δεν έρχεται 

θα ερθει που θα παει!!!τωρα που θα πας διακοπες να ηρεμησεις  και θα γινει το δευτερο θαυμα σας!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 14 λεπτά , Nati85 είπε:

ναι καταλαβα προλακτινη οταν εκανα τον μαρτιο και περυσι  ηταν νομιζω παντα γυρω στο δεκα.αμαν με αυτες τις εξετασεις πια.λογικο ειναι να αλλαζουν καποια πραγματα καθε φορα δεν ειμαστε ρολοι!με αγχωνουν ολα αυτα.

θα ερθει που θα παει!!!τωρα που θα πας διακοπες να ηρεμησεις  και θα γινει το δευτερο θαυμα σας!!

Έχω απογοητευτεί.  Σταμάτησα τα τεστ ωορρηξίας γιατί με αγχωναν  απίστευτα. Είμαι πιο χαλαρή γενικά αλλά κάθε μήνας που περνάει και έρχεται απογοητεύομαι. 

yplDp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Έχω απογοητευτεί.  Σταμάτησα τα τεστ ωορρηξίας γιατί με αγχωναν  απίστευτα. Είμαι πιο χαλαρή γενικά αλλά κάθε μήνας που περνάει και έρχεται απογοητεύομαι. 

σε καταλαβαινω!θα ερθει το πιστευω αλλα μας παιδευει!εχετε κανει εξετασεις μηπως κατι εχει ξερυθμιστει και σας δυσκολευει?

e6OVp3.pngExilp3.png

Κοριτσια γεια σας!! Γυρισα απο τον γιατρουλη!! Ο σπορος ειναι 1 εκατοστο και ειναι σαν ενα κοκκο ρυζιου!! Το ακομα πιο απιστευτο ειναι οτι χτυπαει η καρδουλα τουυυυυυυυ!! Τι χαρα! Επισης θελει προσοχης,  δεν πρεπει να σηκωνω καθολου βαρος γιατι παει να γινει μια μικρη αποκολληση.. Ολα καλα ομως! @elenakii22 ολα καλα κ σε εσενα θα πανε θα ακουσεις κ καρδουλα!

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , orianna είπε:

κοριτσια ξερει καμια σας αν ενας κυκλος ειναι χωρις ωορρηξια ποτε αδιαθετεις αν δεν εχεις και  πολυ σταθερο κυκλο?οποτε τυχει?

νομιζω οτι ερχεται καποια στιγμη με καθυστερηση αλλα αν εχεις σταθερο κυκλο μπορει να ερθει και στην ωρα της και ας μην εκανες οωρρηξια. δεν βρηκες θετικο τεστ?

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 16 λεπτά , maria1988 είπε:

Κορίτσια για και από μένα!! Χοριακη σήμερα 1200!!!  Τώρα περιμένω να πάω στο γιατρό να το επιβεβαιώσουμε!!

Καλημερα! Υπεροχα νεα και απο εσενα! Συγχαρητηρια!!!

πρίν από 20 λεπτά , Nati85 είπε:

νομιζω οτι ερχεται καποια στιγμη με καθυστερηση αλλα αν εχεις σταθερο κυκλο μπορει να ερθει και στην ωρα της και ας μην εκανες οωρρηξια. δεν βρηκες θετικο τεστ?

μπα νατι μου και σημερα αχνη γραμμη..απλα φευγω 13 του μηνα και λεω μην μου κανει καμια εμφανιση η ακατανομαστη στις διακοπες...της δινω ακομα 5 μερες μηπως και ειναι ο κυκλος μεγαλος παλι.

6penp2.png

πρίν από 9 λεπτά , orianna είπε:

μπα νατι μου και σημερα αχνη γραμμη..απλα φευγω 13 του μηνα και λεω μην μου κανει καμια εμφανιση η ακατανομαστη στις διακοπες...της δινω ακομα 5 μερες μηπως και ειναι ο κυκλος μεγαλος παλι.

Μπορει να μην εκανες ακομα ωορρηξια συνεχισε τα τεστακια!σταθερο κυκλο δεν ειχες?λαθος θυμαμαι?

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...