Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , dimitroula30 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! @caramel_83 μπορεις να μου αλλάξεις την ΠΗΤ σε 17/1/2018 και περιμενω αγορακι!!

βεβαιως και μπορω και με το καλο το αντρακι σου!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, caramel_83 είπε:

βεβαιως και μπορω και με το καλο το αντρακι σου!!!

Ελπίζω αυτή τη φορά να είναι σίγουρο διότι πριν ένα μήαν μου είπαν κοριτσάκι!! Για να δούμε!!

• Μου αρέσει 1

HBNJp3.png

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

2. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

3. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

4. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

5. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

9. elenakii22 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 362!!!

10. Ani ani   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1500!!!

11. reniatzo ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 6477!!!

12. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

13. maria1988 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 360!!!

14. Stalicha ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1200!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. ath_gal1  18-20/7/2017!!!

2. orianna  20/7/2017!!!

3. Nati85 23/7/2017!!!

4. linaa  30/7/2017!!!

5. andrianni  1/8/2017!!!

6. Μαρθα Κ 4/8/2017!!!

7. giota@ 4/8/2017!!!

8. μπουμπού92 7/8/2017!!!

9. alina80 15/8/2017!!!

10. λουπιτα 20/8/2017!!!

11. caramel_83  25-28/8/2017!!!

12. Vila 28/8/2017!!!

13. marillia  4/9/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

@linaa και @andrianni ειχαμε καποια εξελιξη??

• Μου αρέσει 2

Η linaa νομίζω πάει για τον άλλο μήνα κ θα ξεκινήσει τα τεστάκια ωορηξίας αν θυμάμαι καλά. Εγώ περιμένω ακόμα.δε νιώθω πονους ενώ είχα κατι πονάκια τις προηγούμενες μέρες.Τεστ αρνητικό σήμερα...Αναμονή λοιπόν!

Κορίτσια συμφωνώ για το μόνιμο άγχος αλλά ήθελα να εστιάσω στο οτι μένεις εγκυος ακόμα κ αν το σκέφτεσαι...@elenakii22 επειδη μπερδευτηκα με την απάντησή σου αυτο εννοουσα.οτι ολες εμεις εδω θα μεινουμε κ ας μετραμε μέρες κτλ.

πρίν από 30 λεπτά , caramel_83 είπε:

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

2. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

3. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

4. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

5. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

9. elenakii22 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 362!!!

10. Ani ani   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1500!!!

11. reniatzo ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 6477!!!

12. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

13. maria1988 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 360!!!

14. Stalicha ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1200!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. ath_gal1  18-20/7/2017!!!

2. orianna  20/7/2017!!!

3. Nati85 23/7/2017!!!

4. linaa  30/7/2017!!!

5. andrianni  1/8/2017!!!

6. Μαρθα Κ 4/8/2017!!!

7. giota@ 4/8/2017!!!

8. μπουμπού92 7/8/2017!!!

9. alina80 15/8/2017!!!

10. λουπιτα 20/8/2017!!!

11. caramel_83  25-28/8/2017!!!

12. Vila 28/8/2017!!!

13. marillia  4/9/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

@linaa και @andrianni ειχαμε καποια εξελιξη??

15 ώρες πρίν, μπουμπού92 είπε:

Mαζίιιιιιι <3 

τώρα που ερχόμουν μου μυρίζουν πραγματα,ενω σε αλλους όχι.. βεβαια μπορει να μην ειναι και τίποτα. επισης εδω και τρεις μερες δεν εχω γευση. νιωθω κατι περιεργο στη γλωσσα...δεν εχω την γευση μου, μπορει να κρυωσα κ να συμβαινει αυτο...

Εγώ διψάω συνέχεια!!! Αισθάνομαι ότι έρχεται η περίοδος έχω τα συμπτώματα περιόδου!Θα δούμε.. μακάρι να μην έρθει....χαχα

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, orianna είπε:

εννοειται κοριτσια μου οτι θα υπαρχει αγχος..αγχος για τη συλληψη για τιςεξετασεις μετα για τη γεννα για την προσαρμογη με το μωρο, για οταν αρρωσταινει κτλ . αρκει το αγχος να ειναι σε  λογικα πλαισια..

xaxa εμενα δεν ειναι παντα σε λογικα πλαισια νομιζω!δεν ημουν ετσι παντα!

τωρα το αποφασισα λεω δε πειραζει οποτε θελει ας ερθει θα κανω τις προσπαθειες θα παρω και τα χαπακια μου και αν ειναι να ερθει θα ερθει.ηθελα να κανουμε ενα αδερφακι στον μικρο και εμεις το θελουμε φυσικα  παρα πολυ το λαχταραμε αλλα ενταξει οτι ειναι να γινει ας γινει!

e6OVp3.pngExilp3.png

κοριτσια τι κανετε? λοιπον τα νεα μου ειναι πηρα τις εξετασεις εχει ανεβει λιγο η tsh στο 2,90 κ μου εδωσε χαπι επισης ηταν κ η προλακτινη ανεβασμενη κ μου εδωσε κ εκει χαπι. κ τελος του μηνα ξαναεπαναλαμβανω εξετασεις κ βλεπουμε. γενικα ολα τα αλλα ηταν φυσιολογικα. μου εδωσε κ βιταμινες σεληνιο κ d  κ βλεπουμε για τον επομενο μηνα τι θα γινει.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

κοριτσια τι κανετε? λοιπον τα νεα μου ειναι πηρα τις εξετασεις εχει ανεβει λιγο η tsh στο 2,90 κ μου εδωσε χαπι επισης ηταν κ η προλακτινη ανεβασμενη κ μου εδωσε κ εκει χαπι. κ τελος του μηνα ξαναεπαναλαμβανω εξετασεις κ βλεπουμε. γενικα ολα τα αλλα ηταν φυσιολογικα. μου εδωσε κ βιταμινες σεληνιο κ d  κ βλεπουμε για τον επομενο μηνα τι θα γινει.

μπραβο μια χαρα ειναι οι εξετασεις σου!!αντε περιμενω τα ευχαριστα απο δω και περα!!!ελος του μηαν θα ειναι ακομα καλυτερες αφου θα εχεις παρει και τα χαπια

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

μπραβο μια χαρα ειναι οι εξετασεις σου!!αντε περιμενω τα ευχαριστα απο δω και περα!!!ελος του μηαν θα ειναι ακομα καλυτερες αφου θα εχεις παρει και τα χαπια

ελπιζω να βοηθησει η θεραπεια. εσυ ποτε περιμενεις αποτελεσματα?

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

απο δευτερα θα παω να τα παρω ολα μαζι!τρεμω να δω την tsh!!

κ εμενα δεν εχει ξανανεβει τοσο πολυ κ να φανταστεις οτι πριν κανενα εξαμηνο εκανα παλι εξετασεις  κ ηταν 1,60 . αφου επειδη τωρα πηγα σε αλλο εργαστηριο αρχισα να αναρωτιεμαι μηπως να την ξανακανω κ στο παλιο. τι να πω πηρα το χαπακι κ θα το περνω καθε μερα εκτος σαββατου κ κυριακης χα χα χαπι με αργιες καλη φαση, κ μου ειπε θα με τελος του μηνα μηπως μου το αλλαξει.

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα. 

Είχα γράψει παλιότερα εδώ αλλά επειδή μου προκαλούσε άγχος όλο αυτό είπα να σταματήσω τα πάντα ... τεστ ωορρηξίας παρακολουθήσει της σελίδας εδώ.  ..  μόνο το σεξ κράτησα με τον άντρα μου χαχα.

Παρ'όλα αυτά μπαίνω συχνά πυκνά και σας διαβάζω. 

Χάρηκα που αυτός ο μήνας έχει πολλές γκαστρουλες και εύχομαι και στα δικά μας οι υπόλοιπες!!

• Μου αρέσει 3

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα. 

Είχα γράψει παλιότερα εδώ αλλά επειδή μου προκαλούσε άγχος όλο αυτό είπα να σταματήσω τα πάντα ... τεστ ωορρηξίας παρακολουθήσει της σελίδας εδώ.  ..  μόνο το σεξ κράτησα με τον άντρα μου χαχα.

Παρ'όλα αυτά μπαίνω συχνά πυκνά και σας διαβάζω. 

Χάρηκα που αυτός ο μήνας έχει πολλές γκαστρουλες και εύχομαι και στα δικά μας οι υπόλοιπες!!

χα καλοστην σε θυμαμαι. κ εσυ εδω δεν εφυγες ακομα διακοπες?

• Μου αρέσει 1

Just now, linaa είπε:

κ εμενα δεν εχει ξανανεβει τοσο πολυ κ να φανταστεις οτι πριν κανενα εξαμηνο εκανα παλι εξετασεις  κ ηταν 1,60 . αφου επειδη τωρα πηγα σε αλλο εργαστηριο αρχισα να αναρωτιεμαι μηπως να την ξανακανω κ στο παλιο. τι να πω πηρα το χαπακι κ θα το περνω καθε μερα εκτος σαββατου κ κυριακης χα χα χαπι με αργιες καλη φαση, κ μου ειπε θα με τελος του μηνα μηπως μου το αλλαξει.

χαχα μια χαρα εχεις ρεπο απο τα χαπια το σ.κ!!!μπορει να κατεβει και να σου μειωσει την ποσοτητα!

ξερεις τα εχουμε ξαναπει ποτε δεν μου ειπαν να παρω χαπι και ας ειχα πανω απο 3 ισως μονο λογω συλληψης να χρειαζεται. θα παω σε αλλη ενδοκρινολογο να τα δει να μου δωσει το χαπακι μου να ηρεμησω επτελους!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

ποσο ηταν η προλακτινη σου?

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...