Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Είχες τόση υπομονή (αυτό είναι το σωστό βέβαια) να περιμένεις εφτά ημέρες; Συγχαρητήρια και για αυτό! Άντε να το δεις και στον υπέρηχο!

Καλημέρα όμορφες!

Οχι απλα μου ειχαν βγει αρνητικα 2 τεστ υψηλης ευαισθησιας 2 μερες πριν την περιοδο κ απλα πιστευα πως μου αργουσε η περιοδος

Τωρα περιμενω να δω το μικρο σπορινι:)

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , andrianni είπε:

@elenakii22 ξέρεις τι σκεφτόμουν; όλα αυτα περί άγχους κ χαλαρώστε κ θα έρθει δεν ισχύει πάντα.κ εσύ έμεινες σχετικά γρήγορα αφου έλυσες τα θέματα σας κ ενώ ήξερες τις γόνιμες.δεν γίνεται να μη το σκεφτόσουν.έτσι δεν είναι; εννοω οτι αμα ειναι να ερθει θα ερθει ειτε το σκεφτεσαι ειτε οχι.δεν ξερω αν συμφωνεις...

μα εννοειται οτι αγχωνεσαι!!!χαχα!!!εγω αγχωνομουν τις τελευταιες μερες...αλλες κοπελες ομως ειναι ολο το μηνα ετσι!!απλα μεσα στο αγχος σου δε σε βοηθαει να μιλήσεις με κάποιον που εχει αγχος κ αυτος!γιαυτο εδω λεμε η μια στην αλλη μν αγχωνεσαι!εχεις ηδη το δικο σου αγχος φανταζεσαι να σου μεταφερει κ ο αλλος το δικο του?θα σκασεις!

Just now, Stalicha είπε:

Οχι απλα μου ειχαν βγει αρνητικα 2 τεστ υψηλης ευαισθησιας 2 μερες πριν την περιοδο κ απλα πιστευα πως μου αργουσε η περιοδος

ποτε πας γιατρο?

@Ani ani 12.30 ειπαμε ειναι το ραντεβου???

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

μα εννοειται οτι αγχωνεσαι!!!χαχα!!!εγω αγχωνομουν τις τελευταιες μερες...αλλες κοπελες ομως ειναι ολο το μηνα ετσι!!απλα μεσα στο αγχος σου δε σε βοηθαει να μιλήσεις με κάποιον που εχει αγχος κ αυτος!γιαυτο εδω λεμε η μια στην αλλη μν αγχωνεσαι!εχεις ηδη το δικο σου αγχος φανταζεσαι να σου μεταφερει κ ο αλλος το δικο του?θα σκασεις!

Πες μας για εσενα Ελενακι μου για να φύγει και σε εμας το άγχος!! πώς είσαι σήμερα;;; Πώς νιώθεις με το μπεμπάκι σου;;; :)

πρίν από 13 λεπτά , andrianni είπε:

@elenakii22 ξέρεις τι σκεφτόμουν; όλα αυτα περί άγχους κ χαλαρώστε κ θα έρθει δεν ισχύει πάντα.κ εσύ έμεινες σχετικά γρήγορα αφου έλυσες τα θέματα σας κ ενώ ήξερες τις γόνιμες.δεν γίνεται να μη το σκεφτόσουν.έτσι δεν είναι; εννοω οτι αμα ειναι να ερθει θα ερθει ειτε το σκεφτεσαι ειτε οχι.δεν ξερω αν συμφωνεις...

Ναι κ γω αυτο πιστευω.δεν εχει σημασια αν το σκεφτεσαι ή οχι.εγω πιστευα πως θα αργουσα πολυ να συλλαβω γτ λογω δουλειας εχω χρονιο αγχος κ πως αυτο θα ηταν ανασταλτικος παραγοντας στη συλληψη.ετσι αγχωνομουν ακομα περισσοτερο σε σημειο που ελεγα πως πρεπει να παμε να μας δει ο γιατρος κ να αποκλεισουμε απο νωρις αλλους παραγοντες που φταινε για τη μη συλληψη.τελικα οσο κ να το σκεφτομουν στο β μηνα προσπαθειων εμεινα εγκυος. Εγω θα σου λεγα να ηρεμησεις κ να το σκεφτεσαι σε λογικα επιπεδα.πως γινεται αλλωστε να μην το σκεφτεσαι?απλα να κοιτας να ευχαριστιεσαι τουλαχιστον τη διαδικασια :) χαχαχα

@elenaki22 μου ειπε να ξανακανω τη δευτερα μια χοριακη κ θα τον παρω να του πω τα αποτελεσματα κ θα του ζητησω να παω τριτη ή τεταρτη. Ευχομαι να μπορει γτ θελω να τον ρωτησω κ αρκετα πραγματα για τις διακοπες

Καλημερα κοριτσια! Παντως αυτο με το αγχος δεν ξερω δεν εχω κατασταλαξει τη μια λεω αν ειναι να γινει θα γινει και ας εχω αγχος και απο την αλλη βλεπω οτι γενικα οταν δεν αγχωνομαι βαινουν ηρεμα τα πραγματα.οταν με πιανει η τρελα μου ολα μου πανε στραβα!

στο πρωτο το ειχα στο μυαλο μου συνεχεια αλλα ενιωθα ηρεμη εκεινο τον μηνα χωρις αγχος ειχα παρει και μια βδομαδα αδεια και ειχα περασει καλα.δεν ξερω αν ηταν τυχαιο τελικα

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , μπουμπού92 είπε:

Πες μας για εσενα Ελενακι μου για να φύγει και σε εμας το άγχος!! πώς είσαι σήμερα;;; Πώς νιώθεις με το μπεμπάκι σου;;; :)

εχω κ εγω το δικο μου αγχος!!χαχα!ειδες ολες στα ιδια ειμαστε!παμε σμρ να ακουσουμε καρδια κ μιλησαμε με μια φιλη μου κ η νυφη της δεν ακουσε ποτε καρδια!ασε...συνεχεια αγχος θα εχεις κ μετα...για καθε εξεταση που θα περιμενεις θα το σκεφτεσαι!

@Nati85 και εγω παντως διακοπες ημουν οταν εσπασε το αβγό!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

εχω κ εγω το δικο μου αγχος!!χαχα!ειδες ολες στα ιδια ειμαστε!παμε σμρ να ακουσουμε καρδια κ μιλησαμε με μια φιλη μου κ η νυφη της δεν ακουσε ποτε καρδια!ασε...συνεχεια αγχος θα εχεις κ μετα...για καθε εξεταση που θα περιμενεις θα το σκεφτεσαι!

Μην αγχωνεσαι.ολα καλα θα πανε.δεν υπαρχει λογος να μην πανε καλα. Αν δεν υπαρχει κατι που να σε εχει ανησυχησει δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι. 

Να μας πεις πως ενιωσες οταν την ακουσες μονο!!!αχ αντε με το καλο!

Θα είναι σαν μουσική! Ηρέμησε όλο τετοια θα ακους απο εδω κ πέρα.ατυχίες συμβαίνουν αλλά μη τα σκέφτεσαι.κ γενικά κ με τα παιδια δε λένε οτι οσο μεγαλώνουν είναι χειρότερα; όλο αγχη κ ανησυχίες!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Stalicha είπε:

Μην αγχωνεσαι.ολα καλα θα πανε.δεν υπαρχει λογος να μην πανε καλα. Αν δεν υπαρχει κατι που να σε εχει ανησυχησει δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι. 

Να μας πεις πως ενιωσες οταν την ακουσες μονο!!!αχ αντε με το καλο!

θα σας πω αν κ θα το νιωσεις συντομα κ εσυ!!!!!ακομα δε κλεισατς ραντεβου?

πρίν από 6 λεπτά , andrianni είπε:

Θα είναι σαν μουσική! Ηρέμησε όλο τετοια θα ακους απο εδω κ πέρα.ατυχίες συμβαίνουν αλλά μη τα σκέφτεσαι.κ γενικά κ με τα παιδια δε λένε οτι οσο μεγαλώνουν είναι χειρότερα; όλο αγχη κ ανησυχίες!

ετσι ειναι!απο οταν ξεκινας τις προσπάθειες ξεκιναει κ το αγχοα...ποτε θα πιασω μετα αγχος για τις εξετασεις για την γέννα αφου γεννησεις πως θα τα πατε θα τα καταφερω μετα οσο μεγαλωνει το αγχος αν θα ειναι καλα...γενικα ενα αγχος χαχαχα!!!!

πρίν από 28 λεπτά , Stalicha είπε:

Μωρέ αν κάτσει το σπόρι, ας είναι αρνητικά τα τεστ!

Μετα από αυτά τα δύο, με την καθυστέρηση έκανες άλλο τεστ; Η πηγές κατευθείαν για χοριακή; 

Διαφημίσεις

εννοειται κοριτσια μου οτι θα υπαρχει αγχος..αγχος για τη συλληψη για τιςεξετασεις μετα για τη γεννα για την προσαρμογη με το μωρο, για οταν αρρωσταινει κτλ . αρκει το αγχος να ειναι σε  λογικα πλαισια..

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 12 λεπτά , alina80 είπε:

Μωρέ αν κάτσει το σπόρι, ας είναι αρνητικά τα τεστ!

Μετα από αυτά τα δύο, με την καθυστέρηση έκανες άλλο τεστ; Η πηγές κατευθείαν για χοριακή; 

Εκανα μετα απο 5 μερες καθυστερησης γιατι ειχα μια βδομαδα συνεχομενους πονους σαν να περιμενω περιοδο κ ηθελα να παρω τηλ.το γιατρο να μου δωσει χαπια να μου ερθει για να μην χασω τις διακοπες.βγηκε θετικο το προηγουμενο σαββατο και τη δευτερα πηγα για χοριακη

Elenaki22 οχι δεν εκλεισα ακομα.μου ειπε να τον παρω τηλ τη δευτερα κ θα τον ρωτησω τοτε αν μπορει να με δει τριτη ή τεταρτη αλλιως με το που γυρισω ωστε να ακουσω κατευθειαν την καρδουλα.

Το θεμα ειναι να δειξει οσο πρεπει η χοριακη τη δευτερα

• Μου αρέσει 2

Καλημερα κοριτσακια!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

2. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

3. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

4. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

5. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

8. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

9. elenakii22 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 362!!!

10. Ani ani   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1500!!!

11. reniatzo ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 6477!!!

12. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

13. maria1988 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 360!!!

14. Stalicha ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1200!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. ath_gal1  18-20/7/2017!!!

2. orianna  20/7/2017!!!

3. Nati85 23/7/2017!!!

4. linaa  30/7/2017!!!

5. andrianni  1/8/2017!!!

6. Μαρθα Κ 4/8/2017!!!

7. giota@ 4/8/2017!!!

8. μπουμπού92 7/8/2017!!!

9. alina80 15/8/2017!!!

10. λουπιτα 20/8/2017!!!

11. caramel_83  25-28/8/2017!!!

12. Vila 28/8/2017!!!

13. marillia  4/9/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 37 λεπτά , caramel_83 είπε:

Καλημερα κοριτσακια!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

2. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

3. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

4. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

5. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

8. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

9. elenakii22 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 362!!!

10. Ani ani   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1500!!!

11. reniatzo ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 6477!!!

12. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

13. maria1988 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 360!!!

14. Stalicha ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1200!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. ath_gal1  18-20/7/2017!!!

2. orianna  20/7/2017!!!

3. Nati85 23/7/2017!!!

4. linaa  30/7/2017!!!

5. andrianni  1/8/2017!!!

6. Μαρθα Κ 4/8/2017!!!

7. giota@ 4/8/2017!!!

8. μπουμπού92 7/8/2017!!!

9. alina80 15/8/2017!!!

10. λουπιτα 20/8/2017!!!

11. caramel_83  25-28/8/2017!!!

12. Vila 28/8/2017!!!

13. marillia  4/9/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Καλημέρα κορίτσια!! @caramel_83 μπορεις να μου αλλάξεις την ΠΗΤ σε 17/1/2018 και περιμενω αγορακι!!

• Μου αρέσει 3

HBNJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...