Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 ώρα πρίν, alina80 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι! Όλα καλά να πάνε - σε ποια μέρα καθυστέρησης είχες αυτό το νούμερο;

Βλέπω η ρέντα του Ιουλίου συνεχίζεται και τον Αύγουστο. Έλα  @andrianni περιμένουμε αύριο και τα δικά σου ευχάριστα -αφού κατά φαντασιαν συμπτώματα μπορεί να υπάρχουν, κατά φαντασίαν γραμμούλες, δεν νομίζω...

Σε ευχαριστώ πολύ. Περίπου στην 7η μερα καθυστέρησης

Πάντως κ γω πρησμενη είμαι. Νιώθω πως έχω παχυνει-βασικα νιώθω πρησμένη όπως πριν από την περίοδο αλλά η ζυγαριά με δείχνει ίδια ευτυχως

• Μου αρέσει 3

4 ώρες πρίν, Stalicha είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ. Περίπου στην 7η μερα καθυστέρησης

Πάντως κ γω πρησμενη είμαι. Νιώθω πως έχω παχυνει-βασικα νιώθω πρησμένη όπως πριν από την περίοδο αλλά η ζυγαριά με δείχνει ίδια ευτυχως

Είχες τόση υπομονή (αυτό είναι το σωστό βέβαια) να περιμένεις εφτά ημέρες; Συγχαρητήρια και για αυτό! Άντε να το δεις και στον υπέρηχο!

Καλημέρα όμορφες!

Καλημέρα:-(! Τελικά ηταν κατα φαντασίαν η γραμμή! Στην αρχή πιστεψα οτι τρελάθηκα...Απλά μετά από 45 λεπτά βγαινει μια σκιά πολύ αχνή που πρέπει να είναι η γραμμή εξάτμισης που λέει κ στα τεστ ωορηξίας να αγνοήσουμε! Αν ήμουν θα εβγαινε η γραμμή κανονικά. Ηταν πολύ καλό για να ειναι αληθινο... Θετικά νέα απο τις υπόλοιπες ευχομαι! 

@orianna συνέχισε τα τεστακια.μπορει να σκουρύνει 18 προς 20! Αν οχι δες πιο θα ειναι το πιο εντονο.σε κάποιες δε γίνεται ποτε εντονη η γραμμή αλλα κάνουν ωορηξια...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , andrianni είπε:

Καλημέρα:-(! Τελικά ηταν κατα φαντασίαν η γραμμή! Στην αρχή πιστεψα οτι τρελάθηκα...Απλά μετά από 45 λεπτά βγαινει μια σκιά πολύ αχνή που πρέπει να είναι η γραμμή εξάτμισης που λέει κ στα τεστ ωορηξίας να αγνοήσουμε! Αν ήμουν θα εβγαινε η γραμμή κανονικά. Ηταν πολύ καλό για να ειναι αληθινο... Θετικά νέα απο τις υπόλοιπες ευχομαι! 

@orianna συνέχισε τα τεστακια.μπορει να σκουρύνει 18 προς 20! Αν οχι δες πιο θα ειναι το πιο εντονο.σε κάποιες δε γίνεται ποτε εντονη η γραμμή αλλα κάνουν ωορηξια...

Καλημέρα!!! Μήπως έγινε καθυστερημενη συλληψη και δε δείχνει ακόμη;

Διαφημίσεις

Κορίτσια, εκτός από τη γεύση μου που έχει αλλάξει, έχω και δυσκοιλιότητα. Κάθε πρωί πήγαινα ανεξαρτήτως τι έχω φάει. Ειδικά τις 3 τελευταιες μερες δεν εχω παει. Έχω γίνει σα μπαλόνι και εχει πρηστει η κοιλιά μου από αυτο. :oops:

Θέλω να πιστεύω ότι δεν είμαι κατα φαντασίαν.... :?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , andrianni είπε:

Δε νομίζω...θα δείξει...

35η μερα εισαι?δεν ξερεις ποτε εγινε ωορρηξια δλδ?η γραμμη εξατμισης ειναι μια λευκη γραμμη αχρωμη δλδ που βλεπω εγω μερικες φορες στα τεστ ωορρηξιας.απο ροζ που βαφεται δλδ το τεστ απο τα ουρα κανει μια γραμμη χωρις χρωμα.

πρίν από 9 λεπτά , μπουμπού92 είπε:

Κορίτσια, εκτός από τη γεύση μου που έχει αλλάξει, έχω και δυσκοιλιότητα. Κάθε πρωί πήγαινα ανεξαρτήτως τι έχω φάει. Ειδικά τις 3 τελευταιες μερες δεν εχω παει. Έχω γίνει σα μπαλόνι και εχει πρηστει η κοιλιά μου από αυτο. :oops:

Θέλω να πιστεύω ότι δεν είμαι κατα φαντασίαν.... :?

εσυ σε ποια μερα εισαι?με τι κυκλο?

1 hour ago, andrianni είπε:

τον προηγουμενο μηνα που αρχισα τα τεστ η γραμμη ηταν πολυ εντονη και πιο σκουρα απο του τεστ  και κρατησε και δυο μερες.

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , andrianni είπε:

Αχ Ελενάκι μου! Καλύτερα να μην εχω ελπίδες!!!

κρατα μικρο καλαθι ομως περιμενε ακομα...σε ποια μερα πιστεύεις οτι εκανες ωορρηξια?

@μπουμπού92 μπορει να ειναι συμπτωμα εγκυμοσυνης μπορει κ αγχος!εγω δυσκοιλιοτητα ειχα για 2 μερες τωρα κοντα στην 6η εβδομαδα...μακαρι να ειναι συμπτωματα ομως καλυτερα να ηρεμησεις λιγο μην αγχωνεσαι τοσο!ειπαμε 6-8 περιμενεις?καπου εκει?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

@elenakii22 δεν έχεις άδικο. Γενικώς είμαι αγχώδης. Απλώς μου έχουν κινήσει την περιέργεια αυτά τα δύο γιατί δε τα είχα ποτέ.Περιμένω 7/8-8/8.

@orianna έχω κύκλο 28 ημερών και σήμερα βρίσκομαι στην 25 ημέρα.

πρίν από 33 λεπτά , orianna είπε:

35η μερα εισαι?δεν ξερεις ποτε εγινε ωορρηξια δλδ?η γραμμη εξατμισης ειναι μια λευκη γραμμη αχρωμη δλδ που βλεπω εγω μερικες φορες στα τεστ ωορρηξιας.απο ροζ που βαφεται δλδ το τεστ απο τα ουρα κανει μια γραμμη χωρις χρωμα.

εσυ σε ποια μερα εισαι?με τι κυκλο?

τον προηγουμενο μηνα που αρχισα τα τεστ η γραμμη ηταν πολυ εντονη και πιο σκουρα απο του τεστ  και κρατησε και δυο μερες.

Σημερα 36η.υπολογίζω 22η μέρα.Αν όντως έγινε ωορηξία θα μου έρθει σήμερα ή αυριο.Αυτή την άχρωμη γραμμή πρέπει να είδα!

Συνεχισε τα τεστάκια γιατί κάθε κύκλος ειναι διαφορετικός.σε 2 μέρες μπορει να γινει εντονη!

@μπουμπού92 υπομονη λοιπον 4 μερες ακομα!ξερω φαινονται βουνο ολες περασαμε απο αυτην την φαση!αυτη η αναμονη ειναι το χειροτερο!ομως προσπαθησε να χαλαρώσεις  κ σκεψου οτι ηταν να το κανετε το κανατε!

@andrianni ωραια οποτε περιμενε 2-3 μερες κ αν δεν ερθει επανελαβε το τεστ!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

@elenakii22 ξέρεις τι σκεφτόμουν; όλα αυτα περί άγχους κ χαλαρώστε κ θα έρθει δεν ισχύει πάντα.κ εσύ έμεινες σχετικά γρήγορα αφου έλυσες τα θέματα σας κ ενώ ήξερες τις γόνιμες.δεν γίνεται να μη το σκεφτόσουν.έτσι δεν είναι; εννοω οτι αμα ειναι να ερθει θα ερθει ειτε το σκεφτεσαι ειτε οχι.δεν ξερω αν συμφωνεις...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...