Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

καλημερα κοριτσακια μου γλυκα, λοιπον κοριτσια μου συζητησαμε χθες με τον καλο μου και τελικα δεν το εκανα το τεστ γιατι θα βγει αρνητικο και αν συνεχστει το καφε ή δεν ερθει κανονικα η περιοδος θα ξανακανω και δεν ειμαστε τωρα για να πεταμε τα λεφτα. Θα κανω Τεταρτη ή Πεμπτη αναλογα το τι θα γινει μεχρι τοτε, εχω τεστ σπιτι σε ετοιμοτητα :Pαλλα θεωρω οτι τσαμπα θα παει γιατι πιστευω οτι ειναι ανωμαλια της περιοδου η υπολειμματα, δεν εχω καποιο συμπτωμα αλλο ιδιαιτερο εκτος απο χθες και σημερα πιο πρωι που σαν να ειχα μια μικρη ταση για εμετο, ενα κομπο στον λαιμο, σαν ανακατεμα στο στομαχι αυτο γινεται για λιγα λεπτα και σταματαει αλλα ειναι απο την πιεση πιστευω που εχω αυτες τις μερες στην δουλεια;) χθες κουραστηκα και ειδα οτι οταν σηκωσα κατι βαρυ ενιωσα μια υγρασια πιο εντονη και πηγα τουαλετα και μαζι με το καφε ειχα και λιγο αιματακι:unsure:

Παντως κοριτσια πραγματικα σας ευχαριστω ολες που μπηκατε στον κοπο να μου απαντησετε και να πειτε την γνωμη σας:oops::wub:

@sonia@ κοριτσακι μου σε ευχαριστω πολυ, η μπουμπου σου τι κανει?

@elenakii22 Ελενακι τι εγινε? σημερα τι σου εδειξε? βρε κοριτσι μηπως η ορμονη σου ειναι παντα χαμηλακαι δεν δειχνει?μηπως δεν ειναι τοσο ευαισθητα αυτα τα τεστ?:roll:

@Μαρθα Κ Μαρθουλα μου κι εγω σαν εσενα πιστευω οτι ειμαι, εμεις θα παμε πακετο τον επομενο μηνα και θα μεινουμε μαζι εγκυουλες:D

@Garifalia1 αυτο αναρωτιεμαι κι εγω βρε Γαρυφαλλια μου ειναι δυνατον να μην υπαρχει κατι αλλο εκτος απο αντισυλληπτικα?

@Wannabemommy 27 υπολογιζω βαση των 3 τελευταιων κυκλων μου οτι πρεπει να εκανα καπου 7-9 του μηνα

• Μου αρέσει 2

Ποτέ δεν ξέρεις εσύ μπορει να εισαι και τώρα κατσε να κάνεις το τεστ πρώτα… σε νιώθω και εγώ πριν κανω τα τεστ έλεγα τσάμπα τα κάνω και ετσι εγεινε αλλά το εκανα γιατι δουλεύω και εγω βάρβαρες ώρες και κουραση πολύ…. Ακόμα για σένα δεν έχει τελειώσει τιποτα αγάπη μου ..!!!

@Μαρθα Κ Mαρθουλα μου εχεις δικιο δεν ξερουμε ακομα αν ειμαι η οχι, την Τεταρτη Πεμπτη θα δουμε,δυστυχως κι εγω βαρβαρες ωρες εχω στην δουλεια καθε μερα και αυτο ειναι χθες που με ανησυχησε και σκεφτομουν να κανω σημερα το τεστ, γιατι πιο πολυ με ανησυχει μη τυχον και ειμαι και πρεπει να καθησω και οχι οτι εχω ανωμαλια της περιοδου, αλλα ας γινει οτι ειναι να γινει θα περιμενω την Τεταρτη

Απλα το εχω καπως διαφορετικο στο μυαλο μου μπορει να ειμαι και λαθος, αλλα πιστευω οτι οταν θα ειμαι κατι ρε γαμωτο πιο εντονο θα νιωθω δε μπορει, ενα πρηξιμο στο στηθος, μια αναγουλα εντονη , εναν εμετο βρε αδελφε :lol: γιατι αυτα τα ανακατεματα τα ελαφρια που νιωθω για λιγα λεπτα και φευγουν πιστευω ειναι απο την πιεση που εχω τον τελευταιο καιρο στην δουλεια και λογω οτι ειναι να αδιαθετησω κιολας μου τα κανει αυτα

καλημερα!!!τα τεστ τα κανω καθε μερα μεσημερι!μετρησα πριν λιγο θερμοκρασια κ εχω ανεβασμενη..εκανα τεστ ωορρηξιας αρνητικο!οποτε εχθες εκανα...τωρα δεν εκανα καλη κ γιαυτο δεν ανεβηκε η ορμονη?απλα δεν ανεβαινει η ορμονη μου?δε ξερω!θα το δω τον αλλο μηνα!επαφες εχθες δεν είχαμε..ναι ειχαμε προχθες αλλα εχουμε αδυναμο σπερμα οποτε δυσκολα θα εγινε κατι!παρατηρησα οτι την τριτη ημερα των υγρων εγινε αυτο!στον επομενο κυκλο εκεινες τις μερες θα κανω δυο!αυτα!οποτε βαλε με @caramel_83στο πινακακι για 1/4...

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Antonia_GR  ΠΗΤ  ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ  2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ 1 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2.baia5582 ΠΗΤ 1/7/2017  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

3. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

4. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

5. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

6. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. alexaeua 27/2/2017!!!

2. Μαρθα Κ 13/3/2017!!!

3. gianna81 14/3/2017!!!

4. caramel_83  22-23/3/2017!!!

5. maria dimitris 23/3/2017!!!

6. giota@ 26/3/2017!!!

7. NikolitsaVe87 29/3/2017!!!

8. elenaki22 1/4/2017!!!

9. Vila 3/4/2017!!!

10. Olivia3 12/4/2017!!!

11. Wannabemommy....

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

• Μου αρέσει 2

Just now, elenakii22 είπε:

@caramel_83 να προσεχεις εσυ!!περιεργο που έχεις ακομα αιμα!

σημερα δεν εχω τιποτα μεχρι στιγμης τουλαχιστον, ειμαι πεντακαθαρη, χθες μετα που σηκωσα κατι βαρυ ειδα λιγο αιματακι, μετα ειχα παλι καφε, σε 3-4 μερες θα δουμε, 

εσυ μηπως γνωριζεις απο τον γιατρο σου ή εχεις ακουσει εκτος απο αντισυλληππτικα υπαρει κατι αλλο για τις πολυκυστικες?

5 minutes ago, caramel_83 είπε:

σημερα δεν εχω τιποτα μεχρι στιγμης τουλαχιστον, ειμαι πεντακαθαρη, χθες μετα που σηκωσα κατι βαρυ ειδα λιγο αιματακι, μετα ειχα παλι καφε, σε 3-4 μερες θα δουμε, 

εσυ μηπως γνωριζεις απο τον γιατρο σου ή εχεις ακουσει εκτος απο αντισυλληππτικα υπαρει κατι αλλο για τις πολυκυστικες?

ωραια!μην κουραζεσαι καλου κακου! ο γιατρος μου ειπε οτι μπορει να μην κανω ωορρηξια σε καθε κυκλο η να ειναι "τζουφιο" το ωαριο μου!εχθες τωρα που το θυμηθηκα εκανα 2 τεστ και τα δυο αρνητικο οποτε μπορει να μην εκανα ωορρηξια κ απλα να εσπασε το αυγο για να αδιαθετησω...το πιο πιθανο!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Ελενάκι δοκίμασε και καμιά άλλη εταιρεία να δουμε…  

@caramel_83 μακάρι να είσαι έγκυος πολύ το θέλω

Εγω σήμερα είμαι στην 36 μέρα είδα κάτι λευκά υγρά ελπίζω να αδιαφετισω…. 

Κορίτσια είδατε τι σας είπα σε ένα ποστ μία γνωστή μου έμεινε έγκυος στην καθυστέρηση πως γίνετε αυτο ξέρετε ??

2 minutes ago, Μαρθα Κ είπε:

Ελενάκι δοκίμασε και καμιά άλλη εταιρεία να δουμε…  

@caramel_83 μακάρι να είσαι έγκυος πολύ το θέλω

Εγω σήμερα είμαι στην 36 μέρα είδα κάτι λευκά υγρά ελπίζω να αδιαφετισω…. 

Κορίτσια είδατε τι σας είπα σε ένα ποστ μία γνωστή μου έμεινε έγκυος στην καθυστέρηση πως γίνετε αυτο ξέρετε ??

σε ευχαριστω πολυ κοπελα μου σε 3-4 μερες θα δουμε:)

κατσε για να καταλαβω, περιμενε παραδειγμα σημερα περιοδο και εμεινε εγκυος μεθαυριο?:roll: αυτο εννοεις?

Just now, caramel_83 είπε:

σε ευχαριστω πολυ κοπελα μου σε 3-4 μερες θα δουμε:)

κατσε για να καταλαβω, περιμενε παραδειγμα σημερα περιοδο και εμεινε εγκυος μεθαυριο?:roll: αυτο εννοεις?

Είχε μεγάλο κύκλο. Όπως εγώ πχ έκανε τεστ δεν ήταν ή καθυστεριση συνεχίστηκε και το ανακάλυψε 3 μηνών την εγκυμοσύνη… αυτή μου είπε ότι έμεινε έγκυος στην καθυστεριση.. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...