Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , andrianni είπε:

Αχ αχ αχ! Μακάρι.κ εδύ ετσι το είδες; οποτε δεν ειμαι τοσο τρελη!

εγω σου λεω ξυπνησα τον ανδρα μου κ τον εβαζα κατω απο το φως να δει κ αυτος αν αχνοφαινεται η γραμμη!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

ρε κοριτσια κ εμενα η κοιλιά μου εχει πρηστει!αφου νομιζω οτι εχω παρει σιγουρα κιλα αλλα η ζυγαρια με δειχνει στα ιδια...νιωθω οτι εχω παρει 3-5 κιλα...τετοιο πρηξιμο...βεβαια αυτη τη βδομαδα το εριξα λιγο εξω αλλα θα ξαναμαζευτω σιγα σιγα!

Μεγαλώνει το σποράκι! Ειναι λογικό...

πρίν από 57 λεπτά , andrianni είπε:

Δηλαδή έχω ελπίδες.για να δουμε...Θα περιμένω το πρωι! Εγω πάντως νομίζω πως την είδα τη γραμμή.κ σε 10 λεπτά ξαναπήγα γιατι έλεγα να το πω στον άντρα μου.ευτυχώς δεν του το είπα.θα του ερθει καμπανα αν ειμαι γιατι δεν θα το περιμενει. 

Ανι μου μακάρι να ειμαι.αλλιώς θα ειμαι κατα φαντασίαν! Αυριο είναι η μέρα που δεν περιμένω.Θα δειξει σιγουρα το πρωι αν οντως ειδα το απογευμα...Μετα το τριμηνο που θα φτιαξει το στομαχι θα τον πίνετε ενα καφεδάκο!

Ελενακι μακάρι να ειμαι στην ιδια περίπτωση.αν όχι θα στενοχωρηθω σιγουρα αλλά θα συνεχίσω...Λίγες ωρες ακόμα λοιπόν...Πάντως η παρέα βοηθάει πολύ.πήρα αμέσως απάντηση.κ καλά έκανες κ είπες αυτό για το σπέρμα...

Εγω πιστευω παντως οτι δεν την ειδες κατα φαντασια τη γραμμη!! Αντε αναμενουμε!!

πρίν από 22 λεπτά , elenakii22 είπε:

μεγαλωνει αλλα να μεγαλωνει κ η κοιλια απο τον 2ο λιγο υπερβολικο δεν ειναι???

Δεν ειναι υπερβολικό! Καθόλου.εδώ σου λέω οτι εχει μεγαλώσει η δική μου κοιλιά!

Διαφημίσεις

πρίν από 34 λεπτά , elenakii22 είπε:

εγω απο την αρχη σταματησα τα στενα κ εχω κρατησει τα λιγο πιο φαρδια...απο τα σορτσακια μου μονο 2 εχω κ ενα τζιν μαυρο γτ τα κανονικα ειναι στενα...πρεπει να παρουμε ρουχα!!

Και εγω το ειχα παθει αυτο πριν μαθω οτι ημουν εγκυος! Σας συστηνω παντελονια κ τζιν για εγκυους απο h/m πηρα 2 τωρα που εχουν εκπτωσεις για αργοτερα μονο 10 ευρω απο 30-40€ και ειναι πολυ βολικα!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 1 λεπτό , andrianni είπε:

ξερεις κοιταζομαι στο καθρέφτη κ λεω στον ανδρα μου εκανα κοιλια μου λεει λογικο ειναι...εγω ξερεις ακομα δε το εχω συνηδητοποιησει κ σκεφτομαι οτι πρεπει να χασω κιλα!χαχα!

πρίν από 2 λεπτά , Ani ani είπε:

Και εγω το ειχα παθει αυτο πριν μαθω οτι ημουν εγκυος! Σας συστηνω παντελονια κ τζιν για εγκυους απο h/m πηρα 2 τωρα που εχουν εκπτωσεις για αργοτερα μονο 10 ευρω απο 30-40€ και ειναι πολυ βολικα!

εμεις στο νησι δεν εχουμε καμια αλυσιδα καταστηματων!δε μπορω να ψωνισω χωρις να τα δοκιμασω!σεπτεμβρη θα παω κρητη κ θα παρω απο εκει!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 3 λεπτά , elenakii22 είπε:

ξερεις κοιταζομαι στο καθρέφτη κ λεω στον ανδρα μου εκανα κοιλια μου λεει λογικο ειναι...εγω ξερεις ακομα δε το εχω συνηδητοποιησει κ σκεφτομαι οτι πρεπει να χασω κιλα!χαχα!

Ακριβως το ιδιο ομωςςςςςςςς

πρίν από 4 λεπτά , elenakii22 είπε:

εμεις στο νησι δεν εχουμε καμια αλυσιδα καταστηματων!δε μπορω να ψωνισω χωρις να τα δοκιμασω!σεπτεμβρη θα παω κρητη κ θα παρω απο εκει!

Ναι sorry το ξεχασα μωρε εχεις δικιο απο Σεμπτεμβρη δε πειραζει!!!

Just now, Ani ani είπε:

Ακριβως το ιδιο ομωςςςςςςςς

χαχα...ειναι νωρις ακομα!!!!ενταξει ευτυχως ειμαι 1-2 κιλα πιο λιγα απο το χειμωνα οποτε ενταξει...απο 63 κ μετα θα καταλαβω διαφορα αν κ εχω φτασει κ 65 περισυ τον αυγουστο!

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Μακάρι!!!!Θα φανεί! Πότε περιμένεις περίοδο εσύ;Εγώ 7/8

Mαζίιιιιιι <3 

τώρα που ερχόμουν μου μυρίζουν πραγματα,ενω σε αλλους όχι.. βεβαια μπορει να μην ειναι και τίποτα. επισης εδω και τρεις μερες δεν εχω γευση. νιωθω κατι περιεργο στη γλωσσα...δεν εχω την γευση μου, μπορει να κρυωσα κ να συμβαινει αυτο...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , elenakii22 είπε:

μεγαλωνει αλλα να μεγαλωνει κ η κοιλια απο τον 2ο λιγο υπερβολικο δεν ειναι???

Ισως να ειναι πιο πολυ πρηξιμο αυτο που εχουμε απο τις αλλαγες του σωματος.. αλλα και εμενα με παραξενευει.

10 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

2. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

3. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

4. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

5. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

8. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

9. laureta   ΠΗΤ  12/3/2018!!!

10. elenakii22 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 362!!!

11. Ani ani   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1500!!!

12. reniatzo ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 6477!!!

13. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

14. maria1988 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 360!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. ath_gal1  18-20/7/2017!!!

2. orianna  20/7/2017!!!

3. Nati85 23/7/2017!!!

4. linaa  30/7/2017!!!

5. andrianni  1/8/2017!!!

6. Μαρθα Κ 4/8/2017!!!

7. giota@ 4/8/2017!!!

8. μπουμπού92 7/8/2017!!!

9. alina80 15/8/2017!!!

10. λουπιτα 20/8/2017!!!

11. caramel_83  25-28/8/2017!!!

12. Vila 28/8/2017!!!

13. marillia  4/9/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

@Nati85 αγαπη τις εκανες τις εξετασεις??

Κοριτσια μαλλον πρεπει να μπω και γω στην παρεα σας.με χοριακη προχθες 1200 νομιζω πως μπαινω πλεον στο κλαμπ.τι λετε??μακαρι να πανε ολα καλα και τελος μαρτιου να κραταω κ γω το μικρουλι μου αγκαλια :)

• Μου αρέσει 7

πρίν από 27 λεπτά , andrianni είπε:

κοριτσι αντε να μας πεις τα ευχαριστα το πρωι...μακαρι να σου βγει θετικο...

κοριτσια μου συμβαινει ενα περιεργο...εχω απο την πεμπτη μερα υγρα ωορρηξιας.ειμαι 15η και τα τεστ τιποτα ακομα...ολο αχνες γραμμες...λετε αυτον το μηνα να μην κανω ωορρηξια?ο προηγουμενος κυκλος ηταν 29 μερες αλλα ο παραπροηγουμενος 35 μερες...απλα τοσες μερες τα υγρα δεν μου εχει τυχει..

πρίν από 42 λεπτά , elenakii22 είπε:

χαχα...ειναι νωρις ακομα!!!!ενταξει ευτυχως ειμαι 1-2 κιλα πιο λιγα απο το χειμωνα οποτε ενταξει...απο 63 κ μετα θα καταλαβω διαφορα αν κ εχω φτασει κ 65 περισυ τον αυγουστο!

ελενακι τον αντρα σου αμα φτιαξει κι αλλο το σπερμα του να τον εχεις απο αποσταση...πολυτεκνη σε βλεπω στο τελος...χαχαχα

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 49 λεπτά , μπουμπού92 είπε:

Mαζίιιιιιι <3 

τώρα που ερχόμουν μου μυρίζουν πραγματα,ενω σε αλλους όχι.. βεβαια μπορει να μην ειναι και τίποτα. επισης εδω και τρεις μερες δεν εχω γευση. νιωθω κατι περιεργο στη γλωσσα...δεν εχω την γευση μου, μπορει να κρυωσα κ να συμβαινει αυτο...

κ εγω παντως ειχα φαει φρουτα κ μου φάνηκαν ανοστα κ στα τα άφησα στην ακρη,δεν εδωσα σημασια λεω θα ετυχε..βεβαια εφαγα 3 διαφορετικά φρουτα κ τα 3 ανοστα ηταν!!χαχα!!

@orianna ωχ λες???χαχαχαχα!!!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Stalicha είπε:

Κοριτσια μαλλον πρεπει να μπω και γω στην παρεα σας.με χοριακη προχθες 1200 νομιζω πως μπαινω πλεον στο κλαμπ.τι λετε??μακαρι να πανε ολα καλα και τελος μαρτιου να κραταω κ γω το μικρουλι μου αγκαλια :)

Συγχαρητήρια κορίτσι! Όλα καλά να πάνε - σε ποια μέρα καθυστέρησης είχες αυτό το νούμερο;

Βλέπω η ρέντα του Ιουλίου συνεχίζεται και τον Αύγουστο. Έλα  @andrianni περιμένουμε αύριο και τα δικά σου ευχάριστα -αφού κατά φαντασιαν συμπτώματα μπορεί να υπάρχουν, κατά φαντασίαν γραμμούλες, δεν νομίζω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...