Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

6 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

@maria1988 @Ani ani  εμενα μου ειπε εναν την ημερα αλλα εδω κ μιαμιση βδομαδα περιπου δεν τον θελω καθολου!ασε κ στενοχωριεμαι γτ δουλευω το πρωι κ επινα εναν κ τις τελευταιες φορες οπως τον επαιρνα ετσι τον πετουσα!πινω τα απογευματα κακαο καποιες φορες...μισο φλιτζανι μη φανταστείτε!

Εμενα μου ειπε μια στο τοσο αλλα ειχα αποφασισει να τον κοψω για το σπορακι μου. Αλλο που ταυτοχρονα δεν τον θελω τελικα..ασε κ εγω επινα το πρωι που ανοιγα το μαγαζι κ τωρα με τον φυσικο πορτοκαλι στο χερι χαχαχα! 

πρίν από 10 λεπτά , andrianni είπε:

Εχω.αλλά λέω να το αφησω για το πρωι που δειχνει κ πιο σιγουρα.θα αντεξω...πες μου εσυ αν μένει η γραμμή ή φευγει.θα το αντεξω κ αυτο! Μη φοβασαι!

Αντε μακαρι να εισαι κ εσυ εγκυουλα συνονοματη! Περιμενουμε το πρωι!!!

πρίν από 3 λεπτά , andrianni είπε:

Εχω.αλλά λέω να το αφησω για το πρωι που δειχνει κ πιο σιγουρα.θα αντεξω...πες μου εσυ αν μένει η γραμμή ή φευγει.θα το αντεξω κ αυτο! Μη φοβασαι!

οσο περναει η ωρα γινεται πιο αχνο κ εγω αυτο που ειχα κανει που φαινοταν ελαχιστο πιο μετα εφυγε..τα αλλα που ειχα τα πιο σκουρα εχουν την 2η γραμμη αλλα σαφως πιο αχνη!αααχ ελπιζω να εισαι στην ιδια περιπτωση με εμενα!!!

@Ani ani εγω μια φορα ηπια φυσικο το πρωι κ ημουν ολη μερα χαλια κ το βραδυ εκανα εμετο!!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 4 λεπτά , elenakii22 είπε:

οσο περναει η ωρα γινεται πιο αχνο κ εγω αυτο που ειχα κανει που φαινοταν ελαχιστο πιο μετα εφυγε..τα αλλα που ειχα τα πιο σκουρα εχουν την 2η γραμμη αλλα σαφως πιο αχνη!αααχ ελπιζω να εισαι στην ιδια περιπτωση με εμενα!!!

@Ani ani εγω μια φορα ηπια φυσικο το πρωι κ ημουν ολη μερα χαλια κ το βραδυ εκανα εμετο!!!

Δεν εχεις αδικο μια ξυνιλα την φερνει αλλα τον αντεχω! Τοτε το κακαο σου το απογευματακι κ ολα καλα:-)

• Μου αρέσει 1

Just now, elenakii22 είπε:

Δηλαδή έχω ελπίδες.για να δουμε...Θα περιμένω το πρωι! Εγω πάντως νομίζω πως την είδα τη γραμμή.κ σε 10 λεπτά ξαναπήγα γιατι έλεγα να το πω στον άντρα μου.ευτυχώς δεν του το είπα.θα του ερθει καμπανα αν ειμαι γιατι δεν θα το περιμενει. 

Ανι μου μακάρι να ειμαι.αλλιώς θα ειμαι κατα φαντασίαν! Αυριο είναι η μέρα που δεν περιμένω.Θα δειξει σιγουρα το πρωι αν οντως ειδα το απογευμα...Μετα το τριμηνο που θα φτιαξει το στομαχι θα τον πίνετε ενα καφεδάκο!

Ελενακι μακάρι να ειμαι στην ιδια περίπτωση.αν όχι θα στενοχωρηθω σιγουρα αλλά θα συνεχίσω...Λίγες ωρες ακόμα λοιπόν...Πάντως η παρέα βοηθάει πολύ.πήρα αμέσως απάντηση.κ καλά έκανες κ είπες αυτό για το σπέρμα...

Διαφημίσεις

@Ani ani αναμεικτο που πηρα δε με πειραξε!

πρίν από 8 λεπτά , andrianni είπε:

35.Αυριο περιμένω αν κ ο κύκλος μου είναι λίγο απροβλεπτος

Θα κάνω υπομονή όπως κάνω 3 χρόνια τώρα...

μακάρι!!!!περιμενω με την ιδια αγωνια να ξερεις!!εγω οταν ειδα το πολυ αχνο κοντεψα να σκασω!

Το ξέρω γιατι όλες έχουμε αγωνία κ χαιρόμαστε! Κ με σένα ετσι εγινε. Εγώ χάρηκα κ ημουν σιγουρη οτι την ειδα αν κ ηταν απειροελάχιστη.γκρι πολύ απαλό.γι αυτο πήγα να τον φωνάξω.αλλά μετα τίποτα...Αν το πρωι δεν δω τότε πρεπει να παω σε αλλο γιατρο! Χαχαχα!βρε κορίτσια εσεις που τωρα μείνατε πώς πάτε απο κιλά; εχετε πρηστεί ή δεν φαίνεται ακόμα τίποτα;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , andrianni είπε:

Το ξέρω γιατι όλες έχουμε αγωνία κ χαιρόμαστε! Κ με σένα ετσι εγινε. Εγώ χάρηκα κ ημουν σιγουρη οτι την ειδα αν κ ηταν απειροελάχιστη.γκρι πολύ απαλό.γι αυτο πήγα να τον φωνάξω.αλλά μετα τίποτα...Αν το πρωι δεν δω τότε πρεπει να παω σε αλλο γιατρο! Χαχαχα!βρε κορίτσια εσεις που τωρα μείνατε πώς πάτε απο κιλά; εχετε πρηστεί ή δεν φαίνεται ακόμα τίποτα;

Μακαρι να εισαι εγκυουλα!!!!! Σου στελνω θετικη ενεργεια!!!!  Δε ξερω οι υπολοιπες αλλα οσο περιεργο και να σας ακουστει τα παντελονια τα αφηνω ηδη ξεκουμπωτα !!! Ειχω λιγη κοιλιτσα γτ παντα ειχα απλως τωρα ειμαι και πρησμενη οπως οταν περιμενα περιοδο!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , andrianni είπε:

κ εγω ετσι την επαθα.. οπως το ελενακι.. το ςψαχνα στα σκουπιδια γτ το επομενο μ βγηκε αχνο θετικο γκρι κ μετα ασπρο... ε σε λιγες μερες αρχισε ν σκουραινει... μονο π εγω δεν το πιστευα γιατι ηταν τρεις μηνες μετα τη γεννα.. κ με καισαρικη...χαχαχ.. ενα αγχος κ εγω το ειχα.. αλλα κ εγω ειχα πολυ πρηξιμο.. ασχετως κιλων.. στην αρχη νομιζω δεν βαζεις κιλα.. ειναι η κατακρατηση π σε πρηζει.. αλλα φαντασου ειχα κοιλια π εμοιαζε πεντε μηνων... μετα ξεπρηστηκα αποτομα.. 

On 1/8/2017 at 6:51 ΜΜ, Garifalia1 είπε:

Kai ego ixa themata apo prin tin egkimosini. Mou exi dosi i giatros xapakia masomena gia ti kaoura kai ine aidia :-(

αχ ναιι.. ασε κ μενα π μ ειχε δωσει μια φορα απο αυτα ξερασα... ταχα τ επαιρνα για καλο.. χαχαχ... κ εκεινα τ μαλοξ... τ μασωμενα.. απο κει με εμεινε το κουσουρι κ δεν μπορω ν καταπιω χαπι.. ολα ποσιμα τ ζηταω..μονο το φολικο μπορω ν καταπιω.. προσπαθουσα ν καταπιω με νερο το μαλοξ... εκεινο το ευρω!! κ μ σταθηκε στο λαιμο κ εκανα ενα εμετο κ βγηκε.. ν προσπαθω ν το βγαλω κ ν μη βγαινει... αφηστε... απο τοτε... κ μονο π θ δω χαπι... εχω ταση για εμετο... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Olivia3 είπε:

Μακαρι να εισαι εγκυουλα!!!!! Σου στελνω θετικη ενεργεια!!!!  Δε ξερω οι υπολοιπες αλλα οσο περιεργο και να σας ακουστει τα παντελονια τα αφηνω ηδη ξεκουμπωτα !!! Ειχω λιγη κοιλιτσα γτ παντα ειχα απλως τωρα ειμαι και πρησμενη οπως οταν περιμενα περιοδο!

εγω απο την αρχη σταματησα τα στενα κ εχω κρατησει τα λιγο πιο φαρδια...απο τα σορτσακια μου μονο 2 εχω κ ενα τζιν μαυρο γτ τα κανονικα ειναι στενα...πρεπει να παρουμε ρουχα!!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 2 λεπτά , Olivia3 είπε:

Σ ευχαριστώ!!!

Εγώ εκει που ειχα αδυνατίσει εχω πάρει ενα κιλό χωρίς να τρωω.βεβαια πρήζεσαι κ πριν την περίοδο...γι αυτο ρώτησα!

ρε κοριτσια κ εμενα η κοιλιά μου εχει πρηστει!αφου νομιζω οτι εχω παρει σιγουρα κιλα αλλα η ζυγαρια με δειχνει στα ιδια...νιωθω οτι εχω παρει 3-5 κιλα...τετοιο πρηξιμο...βεβαια αυτη τη βδομαδα το εριξα λιγο εξω αλλα θα ξαναμαζευτω σιγα σιγα!

πρίν από 5 λεπτά , oneira_glyka είπε:

κ εγω ετσι την επαθα.. οπως το ελενακι.. το ςψαχνα στα σκουπιδια γτ το επομενο μ βγηκε αχνο θετικο γκρι κ μετα ασπρο... ε σε λιγες μερες αρχισε ν σκουραινει... μονο π εγω δεν το πιστευα γιατι ηταν τρεις μηνες μετα τη γεννα.. κ με καισαρικη...χαχαχ.. ενα αγχος κ εγω το ειχα.. αλλα κ εγω ειχα πολυ πρηξιμο.. ασχετως κιλων.. στην αρχη νομιζω δεν βαζεις κιλα.. ειναι η κατακρατηση π σε πρηζει.. αλλα φαντασου ειχα κοιλια π εμοιαζε πεντε μηνων... μετα ξεπρηστηκα αποτομα.. 

αχ ναιι.. ασε κ μενα π μ ειχε δωσει μια φορα απο αυτα ξερασα... ταχα τ επαιρνα για καλο.. χαχαχ... κ εκεινα τ μαλοξ... τ μασωμενα.. απο κει με εμεινε το κουσουρι κ δεν μπορω ν καταπιω χαπι.. ολα ποσιμα τ ζηταω..μονο το φολικο μπορω ν καταπιω.. προσπαθουσα ν καταπιω με νερο το μαλοξ... εκεινο το ευρω!! κ μ σταθηκε στο λαιμο κ εκανα ενα εμετο κ βγηκε.. ν προσπαθω ν το βγαλω κ ν μη βγαινει... αφηστε... απο τοτε... κ μονο π θ δω χαπι... εχω ταση για εμετο... 

Αχ αχ αχ! Μακάρι.κ εδύ ετσι το είδες; οποτε δεν ειμαι τοσο τρελη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...