Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 36 λεπτά , λουπιτα είπε:

απο το στόμα σου και στου Θεού το αυτί.ευτυχώς μας πήραν τηλέφωνο Ν παμε αυριο τελικά στον ουρολογο. το θέμα της εξωσωματικής ουτε να  το σκέφτομαι .πρώτον δεν διαθέτω 3.000 και αμνών πετύχει .Και δεύτερον δεν βάζω τον εαυτό μου σ'αυτά Τ καρκινικά φάρμακα με τίποτα. οπότε ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά!!!!!

Κοριτσι μου τα φαρμακα της εξωσωματικης δεν ειναι καρκινικα εχουν αλλαξει παρα πολλα υπαρχουν παρα πολλες κοπελες με παιδακι απο εδω μεσα απολυτα υγιης με εξωσωματικη. Επισης πρεπει να ξερεις οτι υπαρχει η εξωσωματικη χωρις φαρμακα πλεον σε φυσικο κυκλο μαζευεις το ωαριο που κανει καθεμηνα οοργανισμος σου χωρις να παρεις ουτε ντεπον. Γιαυτο μην πανικοβαλεσαι υπαρχουν λυσεις για ολους τους ανθρωπους.

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 ώρα πρίν, alina80 είπε:

Να κάνεις υπομονή μέχρι την Πέμπτη. Μη σου πω και την Παρασκευή. Καλό είναι να μην βιαζόμαστε γιατί το πιθανό αρνητικό από τη μία μας απογοητεύει από την άλλη δεν είναι σίγουρο όταν είναι πριν την καθυστέρηση οπότε αφενός το άγχος δεν φεύγει, αφετέρου προστίθεται και στεναχώρια πριν την ώρα της. 

Εχεις δικιο.απλα με το αρνητικο προετοιμαζομαι ψυχολογικά κ δεν μου ερχεται ξαφνικό όταν έρχεται η μη αναμενομενη.θα κάνω όμως υπομονή γιατί θα το καταλάβω κ από τους πόνους.Αμάν όμως με αυτή την υπομονή...!

πρίν από 42 λεπτά , Olivia3 είπε:

Πηγα εχθες στο γιατρο και ειδανε το σπορακι μουυυυ! Ομως μου ειπε πως πηγα νωρις και ετσι θα ξανα παω την παρασκευη.με εβαλε να κανω τις προγεννητικες εξετασεις και η δευτερη χοριακη μου ηταν κοντα στα 2500!!!!! Ειμαστε κοντα ναιιιι!!!

Εμενα με ξεχασες!!!!!:-(

Συγχαρητήρια! Αυτά ειναι τέλεια νεα! Κ εκει που δεν το περιμενες.Αν κ φαινεται ακατόρθωτο, γίνεται τελικά!Τα λέω για εμας, να μαθαινουμε...

πρίν από 30 λεπτά , linaa είπε:

Κοριτσι μου τα φαρμακα της εξωσωματικης δεν ειναι καρκινικα εχουν αλλαξει παρα πολλα υπαρχουν παρα πολλες κοπελες με παιδακι απο εδω μεσα απολυτα υγιης με εξωσωματικη. Επισης πρεπει να ξερεις οτι υπαρχει η εξωσωματικη χωρις φαρμακα πλεον σε φυσικο κυκλο μαζευεις το ωαριο που κανει καθεμηνα οοργανισμος σου χωρις να παρεις ουτε ντεπον. Γιαυτο μην πανικοβαλεσαι υπαρχουν λυσεις για ολους τους ανθρωπους.

Συμφωνώ κ εγώ! Με κάλυψες πλήρως!

• Μου αρέσει 1

On 31/7/2017 at 3:11 ΜΜ, ntemiiiiii είπε:

Καλησπέρα κι απο μένα! Έχουμε μία κόρη 5 χρονών και αποφασίσαμε χωρίς άγχος και πρόγραμμα να κάνουμε ένα δεύτερο παιδάκι! Είχαμε ελεύθερες επαφές τη 15η και την 23η μέρα και έπεται συνέχεια! Περίοδο περιμένω Στις 7-8/8.Εχω ήδη ερεθισμένες θηλές και στεγνό στόμα συνέχεια.Δε ξέρω αν είναι συμπτώματα αυτά.Χοριακη να κάνω μόνο αν έχω καθυστέρηση;

@ntemiiiiii καλησπερα και απο μενα!!! Εγω αισθανομαι πως εχεις λιγο αγχος και κακως Απο την στιγμη που εχεις ενα παιδακι να το χαιρεσαι κιολας, δε θα επρεπε να ανησυχεις για τπτ! Ας το να ρθει απο μονο του και βγαλτο απο το μυαλο σου!!! Οσο για τα συμπτωματα εγω οταν περιμενα περιοδο ειχα 2 που με το ζορι τα καταλαβα. Πρωτα απ ολα αλλαξε η γευση μου οταν πηγα να πιω χυμο φαντασου πως νομιζα πως ειχε χαλασει!!!! Και το δευτερο ειναι πως δεν πρηστικε το στηθος μου οταν περιμενα παρα μονο οι θηλες μου με ποναγαν! Εγω παντως σου προτινω να χαλαρωσεις και να μην ψαχνεις συμπτωματα! Μετα απο 7 μηνες ηταν η πρωτη φορα που δεν τα κοιταξα!!!!:mad:

8 ώρες πρίν, maria1988 είπε:

Γεια σας και απο μένα! Δεν έχω ξαναγράψει αλλα επειδή σας παρακολουθώ καιρό ήθελα νας μπω και γω στο κλαμπ ελπίζοντας πως ήρθε η σειρά μου!! Έπειτα απο 3 χρόνια προσπαθειών και αφήνοντας τον καιρό να περάσει έτσι πιστεύοντας ότι κάποια στιγμή θα μας κάτσει, αποφασίσαμε αυτο το χειμώνα να μπούμε σε διαδικασία εξετάσεων αφού δεν μας καθόταν τον πολυπόθητο. Η γη έπεσε κάτω απο τα πόδια μας οταν οι εξετάσεις του συζύγου έδειξαν ολιγοαδθενοσπερμια. Οι δικές μου εξετάσεις όλες ευτυχώς μια χαρα, επισκεφτήκαμε ουρολόγο ο οποίος μας έστειλε για ορμονικές που βγήκαν εντάξει, εορτή ο για κιρσοκηλη που έδειξε μια μικρή αλλα όχι ικανή να κάνει τόση ζημιά. Μας είπε μάλιστα ότι και να τη χειρουργήσει δεν θεωρεί ότι θα κάνει μεγάλη διαφορά. Επίσης βρέθηκε μυκοπλασμα, πήρε ένα μήνα θεραπεία και μετα τρεις μήνες προφερτιλ βιταμίνες για ενίσχυση. Μόλις τελείωσε η αγωγή η κινητικότητα είχε αυξηθεί κατα πολυ, ο αριθμός όμως είχε μειωθεί και οι ανώμαλες μορφές στο 98%. Τοτε είπαμε ότι πρέπει να προχωρήσουμε και να μην αφήνουμε αλλο χρόνο να περναει έτσι. Προχώρησε με σε εξωσωματικη με μικρογονιμοποιηση και στις 13/7 έγινε εμβρυομεταφορα 2 πολυ καλών όπως μας είπαν εμβρύων. Φύλαξαμε και 4 βλαστό κύστες στην κατάψυξη σε περίπτωση αποτυχίας η απόφασης για αδερφάκι αν όλα πάνε καλα τώρα. Χοριακη έκανα μετα απο 13 μέρες (15 μου είπαν αλλα δεν αντέχα να περιμενω!!) και έδειξε 70. Χαμηλή αλλα θετική. Μετα απο δυο μέρες επανάληψη (σε αλλο εργαστήριο) και χοριακη 105. Επανάληψη χτες λόγω σκ και είχε ανεβεί στο 370. Ανεβαίνει μεν αλλα μου φαίνεται ακόμα χαμηλή και τρέμω μη χαρώ και μου φυγει η χαρα μέσα απο τα χέρια! Εύχομαι σε όλες σας (μαζι κι εμένα) να τα καταφέρουμε σε αυτο που τοσο πολυ επιθυμούμε. Σε άλλους χαρίζονται απλόχερα χωρίς καν να προσπαθήσουν η να θέλουν. Αλλα σε εμάς πουνπαλευουμε νομίζω ότι εκτιμάμε πιο πολυ την πολύτιμη αξία τους!!

Μπραβο κοριτσι μου πολυ σωστα τα λες! Συγχαρητηρια και ολα καλα θα πανε θα το δεις!!!! Κανε και ενα ταμα !!!!! 

• Μου αρέσει 1

Συγχαρητηρια στα κοριτσια που μολις εμαθαν πως ειναι εγκυες κ υπομονη κ επιμονη στις υπολοιπες!

Κ γω το σαββατο εμαθα μετα απο 5 μερες καθυστερησης πως ειμαι εγκυος κ χθες το επαληθευσα με χοριακη.ολα καλα προς το παρον.λιγο με ποναει η κοιλια κ η πλατη μου αλλα πιστευω ολα καλα. Τωρα λεω λιγο να ξεκουραστω γτ ημουν εξω για δουλειες κ ψωνια κ φαινεται απο τις πολλες ωρες κ το βαρος ξαναρχισε να ποναει η πλατη.οποτε λεω να παω να ξαπλωσω λιγο :)

• Μου αρέσει 7

Μακάρι να πάνε όλα καλά σε όλες μας... Αφου. το θελουμε τόσο θα γίνει! Αργά η γρήγορα θα γίνει! Ας μην μας παίρνει από κάτω. Το σημαντικο είναι να έχουμε δίπλα μας τον άνθρωπο μας και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Τέτοιες φάσεις κάποιας αποτυχίας μας φέρνουν πιο κοντά έτσι δεν είναι;; και είμαστε και σίγουρες ότι και οι δυο το θελουμε και το προσπαθούμε... θέλω να πω σε αυτές που είναι αναποφάσιστος ως προς το θέμα,α της εξωσωματικής ότι μπορεί η διαδικασία να είναι πολύ ψυχοφθόρα (μόνο όσες το έχουν περάσει μπορούν να καταλάβουν) και υποβάλλει το σώμα μας σε πολύ μεγάλη δοκιμασία, αλλά αν θες ένα παιδί τόσο πολύ, και πετύχεις ξεχνάς ποσό κοπιάσες και είσαι έτοιμη να το ξανακάνεις όσες φορές κι αν χρειαστεί. Καλό μήνα σε όλες και εύχομαι όλα να μας πάνε όπως τα θελουμε!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Olivia3 είπε:

@ntemiiiiii καλησπερα και απο μενα!!! Εγω αισθανομαι πως εχεις λιγο αγχος και κακως Απο την στιγμη που εχεις ενα παιδακι να το χαιρεσαι κιολας, δε θα επρεπε να ανησυχεις για τπτ! Ας το να ρθει απο μονο του και βγαλτο απο το μυαλο σου!!! Οσο για τα συμπτωματα εγω οταν περιμενα περιοδο ειχα 2 που με το ζορι τα καταλαβα. Πρωτα απ ολα αλλαξε η γευση μου οταν πηγα να πιω χυμο φαντασου πως νομιζα πως ειχε χαλασει!!!! Και το δευτερο ειναι πως δεν πρηστικε το στηθος μου οταν περιμενα παρα μονο οι θηλες μου με ποναγαν! Εγω παντως σου προτινω να χαλαρωσεις και να μην ψαχνεις συμπτωματα! Μετα απο 7 μηνες ηταν η πρωτη φορα που δεν τα κοιταξα!!!!:mad:

Μπραβο κοριτσι μου πολυ σωστα τα λες! Συγχαρητηρια και ολα καλα θα πανε θα το δεις!!!! Κανε και ενα ταμα !!!!! 

Olivia3 ακριβώς αυτά τα δύο συμπτώματα έχω κι εγώ! Στεγνό στόμα συνέχεια και πόνο στις θηλές! Ρωτάω εσάς ως πιο έμπειρες ακριβώς επειδή μου φάνηκε νωρίς για συμπτώματα!Θα σας ενημερώσω! Ευχαριστώ πολύ που μου απηντησες!

EvgLp2.png

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

ελπίζω να πάνε όλα καλά !θα δούμε αυριο τι θα μας πει ο γιατρός αγαπες μου! θα κάνουμε υπέρηχο και λογικά ορμονολογικες.σας ευχαριστώ πάρα πολύ που μπορώ να μοιραστώ κάτι τόσο προσωπικό μαζί σας.μιας και είναι λεπτό το θέμα και δεν μπορώ να το πω πουθενά !

πρίν από 16 λεπτά , λουπιτα είπε:

ελπίζω να πάνε όλα καλά !θα δούμε αυριο τι θα μας πει ο γιατρός αγαπες μου! θα κάνουμε υπέρηχο και λογικά ορμονολογικες.σας ευχαριστώ πάρα πολύ που μπορώ να μοιραστώ κάτι τόσο προσωπικό μαζί σας.μιας και είναι λεπτό το θέμα και δεν μπορώ να το πω πουθενά !

ολα καλα θα πανε θα δεις μην ξεχνας το σπερμα ανανεωνετε καθε τριμηνο κ ισως κ να ηταν τυχαια τα ευρηματα γιαυτο μην στεναχωριεστε. οπως κ να εχει ολα αντιμετωπιζονται μην το ξεχνατε, εδω ολες στο ιδιο καζανι βραζουμε γιαυτο κ καταλαβαινω ολες τις αγωνιες σου κ τους προβλιματισμου σου.

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, λουπιτα είπε:

απο το στόμα σου και στου Θεού το αυτί.ευτυχώς μας πήραν τηλέφωνο Ν παμε αυριο τελικά στον ουρολογο. το θέμα της εξωσωματικής ουτε να  το σκέφτομαι .πρώτον δεν διαθέτω 3.000 και αμνών πετύχει .Και δεύτερον δεν βάζω τον εαυτό μου σ'αυτά Τ καρκινικά φάρμακα με τίποτα. οπότε ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά!!!!!

Νομιζω οτι θα πρεπει να ανακαλέσεις αυτο που έγραψες , οτι τα φαρμακα της εξωσωματικής ειναι καρκινικά.

Όλες εμεις που τα παίρνουμε ειμαστε βλαμενες και οι γιατροι που μας τα δίνουν μελλοντικοί δολοφόνοι;

Και ο καρκίνος άραγε πως εχει προκύψει σε ανθρώπους που δεν έχουν πάρει ποτε τέτοιου είδους φαρμακα;

Αν εχεις επιστημονικά τεκμηριωμένα δεδομένα θα χαρώ να τα διαβάσω.

Κατα τ αλλα μιας και κανεις μας δεν ξέρει τι μας επιφυλάσσει το μέλλον ας μην λέμε μεγάλες κουβέντες.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

2 ώρες πρίν, Stalicha είπε:

Συγχαρητηρια στα κοριτσια που μολις εμαθαν πως ειναι εγκυες κ υπομονη κ επιμονη στις υπολοιπες!

Κ γω το σαββατο εμαθα μετα απο 5 μερες καθυστερησης πως ειμαι εγκυος κ χθες το επαληθευσα με χοριακη.ολα καλα προς το παρον.λιγο με ποναει η κοιλια κ η πλατη μου αλλα πιστευω ολα καλα. Τωρα λεω λιγο να ξεκουραστω γτ ημουν εξω για δουλειες κ ψωνια κ φαινεται απο τις πολλες ωρες κ το βαρος ξαναρχισε να ποναει η πλατη.οποτε λεω να παω να ξαπλωσω λιγο :)

Συγχαρητηρια και σε σενα!!!!! Μπραβο!!!! 

1 ώρα πρίν, ntemiiiiii είπε:

Olivia3 ακριβώς αυτά τα δύο συμπτώματα έχω κι εγώ! Στεγνό στόμα συνέχεια και πόνο στις θηλές! Ρωτάω εσάς ως πιο έμπειρες ακριβώς επειδή μου φάνηκε νωρίς για συμπτώματα!Θα σας ενημερώσω! Ευχαριστώ πολύ που μου απηντησες!

Μακαριιιιιιιιι!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολα τα κοριτσια της παρεας...συγχαρητηρια σε οσες μαθατε για την εγκυμοσυνη σας προσφατα...εγω σημερα πηρα τις εξετασεις για τον θυροειδη και σε 40 μερες απο 3.2 tsh πηγε στο 1.14.. οποτε ρυθμιστηκε και αυτο...βρηκα ομως μικρη ελλειψη βιταμινης d. παιζει ρολο στη γονιμοποιηση και την εμφυτευση?

1 ώρα πρίν, λουπιτα είπε:

λουπιτα μου μην ανησυχεις. και ο αντρας μιας φιλης μου 5.5 εκατομμυρια ειχε και πηρε βιταμινες μονο και τωρα ειναι στον 6ο η φιλη μου...χαχαχα το ουρεοπλασμα θελει αντιβιωση αλλα μην αμελησετε την επανεξεταση γτ ειναι καπως ανθεκτικο μικροβιο.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

8 ώρες πρίν, orianna είπε:

καλησπερα σε ολα τα κοριτσια της παρεας...συγχαρητηρια σε οσες μαθατε για την εγκυμοσυνη σας προσφατα...εγω σημερα πηρα τις εξετασεις για τον θυροειδη και σε 40 μερες απο 3.2 tsh πηγε στο 1.14.. οποτε ρυθμιστηκε και αυτο...βρηκα ομως μικρη ελλειψη βιταμινης d. παιζει ρολο στη γονιμοποιηση και την εμφυτευση?

Μπράβο κορίτσι μου!!Λένε καινούργιες έρευνες πως παίζει ρόλο στη γονιμότητα!Οταν ήμουν έγκυος,την 5 βδομάδα είχα κάνει γενικές εξετάσεις είχα κάνει την βιταμίνη και ήταν στο 18.Οριακά και αν συνεχιζόταν η εγκυμοσύνη θα μου δίναν ασβέστιο με d!!Αρα δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει γιατί δεν νομίζω τόσο νωρίς να μου έπεσε από την εγκυμοσύνη.Ισως επηρεάζει όταν είναι κάτω από τα όρια.Θα μπορούσες να πίνεις κάποιες πολυβιταμίνες που συνήθως περιέχουν και την d!!

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Κι εγώ τα έχω αυτά!!! Επίσης, σήμερα ξύπνησα και πονάω όχι μονο δεξια όπως πονουσα τόσες μέρες, αλλά και αριστερά και στο κέντρο. το πιο πολύ τραβηγμα το νιώθω στα δεξιά βεβαια... αυτό που πονάω παντου δε μου άρεσε...:-(

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλημέρα..ο άντρας μου σήμερα ξεκίνησε αντιβίωση για να κάνει εξαγωγή τον φρονιμητη του αύριο. Ξέρει καμία αν επηρεάζει το σπέρμα η αντιβίωση ή γενικά αν υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει πρόβλημα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...