Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@maria1988 συγχαρητηρια!ευχομαι να πανε ολα καλα!κ εγω εκανα χοριακη στην 2η μερες καθυστέρησης και βγηκε 362 και παρασκευη πηγα κ ειδαμε και σακο κ εμβρυικα στοιχεια..τι σου ειπε ο γιατρος να κανεις?θα κανεις παλι χοριακη η θα πας να σε δει?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

3 ώρες πρίν, λουπιτα είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!! Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημενη.γι'αυτό τον λόγω βγήκα δίκαιη στην άποψη μου ότι μην περιμένεις ααααααν στον χρόνο δεν μείνεις εγκυος να παμε για εξετάσεις με τον αντρα μας Ν κοιταχτούμε. εξετάσεις πρέπει να γίνονται πριν αποφασίσεις να βάλεις μπροστά.τζάμπα το άγχος μου τζάμπα όλα! πήραμε το σπερμοδιαγραμμα χθες. 7.000.000/ml με φυσιολογικό 20.000.000/ml. ουρεοπλασμα στο σπέρμα.( μικρόβιο που φεύγει με αντιβίωση ευτυχως) αλλα όσο υπάρχει δεν μπορεί να γονιμοποιησει και κατά πάσα πιθανότητα επειδη είναι κολλητικο μου το κόλλησε και εμενα.Αύριο θα κάνω καλλιέργεια να δούμε. αν το έχω και εγω ουδέποτε θα βρει το ωάριο έδαφος για εμφύτευση!Την Πέμπτη θα πάμε σε ουρολογο να κάνει υπέρηχο Γιατί είχε χτυπήσει στους όρχεις με μπάλα και έκανε φλεγμονή πριν μερικούς μήνες να δούμε μηπως δεν έχει αρκετά σπερματοζωάρια λόγω αυτού.Ο άντρας μου ηταν ενα ράκος χθες.Όπως είναι το φυσιολογικό.εξελίχθηκε όλος του ο Ανδρισμος σε λίγα δευτερόλεπτα.ήμουν δίπλα του και του είπα ότι δεν είναι κάτι που δεν αλλάζει όπως μας είπε ο γυναικολόγος! Αυτά κορίτσια μου όμορφα!ελπίζω σύντομα όλα ναφτιαξουν!

Γλυκιά μου μη στεναχωριέσε για το ουρεόπλασμα!!Το είχαμε και μεις!!Το ανακάλυψα,πήραμε αντιβίωση με τον άντρα μου και μου λέε ιο τότε γυναικολογος μου θα πάρετε αντιβίωση(που δεν ήταν τόσο καλή για το ουρεόπλασμα) για 5 μέρες και δεν θα κάνεις επανέλεγχο!Ρωτάμε και δεύτερη γυναικολόγο και μας λέει για 10 μέρες!!Την ήπιαμε και δεν έκανα επανέλεγχο.Τελικά έμεινα έγκυος.Ομως μετά την παλίνδρομη,επειδή άλλαξα γυναικολόγο όταν του το είπα μου λέει θέλω να το ξαναδούμε.Και μάντεψε δεν είχε φύγει!!Πηραμε πάλι αντιβίωση όμως αυτή τη φορά για 14 μέρες,και άλλη αντιβίωση.Προς το παρόν είναι αρνητικο.Αυτό που μου είπε ο γιατρός μου είναι ότι με το ουρεόπλασμα μένεις έγκυος,αυτό που υπάρχει πιθανότητα είναι να έχεις πρόωρο τοκετό.Κάλα κάνετε και να πίειτε αντιβίωση. Γενικά πως βγήκε ο σπερμοδιάγραμμα?

3 ώρες πρίν, λουπιτα είπε:

Αύριο θα κάνω καλλιέργεια να δούμε. αν το έχω και εγω ουδέποτε θα βρει το ωάριο έδαφος για εμφύτευση!Την Πέμπτη θα πάμε σε ουρολογο να κάνει υπέρηχο Γιατί είχε χτυπήσει στους όρχεις με μπάλα και έκανε φλεγμονή πριν μερικούς μήνες να δούμε μηπως δεν έχει αρκετά σπερματοζωάρια λόγω αυτού.

Εχω ρωτήσει 5 γυναικολόγους.Το ουρεόπλασμα δεν ευθύνεται σε υπογονιμότητα.Μόνο πρόωρο τοκετό,και στον άντρα μετά από χρόνια προστατίτιδα.Στον αριθμό των σπερματοζωαρίων κάτι άλλο ευθύνεται.Θα σας πεί ο ουρολόγος!Με βιταμίνες έχω την εντύπωση ότι αυξάνεται ο αριθμός.Καλή συνέχεια με τους γιατρούς και όλα θα πάνε καλά!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 30 λεπτά , maria1988 είπε:

Μου είπε να κάνω μια επανάληψη την Πέμπτη και μετα να πάω να με δει. Αχ δεν το έχω πιστέψει ακόμα.... σας Ευχαριστω κορίτσια!!

καλα αποτελεσματα!!!θα πρεπει να ειναι πανω απο 1000 λογικα!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

@λουπιτα μου, μην στεναχωριέσαι. Το σημαντικό είναι ότι βρήκατε το πρόβλημα και μάλιστα είναι αντιμετωπισιμο όπως καταλαβαίνω. Οπότε θα κάνετε τις θεραπείες που χρειάζονται, και μετά με ανεβασμένη πια ψυχολογία (γιατί παίζει τεράστιο ρόλο και αυτό) θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα.

@maria1988  Συγχαρητήρια κορίτσι, όλα να πάνε καλά εύχομαι! 

Λοιπόν κοριτσακια είναι 1,5 μήνας που γράφω στο θέμα (το διαβάζω περισσότερο βέβαια). Μέσα σε αυτό το  μικρό διάστημα νομίζω ότι η @maria1988 είναι η πέμπτη κοπέλα που μας ανακοινώνει θετικό αποτελέσματα! Φίλες "we are on fire" που θα έλεγαν και οι αμερικάνοι. Σας το λέω μέρες τώρα, το τοπικ σε λίγο καιρό θα είναι "συμπτώματα εγκυμοσύνης ΣΚΕΤΟ". Αναμένεται συνωστισμός στα μαιευτήρια της χώρας σε μερικούς μήνες. Άντε κορίτσια και οι υπόλοιπες να παίρνουμε σειρά (δυο-δυο και τρεις-τρεις μαζί, όχι μια μιά, ε;). 

Καλό μήνα όμορφες! 

• Μου αρέσει 9

5 ώρες πρίν, λουπιτα είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!! Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημενη.γι'αυτό τον λόγω βγήκα δίκαιη στην άποψη μου ότι μην περιμένεις ααααααν στον χρόνο δεν μείνεις εγκυος να παμε για εξετάσεις με τον αντρα μας Ν κοιταχτούμε. εξετάσεις πρέπει να γίνονται πριν αποφασίσεις να βάλεις μπροστά.τζάμπα το άγχος μου τζάμπα όλα! πήραμε το σπερμοδιαγραμμα χθες. 7.000.000/ml με φυσιολογικό 20.000.000/ml. ουρεοπλασμα στο σπέρμα.( μικρόβιο που φεύγει με αντιβίωση ευτυχως) αλλα όσο υπάρχει δεν μπορεί να γονιμοποιησει και κατά πάσα πιθανότητα επειδη είναι κολλητικο μου το κόλλησε και εμενα.Αύριο θα κάνω καλλιέργεια να δούμε. αν το έχω και εγω ουδέποτε θα βρει το ωάριο έδαφος για εμφύτευση!Την Πέμπτη θα πάμε σε ουρολογο να κάνει υπέρηχο Γιατί είχε χτυπήσει στους όρχεις με μπάλα και έκανε φλεγμονή πριν μερικούς μήνες να δούμε μηπως δεν έχει αρκετά σπερματοζωάρια λόγω αυτού.Ο άντρας μου ηταν ενα ράκος χθες.Όπως είναι το φυσιολογικό.εξελίχθηκε όλος του ο Ανδρισμος σε λίγα δευτερόλεπτα.ήμουν δίπλα του και του είπα ότι δεν είναι κάτι που δεν αλλάζει όπως μας είπε ο γυναικολόγος! Αυτά κορίτσια μου όμορφα!ελπίζω σύντομα όλα ναφτιαξουν!

Κοριτσάκι μου μη στεναχωριέσαι όλα θα τα φτιάξετε τώρα που μάθατε τι έφταιγε εσύ κοίτα να είσαι δίπλα στον άντρα σου και είμαι σίγουρη ότι με το που κάνετε την θεραπεία μετά θα μείνεις αμέσως έγκυος!! 

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια τι κανετε? Λουπιτα δεν χρειαζετε να ανχωνεστε θα κανετε τις θεραπειες σας κ θα δειτε. Πολυ πιθανο να επιρεαστηκε κ απο το χτυπημα αλλα οπως κ να εχει τα θεματα με το σπερμα γενικα αντιμετωπιζονται σε πολυ μεγαλο ποσοστο με επιτυχια κ αν δεν λυθουν ακομα κ πατε σε εξωσωματικη η επιτυχια εχει πολυ μεγαλητερα ποσοστα οταν υπαρχει θεμα μονο στο σπερμα οποτε μην στεναχωριεστε ολα αυτα ξεπερνιουνται κ πλεον οι λυσεις ειναι απλες. Να μην φοβαστε.   .maria1988 ολα θα πανε καλα!!!  .caramel 23-24  υπολογιζω δε ειπα ημερομηνια για να δοκιμασω κανενα τεστακι ωορηξιας κ να ειμαι σιγουρη!!!

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, maria1988 είπε:

Γεια σας και απο μένα! Δεν έχω ξαναγράψει αλλα επειδή σας παρακολουθώ καιρό ήθελα νας μπω και γω στο κλαμπ ελπίζοντας πως ήρθε η σειρά μου!! Έπειτα απο 3 χρόνια προσπαθειών και αφήνοντας τον καιρό να περάσει έτσι πιστεύοντας ότι κάποια στιγμή θα μας κάτσει, αποφασίσαμε αυτο το χειμώνα να μπούμε σε διαδικασία εξετάσεων αφού δεν μας καθόταν τον πολυπόθητο. Η γη έπεσε κάτω απο τα πόδια μας οταν οι εξετάσεις του συζύγου έδειξαν ολιγοαδθενοσπερμια. Οι δικές μου εξετάσεις όλες ευτυχώς μια χαρα, επισκεφτήκαμε ουρολόγο ο οποίος μας έστειλε για ορμονικές που βγήκαν εντάξει, εορτή ο για κιρσοκηλη που έδειξε μια μικρή αλλα όχι ικανή να κάνει τόση ζημιά. Μας είπε μάλιστα ότι και να τη χειρουργήσει δεν θεωρεί ότι θα κάνει μεγάλη διαφορά. Επίσης βρέθηκε μυκοπλασμα, πήρε ένα μήνα θεραπεία και μετα τρεις μήνες προφερτιλ βιταμίνες για ενίσχυση. Μόλις τελείωσε η αγωγή η κινητικότητα είχε αυξηθεί κατα πολυ, ο αριθμός όμως είχε μειωθεί και οι ανώμαλες μορφές στο 98%. Τοτε είπαμε ότι πρέπει να προχωρήσουμε και να μην αφήνουμε αλλο χρόνο να περναει έτσι. Προχώρησε με σε εξωσωματικη με μικρογονιμοποιηση και στις 13/7 έγινε εμβρυομεταφορα 2 πολυ καλών όπως μας είπαν εμβρύων. Φύλαξαμε και 4 βλαστό κύστες στην κατάψυξη σε περίπτωση αποτυχίας η απόφασης για αδερφάκι αν όλα πάνε καλα τώρα. Χοριακη έκανα μετα απο 13 μέρες (15 μου είπαν αλλα δεν αντέχα να περιμενω!!) και έδειξε 70. Χαμηλή αλλα θετική. Μετα απο δυο μέρες επανάληψη (σε αλλο εργαστήριο) και χοριακη 105. Επανάληψη χτες λόγω σκ και είχε ανεβεί στο 370. Ανεβαίνει μεν αλλα μου φαίνεται ακόμα χαμηλή και τρέμω μη χαρώ και μου φυγει η χαρα μέσα απο τα χέρια! Εύχομαι σε όλες σας (μαζι κι εμένα) να τα καταφέρουμε σε αυτο που τοσο πολυ επιθυμούμε. Σε άλλους χαρίζονται απλόχερα χωρίς καν να προσπαθήσουν η να θέλουν. Αλλα σε εμάς πουνπαλευουμε νομίζω ότι εκτιμάμε πιο πολυ την πολύτιμη αξία τους!!

Σου ευχομαι ο,τι καλυτερο! Αν και οπως βλεπω τα καταφερατε! Θα περιμενουμε νεα σου!!

1 hour ago, alina80 είπε:

@λουπιτα μου, μην στεναχωριέσαι. Το σημαντικό είναι ότι βρήκατε το πρόβλημα και μάλιστα είναι αντιμετωπισιμο όπως καταλαβαίνω. Οπότε θα κάνετε τις θεραπείες που χρειάζονται, και μετά με ανεβασμένη πια ψυχολογία (γιατί παίζει τεράστιο ρόλο και αυτό) θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα.

@maria1988  Συγχαρητήρια κορίτσι, όλα να πάνε καλά εύχομαι! 

Λοιπόν κοριτσακια είναι 1,5 μήνας που γράφω στο θέμα (το διαβάζω περισσότερο βέβαια). Μέσα σε αυτό το  μικρό διάστημα νομίζω ότι η @maria1988 είναι η πέμπτη κοπέλα που μας ανακοινώνει θετικό αποτελέσματα! Φίλες "we are on fire" που θα έλεγαν και οι αμερικάνοι. Σας το λέω μέρες τώρα, το τοπικ σε λίγο καιρό θα είναι "συμπτώματα εγκυμοσύνης ΣΚΕΤΟ". Αναμένεται συνωστισμός στα μαιευτήρια της χώρας σε μερικούς μήνες. Άντε κορίτσια και οι υπόλοιπες να παίρνουμε σειρά (δυο-δυο και τρεις-τρεις μαζί, όχι μια μιά, ε;). 

Καλό μήνα όμορφες! 

Καλο μηνα και σε εσενα! Ναι εχεις δικιο ηταν πολυ δυναμικος ο Ιουλιος! Παμε και για τον Αυγουστο τωρα κοριτσια!!!!

• Μου αρέσει 2

Γεια σας κορίτσια!!! Σύντομα θετικά νεα σε όλες.πριν λίγους μήνες είχαν παγώσει τα θετικά αλλά τώρα πια ποιός μας πιάνει...

Εγώ είχα δηλώσει σήμερα αναμονή αλλά είναι πιθανό μέχρι Πέμπτη που είναι οι 35 μέρες του προηγούμενου κύκλου.Βέβαια είχα κάνει την Κυριακή κ βγήκε αρνητικό.Αυτό που με προβληματίζει ειναι οτι απο χθες δεν έχω πόνους περιοδου.Πολύ περίεργο.κατα τα άλλα τίποτα!Ελεγα να κανω αλλο ενα τεστ αυριο.Αλλά θα το αφήσω για Πέμπτη πρωι.Θα αντεξω πιστεύω...

Καλο μήνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

On 31/7/2017 at 0:32 ΜΜ, oneira_glyka είπε:

γιατι δεν παιρνεις κανενα αντιοξινο? εγω ειχα θεμα με τις καουρες.. εκανα εμετους οποτε αναγκαστηκα και πηρα ζαντακ και ετσι λιγο καταπραυνθηκε το σοτμαχι μ.. βεβαια η γιατρος μ ειπε οτι μαλλον ειχα θεμα και πιο παλια γτ κανονικα με το μαλοξ επρεπε ν εβλεπα διαφορα.. κ οντως ακομα κ πριν μεινω εγκυος θυμαμαι ειχα το στομαχι μ πολλες φορες.. οποτε ενα παραπανω με την εγκυμοσυνη δεν παλευοτανετσι χαπακωθηκα... ποσων εβδομαδων εισαι?

Kai ego ixa themata apo prin tin egkimosini. Mou exi dosi i giatros xapakia masomena gia ti kaoura kai ine aidia :-(

πρίν από 22 λεπτά , andrianni είπε:

Γεια σας κορίτσια!!! Σύντομα θετικά νεα σε όλες.πριν λίγους μήνες είχαν παγώσει τα θετικά αλλά τώρα πια ποιός μας πιάνει...

Εγώ είχα δηλώσει σήμερα αναμονή αλλά είναι πιθανό μέχρι Πέμπτη που είναι οι 35 μέρες του προηγούμενου κύκλου.Βέβαια είχα κάνει την Κυριακή κ βγήκε αρνητικό.Αυτό που με προβληματίζει ειναι οτι απο χθες δεν έχω πόνους περιοδου.Πολύ περίεργο.κατα τα άλλα τίποτα!Ελεγα να κανω αλλο ενα τεστ αυριο.Αλλά θα το αφήσω για Πέμπτη πρωι.Θα αντεξω πιστεύω...

Καλο μήνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να κάνεις υπομονή μέχρι την Πέμπτη. Μη σου πω και την Παρασκευή. Καλό είναι να μην βιαζόμαστε γιατί το πιθανό αρνητικό από τη μία μας απογοητεύει από την άλλη δεν είναι σίγουρο όταν είναι πριν την καθυστέρηση οπότε αφενός το άγχος δεν φεύγει, αφετέρου προστίθεται και στεναχώρια πριν την ώρα της. 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Κοριτσάκι μου μη στεναχωριέσαι όλα θα τα φτιάξετε τώρα που μάθατε τι έφταιγε εσύ κοίτα να είσαι δίπλα στον άντρα σου και είμαι σίγουρη ότι με το που κάνετε την θεραπεία μετά θα μείνεις αμέσως έγκυος!! 

απο το στόμα σου και στου Θεού το αυτί.ευτυχώς μας πήραν τηλέφωνο Ν παμε αυριο τελικά στον ουρολογο. το θέμα της εξωσωματικής ουτε να  το σκέφτομαι .πρώτον δεν διαθέτω 3.000 και αμνών πετύχει .Και δεύτερον δεν βάζω τον εαυτό μου σ'αυτά Τ καρκινικά φάρμακα με τίποτα. οπότε ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά!!!!!

• Μου αρέσει 1

On 30/7/2017 at 2:57 ΜΜ, elenakii22 είπε:

@andrianni ευτυχως εχθες κ σμρ δεν ειχα τπτ...χθες ημουν ετσι κ έτσι αλλα εμετο δεν εκανα σμρ μεχρι στιγμης ειμαι πολυ καλα!μπορει τελικα να με πείραξε κ ο χυμος...οι 3 μερες νωριτερα ειναι πολλες!οπως ειδες κ εμενα αρνητικο βγηκε..κανε υπομονη κ κανε η την μερα που περιμενεις η την προηγουμενη!συμπτωματα κ εγω δεν ειχα...βεβαια αν θυμάμαι καλα οταν να αδιαθετησω τις τελευταιες μερες ειχς ασπρα υγρα ενω τωρα δεν ειχα...

@Μαρθα Κ αν γενικα δεν μετριεσαι δε θα βγαλεις ακρη...ξερεις ποσο φτανεις τα πρωινα?εχεις δει στις ποσες μερες πριν πεφτει?εμενα για παραδειγμα επεφτε την ιδια μερα!

@μπουμπού92 σε ευχαριστω πολυ!ευχομαι κ σε εσενα συντομα νεα!μπορει να εγινε καθυστερησε η ωορρηξια σου αυτον τον κυκλο ποτε δε ξερεις!παντως κ αν δεν μην απογοητευεσαι κ απλα προσπαθησε να πετυχαίνεις πιο καλα τις γονιμες!εδω εμεις με κυκλο οτι να ναι κ τα καταφεραμε!θεμα χρονου ειναι να το πετυχετε!

@Olivia3 κοντα ειμαστε εγω ειμαι 6!εγω λεω να πας για υπερυχο κ να μην κανεις αλλη χοριακη...τωρα οτι κανονισατε με τον γιατρο!!!!ξεκινησες νωρις νωρις τα συμπτωματα εσυ ε??εγω τα αρωματα μυριζω πολυ!

Πηγα εχθες στο γιατρο και ειδανε το σπορακι μουυυυ! Ομως μου ειπε πως πηγα νωρις και ετσι θα ξανα παω την παρασκευη.με εβαλε να κανω τις προγεννητικες εξετασεις και η δευτερη χοριακη μου ηταν κοντα στα 2500!!!!! Ειμαστε κοντα ναιιιι!!!

9 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

2. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

3. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

4. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

5. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

8. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

9. laureta   ΠΗΤ  12/3/2018!!!

10. elenakii22 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 362!!!

11. Ani ani   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1500!!!

12. reniatzo ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 6477!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. ath_gal1  18-20/7/2017!!!

2. orianna  20/7/2017!!!

3. Nati85 23/7/2017!!!

4. linaa  30/7/2017!!!

5. andrianni  1/8/2017!!!

6. Μαρθα Κ 4/8/2017!!!

7. giota@ 4/8/2017!!!

8. alina80 15/8/2017!!!

9. λουπιτα 20/8/2017!!!

10. caramel_83  25-28/8/2017!!!

11. Vila 28/8/2017!!!

12. marillia  4/9/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

@linaa εσυ κοριτσι τι εγινε? πες μου οτι εχεις καθυστερηση:wub:

δεν εχω καποιο συμπτωμα ρε αγαπη για να πονηρευτω και τους τελευταιους μηνες ετσι μου ειναι δεν εχω ροη, ειναι καπως περιεργη η περιοδος μου, ειναι 2 εβδομαδες που κανω την αγωγη οποτε δεν περιμενα καποια αλλαγη. Την γιατρο οταν την ρωτησα ποτε θα κανουν δραη ειπε περιπου στις 3 εβδομαδες θα αρχισει να πεφτει η τιμη οποτε μαλλον απο τον επομενη κυκλο ισως δω καποια βελτιωση. Μεσα Οκτωβρη ειναι να κανω παλι εξετασεις για να δουμε . οποτε θα κανω υπομονη μεχρι τοτε

Εμενα με ξεχασες!!!!!:-(

• Μου αρέσει 4

Kalispera koritsia. Exo plisiasi arketa kai niotho varia kai asikoti kapies stigme. 19/9 me exi gia na doume pano kato tha dixi. Exo dispnia kai taxipalmia :oops:. Autes tis meres genika den ime kai poli kala. Ktipisa kai to podi m eleos pia. Kalosorisan ta kenouria koritsia @maria1988 sigxaritiia kai kala apotelesmata. @λουπιτα m kali m kopela min stenaxoriese xeperniete poli efkolo auto me antiviosi min agxonese ola tha ftiaxoun . Ta ipolipa koritsia egkioules kai mi pos ine ?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...