Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , λουπιτα είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!! Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημενη.γι'αυτό τον λόγω βγήκα δίκαιη στην άποψη μου ότι μην περιμένεις ααααααν στον χρόνο δεν μείνεις εγκυος να παμε για εξετάσεις με τον αντρα μας Ν κοιταχτούμε. εξετάσεις πρέπει να γίνονται πριν αποφασίσεις να βάλεις μπροστά.τζάμπα το άγχος μου τζάμπα όλα! πήραμε το σπερμοδιαγραμμα χθες. 7.000.000/ml με φυσιολογικό 20.000.000/ml. ουρεοπλασμα στο σπέρμα.( μικρόβιο που φεύγει με αντιβίωση ευτυχως) αλλα όσο υπάρχει δεν μπορεί να γονιμοποιησει και κατά πάσα πιθανότητα επειδη είναι κολλητικο μου το κόλλησε και εμενα.Αύριο θα κάνω καλλιέργεια να δούμε. αν το έχω και εγω ουδέποτε θα βρει το ωάριο έδαφος για εμφύτευση!Την Πέμπτη θα πάμε σε ουρολογο να κάνει υπέρηχο Γιατί είχε χτυπήσει στους όρχεις με μπάλα και έκανε φλεγμονή πριν μερικούς μήνες να δούμε μηπως δεν έχει αρκετά σπερματοζωάρια λόγω αυτού.Ο άντρας μου ηταν ενα ράκος χθες.Όπως είναι το φυσιολογικό.εξελίχθηκε όλος του ο Ανδρισμος σε λίγα δευτερόλεπτα.ήμουν δίπλα του και του είπα ότι δεν είναι κάτι που δεν αλλάζει όπως μας είπε ο γυναικολόγος! Αυτά κορίτσια μου όμορφα!ελπίζω σύντομα όλα ναφτιαξουν!

Καλημέρα, Λουπίτα!!! Όλα θα φτιάξουν, όπως πολύ ορθά λες! Επίσης, μεγάλο μέρος ζευγαριών δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν αμέσως λόγω κάποιου γεγονότος. Δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε παιδί!!! Μπράβο σου που του στάθηκες και συμπαραστάθηκες. Είναι δύσκολο για τους άνδρες αυτό το κομμάτι. Περνούν από το μυαλό του χιλιες δυο σκεψεις και μια απο αυτη είναι ότι δε μπορεί να κάνει παιδί - κάτι που δεν ισχύει - και έτσι εσύ θα τον παρατήσεις. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να του τονώσεις κι άλλο το ηθικό και να επιβεβαιωθεί α. ο ανδρισμός του και β. ότι θα είσαι δίπλα του. 
(Γνωρίζω ότι όλα αυτά τα έχεις σκεφτεί πρώτη εσύ, αλλά είναι διαφορετικά να το ακούς και από κάποιον άλλον!!! )

:):):)

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 29 λεπτά , λουπιτα είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!! Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημενη.γι'αυτό τον λόγω βγήκα δίκαιη στην άποψη μου ότι μην περιμένεις ααααααν στον χρόνο δεν μείνεις εγκυος να παμε για εξετάσεις με τον αντρα μας Ν κοιταχτούμε. εξετάσεις πρέπει να γίνονται πριν αποφασίσεις να βάλεις μπροστά.τζάμπα το άγχος μου τζάμπα όλα! πήραμε το σπερμοδιαγραμμα χθες. 7.000.000/ml με φυσιολογικό 20.000.000/ml. ουρεοπλασμα στο σπέρμα.( μικρόβιο που φεύγει με αντιβίωση ευτυχως) αλλα όσο υπάρχει δεν μπορεί να γονιμοποιησει και κατά πάσα πιθανότητα επειδη είναι κολλητικο μου το κόλλησε και εμενα.Αύριο θα κάνω καλλιέργεια να δούμε. αν το έχω και εγω ουδέποτε θα βρει το ωάριο έδαφος για εμφύτευση!Την Πέμπτη θα πάμε σε ουρολογο να κάνει υπέρηχο Γιατί είχε χτυπήσει στους όρχεις με μπάλα και έκανε φλεγμονή πριν μερικούς μήνες να δούμε μηπως δεν έχει αρκετά σπερματοζωάρια λόγω αυτού.Ο άντρας μου ηταν ενα ράκος χθες.Όπως είναι το φυσιολογικό.εξελίχθηκε όλος του ο Ανδρισμος σε λίγα δευτερόλεπτα.ήμουν δίπλα του και του είπα ότι δεν είναι κάτι που δεν αλλάζει όπως μας είπε ο γυναικολόγος! Αυτά κορίτσια μου όμορφα!ελπίζω σύντομα όλα ναφτιαξουν!

Καλη σου μερα @λουπιτα μ δικαιη βγηκες οντως, ομως εφοσον ειναι θεραπευσιμο απλα σας παει λιγο πισω στο χρονο και στα σχεδια σας! Ολα καλα θα πανε απλα ειχατε μια μικρη "ατυχια" Μην στεναχωριεσαι...καντε την θεραπεια υπομονετικα χαρειτε το καλοκαιρακι σαν νεο ζευγαρι και σε λιγο καιρο εδω θα ειμαστε παλι να περιμενουμε ευχαριστα νεα σου!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 17 λεπτά , μπουμπού92 είπε:

Καλημέρα, Λουπίτα!!! Όλα θα φτιάξουν, όπως πολύ ορθά λες! Επίσης, μεγάλο μέρος ζευγαριών δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν αμέσως λόγω κάποιου γεγονότος. Δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε παιδί!!! Μπράβο σου που του στάθηκες και συμπαραστάθηκες. Είναι δύσκολο για τους άνδρες αυτό το κομμάτι. Περνούν από το μυαλό του χιλιες δυο σκεψεις και μια απο αυτη είναι ότι δε μπορεί να κάνει παιδί - κάτι που δεν ισχύει - και έτσι εσύ θα τον παρατήσεις. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να του τονώσεις κι άλλο το ηθικό και να επιβεβαιωθεί α. ο ανδρισμός του και β. ότι θα είσαι δίπλα του. 
(Γνωρίζω ότι όλα αυτά τα έχεις σκεφτεί πρώτη εσύ, αλλά είναι διαφορετικά να το ακούς και από κάποιον άλλον!!! )

:):):)

Έτσι είναι καλή μου!ίσα ίσα χθες βράδυ του έδειξα πόσο πολύ τον θελω και τον αγαπάω .ήρθαμε σε επαφή και ήταν από τις καλύτερες στιγμές μαζί του.μας έδεσε περισσότερο νομίζω ολο αυτό.παρόλα αυτά αποτι διαβάζω οταν ένας άντρας έχει ουρεοπλασμα επιρεαζει κατά πολύ το σπέρμα.οπότε μετά από αντιβίωση θα είναι νομίζω καλύτερα.Από κινητικότητα είναι μια χαρά όμως.πολυ σημαντικό αυτό! 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 31 λεπτά , λουπιτα είπε:

λουπιτα μου καλα του ειπες!και εμεις στο πρωτι σπερμοδιαγραμμα που πηραμε δεν υπηρχαν καν αριθμοι μονο παρατηρήσεις που ελεγαν σπανιοτατα σπερματοζωαρια...να κανει κ ολες τις ορμονολογικες να κανει κ υπερυχο στους όρχεις μην του βρει κ καμια κιρσοκηλη κ ο γιατρος θα του δωσει την αγωγη που χρειαζεται!το πιο σημαντικό ειναι το ουρεοπλασμα γτ εστω κ με μικρή ποσοτητα σπερματος μπορει να πετυχετε..απο κινητικότητα πως ειναι?ορμονολογικες εχει κανει?

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Ani ani είπε:

Καλη σου μερα @λουπιτα μ δικαιη βγηκες οντως, ομως εφοσον ειναι θεραπευσιμο απλα σας παει λιγο πισω στο χρονο και στα σχεδια σας! Ολα καλα θα πανε απλα ειχατε μια μικρη "ατυχια" Μην στεναχωριεσαι...καντε την θεραπεια υπομονετικα χαρειτε το καλοκαιρακι σαν νεο ζευγαρι και σε λιγο καιρο εδω θα ειμαστε παλι να περιμενουμε ευχαριστα νεα σου!!

Δεν με πειράζει τι να πάμε πίσω στα σχέδια μας!με πείραζε τόσο καιρό η άγνοια.το Γιατί! Ήταν πολύ ψυχοφθόρα.Τώρα θα χαλαρώσω και θα κάνουμε ότι χρειαστεί!!!!!

Just now, elenakii22 είπε:

λουπιτα μου καλα του ειπες!και εμεις στο πρωτι σπερμοδιαγραμμα που πηραμε δεν υπηρχαν καν αριθμοι μονο παρατηρήσεις που ελεγαν σπανιοτατα σπερματοζωαρια...να κανει κ ολες τις ορμονολογικες να κανει κ υπερυχο στους όρχεις μην του βρει κ καμια κιρσοκηλη κ ο γιατρος θα του δωσει την αγωγη που χρειαζεται!το πιο σημαντικό ειναι το ουρεοπλασμα γτ εστω κ με μικρή ποσοτητα σπερματος μπορει να πετυχετε..απο κινητικότητα πως ειναι?ορμονολογικες εχει κανει?

μορφές φυσιολογικές 50%. Καλό αυτό και κινητικότητα βιωσιμότητα παλι 50%.Είναι στα φυσιολογικά.ελπίζω ο αριθμός των σπερματοζωαρίων να πειραχτηκε είτε από το ουρεοπλασμα είτε από το χτύπημα!  το άτομο το ουρεοπλασμα δεν έχει συμπτώματα!Μόνο αν κάνεις την εξέταση το βρίσκεις.λογικά θα το κολλησα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@λουπιτα εγω πιστευω οτι θα αυξηθει μετα το μικροβιο...αν παρει κ καμια βιταμινη θα ειναι μια χαρα...μπορει κ η κινητικοτητα να ανεβει κ αλλο..δε ξερεις σε τι μπορει να του εχει προκαλεσει ζημιά..ορμονες μου ειπες εχει κανει?

• Μου αρέσει 1

Just now, elenakii22 είπε:

@λουπιτα εγω πιστευω οτι θα αυξηθει μετα το μικροβιο...αν παρει κ καμια βιταμινη θα ειναι μια χαρα...μπορει κ η κινητικοτητα να ανεβει κ αλλο..δε ξερεις σε τι μπορει να του εχει προκαλεσει ζημιά..ορμονες μου ειπες εχει κανει?

Όχι δεν έχει κάνει αφουβποτε του δεν έχει πάει σε ουρολογο!Έχουμε ραντεβού την Πέμπτη .λογικά θα του κάνει ότι θεωρήσει ο γιατρός απαραίτητο!!!! 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου, σήμερα έβαλα θερμόμετρο και έδειχνε 37. Προχθές και αντιπροχθές που είχα βάλει έδειχνε φυσιολογική θερμοκρασία (36,6). Γίνεται πριν την περίοδο να ανεβαίνει η θερμοκρασία ή αρρώστησα;

πρίν από 16 λεπτά , λουπιτα είπε:

Όχι δεν έχει κάνει αφουβποτε του δεν έχει πάει σε ουρολογο!Έχουμε ραντεβού την Πέμπτη .λογικά θα του κάνει ότι θεωρήσει ο γιατρός απαραίτητο!!!! 

καλα μην σε αγχωνει!κ εμενα πρωτη φορα τον σεπτεμβρη πηγε!εγω πιστευω οτι θα το φτιαξετε το θεματακι...να κανει την αγωγη του κ ολα καλα θα πανε!

πρίν από 1 λεπτό , μπουμπού92 είπε:

Κορίτσια μου, σήμερα έβαλα θερμόμετρο και έδειχνε 37. Προχθές και αντιπροχθές που είχα βάλει έδειχνε φυσιολογική θερμοκρασία (36,6). Γίνεται πριν την περίοδο να ανεβαίνει η θερμοκρασία ή αρρώστησα;

παντα μετα την ωορρηξια ανεβαινει η θερμοκρασια...

• Μου αρέσει 1

Καλημερα κοριτσουδια μου, τι κανετε?εγω εχω λιωσει στην δουλεια, περιδος εχω μονο καφετια δυστυχως στο σκουπισμα, ελπιζω τον επομενο κυκλο να εχω λιγο ροη, αφου θα εχει αρχισει να πεφτει η τιμη της tsh με τα λεγομενα της ενδοκρινολογου :?

@λουπιτα μου μην στεναχωριεσαι να πατε και στον αλλον γιατρο να δειτε τι θα σας πει και πως να κινηθειτε ;) 

@Nati85 εχω κι εγω αυτο το βιβλιαρακι με τα σχεδια οντως ειναι ωραιο και χαλαρωτικο αλλα τωρα δεν προλαβαιμω να κανω καθολου, θα παρω κι εγω μαρκαδορακια γιατι οι ξυλομπογιες κουραζουν η αληθεια ειναι ;) 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

@caramel_83 καλημερα!!!!εγκυμοσυνη το έχεις αποκλεισει??απλα αν δεν ερθει κανονικη ροη να κανεις καλου κακου ενα τεστ οχι τπτ αλλο αλλα μπορει να πρεπει να αλλάξεις την φαρμακευτική αγωγή...

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

2. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

3. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

4. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

5. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

8. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

9. laureta   ΠΗΤ  12/3/2018!!!

10. elenakii22 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 362!!!

11. Ani ani   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1500!!!

12. reniatzo ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 6477!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. ath_gal1  18-20/7/2017!!!

2. orianna  20/7/2017!!!

3. Nati85 23/7/2017!!!

4. linaa  30/7/2017!!!

5. andrianni  1/8/2017!!!

6. Μαρθα Κ 4/8/2017!!!

7. giota@ 4/8/2017!!!

8. alina80 15/8/2017!!!

9. λουπιτα 20/8/2017!!!

10. caramel_83  25-28/8/2017!!!

11. Vila 28/8/2017!!!

12. marillia  4/9/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

@linaa εσυ κοριτσι τι εγινε? πες μου οτι εχεις καθυστερηση:wub:

πρίν από 7 λεπτά , elenakii22 είπε:

@caramel_83 καλημερα!!!!εγκυμοσυνη το έχεις αποκλεισει??απλα αν δεν ερθει κανονικη ροη να κανεις καλου κακου ενα τεστ οχι τπτ αλλο αλλα μπορει να πρεπει να αλλάξεις την φαρμακευτική αγωγή...

δεν εχω καποιο συμπτωμα ρε αγαπη για να πονηρευτω και τους τελευταιους μηνες ετσι μου ειναι δεν εχω ροη, ειναι καπως περιεργη η περιοδος μου, ειναι 2 εβδομαδες που κανω την αγωγη οποτε δεν περιμενα καποια αλλαγη. Την γιατρο οταν την ρωτησα ποτε θα κανουν δραη ειπε περιπου στις 3 εβδομαδες θα αρχισει να πεφτει η τιμη οποτε μαλλον απο τον επομενη κυκλο ισως δω καποια βελτιωση. Μεσα Οκτωβρη ειναι να κανω παλι εξετασεις για να δουμε . οποτε θα κανω υπομονη μεχρι τοτε

Γεια σας και απο μένα! Δεν έχω ξαναγράψει αλλα επειδή σας παρακολουθώ καιρό ήθελα νας μπω και γω στο κλαμπ ελπίζοντας πως ήρθε η σειρά μου!! Έπειτα απο 3 χρόνια προσπαθειών και αφήνοντας τον καιρό να περάσει έτσι πιστεύοντας ότι κάποια στιγμή θα μας κάτσει, αποφασίσαμε αυτο το χειμώνα να μπούμε σε διαδικασία εξετάσεων αφού δεν μας καθόταν τον πολυπόθητο. Η γη έπεσε κάτω απο τα πόδια μας οταν οι εξετάσεις του συζύγου έδειξαν ολιγοαδθενοσπερμια. Οι δικές μου εξετάσεις όλες ευτυχώς μια χαρα, επισκεφτήκαμε ουρολόγο ο οποίος μας έστειλε για ορμονικές που βγήκαν εντάξει, εορτή ο για κιρσοκηλη που έδειξε μια μικρή αλλα όχι ικανή να κάνει τόση ζημιά. Μας είπε μάλιστα ότι και να τη χειρουργήσει δεν θεωρεί ότι θα κάνει μεγάλη διαφορά. Επίσης βρέθηκε μυκοπλασμα, πήρε ένα μήνα θεραπεία και μετα τρεις μήνες προφερτιλ βιταμίνες για ενίσχυση. Μόλις τελείωσε η αγωγή η κινητικότητα είχε αυξηθεί κατα πολυ, ο αριθμός όμως είχε μειωθεί και οι ανώμαλες μορφές στο 98%. Τοτε είπαμε ότι πρέπει να προχωρήσουμε και να μην αφήνουμε αλλο χρόνο να περναει έτσι. Προχώρησε με σε εξωσωματικη με μικρογονιμοποιηση και στις 13/7 έγινε εμβρυομεταφορα 2 πολυ καλών όπως μας είπαν εμβρύων. Φύλαξαμε και 4 βλαστό κύστες στην κατάψυξη σε περίπτωση αποτυχίας η απόφασης για αδερφάκι αν όλα πάνε καλα τώρα. Χοριακη έκανα μετα απο 13 μέρες (15 μου είπαν αλλα δεν αντέχα να περιμενω!!) και έδειξε 70. Χαμηλή αλλα θετική. Μετα απο δυο μέρες επανάληψη (σε αλλο εργαστήριο) και χοριακη 105. Επανάληψη χτες λόγω σκ και είχε ανεβεί στο 370. Ανεβαίνει μεν αλλα μου φαίνεται ακόμα χαμηλή και τρέμω μη χαρώ και μου φυγει η χαρα μέσα απο τα χέρια! Εύχομαι σε όλες σας (μαζι κι εμένα) να τα καταφέρουμε σε αυτο που τοσο πολυ επιθυμούμε. Σε άλλους χαρίζονται απλόχερα χωρίς καν να προσπαθήσουν η να θέλουν. Αλλα σε εμάς πουνπαλευουμε νομίζω ότι εκτιμάμε πιο πολυ την πολύτιμη αξία τους!!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 27 λεπτά , maria1988 είπε:

Γεια σας και απο μένα! Δεν έχω ξαναγράψει αλλα επειδή σας παρακολουθώ καιρό ήθελα νας μπω και γω στο κλαμπ ελπίζοντας πως ήρθε η σειρά μου!! Έπειτα απο 3 χρόνια προσπαθειών και αφήνοντας τον καιρό να περάσει έτσι πιστεύοντας ότι κάποια στιγμή θα μας κάτσει, αποφασίσαμε αυτο το χειμώνα να μπούμε σε διαδικασία εξετάσεων αφού δεν μας καθόταν τον πολυπόθητο. Η γη έπεσε κάτω απο τα πόδια μας οταν οι εξετάσεις του συζύγου έδειξαν ολιγοαδθενοσπερμια. Οι δικές μου εξετάσεις όλες ευτυχώς μια χαρα, επισκεφτήκαμε ουρολόγο ο οποίος μας έστειλε για ορμονικές που βγήκαν εντάξει, εορτή ο για κιρσοκηλη που έδειξε μια μικρή αλλα όχι ικανή να κάνει τόση ζημιά. Μας είπε μάλιστα ότι και να τη χειρουργήσει δεν θεωρεί ότι θα κάνει μεγάλη διαφορά. Επίσης βρέθηκε μυκοπλασμα, πήρε ένα μήνα θεραπεία και μετα τρεις μήνες προφερτιλ βιταμίνες για ενίσχυση. Μόλις τελείωσε η αγωγή η κινητικότητα είχε αυξηθεί κατα πολυ, ο αριθμός όμως είχε μειωθεί και οι ανώμαλες μορφές στο 98%. Τοτε είπαμε ότι πρέπει να προχωρήσουμε και να μην αφήνουμε αλλο χρόνο να περναει έτσι. Προχώρησε με σε εξωσωματικη με μικρογονιμοποιηση και στις 13/7 έγινε εμβρυομεταφορα 2 πολυ καλών όπως μας είπαν εμβρύων. Φύλαξαμε και 4 βλαστό κύστες στην κατάψυξη σε περίπτωση αποτυχίας η απόφασης για αδερφάκι αν όλα πάνε καλα τώρα. Χοριακη έκανα μετα απο 13 μέρες (15 μου είπαν αλλα δεν αντέχα να περιμενω!!) και έδειξε 70. Χαμηλή αλλα θετική. Μετα απο δυο μέρες επανάληψη (σε αλλο εργαστήριο) και χοριακη 105. Επανάληψη χτες λόγω σκ και είχε ανεβεί στο 370. Ανεβαίνει μεν αλλα μου φαίνεται ακόμα χαμηλή και τρέμω μη χαρώ και μου φυγει η χαρα μέσα απο τα χέρια! Εύχομαι σε όλες σας (μαζι κι εμένα) να τα καταφέρουμε σε αυτο που τοσο πολυ επιθυμούμε. Σε άλλους χαρίζονται απλόχερα χωρίς καν να προσπαθήσουν η να θέλουν. Αλλα σε εμάς πουνπαλευουμε νομίζω ότι εκτιμάμε πιο πολυ την πολύτιμη αξία τους!!

Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να έχεις σε 9 μήνες το μωράκι σου!!! Πίστη και ελπίδα!!! :-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...