Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, alina80 είπε:

Να τα παραγγείλεις από το internet. Και οδηγίες χρήσεις έχουν, και στο τηλέφωνο είναι πολύ εξυπηρετικοί να σου εξηγήσουν ότι χρειαστείς. Και εμείς εδώ είμαστε ότι χρειαστείς. Είναι απλά, κι εγώ αυτό το μήνα τα χρησιμοποίησα πρώτη φορά. 

Ωραίααα!!Γιατί μια ματιά που έριξα στα χάρτινα λέω θα βγάλω άκρη με τις γραμμούλες?Σ ευχαριστώ πολύυ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

με τις ξυλομπογες γινονται λιγο αχνα και καλο θα ηταν να ειναι μαλακες οι μυτες γιατι σε κουραζουν και μετα εκανα με απλους μαρκαδορους αλλιως μπορεις να παρεις στυλους με απαλη μυτη σε διαφορα χρωματα ξερεις τα μαρκαδορακια!ξεκινησε το με κατι και θα δεις τι σε βολευει.εσυ διαβαζεις καποιο βιβλιο?

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Ωραίααα!!Γιατί μια ματιά που έριξα στα χάρτινα λέω θα βγάλω άκρη με τις γραμμούλες?Σ ευχαριστώ πολύυ!!

Είναι πολύ απλό, μην ανησυχείς. Και εγώ πλαστικό ποτηράκι μιας χρήσης χρησιμοποιώ. Μπορείς να τα πληρώσεις και με αντικαταβολή, και με κατάθεση στην τράπεζα (που δεν έχει και έξτρα χρέωση). Αν δε τα παραγγείλεις μέχρι τη 13.00 σου έρχονται την άλλη μέρα. 

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Είναι πολύ απλό, μην ανησυχείς. Και εγώ πλαστικό ποτηράκι μιας χρήσης χρησιμοποιώ. Μπορείς να τα πληρώσεις και με αντικαταβολή, και με κατάθεση στην τράπεζα (που δεν έχει και έξτρα χρέωση). Αν δε τα παραγγείλεις μέχρι τη 13.00 σου έρχονται την άλλη μέρα.

Αααα τόσο γρήγορα?Λογικά με αντικαταβολή θα το κάνω!!Μπράβο κορίτσια μου που μου δώσατε ιδέα με το ποτηράκι!!:-D

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Αααα τόσο γρήγορα?Λογικά με αντικαταβολή θα το κάνω!!Μπράβο κορίτσια μου που μου δώσατε ιδέα με το ποτηράκι!!:-D

χαχα ειδες!δεν χρειαζεται να ειναι αποστηρωμενο κυπελλο μονο στεγνο και καθαρο!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια τικανετε? Marillia παμε για τον αλλομμηνα ελπιζω ο αυγουστος  να ειναι πιο τυχερος. Nati κ εγω ζωγραφιζω χα χα τα περνω βασικα για το ανηψακι μου αλλα το μικρο τα βαριεται ευκολα οποτε τα φτιχνω εγω χα χα!!! Στο μεταξυ εχουν για τα μικρα παρα πολυ ωραια πραγματα εχουν με παραμυθια κ ζωγραφιζεις εσυ τις εικονες εγω σου λεω τα περνω για το μικρο οταν το κραταω κ μετα τα φτιαχνω μονη μου!! Φοβερα!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

κοριτσια τικανετε? Marillia παμε για τον αλλομμηνα ελπιζω ο αυγουστος  να ειναι πιο τυχερος. Nati κ εγω ζωγραφιζω χα χα τα περνω βασικα για το ανηψακι μου αλλα το μικρο τα βαριεται ευκολα οποτε τα φτιχνω εγω χα χα!!! Στο μεταξυ εχουν για τα μικρα παρα πολυ ωραια πραγματα εχουν με παραμυθια κ ζωγραφιζεις εσυ τις εικονες εγω σου λεω τα περνω για το μικρο οταν το κραταω κ μετα τα φτιαχνω μονη μου!! Φοβερα!!! 

Ναι linaki μου ας είναι ο τυχερός μας!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

την καλυτερη δουλεια κανεις!!!και εμεις εχουμε ενα βιβλιο με εικονες αλλα ειναι μικρος ακομα και τα μουτζουρωνει αλλα εγω στην διπλα σελιδα φτιαχνω τα υπολοιπα!!γενικα ζωγραφιζω μου αρεσει και ειναι κατι που με χαλαρωνει οταν εχω χρονο.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 22 λεπτά , Nati85 είπε:

την καλυτερη δουλεια κανεις!!!και εμεις εχουμε ενα βιβλιο με εικονες αλλα ειναι μικρος ακομα και τα μουτζουρωνει αλλα εγω στην διπλα σελιδα φτιαχνω τα υπολοιπα!!γενικα ζωγραφιζω μου αρεσει και ειναι κατι που με χαλαρωνει οταν εχω χρονο.

ααα ακου τι βρηκα εγω για το μικρο κ λογικα κ ο δικος σου θα το χαρει. πηρα απτα public  ενα μικρο βιβλιαρακι που εχει εικονες κ εχει ενα σαν μαρκαδορακι που το γεμιζεις νερο κ μολις πας να ζωγραφισεις βγαινουν τα χρωματα μονα τους στην εικονα απτο νερο μολις μουσκευει το χαρτι κ αυτο στεγνωνει κ τα ξαναζωγραφιζεις ειναι σαν πινακακι πλαστικο το βιβλιαρακι μικρο. 5 ευρω 

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Ani ani είπε:

@elenakii22 αυτη την πεμπτη εκλεισα κ εγω ραντεβου στο γιατρο. Ευχομαι να ακουσουμε την καρδουλα του παρολο που θα παω λιγο νωριτερα.:-)

αντε θα μάθουμε μαζι!!!!!!εγω εχω στις 19.00 εσυ?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

ααα ακου τι βρηκα εγω για το μικρο κ λογικα κ ο δικος σου θα το χαρει. πηρα απτα public  ενα μικρο βιβλιαρακι που εχει εικονες κ εχει ενα σαν μαρκαδορακι που το γεμιζεις νερο κ μολις πας να ζωγραφισεις βγαινουν τα χρωματα μονα τους στην εικονα απτο νερο μολις μουσκευει το χαρτι κ αυτο στεγνωνει κ τα ξαναζωγραφιζεις ειναι σαν πινακακι πλαστικο το βιβλιαρακι μικρο. 5 ευρω 

Εχουμε ενα τετοιο σε μεγαλο σαν χαλακι που το απλωνουμε στο πατωμα και γεμιζουμε με νερο τον μαρκαδορο και ζωγραφιζουμε!το ειχαμε παρει απο τον μουστακα το πασχα!ειναι οντως πολυ ωραιο!

e6OVp3.pngExilp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!! Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημενη.γι'αυτό τον λόγω βγήκα δίκαιη στην άποψη μου ότι μην περιμένεις ααααααν στον χρόνο δεν μείνεις εγκυος να παμε για εξετάσεις με τον αντρα μας Ν κοιταχτούμε. εξετάσεις πρέπει να γίνονται πριν αποφασίσεις να βάλεις μπροστά.τζάμπα το άγχος μου τζάμπα όλα! πήραμε το σπερμοδιαγραμμα χθες. 7.000.000/ml με φυσιολογικό 20.000.000/ml. ουρεοπλασμα στο σπέρμα.( μικρόβιο που φεύγει με αντιβίωση ευτυχως) αλλα όσο υπάρχει δεν μπορεί να γονιμοποιησει και κατά πάσα πιθανότητα επειδη είναι κολλητικο μου το κόλλησε και εμενα.Αύριο θα κάνω καλλιέργεια να δούμε. αν το έχω και εγω ουδέποτε θα βρει το ωάριο έδαφος για εμφύτευση!Την Πέμπτη θα πάμε σε ουρολογο να κάνει υπέρηχο Γιατί είχε χτυπήσει στους όρχεις με μπάλα και έκανε φλεγμονή πριν μερικούς μήνες να δούμε μηπως δεν έχει αρκετά σπερματοζωάρια λόγω αυτού.Ο άντρας μου ηταν ενα ράκος χθες.Όπως είναι το φυσιολογικό.εξελίχθηκε όλος του ο Ανδρισμος σε λίγα δευτερόλεπτα.ήμουν δίπλα του και του είπα ότι δεν είναι κάτι που δεν αλλάζει όπως μας είπε ο γυναικολόγος! Αυτά κορίτσια μου όμορφα!ελπίζω σύντομα όλα ναφτιαξουν!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...