Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

47 minutes ago, Alekagala είπε:

Αυριο κανε το τεστ και οτι βγει.... !!!! 

Φυσικα και δεν εχουμε πει!  Οταν τελειώσω και απο την αυχενικη και ολα πανε καλα τοτε θα ανακοινωθεί!!!! Πιστευω πολυ στο ματι και επειδη κανενας δεν εχει κανει 3παιδι εγγόνι η ζήλεια τους θα με φαει!  Και ξερεις το πρωτο που θα πουνε πως θα τα βγάλεις περα με τρια παιδια.... 

Κι εγω πιστευω πολυ στο ματι και την γλωσσοφαγια, καλα κανεις και δεν τους το εχεις πει τοτε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@caramel_83 μου κάνε αύριο με πρωινά και βλέπουμε..μην αγχωνεσαι ενα ενα θα λυθούν όλα αν σε περιπτωση είσαι τα ουτροτζεσταν βοηθάνε πολύ τα επερνα σε όλο το πρωτο τρίμηνο και με βοήθησαν..με το καλό κοπελα μου να μας πεις τα θετικά σου νεα

Οντως κορίτσια μου καποιες φορες χάνω κάποια μηνατα σας συγνώμη...όσο μπορω σας παρακολουθώ...πάμε γερά αυτό το μηνα ...

3yKGp2.png

Κορίτσια μου άργησα να μπω σήμερα έτρεχα με τις δουλειές…. 

@caramel_83 μακάρι τα υγρά σου τα καφέ να είναι εγκυμοσύνη στο εύχομαι πραγματικά…. Γιατί τα δικα μου δεν ηταν απλά υπολείματα της προηγούμενης περίοδος αλλα δεν το βάζω κατο περιμένω να αδιαφετισω και πάμε δυνατά για τον άλλο μηνα ή όποιον μήνα έρθει.. 

@Alekagala καλά κάνεις άτιμο πράγμα ή γκαντεμιά από τρίτους οπότε κρατα το κρυφό όσω θες εσύ αγάπη μου… 

@elenakii22 αποκλείεται να μην σου γίνει ουρηξια… μην ασχολείσαι με αυτά τα τεστ κάνε έρωτα μερα παρα μερα και θα έρθει ο σπορακος ..

Κορίτσια μία γνωστή μου έχει ανώμαλο κύκλο τελείως ανακάλυψε οτι ήταν έγκυος στον τρίτο μήνα και μάλιστα μου είπε οτι στην καθυστεριση το έπιασε το παιδί πως γίνετε αυτό ??κουλό. Μου φαινεται 

On 17/3/2017 at 1:16 ΜΜ, caramel_83 είπε:

εγω χθες το βραδυ ειχα πολυ εντονο πονο, τις αλλες μερες θα το ελεγα ενοχληση, απο Δευτερα εχω καφε με λιγο αιμα,αλλα η υφη τους ειναι καπως βλεννωδη, δεν τα εχω συνεχομενα, ξυπναω ας πουμε ειμαι πεντακαθαρη, εχω λιγο το μεσημερι και μετα λιγο το βραδυ, θα περιμενω την Τεταρτη Πεμπτη να δω πως θα εξελιχθει, το στηθος μου δεν εχει πρηστει καθολου και περιοδο οταν περιμενω δνε μου πρηζεται, αντε να ειναι με το ζορι λιγο ευαισθητες οι ρογες μου, 

το προβλημα μου ειναι οτι ναι μεν εχω πολυκυστικες και εδω και 1,5 χρονο παρουσιαστηκαν και με ταλαιπωρει η περιοδος μου, αλλα δεν πηρα αντισυληπτικα πρωτον γιατι ειμαι κατα και δευτερον γιατι εχω κιλακια και μπορει να μου δημιουργησουν θρομβωση, συν οτι παλαιοτερα ειχα κανει τριπλεξ στα ποδια και μου ειχαν βρει οτι εχω ανεπαρκεια στις φλεβες των κατω ακρων, τωρα θα ξαναπαω στον γιατρο να δουμε τι θα γινει

εκανες τεστακι σημερα Ελενακι μου?

Kane ipomini kali m mexri tin tetarti kai vlepoume makari na ine kati thetiko olo auto. Gia tis polikistikes den iparxi kati alo ektos apo ta antisiliptika ? 

Διαφημίσεις

@Μαρθα Κδεν εχω κανει ωορρηξια το βλεπω απο την θερμοκρασια μου..εχω 36.5 ενω οταν καν  ωορρηξια ανεβαινει στο 37...επαφες εχουμε ανεξαρτητα με το τεστ..δδεν περιμενω το θετικο τεστ για να εχουμε επαφες!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

19 minutes ago, elenakii22 είπε:

@Μαρθα Κδεν εχω κανει ωορρηξια το βλεπω απο την θερμοκρασια μου..εχω 36.5 ενω οταν καν  ωορρηξια ανεβαινει στο 37...επαφες εχουμε ανεξαρτητα με το τεστ..δδεν περιμενω το θετικο τεστ για να εχουμε επαφες!

Οκ συγνώμη δεν στο είπα για να στο παιξω έξυπνη απλά για να μην τρελένεσαι με τα τεστ… 

@caramel_83 κοριτσαρα μου ποτε ειχες ωορηξια?τι αλλα συμπτώματα εχεις εκτος απο τα καφετια?συγνωμη αλλα μολις σχολασα και ειμαι κομματια και δεν θυμαμαι αν εχεις πει κατι αλλο...

@Μαρθα Κδεν στο ειπα ετσι βρε!!!!σιγα!!!απλα πιθανον να μην κανω ωορρηξια...ανεξαρτητα με τις επαφες σκεφτομαι τ τεστ ως προς την ωορρηξια..εγω εχω κύκλους μεχρι 38 ημερες δλδ ωορρηξια βαση λογικης κανω μεχρι την 25η μερα..ειμαι 25ημερα οποτε κανω ωορρηξια πιο αργα απο οτι υπολογιζω η μηπως δεν κανω κ καθολου??γιαυτο το λεω..άσχετο με τις επαφες ασχετο που θελουμε να πιασουμε παιδι..προσπαθω να καταλαβω τον κυκλο μου!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

42 minutes ago, Wannabemommy 27 είπε:

@elenakii22 εσυ πως πας κουκλα μου?εκανες σημερα τεστακι?

αυτο λεω κ στην μαρθα πιο πανω!εκανα κ παλι αρνητικο!οι κυκλοι μου ειναι 28-38..οποτε μεχρι 25 μερα κανονικα επρεπε να εχω ωορρηξια...ειμαι 25 σμρ..ποτε θα αδιαθετησω λοιπον???μηπως τελικα στους μεγαλους μου κυκλους δεν  κανω ωορρηξια?

9 hours ago, elenakii22 είπε:

αυτο λεω κ στην μαρθα πιο πανω!εκανα κ παλι αρνητικο!οι κυκλοι μου ειναι 28-38..οποτε μεχρι 25 μερα κανονικα επρεπε να εχω ωορρηξια...ειμαι 25 σμρ..ποτε θα αδιαθετησω λοιπον???μηπως τελικα στους μεγαλους μου κυκλους δεν  κανω ωορρηξια?

Καλημεα...εγω εχω τεραστιους κυκλους και αστατους και εκανα ωορρηξια...μηπως διαβαζεις κατι λαθος?δυστηχως τα συγκεκριμενα επειδη οπως σου ειπα σε μπερδευουν δεν δειχνουν ξεκαθαρα τη ωορρηξια σου να ξερεις...απλα εγω τα συγκρινα με τα παλια...εκανα καθε μερα και τα κρατουσα να τα βλεπω πως παει...το μονο που παει το μυαλο μου αν δεν βλεπεις την γραμμη τοσο εντονη ειναι δυο πραγματα....το κανεις συγκεκριμενη ωρα της ημερας.αρχικα καθε μερα?κι επισης μπορει να εκανες μικρη καμπυλη...δηλαδη να κρατησε ακριβως 12ωρο η ωορρηξια...οποτε εισαι καλυμενη εφοσον κανεις μερα παρα μερα απλα τα τεστ δεν προλαβαν να βρουν αυτη τη συγκεκριμενη στιγμη...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...