Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@caramel_83 μου μυριζετε εγκυμοσύνη αλλα περιμενε ακομη....  Εγω ειχα κανει χοριακη 8μέρες πριν την ακατανομαστη και ηταν αρνητική ενω την ημερα που επρεπε να μου ερθει ηταν 64μονάδες....  Γιαυτο περιμενε λιγο

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@Alekagala να σε ρωτησω κατι μια που εισαι στην τριτη σου εγκυμοσυνη τωρα, εστω και ειμαι εγκυος αυτα τα καφετια που δεν σταματανε και βγαζω λιγο λιγο εκτος απο χθες το βραδυ που κουραστηκα λιγο στην δουλεια και εβγαλα πιο πολλα δεν δειχνουν οτι καποιο προβλημα υπαρχει?καποια αποκολληση ας πουμε?φοβαμαι μην τυχον και ειμαι και το χασω απο βλακεια μου, αυτο με φοβιζει, γιατι δεν μπορω να μεινω σπιτι μεχρι την Τεταρτη για ξεκουραση, πρεπει να ειμαι στην δουλεια

Κανονικα ναι....  Ειχα καφετιά μονο στη πρώτη μου εγκυμοσύνη ουτρογκεσταν και ξάπλα....  Αλλα υπάρχει η πιθανότητα να ειχε παλια περιοδος απο καποιο κρύωμα η πολυ κούραση η προεορτια της κανονικής περιόδου.... 

Αν μπορεις παρε απο μονη σου ουτρογκεσταν και μολις σχολάς να ξαπλώνεις μεχρι το επομενο πρωι

Και φυσικα δευτερα χοριακη

Δεν θελω να παρω καποιο φαρμακο χωρις να μου το δωσει ο γιατρος μου:unsure:

εχω απο την Δευτερα που μας περασε και περιμενω την Τεταρτη που μας ερχεται, Δεν μπορω να κανω χοριακη χωρις καποιο θετικο τεστ δυστυχως, αν δεις σε προηγουμενα που εγραψα:unsure: λεω να κανω αυριο το πρωι ενα τεστ και βλεπω:unsure:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

αυτο σκεφτηκα κι εγω οτι εστω και τα υγρα αυτα ξεκινησαν απο την εμφυτευση αυριο 3 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο θα δειξει κατι :unsure: για να σιγουρεψω οτι δεν ειμαι και ειναι ανωμαλια της περιοδου για να μην φοβαμαι οτι μπορει να προκαλεσω κατι κακο αθελα μου:unsure:

Παντως εγω με τα φαρμακα τα περνώ σα καραμέλες! Δεν μπορω να ποναω με τιποτα δε τον αντεχω!!!! 

Ουφ Κουράστηκα σημερα δεν εκανα τιποτα αλλα βγηκε κατι καλο .... Σημερα μου εδωσαν κούνια για το σπορι σε αριστη κατασταση.  Μπορει οι οικογένειες μας να μη το ξερουν ουτε και τα μικρα μου αλλα ηδη εχω κούνια,  αβγό για το αυτοκινητο και δυο μεγαλα καρεκλακια!!!!  Φανταστείτε να μαθω και το φύλο τι εχει να μαζευτεί στο σπιτι! Πάντως εχω χαρίσει αρκετα από τα ρουχα των παιδιων μου για να κανω χωρο και στις ντουλάπες!!!! Μη με πειτε τρελη.... Θεοτρελη να με πειτε!! :-D

• Μου αρέσει 1

Εγω ειμαι πολυ ανεκτικη στον πονο και δεν παιρνω φαρμακα ευκολα, δεν το εχεις πει ακομα στους δικους σας?μια χαρα σου εκατσε με τα πραγματακια αυτα, τωρα οσο για τα ρουχα θα τις ξαναγεμισεις τωρα για να μαθεις να τα δινεις χαχαχαχα:P

@caramel_83 να σου πω την αληθεια κ εγω θα προβληματιζομουν στην θεση σου...επρεπε να παρεις τον γιατρο σου να σου πει την γνωμη του..σσε καταλαβαινω που δεν θες να δωσεις διακαιωματα στην επαρχια...κλειστες κοινωνιες..κανε ενα τεστ δεν χανεις κατι απλα αν βγει αρνητικο μπορει να μην ισχυει!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

@elenakii22 κι εγω σκεφτηκα να τον παρω τηλ σημερα αλλα σιγουρα θα μου ελεγε να παω για χοριακη την Δευτερα κ να παω να με δει, εγω ομως τι θα του ελεγα οτι δεν θελω?και γι'αυτο δεν πηρα και περιμενω να δω, εχω σκεφτει μηπως καω αυριο το πρωι να δω τι θα βγει, αν σε περιπτωση βγει θετικο θα τον παρω τηλ και την Δευτερα παω για χοριακη, αν βγει αρνητικο θα περιμενω να δω την Τεταρτη αν θα ερθει η περιοδος αλλιως περιμενω την Παρασκευη και κανω αλλο ενα τεστ που θα ειμαι με 2 μερες καθυστερηση

εσυ τι εγινε εκανες τεστακι?

πραγματικα πιστευω οτι ειναι ανωμαλια της περιοδου αυτο που γινεται, αλλα επειδη ειχα επαφες σκεφτομαι μηπως ειμαι εγκυος και πρεπει να κανω καποιες κινησεις πιο γρηγορα για να μην δημιουργησω καποιο προβλημα

8 minutes ago, elenakii22 είπε:

@caramel_83 να σου πω την αληθεια κ εγω θα προβληματιζομουν στην θεση σου...επρεπε να παρεις τον γιατρο σου να σου πει την γνωμη του..σσε καταλαβαινω που δεν θες να δωσεις διακαιωματα στην επαρχια...κλειστες κοινωνιες..κανε ενα τεστ δεν χανεις κατι απλα αν βγει αρνητικο μπορει να μην ισχυει!

σκεφτομαι και το αλλο οτι αν σε περιπτωση αυτα τα καφε ειναι απο εμφυτευση, λογικα θα πρεπει να δειξει το τεστ, ετσι δεν ειναι?ή τα εχω λαθος στο μυαλο μου?:unsure:

@caramel_83 καντο ετσι!κανε ενα τεστ αυριο κ βλεπουμε! εγω αρνητικο κ σμρ..εχω αυξημενα υγρα 3ημερα απλα δεν ξερω αν πρέπει να συνεχισω τα τεστ η απλα να πω πως δεν εκανα ωορρηξια αυτον το μηνα!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Αυριο κανε το τεστ και οτι βγει.... !!!! 

Φυσικα και δεν εχουμε πει!  Οταν τελειώσω και απο την αυχενικη και ολα πανε καλα τοτε θα ανακοινωθεί!!!! Πιστευω πολυ στο ματι και επειδη κανενας δεν εχει κανει 3παιδι εγγόνι η ζήλεια τους θα με φαει!  Και ξερεις το πρωτο που θα πουνε πως θα τα βγάλεις περα με τρια παιδια.... 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...