Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Κοριτσια μου πως εισαστε?δεν θελω καμμια να στεναχωριεται...παμε δυναμικα για τον επομενο μηνα...κι εγω χαιρομαι πολυ που τα λεμε...εχουμε τουλαχιστον η μια την αλλη και μοιραζομαστε τις ιδιες αγωνιες....αντε αντε σιγα σιγα να ερχονται μωρακιαααα...και μπαινουμε μια μια σε σειραα... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

On 13/3/2017 at 4:30 ΜΜ, Olivia3 είπε:

Κοριτσάκια μου γεια σας και από μένα!!!Μπορεί να μη σας γράφω συχνά αλλά σας διαβάζω συνέχεια!!Δε θέλω να στεναχωριεστε!!Ο θεός ξέρει πότε θα στείλει μωράκι στη κάθε μία.συντομα θα γεμίσετε τις κοιλίτσα και τις αγκαλιές σας!!!

• Μου αρέσει 2

35 minutes ago, Wannabemommy 27 είπε:

Κοριτσια μου πως εισαστε?δεν θελω καμμια να στεναχωριεται...παμε δυναμικα για τον επομενο μηνα...κι εγω χαιρομαι πολυ που τα λεμε...εχουμε τουλαχιστον η μια την αλλη και μοιραζομαστε τις ιδιες αγωνιες....αντε αντε σιγα σιγα να ερχονται μωρακιαααα...και μπαινουμε μια μια σε σειραα... 

Ετσιιιι δυνατά πάμε και χωρίς ανχος αυτή την φορα.. 

27 minutes ago, Μαρθα Κ είπε:

Ετσιιιι δυνατά πάμε και χωρίς ανχος αυτή την φορα.. 

Μπραβο...ετσι σε θελω...κι εγω στην ιδια κατασταση ειμαι...αλλα προσπαθω πλεον να μην αγχωνομαι...πεταξα τεστ ωορηξιας και απολαμβανω τον αντρουλη μου...

• Μου αρέσει 2

On 16/3/2017 at 1:31 ΠΜ, elenakii22 είπε:

@sonia@ μαζι με τον ανδρα μου κ εσυ στις μηχανες!!!ννα παρεις την αδεια σου..εχετε αυτο το καλο εσεις στην δουλεια σας οποτε εκμεταλλευσου το!!θα παρεις κ το 9μηνο τωρα?

On 16/3/2017 at 4:47 ΜΜ, elenakii22 είπε:

@sonia@τελεια ειχες κ βοηθεια και εννοειται οτι θα παρεις ολη την αδεια!!!ναι το ξερω για την μηχανη και εμενα δουλευε 7χρονια νονιζω στις μηχανες...εχει κ κιρσοκηλη..βεβαια μας ειπε ο γιατρος οτι ειναι κατασκευαστικο κ ευτυχως σε α βαθμο ακομα ,δεν χειροτερεψε απο τις μηχανες..τωρα θα δουμε..οπως σου ειπα σταματησε τωρα ειναι σε γραφειο οποτε ολα καλα...καλα θα κανει κ ο δικος σου κ θα φυγει..ειναι επικινδυνες οι μηχανες..δεν ξερω που εισαστε εσεις εμενα αθηνα κ ηταν κ πολυ επικίνδυνα αλλα ειχε φαει κ παρα πολυ βροχη...ερχοταν σπιτι κ απλωνα πετσετες για να μπει μεσα..ασε..κ εννοείται πως ειχε πετυχει κ ενοπλα περιστατικα..ασε..κ ο μισθος σας δεν θεωρω οτι ειναι αναλογος τις επικινδυνοτητας του επαγγελματος..ευτυχως τουλάχιστον στο θεμα εγκυμοσυνης ειστε καλα!

@leta87 που εισαι κοπελα μου??ττι κανεις??

Και εμείς Αθήνα κούκλα μου μια απο τα ίδια μουσκεμα κάθε φορά και κουρασμένοι μέσα στο κρύο άστα..και ακόμα Αθήνα είμαστε στο κεντρο δουλευαμε και οι δυο..εγώ στην όμορφη ομόνοια μεσα στη βρωμιά και ο άντρας μου ακρόπολη δεν μας βαζανε μαζί λογο που ειμασταν αντρόγυνο αν και εμένα ριξανε τελικά στη βρωμιά χα χα χα χα..

Μάρθα μου τελικά έκανες χοριακη??πολλά λάθη κανουν τα τεστ έχω ακούσει πολλές τέτοιες ιστορίες άλλων κοριτσιών δεν εχεις τίποτα να χάσεις

Ολίβια πάμε δυναμικά και τα υπολοιπα κορίτσια αυτό το μήνα..

Αλέκα μου εχεις απόλυτο δίκιο θεωρώ πως η εγκυμονουσες και οι νέες μανάδες θα έπρεπε να έχουν απο το σύστημα μια πολύ καλύτερη αντιμετωπίση απαράδεκτο αλλα δυστυχώς δεν θα αλλάξει τιποτα

• Μου αρέσει 1

3yKGp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν κορίτσια σημερα πέρασα την ποιο όμορφη μέρα με τον άντρα μου κάνανε έρωτα χωρις να σκεφτώ αχ να μείνω εγκυος ήμουν όπως παλιά που δεν προσπαθούσαμε και κατάλαβα ότι ετσι θελω να είμαι από δω και πέρα και όταν είναι και θέλει θεός να μας το στείλει τον σπόρο μας… 

Πηρα τηλ τον. Γιατρό μου είπε ότι δεν ανησυχούμε για τα καφέ υγρά να περιμένω να αδιαφετησω και μετά να πάω για υπέροχο να με δει και. Να μου πει τι θα μου δώσει για να. Με. Βοηθησει από τι κατάλαβα κάτι παραφερι με το φιλικό οξύ.. 

• Μου αρέσει 2

καλησπέρα κοριτσια μου όμορφα...σας διαβάζω καθε μέρα τα νεακια σας αλλα είχα τοσες δουλειες αυτες τις μέρες που δεν είχα κουραγιο για να γραψω.τρεχω με κατι κληρονομικα και αντε να βγαλω ακρη!!! 

λοιπόοοοον   @caramel_83 μου μυριζει μωρακι και το αιμα μου κανει για εμφυτευση..οι μέρες που χεις τις καφε εκκρισεις με το αιματακι είναι πολύ κοντα βαση ημερομηνιας για εμφυτευση!!! Μακάριιιιιιι Παναγιτσα μου!!!!!! όσο για τα συμπτωματα που λες με στηθος και αναγουλες ειναι πολυ νωρις αλλα εκτός αυτού πολλές γυναίκες δεν έχουν κανενα συμπτωμα!

@Μαρθα Κ πάμε δυνατα για τον άλλο μήνα μην απογοητευεσαι!!! χωρίς αγχος..σε νιωθω γιατι και εγω οταν βλεπω αρνητικα τεστ η την περιοδο μου κοβονται τα φτερα για μια δυο μερες και μετα επιστρεφω στην πραγματικοτητα!!!

@elenakii22  απο που παρηγγειλες τα τεστακια???θελω και εγω να παρω αλλα δεν ξερω πως τα χρησιμοποιεις και αν ειναι και εμπιστα.. :/ εσυ κανονικα ποτε πιστευεις βαση κυκλου οτι πρεπει να κάνεις ωορηξια?? @Alekagala πως εισαι μανουλα Αλέκα???η κοιλιτσα έχει αρχισει να φουσκωνει?? 

6 minutes ago, Μαρθα Κ είπε:

Λοιπόν κορίτσια σημερα πέρασα την ποιο όμορφη μέρα με τον άντρα μου κάνανε έρωτα χωρις να σκεφτώ αχ να μείνω εγκυος ήμουν όπως παλιά που δεν προσπαθούσαμε και κατάλαβα ότι ετσι θελω να είμαι από δω και πέρα και όταν είναι και θέλει θεός να μας το στείλει τον σπόρο μας… 

Πηρα τηλ τον. Γιατρό μου είπε ότι δεν ανησυχούμε για τα καφέ υγρά να περιμένω να αδιαφετησω και μετά να πάω για υπέροχο να με δει και. Να μου πει τι θα μου δώσει για να. Με. Βοηθησει από τι κατάλαβα κάτι παραφερι με το φιλικό οξύ.. 

Μπραβο κοριτσι μου!!!πολλες φορες στην προσπαθεια μας να γινουμε μανουλες χανουμε την ουσια του ερωτα!χαλαρωστε και περαστε καλα κ θα ερθει κ το μωρο σας!να παρεις φυλλικο οξυ...ξεκινησα κ εγω αυτον το μηνα!

@NikolitsaVe87 εγω τα παρηγγειλα απο την σελιδα της hometest..πηηρα τηλεφωνο!εεχω αστατο κυκλο οποτε δεν υπολογιζω!ττωρα εγω 2 μερες υγρα κ πονο αριστερα οποτε πιστευω οτι αν κανω ωορρηξια θα κανω στις επομενες 2-3 μερες μαξ..ααλλιως δεν θα κανω!

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Κοριτσια καλημερα, τι κανετε? εγω ειμαι προβληματισμενη και θελω να με βοηθησετε και να μου πειτε την γνωμη σας:rolleyes:

και χθες οπως σας εχω πει ειχα αυτα τα καφε αλλα μονο στο σκουπισμα, χθες ομως στην δουλεια κουραστηκα καπως και το οταν γυρισα σπιτι μου στην σερβιετα ειχα καφετια και στο σκουπισμα σκουρο καφε, σημερα το πρωι ενα ελαφρυ ισα ισα στο σκουπισμα.

Οταν ξαπλωσα το βραδυ στο κρεβατι, σκεφτομουν διαφορα και προβληματιστηκα, οτι σε περιπτωση που ειμαι εγκυος αυτα τα καφε δεν θα επρεπε να υπαρχουν τοσες μερες λογικα, και σε τετοιες  περιπτωσεις που εχω διαβασει οι γιατροι λενε ξαπλα και utrogestan, εγω ομως δεν μπορω να μεινω ξαπλα λογω δουλειας μιας που δουλευω 7 μερες την εβδομαδα μου ειναι δυσκολο μονο αν μου το πει γιατρος, και σκεφτηκα να εκανα αυριο ενα τεστακι να δω τι θα βγει αλλα περιμενω κανονικα την περιοδο την Τεταρτη, οποτε μπορει  και να μην δειξει ομως αν ειμαι εγκυος και αυτα τα καφετια ας πουμε ειναι της εμφυτευσης θα πρεπει να δειξει λογικα και ας ειναι 3 μερες νωριτερα ή κανω λαθος?

Δεν πιστευω οτι ειμαι και ολα αυτα ειναι ορμονικο, αλλα σκεφτομαι οτι εστω 1 πιθανοτητα που υπαρχει να ειμαι γιατι αυτο τον μηνα ειχαμε καλες επαφες μην δημιουργω προβλημα αυτη την στιγμη που δεν καθομαι:unsure:

τι να κανω ρε κοριτσια γαμτωτο?βοηθηστε με λιγο:(

@NikolitsaVe87 κοριτσι μου σε ευχαριστω πολυ, ναι ημερομηνιακα στεκει να ειναι εμφυτευσης αλλα δεν νομιζω και παλι δεν ξερω, εχω προβληματιστει και να πω την αληθεια μου δημιουργει καπως στεναχωρια ολο αυτο που δεν ξερω τι να κανω:(

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσιαααααα!!!! Πωπω χαμος!!! Χθες δεν καταφερα να μπω και μεχρι να τα διαβασω ολα ξεχασα ποια ειπε τι! Εχουμε μια που παντρεύεται με πολιτικο... να της ευχηθω να ζήσετε!!! @Μαρθα Κ  παμε δυναμικα τον αλλο μηνα!!! Εγω αλλαξα φολικο οξυ για αυτο το μηνα παιρνω ενα της solgar με συμφερει και οικονομικα και ειναι 1 ταμπλετα μαζι με το γευμα! Για να ξεμπερδεψω με το inofert αν πρεπει να ειμαι νηστικη ή οχι!  Δε θα σας κρυψω κοριτσια πως με εχει παρει πολυ απο κατω..! 

@caramel_83 εχουμε σαββατο και η τεταρτη ειναι μακρια ακομα... πηγαινε να κανεις χοριακη να ηρεμησεις... εσυ τι θα  συμβουλευες εαν ημουν στη θεση σου? Σκεψου το και πραξε αναλογα

@Olivia3 κοπελα μου καλη σου μερα, σκεφτομαι για αυριο το πρωι οχι σημερα, χοριακη δεν μπορω να κανω αν και αυτο θα συμβουλευα για τον λογο οτι ειμαι σε επαρχια ειναι κλειστη κοινωνια, η οικογενεια μου ειναι απο τις γνωστες οικογενειες και αν παω για χοριακη θα γινει βουκινο οτι εχω ξεκινησει προσπαθεια κλπ μεχρι ετοιμογεννη θα με βγαλουν γι'αυτο και εχω σκεφτει γενικα οτι οταν δω θετικο τεστ τοτε θα παω για χοριακη, γι'αυτο εχω προβληματιστει, επειδη δεν μπορω να κανω αυτο που θα συμβουλευα και προσπαθω να δω μηπως κανοντας τεστ αυριο εβγαζα ακρη, αν εχει γινει εμφυτευση δεν θα δειξει θετικο? δεν με νοιαζει να μην ειμαι με νοιαζει μην τυχον και ειμαι και δημιουργω προβλημα αθελα μου:unsure:

εσενα γιατι σε εχει παρει τοσο απο κατω κοριτσι μου?σκεψου θετικα, δεν ηταν αυτον τον μηνα θα ειναι τον επομενο;)

@caramel_83 σε καταλαβαινω απολυτα γιατι μενω και εγω στην επαρχια οποτε εχουμε και αυτα τα προβληματα δυστυχως. Τα ιδια ακριβως! Εαν εχεις τεστακια σπιτι κανε ενα αυριο το πρωι για να σου φυγει ολο αυτο αλλα να εισαι προετοιμασμενη πως αν βγει αρνητικο μπορει να ειναι και λαθος . Βασικα απλα καντο για να σου φυγει. Δε ξερεις ποτε!μπορει να βγει και θετικό!  Που στο ευχομαι ολοψυχα! Δεν εχεις να χασεις κατι και επειδη μας περιορίζει η κοινωνια καντο αυριο κυριακη και βλεπουμε μεχρι την τεταρτη 

αφου για να καταλαβεις, τεστ τα παραγγειλα μεσω ιντερνετ και μου τα εστειλαν και τα εχω σπιτι δεν πηγα σε φαρμακειο, ισως κανω αυριο σκεφτομαι το πρωι και αν δειξει αρνητικο και δεν ερθει κανονικα την Τεταρτη ξανακανω την Πεμπτη Παρασκευη να δω τι γινεται, να δω τι θα πουν και τα υπολοιπα κοριτσια μηπως εχει καποια καμια αλλη ιδεα

@Olivia3 μου εσενα γιατι σε εχει παρει απο κατω?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...