Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

13 hours ago, elenakii22 είπε:

@Garifalia1 μερα παρα μερα κανουμε!θα το αφησω καλυτερα για αυριο!εεσυ τι κανεις???

Kala ime elena m. Vasika kapies meres ime poli kala kapies exo poles anagoules. Emetous 2 fores ekana ala i mia itan 4 emeti sinexomeni axaxa. Perimeno na perasoun i meres na pao pali na do ti zouzouna m :mad:. Esi pos ise ?

11 hours ago, caramel_83 είπε:

Κοριτσια μουπως ειστε?εμενα με ποανει η κοιλια παλι σημερα και εχω καφεκοκκινο μαζι με βλεννα μονο στο σκουπισμα:unsure:

@Olivia3 και @Μαρθα Κ μην σας παιρνει απο κατω κοπελιτσες μου, θα παμε δυναμικα τον επομενο μηνα κι εγω περιμενω να δω πως θα παει, κανονικα την Τεταρτη μου ερχεται αλλα οι ορμονες μου κανουν παρτυ:D και με εχουν μπερδεψει

@elenakii22 να δουμε αυριο τι θα δειξει εσενα το τεστακι σου

οι υπολοιπες τι κανετε?

το πινακακι θα το φτιαξω αυριο γιατι νυσταζω τωρα, @Wannabemommy 27 τι να σου πω βρε κοριτσι μου ειναι πολυ περιπλοκος ο οργανισμος μας :unsure:

Calaramel m gia ti kanis kali m. Taleporise vlepo. Makari na ine kati thetiko auto me ta igra. Perases kai ti mera sou ?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@Garifalia1 καλημερα κοριτσι μου, οχι δεν περασε η μερα την Τεταρτη Πεμπτη ειναι να ερθει κανονικα, εσενα ποσες μερες ειχες τα υγρα πριν την περιοδο?ειχες καποιο συμπτωμα?

Κορίτσια αρνητικό… βγήκε το αποτελεσμα της χοριακη οποτε τωρα περιμενω να έρθει η περίοδος να ξανα βάλουμε μπρος… 

@Garifalia1 με τι καλό αγαπη μου να περάσει ο καιρός να παρει@ αγκαλια την μπουμπουκα σου !!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια αρνητικό… βγήκε το αποτελεσμα της χοριακη οποτε τωρα περιμενω να έρθει η περίοδος να ξανα βάλουμε μπρος… 

@Garifalia1 με τι καλό αγαπη μου να περάσει ο καιρός να παρει@ αγκαλια την μπουμπουκα σου !!!

Ενταξει κοπελα μου μην στεναχωριεσαι , παμε δυνατα για τον επομενο, μηπως να παρες τον γιατρο σου τηλ να του πεις οτι ειχες μονο καφε και οχι αιμα και η χοριακη σημερα σου βγηκε αρνητικη να δεις τι θα σου πει?

Διαφημίσεις

10 minutes ago, caramel_83 είπε:

@Garifalia1 καλημερα κοριτσι μου, οχι δεν περασε η μερα την Τεταρτη Πεμπτη ειναι να ερθει κανονικα, εσενα ποσες μερες ειχες τα υγρα πριν την περιοδο?ειχες καποιο συμπτωμα?

Caramel m ego perimena thiname savvato kai 1 eudomada prin ixa ta kafe me ligo ema itan kiriaki arga to apogevma pou xekinise kai ponousa kai to stiho liges meres prin. Mono sto skoupisma kai an ixa pige mexri ti triti  kai to stithos tipota ponos. Perimena na m erthri pio grigora giati panta exo 3 meres prin kafetia kai leo tha erthi. Perasan i meres pempti paraskevi to stithos m aforitos o ponos kafetia ema tipota arxisa na ipoyiazome. Erxete kai to savvato kai tipota . Deutera ekana test kai xoriaki kai ola thetika. 

7 minutes ago, Μαρθα Κ είπε:

Se euxaristo martha m sou stelno mpoliki mpempedoskoni sintoma na mas pis ta euxarista. Kai ipame na min stenaxoriese kai na min agxonese. Akonas ena minas gia trelitse xaritetes meta tha ine ola komena kai tha sou liyi axaxa. 

9 minutes ago, caramel_83 είπε:

Ενταξει κοπελα μου μην στεναχωριεσαι , παμε δυνατα για τον επομενο, μηπως να παρες τον γιατρο σου τηλ να του πεις οτι ειχες μονο καφε και οχι αιμα και η χοριακη σημερα σου βγηκε αρνητικη να δεις τι θα σου πει?

Caramel ixa kai ponakia arketa kai dinata les kai tha m erxoran. 3exasa na sou to po auto. Pou sxedo pote den ixa ponakia otan perimena. 

13 minutes ago, Μαρθα Κ είπε:

παμε δυναμικα για τον επομενο!!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

9 minutes ago, Garifalia1 είπε:

Caramel m ego perimena thiname savvato kai 1 eudomada prin ixa ta kafe me ligo ema itan kiriaki arga to apogevma pou xekinise kai ponousa kai to stiho liges meres prin. Mono sto skoupisma kai an ixa pige mexri ti triti  kai to stithos tipota ponos. Perimena na m erthri pio grigora giati panta exo 3 meres prin kafetia kai leo tha erthi. Perasan i meres pempti paraskevi to stithos m aforitos o ponos kafetia ema tipota arxisa na ipoyiazome. Erxete kai to savvato kai tipota . Deutera ekana test kai xoriaki kai ola thetika. 

Caramel ixa kai ponakia arketa kai dinata les kai tha m erxoran. 3exasa na sou to po auto. Pou sxedo pote den ixa ponakia otan perimena. 

εγω χθες το βραδυ ειχα πολυ εντονο πονο, τις αλλες μερες θα το ελεγα ενοχληση, απο Δευτερα εχω καφε με λιγο αιμα,αλλα η υφη τους ειναι καπως βλεννωδη, δεν τα εχω συνεχομενα, ξυπναω ας πουμε ειμαι πεντακαθαρη, εχω λιγο το μεσημερι και μετα λιγο το βραδυ, θα περιμενω την Τεταρτη Πεμπτη να δω πως θα εξελιχθει, το στηθος μου δεν εχει πρηστει καθολου και περιοδο οταν περιμενω δνε μου πρηζεται, αντε να ειναι με το ζορι λιγο ευαισθητες οι ρογες μου, 

το προβλημα μου ειναι οτι ναι μεν εχω πολυκυστικες και εδω και 1,5 χρονο παρουσιαστηκαν και με ταλαιπωρει η περιοδος μου, αλλα δεν πηρα αντισυληπτικα πρωτον γιατι ειμαι κατα και δευτερον γιατι εχω κιλακια και μπορει να μου δημιουργησουν θρομβωση, συν οτι παλαιοτερα ειχα κανει τριπλεξ στα ποδια και μου ειχαν βρει οτι εχω ανεπαρκεια στις φλεβες των κατω ακρων, τωρα θα ξαναπαω στον γιατρο να δουμε τι θα γινει

10 minutes ago, elenakii22 είπε:

παμε δυναμικα για τον επομενο!!!

εκανες τεστακι σημερα Ελενακι μου?

@caramel_83 θα κανω το μολις σχολασω!!!καλα εκανες κ δεν πηρες χαπια...εμενα δεν μπορω να πω πως δεν με βοηθησαν απλα αδιαθετω 28-38 ενω πριν μπορει κ μεινεις...βεβαια τα ειχα παρει 3 χρονια κ τα εκοψα το 2012..μπορει κ ο κυκλος μου απο μονος του να εφτιαξε δε ξερω.παντως ο γιατρος που πηγα μετα μου τα εκοψε..μου ειπε συγκεκριμενα μαθε να ζεις με αυτο!

@elenakii22 ειμαι απο τους ανθρωπους που γενικα δεν ειμαι υπερ των φαρμακων, προσπαθω να αντιμετωπιζει ο οργανισμος μονος του καποια πραγματα, μιλαω βεβαια για την καθημερινοτητα κ οχι να υπαρχει καποιο προβλημα και να μην αντιμετωπιζεται διαφορετικα μην παρεξηγηθω;)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Γενικά εχω άστατο κύκλο φτάνω ως και 38 και 40 μέρε.…. Τα καφετιά υγρά ήταν ακαθαρσίες αλλά παίζει ρόλο οτι εχω χασει δέκα κιλά και σίγουρα οι ορμόνες τρελενονται… ..παντως είμαι μία χαρά και μάλιστα σήμερα το μεσημέρι θα ευχαριστηθώ τον αντρα μου (μη γελάτε) κορίτσια πάντως έχω δεθεί μαζί σας θέλω κάθε μερα να σας μιλάω και να μαθαίνω νεα σας… 

Λέτε τον άλλο μηνα μετά την περίοδο να πάρω τεστάκι όπως το Ελενάκι να κάνω για να δω τις γόνιμες μέρες?? 

• Μου αρέσει 2

7 minutes ago, Μαρθα Κ είπε:

Γενικά εχω άστατο κύκλο φτάνω ως και 38 και 40 μέρε.…. Τα καφετιά υγρά ήταν ακαθαρσίες αλλά παίζει ρόλο οτι εχω χασει δέκα κιλά και σίγουρα οι ορμόνες τρελενονται… ..παντως είμαι μία χαρά και μάλιστα σήμερα το μεσημέρι θα ευχαριστηθώ τον αντρα μου (μη γελάτε) κορίτσια πάντως έχω δεθεί μαζί σας θέλω κάθε μερα να σας μιλάω και να μαθαίνω νεα σας… 

Λέτε τον άλλο μηνα μετά την περίοδο να πάρω τεστάκι όπως το Ελενάκι να κάνω για να δω τις γόνιμες μέρες?? 

Δεν ξερω για τις υπολοιπες αλλα κι εμενα μου αρεσει που μιλαμε εδω :oops: 

Οσο για τα τεστακια αν πιστευεις οτι δεν θα σε αγχωνουν δεν εχεις να χασεις κατι απο το να τα δοκιμασεις ;)

2 minutes ago, Alekagala είπε:

Ουφ πρόλαβα και σας διαβασα ολες!!!! 

Μάρθα μου δε πειραζει παμε δυναμικά για τον επομενο δεν εγινε κατι.... 

Ελενάκι περιμενουμε τα νεα σου!! 

χαχαχα:lol: ναι πηραμε φορα σημερα και γραψαμε πολλα :P

κ εγω χαιρομαι που μιλαμε κοριτσια!!!! @Μαρθα Κ δεν χανεις κατι να παρεις αλλα μπορεις να περιμενεις λιγους μηνες ακομα αν θες..και εγω εχω κυκλι εως 38 ημερες κ οπως βλεπεις εφτασα 24η μερα κ ακομα τπτ!!

@caramel_83 και εγω δεν παιρνω φαρμακα..ειμαι πολυ ανεκτικη στον πονο!

το τεστ αρνητικο φαινεται...θα περιμενω 10 λεπτα που λενε οι οδηγιες και σας ξαναλεω!

αρνητικο κ παλι!εχω κ σμρ ενοχλησεις αριστερά!θα δουμε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...