Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Koritsia kalispera. Ti kanete ola kala. Martha kai olivia den tha xana pite oti stenaxorethikate. Na iste dinate kai kefate gia ton eponeno mina. Na sas po kai kati kales m iste stous protous mine ta fisiologika zevgaria theloun 6 mines gia na piasou pedaki. To diavasa se ena athro kathe mina ine liges i pithanotites gia siliyi yaxeteto kai esi sto internet na dite. Min agxoneste oti den irthe apo tous protous mines prospathio. Kai ego etsi stenaxoriomou kai eklega merikes fores. Kai ipa yelos opote theli tha erthi. Kai omos ta katafera meta apo 5-6 mines kai anakaliya oti ixa kai endomitriosi kai pezotan an mporousa na mino egkios kai ixa kani kai epemvasi to kalokeri polipoda kai omos irthe to sporaki. Na iste esiodoxes. 

52 minutes ago, elenakii22 είπε:

κοριτσια να σας ρωτησω κατι εμεις ηρθαμε σε επαφη χθες(δεν ειχα ωορρηξια εκανα τεστ) τωρα νιωθω καποιες ενοχλησεις στην αριστερη ωοθηκη..εκανα τεστ ωορρηξιας το μεσημερι κ βγηκε αρνητικο..να ερθουμε σε επαφη κ σμρ η να το αφησω για αυριο?

Elenaki m kalitera na kanis mera para mera gia na ine kai arketi i posotita tou spetmatos. Otan pernane i meres mazevete pio poli spermataki. An den kano lathos mexris tis 4 to poli na meni meta prepi na to adiazi giati arxizi i piotita kai den ine kali exi pola pou ine pethamena. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Κοριτσια μουπως ειστε?εμενα με ποανει η κοιλια παλι σημερα και εχω καφεκοκκινο μαζι με βλεννα μονο στο σκουπισμα:unsure:

@Olivia3 και @Μαρθα Κ μην σας παιρνει απο κατω κοπελιτσες μου, θα παμε δυναμικα τον επομενο μηνα κι εγω περιμενω να δω πως θα παει, κανονικα την Τεταρτη μου ερχεται αλλα οι ορμονες μου κανουν παρτυ:D και με εχουν μπερδεψει

@elenakii22 να δουμε αυριο τι θα δειξει εσενα το τεστακι σου

οι υπολοιπες τι κανετε?

το πινακακι θα το φτιαξω αυριο γιατι νυσταζω τωρα, @Wannabemommy 27 τι να σου πω βρε κοριτσι μου ειναι πολυ περιπλοκος ο οργανισμος μας :unsure:

Καλημέρα κορίτσια μου χάθηκα γιατί τρέχω έχω σε λίγες μέρες τον πολιτικό γαμο .Δεν προλαβαίνω να διαβάσω μωρέ έχετε προχωρήσει πολύ. Εγώ με τα τεστ ωορρηξιας έμεινα έγκυος, δεν αγχωνουν οπότε @elenakii22 συνέχισε μέχρι να βρεις την ωορρηξία σου,εεγω έκανα αργά 20η ημέρα του κυκλου μου .ΚΚορίτσια μου μετά τον πολιτικό θα κλείσω σπίτι μου είπε ο ιατρός άρα θα έχω περισσότερο χρόνο να σας κάνω παρέα. 

Διαφημίσεις

Καλημερα παρεουλα

@elenakii22 δεν τα εχω συνεχομενα, τωρα το πρωι ειμαι πεντακαθαρη, χθες το βραδυ μολις ξαπλωσα ποναγα αρκετα για λιγη ωρα, δεν ξερω τι γινεται, οσο για κουραση δεν θα το ελεγα, δεν εχω αλλαξει κατι σε οτι εκανα, θα δω πως θα συνεχιστει και την Τεταρτη ειναι να ερθει κανονικα η περιοδος, αν δεν ερθει κανονικα την Πεμπτη θα κανω ενα τεστ, οχι οτι πιστευω οτι ειμαι απλα για να αποκλεισω στο 100% το ενδεχομενο της εγκυμοσυνης και να σιγουρεψω οτι ειναι οι ορμονες μου;) ειναι αυτο που ειχα ξαναγραψει, δεν με πειραζει να μην ειμαι εγκυος αλλα με στεναχωρει που πιστευα οτι εστρωσε η περιοδος μου και αυτη κανει νουμερα:mellow:

@Μαρθα Κ κοπελα μου τι εγινε?πηγες για χοριακη?

@leta87 αντε με το καλο κοπελα μου και να μην σε χανουμε:wub:

Κοριτσια ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ PREDICTOR σε εμενα προσωπικα στα 20μου οταν τα πρωτοειχαμε με τον αντρα μου ειχα καθυστερηση(λογω αγχους εξεταστικης) και εκανα οχι 1 αλλα 3 τεστ predictor απο διαφοερτικα φαρμακεια και τα 3 (αρα δεν μπορει να ετυχε σε ολα να ηταν ιδια παρτιδα) και μου βγηκαν και τα 3 θετικα, ναι οπως το διαβαζετε θετικα και τα 3, εριξα το κλαμα της ζωης μου και τελικα εκεινο το βραδυ μου ηρθε και η περιοδος

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Antonia_GR  ΠΗΤ  ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ  2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ 1 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2.baia5582 ΠΗΤ 1/7/2017  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

3. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

4. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

5. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

6. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. MagicLife 10/2/2017!!!

2. Angie trg 11/2/2017!!!

3. Elenisp 16-18/2/2017 !!!

4. μπουμπού92  18/2/2017 !!!

5. alexaeua 27/2/2017!!!

6. Μαρθα Κ 13/3/2017!!!

7. gianna81 14/3/2017!!!

8. caramel_83  22-23/3/2017!!!

9. maria dimitris 23/3/2017!!!

10. elenaki22 25-28/3/2017!!!

11. giota@ 26/3/2017!!!

12. NikolitsaVe87 29/3/2017!!!

13. Vila 3/4/2017!!!

14. Olivia3 12/4/2017!!!

15. Wannabemommy....

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

• Μου αρέσει 1

@leta87 η ωρα η καλη κοπελα μου!!!!θα μιλαμε περισσοτερο σε λιγο καιρο λοιπον!!!ειμαι  24η μερα σμρ...θα κανω τεστ το μεσημερι..χθες ειχα καποιες ενοχλησεις χαμηλα σμρ μεχρι εχω μια μικρη ενοχληση..

@caramel_83 μην εισαι απαισιοδοξη!!θα δειξει σε λιγες μερες!μην απογοητευεσαι...πηρες τον γιατρο σου να του πεις για το αιμα?

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

δεν ειμαι απαισιοδοξη και πραγματικα δεν με πειραζει να μη ειμαι εγκυος, απλα δεν πιστευω οτι ειμαι γιατι δεν εχω κατι αλλο που να με βαζει σε υποψιες, πρησμενο στηθος, η οτιδηποτε αλλο. Τον γιατρο μου δεν τον πηρα γιατι ετσι κι αλλιως περιμενω την Τεταρτη να δω τι θα γινει αν θα ερθει η οχι. Αν ερθει μολις τελειωσω εχω σκοπο να παω για παπ και να δουμε παλι τις ορμονες μου, αν παλι δεν ερθει και ειναι αρνητικο το τεστ θα περιμενω λιγο και θα παω στον γιατρο, δηλαδη οπως και να εχει θα παω την παραπανω εβδομαδα στον γιατρο μου, οποτε δεν τον ενοχλω τωρα, αφου και να τον παρω θα μου πει περιμενε μεχρι την αναμενομενη ημερομηνια περιοδου να δουμε τι θα γινει;)

Τωρα παρατηρησα οτι ειμαι η επομενη της αναμονης:blink: απο οσες μπαινουμε καθημερινα στο φορουμ:rolleyes:

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια μου πήγα για χοριακη… σε λίγο θα έχω την απάντηση… είμαι πολύ καλύτερα από χθες και να βγει αρνητική η χοριακη πάμε για τον άλλον μήνα…. 

@caramel_83 μακάρι αγαπη μου να είσαι εσύ να μας μπει καλα ο Μάρτιος το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου… 

Ειδα καινούργια ατομα που λογικά θα ήταν από παλιά και χάρηκα και να τους  πω μία γλυκιά καλημέρα όπως και σε όλες σας… .φιλακια πολλά !!

• Μου αρέσει 3

Just now, Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μου πήγα για χοριακη… σε λίγο θα έχω την απάντηση… είμαι πολύ καλύτερα από χθες και να βγει αρνητική η χοριακη πάμε για τον άλλον μήνα…. 

@caramel_83 μακάρι αγαπη μου να είσαι εσύ να μας μπει καλα ο Μάρτιος το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου… 

Ειδα καινούργια ατομα που λογικά θα ήταν από παλιά και χάρηκα και να τους  πω μία γλυκιά καλημέρα όπως και σε όλες σας… .φιλακια πολλά !!

Κοπελιτσα μου να μας πεις τι εγινε, μην αργησεις να μας στειλεις:wub:, οσο για εμενα εγω θα παω μαζι με την Ολιβια τον αλλο μηνα, δεν ειμαι εγκυουλα απλα εχω ανωμαλιες λογω ορμονων;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου! 

@Olivia3 σε καταλαβαίνουμε όλες κοπέλα μου.. δες το όμως θετικα! Δεν έκατσε τώρα αλλά πάμε για τον επόμενο μήνα!

Κοντεύουμε 11 χρόνια μαζί με τον καλό μου και χθες συζητούσαμε ποσό πολύ προσέχαμε όλα αυτά τα χρόνια και μου έλεγε ότι δεν υπάρχει λόγος για τόση προφύλαξη γιατί τελικά δεν είναι και τόσο εύκολο να κάτσει εγκυμοσύνη..αλλά εγώ του είπα για μια καλή μου φίλη που έμεινε έγκυος με διακεκομμένη επαφή χωρίς να το καταλάβει.. Κορίτσια πιστεύω πολύ έντονα ότι όλο αυτό είναι ένα θαύμα! Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα μας το στείλει ο Θεουλης! Μην απογοητευεστε και θα έρθει! 

@Μαρθα Κ περιμένουμε με αγωνία κορίτσι!!! Μακάρι να χαρούμε με τη χαρά σου!

@caramel_83 νομιζω πως έχεις ελπίδες ακόμα!

@leta87 η ώρα η καλή!!

@elenakii22 συνέχισε τα τεστακια αφού νιώθεις κάτι ίσως κοντεύει η μέρα της ωορρηξίας!

Κι εγώ περιμένω αυτές τις μέρες να δω σημάδια ωορρηξίας όπου να ναι αλλά δεν έχω ούτε υγρά ακόμα.. αν δε νιώσω πάλι τίποτα θα παραγγείλω τεστακια να δω στον επόμενο κύκλο τι γίνεται! 

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

Κορίτσια η ατυχία μου μέσα… πήρα τηλέφωνο να μου πει τα αποτελέσματα και τι λέτε εγεινε ??ο γιατρός είχε ξεχάσει να βάλει το δικο μου αίμα μέσα για ανάλυση οπότε περιμένω άλλη μια ώρα τώρα… πφφφφφφ 

• Μου αρέσει 1

2 minutes ago, Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια η ατυχία μου μέσα… πήρα τηλέφωνο να μου πει τα αποτελέσματα και τι λέτε εγεινε ??ο γιατρός είχε ξεχάσει να βάλει το δικο μου αίμα μέσα για ανάλυση οπότε περιμένω άλλη μια ώρα τώρα… πφφφφφφ 

Θα μας σκασει να του πεις..........Μακαρι να ειναι μεγααααααλη, και να εκανες ποδαρικο τον Μαρτη

• Μου αρέσει 1

2 minutes ago, caramel_83 είπε:

Θα μας σκασει να του πεις..........Μακαρι να ειναι μεγααααααλη, και να εκανες ποδαρικο τον Μαρτη

Δεν νομίζω αγάπη να είμαι αλλά την έκανα για να μου φύγουν οι αμφιβολίες…. Εσένα περιμένουνε περισότερο που το εύχομαι ❤

1 minute ago, Μαρθα Κ είπε:

Δεν νομίζω αγάπη να είμαι αλλά την έκανα για να μου φύγουν οι αμφιβολίες…. Εσένα περιμένουνε περισότερο που το εύχομαι ❤

Κοπελα μου κατσε να δουμε την χοριακη σου και μετα βλεπουμε, καλα εκανες και εκανες την εξεταση παντως, απο την στιγμη που δνε ειχες φυσιολογικη περιοδο,;)

εμενα κοπελα μου οι περισσοτερες πιθανοτητες που γινεται ολο αυτο πιστευω οτι ειναι απο τις ορμονες μου και οχι απο εγκυμοσυνη. Ομως αν την Τεταρτη δεν μου ερθει θα κανω ενα τεστακι για να αποκλεισω το ενδεχομενο της εγκυμοσυνης, πιστευω οτι αν ειμαι ή οταν θα ειμαι θα νιωθω κατι ιδιαιτερο, τωρα δεν νιωθω κατι ρε γμτ, το στηθος μου ειναι κανονικο καθολου πρησμενο,εμετους, αναγουλες δεν εχω το μονο που εχω ειναι κατι ενοχλησεις στην κοιλια και χθες το βραδυ ηταν εντονος ο πονος για αρκετη ωρα, δεν ξερω τι γινεται. Τα υγρα αυτα(καφετια με λιγο αιμα και βλεννα ) τα εχω μονο στο σκουπισμα, σερβιετακι δεν λερωνω, σημερα ειναι η 4-5 μερα και φαινεται οτι πανε να σταματησουν. Παραγγειλα και 2-3 τεστ εγκυμοσυνης σημερα να μου τα στειλουν να τα εχω εδω, θα παω να παρω και ουροσυλεκτη να τα εχω ολα και αν χρειαστει κανω το τεστακι απο Τεταρτη Πεμπτη.Παντως αυτο που ξαναειπα και πιο πανω ειναι οτι πραγματικα δεν με πειραζει να μην ειμαι εγκυος αλλα με στεναχωρει ολο αυτο που γινεται με τις ορμονες μου, γιατι στους τελευταιους κυκλους φαινοταν οτι ειχα στρωσει, τελος παντων θα παω στον γιατρο και θα δω τι θα γινει

Συγνωμη για το μεγαλο ποστ:oops:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...