Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

οκ ευχαριστω απλα ειχα υγρα το πρωι και ετρεξα να το κανω μπας και αλλα αν ειναι θα το καταλαβω μαλλον 

οκ ευχαριστω θα επρεπαι να παρω τα ποιο πολλα!!!:-D

δεν υσχιει οτι αν ερθεις και σε επαφη 2 3 μερες πριν υπαρχει πιθανοτητα μουφα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

χαχαχαχα μα ξερεις ποσο θα πληρωναν καποιες σαν κ εμας για να το αγορασουνε?χααχαχα... αχ δεν ξερω...δεν πιστευω οτι ειμαι...σμερα κλεινουμε 5 χρονια γνωριμιας και ελεγα μπας και του κανω καμια εκπληξη αλλα δεν μου κατσε.τωρα δεν ξανα κανω... θα περιμενω γτ ξερω τουλαχιστον ποτε θα ερθει.εσυ να κανεις ενα προγεννετικο και ορμονες.

Θα το συζητήσω από Σεπτέμβρη με τον γιατρό μου. Προς το παρόν θα περιοριστώ στα τεστακια μου και στο να ξεζουμίσω τον άντρα μου. Και να απολαύσω όσο γίνεται το υπόλοιπο καλοκαιρι που φτάσαμε στα μισά και έχω κάνει μόνο ένα μπάνιο! 

Ευτυχισμένη επέτειο, να είστε γέροι και αγαπημένοι και θα έρθει και ο/η σπόρος! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , marillia είπε:

Εχω θέμα και δεν μπορώ να φάω υγιεινά χαχχα!!Ο παθολόγος μου είπε να περπατάω και να κάνω διατροφή.Του λέω πλάκα μου κάνεις 50 κιλά είμαι.Προσπαθώ βέβαια και έχω κόψει τα πατατάκια.Επίσης δεν ήταν πολύ υπέρ για τις ω3.Αμφιβάλει μου λέει τι περιέχουν.Είναι υπέρ της σωστής διατροφής.Ανάθεμα την κληρονομικότητα.

τωρα για πες η κληρονομικοτητα φταιιει η τα πατατακια?το περπατημα δεν ειναι για να χασεις κιλα...ειναι για να ανεβαζεις την καρδιακη λειτουργια.ειναι σαν να εχεις ενα αυτοκινητο και το πας συνεχεια με πρωτη τι γινεται μετα. κλαταρει....

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

πρεπει να ειναι πολυ καλο το σπερμα για να ζησει μεχρι τοτε.αλλωστε οσο περισσοτερα ειναι εκει γυρω τοσο πιο πολλες οι πιθανοτητες.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 19 λεπτά , marillia είπε:

Εχω θέμα και δεν μπορώ να φάω υγιεινά χαχχα!!Ο παθολόγος μου είπε να περπατάω και να κάνω διατροφή.Του λέω πλάκα μου κάνεις 50 κιλά είμαι.Προσπαθώ βέβαια και έχω κόψει τα πατατάκια.Επίσης δεν ήταν πολύ υπέρ για τις ω3.Αμφιβάλει μου λέει τι περιέχουν.Είναι υπέρ της σωστής διατροφής.Ανάθεμα την κληρονομικότητα.

Μου είπε να πάρω αυτές που είναι από krill όχι από αλλά ψάρια γιατί έχουν μέταλλα που δεν κάνουν καλό.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

ναι πρεπει να υπαρχει κ επαφη αποπριν αλλα να μην ειναι η μοναδικη. γιατι κ το σπερμα πεθαινει δεν ξερεις ποσο θα ζησει μεσα το σπερμα οποτε αν κανεις επαφες κ πριν κ μετα την ωορηξια υποχρεωτικα ενισχυονται οι πιθανοτητες σου. για να καταλαβεις το σπερμα ζει γυρω στις τρεις μερες ομως αυτο δεν ισχυει σε ολες τις εξπερματωσεις κ σε ολους τους ανθρωπους. το σπερμα ειναι κατι ζωντανο αλλες φορες ζει λιγο παραπανω αλλες λιγοτερο σε εναν υγειη αντρα δεν υπαρχει στανταρ σε αυτα. γιαυτο πρεπει να εχεις συνεχεια επαφες.

κ να προσθεσω ungry girl οτι πρεπει να μην αφηνετε χωρις επαφη πανω απο πεντε μερες . γενικα ειναι σημαντικο να υπαρχει φρεσκο σπερμα κ πριν κ μετα την ωορηξια

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Μου είπε να πάρω αυτές που είναι από krill όχι από αλλά ψάρια γιατί έχουν μέταλλα που δεν κάνουν καλό.

για ω3 υπαρχει φυτο που ειναι πλουσιο. εχει τρεις ονομασιες... τρεβλα αντρακλα γλυστριδα.και γινεται σαλατα.οπως τα βλητα κτλ. στη λαικη θα το βρειτε.κοιταξε το στο ιντερνετ,.

6penp2.png

Just now, orianna είπε:

για ω3 υπαρχει φυτο που ειναι πλουσιο. εχει τρεις ονομασιες... τρεβλα αντρακλα γλυστριδα.και γινεται σαλατα.οπως τα βλητα κτλ. στη λαικη θα το βρειτε.κοιταξε το στο ιντερνετ,.

Ναι θα το κοιτάξω ευχαριστώωωωωω

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 24 λεπτά , orianna είπε:

ωρα για πες η κληρονομικοτητα φταιιει η τα πατατακια?το περπατημα δεν ειναι για να χασεις κιλα...ειναι για να ανεβαζεις την καρδιακη λειτουργια.ειναι σαν να εχεις ενα αυτοκινητο και το πας συνεχεια με πρωτη τι γινεται μετα. κλαταρει....

χαχαχαχ μ αρέσειςςςς!!Γελάω μόη μου!!Εχεις δίκιο μόλις τα έκοψα έπεσε.Από 280 πήγε 250.Το κακό είναι ότι δεν τρώω ψωμί και πολύ φαγητό και τρώω βλακείες.Καλά για περπάτημα που λες ούτε καν.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Nati85 είπε:

Έχεις δίκιο τι να πω. Για μένα λέω άντε εντάξει θα το ρυθμίσω αρκεί που το κατάλαβα.για τον μικρό η αλήθεια είναι αγχώθηκα γιατί δεν ξέρω τι τιμές είχα στην εγκυμοσυνη έκανα μια φορά στην αρχή όλο το πακέτο του θυρεοειδή δεν μου είπε η γυναικολόγος κάτι.έχουμε μετακομίσει προσφατα και δεν μπορώ να τις βρω αυτές τις εξετάσεις τις κρατάω σε φάκελο μαζί με όλα τα της εγκυμοσύνης.θα ηρεμήσω και θα το βγάλω από το μυαλό μου για λίγο και θα ξανακάνω τις εξετάσεις.και λογικά μεθαύριο θα βγουν και του παιδιού.

Έχει απόλυτο δίκιο η οριανα κορίτσι!! Αν ήταν έτσι τότε όλοι Θ πρεπε ν χαμε ενα πρόβλημα.. ξεαγχωσου Γιατί Όλα είναι καλά!!κ το παιδάκι σ υγιέστατο είναι!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 42 λεπτά , orianna είπε:

τωρα για πες η κληρονομικοτητα φταιιει η τα πατατακια?το περπατημα δεν ειναι για να χασεις κιλα...ειναι για να ανεβαζεις την καρδιακη λειτουργια.ειναι σαν να εχεις ενα αυτοκινητο και το πας συνεχεια με πρωτη τι γινεται μετα. κλαταρει....

πρεπει να ειναι πολυ καλο το σπερμα για να ζησει μεχρι τοτε.αλλωστε οσο περισσοτερα ειναι εκει γυρω τοσο πιο πολλες οι πιθανοτητες.

οποτε κατι ειναι κι αυτο!!!

πρίν από 39 λεπτά , linaa είπε:

ναι πρεπει να υπαρχει κ επαφη αποπριν αλλα να μην ειναι η μοναδικη. γιατι κ το σπερμα πεθαινει δεν ξερεις ποσο θα ζησει μεσα το σπερμα οποτε αν κανεις επαφες κ πριν κ μετα την ωορηξια υποχρεωτικα ενισχυονται οι πιθανοτητες σου. για να καταλαβεις το σπερμα ζει γυρω στις τρεις μερες ομως αυτο δεν ισχυει σε ολες τις εξπερματωσεις κ σε ολους τους ανθρωπους. το σπερμα ειναι κατι ζωντανο αλλες φορες ζει λιγο παραπανω αλλες λιγοτερο σε εναν υγειη αντρα δεν υπαρχει στανταρ σε αυτα. γιαυτο πρεπει να εχεις συνεχεια επαφες.

κ να προσθεσω ungry girl οτι πρεπει να μην αφηνετε χωρις επαφη πανω απο πεντε μερες . γενικα ειναι σημαντικο να υπαρχει φρεσκο σπερμα κ πριν κ μετα την ωορηξια

ναι αυτο το ξερω οποτε αν εχω επαφη πχ σημερα επαφη και αυριο ωορριξια μια χαρα σαν να εμε δεν τα παω καλαμε τα τεστακια αντε να δουμε τι θα δουμε

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , Ungry girl είπε:

οποτε κατι ειναι κι αυτο!!!

ναι αυτο το ξερω οποτε αν εχω επαφη πχ σημερα επαφη και αυριο ωορριξια μια χαρα σαν να εμε δεν τα παω καλαμε τα τεστακια αντε να δουμε τι θα δουμε

Καλό είναι να έχεις και αύριο επαφή αν είναι εφικτό. 

1 hour ago, alina80 είπε:

Θα το συζητήσω από Σεπτέμβρη με τον γιατρό μου. Προς το παρόν θα περιοριστώ στα τεστακια μου και στο να ξεζουμίσω τον άντρα μου. Και να απολαύσω όσο γίνεται το υπόλοιπο καλοκαιρι που φτάσαμε στα μισά και έχω κάνει μόνο ένα μπάνιο! 

Ευτυχισμένη επέτειο, να είστε γέροι και αγαπημένοι και θα έρθει και ο/η σπόρος! 

σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου να σαι καλα και ευχομαι και σε σενα να σε προλαβει το εμβρυο πριν τον σεπτεμβριο.χαχαχα κανει και για ποιηματακι... :-P

πρίν από 59 λεπτά , marillia είπε:

χαχαχαχ μ αρέσειςςςς!!Γελάω μόη μου!!Εχεις δίκιο μόλις τα έκοψα έπεσε.Από 280 πήγε 250.Το κακό είναι ότι δεν τρώω ψωμί και πολύ φαγητό και τρώω βλακείες.Καλά για περπάτημα που λες ούτε καν.

αχ αχ αμα ειναι για ψωνια στα μαγαζια ομωςςςς μια χαρα τα γυρναμε ολα περα δωθε...και συ και γω και ολες..αμα ακουμε για χοληστερινη πιανουμε τον καναπε...χαχαχα παντως τα χαπια δεν ειναι λυση θα κατεβασεις τη χοληστερινη αλλα η μακροχρονια  ληψη χτυπαει αλλου.τωρα που ειναι νωρις να κοιταξεις να την κατεβαζεις γιατι βουλωνει αρτηριες.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

καμια λιστα παιζει ????που ναι ? εξαφανιστηκε...

εγω σημερα περιμενω αλλα δεν ...εχω συμπτωματα περιοδου αλλα δε μου λεει κατι αυτο ...

• Μου αρέσει 1

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

πρίν από 13 λεπτά , ath_gal1 είπε:

καμια λιστα παιζει ????που ναι ? εξαφανιστηκε...

εγω σημερα περιμενω αλλα δεν ...εχω συμπτωματα περιοδου αλλα δε μου λεει κατι αυτο ...

Νομίζω σε έχει βάλει για 18 με 20 αν δεν κάνω λάθος! Λες να ανέβεις πάνω;;νιώθεις κάτι άλλο;

5 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

3. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

4. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

5. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

6. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

9. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

10. laureta   ΠΗΤ  12/3/2018!!!

11. elenakii22 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 362!!!

12. Ani ani   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1500!!!

13. reniatzo ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 6477!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Vila 21/6/2017!!!

2. giota@ 10/7/2017!!!

3. alina80 15/7/2017!!!

4. ath_gal1  18-20/7/2017!!!

5. orianna  20/7/2017!!!

6. Nati85 23/7/2017!!!

7. caramel_83  24-28/7/2017!!!

8. λουπιτα 26/7/2017!!!

9. marillia 30/7/2017!!!

10. linaa  30/77/2017!!!

11. andrianni  1/8/2017!!!

12. Μαρθα Κ 4/8/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...