Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , linaa είπε:

αλινα να κανεις κ αμη με αυτη την εξεταση βλεπεις περιπου τα αποθεματα σε ωαρια. να του πεις να στις γραψει τωρα γιατι τις κανουν 2-3 μερα της περιοδου αν δεν μεινεις αυτο το μηνα εγκυος με την επομενη περιοδο να τις κανεις. ειναι σημαντικο να ξερεις ποιοτητα κ ποσοτητα ωαριων

ποια γραμμη ειναι εντονη η πανω η κατω? ? σου λεει στις οδηγιες πια πρεπει να ειναι εντονη για να ειναι θετικο. η μια γραμμη σου δειχνει αν το τεστ ειναι εγκυρο κ η αλλη αν εχεις ωορηξια διαβασε τις οδηγιες

Αυτο λεει οτι αν ειναι πιο αχνη η μια απο.τν αλλη οτι δεν.εχω μπει.ακομα στις γόνιμες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Αυτο λεει οτι αν ειναι πιο αχνη η μια απο.τν αλλη οτι δεν.εχω μπει.ακομα στις γόνιμες

ναι αλλα εχει σημασια πια ειναι πιο αχνη η αριστερη η δεξια γραμμη. πια τεστ εχεις παρει?

πρίν από 12 λεπτά , Ungry girl είπε:

Η γραμμή που ειναι κοντά στην χρωματιστή πλευρά ειναι έντονη πάντα!η γραμμή που ειναι στην πλευρά που έβαλες τα τσίσα αν ειναι αχνη ειναι αρνητικό αν ειναι το ίδιο έντονη η περισσότερο απο την άλλη ειναι θετικό.σιγα σιγα θα τα μάθεις θέλει λιγο χρονο

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

1 hour ago, orianna είπε:

χαχαχχα πες μου σε ποιο νησι εισαι να ερθω να σε δειρω...πριν που δεν εμενες εγκυος ειχες προβημα τωρα που εμεινες εχεις εξωμητριο...χαλαρωσε λιγο βρε...δες τα πραγματα θετικα...1% ειναι αυτο και θα ειχες και συμπτωματα..

Θα έρθω κι εγώ μαζί σου. @elenakii22 μου γλυκό όλα καλά θα πάνε να ξέρεις. Καταλαβαίνω ότι η σκέψη του εξωμητριου είναι τρομακτική, αλλά όπως είπε και η προλαλησασα δεν είναι και τόσο συχνή, το αντίθετο. Μην ανησυχείς όσο μπορείς. Ποτέ θα πας στο γυναικολόγο σου να ηρεμήσεις και να αρχίσεις να το χαίρεσαι και να το απολαμβάνεις;

πρίν από 58 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι orianna διάβασα και αγχώθηκα για τον μικρό που εχω. Σκέφτομαι μήπως και τότε που ήμουν εγκυος είχα θέμα με τον θυρεοειδή και εχει κανένα θέμα το παιδάκι μου.με το που έμαθα την εγκυμοςυνη θυμαμαι είχα κανει υπέρηχο θυροειδη και όλες τις άλλες του tsh αλλα δεν θυμάμαι τιμές η γιατρος δεν μου ειχε πει κατι. Απλώς αγχώνομαι τωρα και αύριο θα κανει τις πρώτες του εξετασεις πέρα απο αυτές που του έκαναν νεογέννητο στο μαιευτήριο.ολα μαζί μου έπεσαν και πανικοβλήθηκα

λοιπον τιποτα δεν εχει το παιδι σου.να πας στο γιατρο να στα εξηγησει και ο ιδιος.αν τα παιδια παθαιναν κατι με tsh 3 kai 4  τα μισα παιδια του κοσμου θα ηταν με νοητικη υστερηση. ας χαλαρωσουμε λιγο ενταξει.παλια δεν κανανε τιποτα απο αυτες τις εξετασεις...βγηκες εσυ με προβλημα..?βγηκα εγω?ο θυροειδης ευθυνεται για δυσκολια στη συλληψη.αν επιανες σε 3 μηνες θα πιασεις σε 6 και σε μεγαλυτερες τιμες για αποβολες.για να προκαλεσει σοβαρο προβλημα στο παιδι (νοητικα) πρεπει να ειναι τελειως ξερρυθμιστος.και οσο για να εχει το παιδι θυροειδη παιζουν και αλλοι παραμετροι.π.χ η μητερα αν εχει κληρονομικη θυροειδιτιδα,λεγεται hashimoto και ανηκει στα αυτοανοσα.εμφανιζεις αντισωματα .εξεταση anti tg kai anti tpo.οταν εγω εχω θυροειδη και συ εχεις θυροειδη και η αλεκα εχει και ο αντρας της ελενης εχει δεν σημαινει οτι ολοι εχουμε το ιδιο θεμα και για τους ιδιους λογους.οταν εγω πριν χρονια βρηκα τυχαια οτι ειχα θυροειδη ηταν 9.5 η tsh και δεν ξερω και για ποσα χρονια μπορει να ηταν ετσι, σε πληροφορω δεν ειχα ουτε μια μερα καθυστερηση. και τωρα που ημουν 3.2 και εχω φτασει και αλλες φορες και 4,5 και αλλαζα χαπι ο ενδοκρινολογος μου ειπε δεν ειναι απο την τιμη του θυροειδη σου οι καθυστερησεις στον κυκλο.βεβαια κανεις απο δω μεσα δεν ειναι γιατρος και απ οτι καταλαβα και οι γιατροι ειναι το μακρυ τους και το κοντο τους.δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι διχως λογο  επειδη περνανε απο το μυαλο σου σκοτεινες ΑΝΑΙΤΙΕΣ σκεψεις.πηγαινε ρωτα τη μαμα σου αν εκανε πριν 33 χρονια εξεταση θυροειδη και με την απαντηση που θα παρεις ΧΑΛΑΡΩΣΕ. παιζει να μην εκανε και υπερηχο τοτε...χαχαχα

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, CME2205 είπε:

Το λέω γιατί είχα μία πολύ κακή εμπειρία από γυναικολόγο. Όταν παντρεύτηκα, μετά από 3 μήνες προσπαθειών είχα μία βιοχημική εγκυμοσύνη. Φυσικά δεν ήξερα περί τίνος πρόκειται, είχα θετική χοριακή και μετά από μία εβδομάδα μου ήρθε περίοδος. Ενώ φαινόταν από την αρχή ότι δεν θα έχει καλή κατάληξη (η χοριακή ήταν 25 μετά από 3 ημέρες καθυστέρηση), δεν με προειδοποίησε και όταν τελικά μου ήρθε περίοδος τον ρώτησα αν είναι κάτι συνηθισμένο ή πρέπει να το ψάξω. Μου είπε ότι φυσικά πρέπει να κάνω τεστ θρομβοφιλίας και καρυότυπο (ιδιαίτερα ακριβές εξετάσεις που δεν γράφονται) και ότι δεν είναι δυνατόν να το πάθω και πρέπει να ψαχτώ για κάτι σοβαρό. Καταλαβαίνετε ότι τρελάθηκα από την ανησυχία μου, όμως το έψαξα λίγο και συνειδητοποίησα ότι οι βιοχημικές εγκυμοσύνες είναι πολύ συνηθισμένες και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Τότε άλλαξα γιατρό και εκτιμώ πια αυτούς που ξέρουν τη δουλειά τους, μπορούν να κρίνουν τι χρειάζεται ο κάθε άνθρωπος και δεν βλέπουν τον ασθενή σαν σούπερ μάρκετ.

Οι βιοχημικές από όσο ξέρω είναι περισσότερες από όσες νομίζουμε. Γιατί αν μια γυναίκα δεν κάνει νωρίς τεστ, μπορεί απλώς να νομίζει ότι αδιαθετησε πιο αργά και να μην το ξέρει καν για τη σύλληψη. Ή αν δεν κάνει χοριακή και μόνο τεστ φαρμακείου να θεωρήσει ότι ήταν λάθος το τεστ. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 55 λεπτά , linaa είπε:

nati85 μην τρελενεσε κ αρχισεις κ κανεις στο παιδι εξετασεις για ψιλου πηδημα. αυτο το ελενχουν αμεσωσ υποχρεωτικα οπως σου ειπαν κ τα κοριτσια. κ μετα το τσεκαρει κ ο παιδιατρος ο θυροηδης στα μωρα δεν ειναι οπως στους μεγαλους εχει συμπτωματα που δεν περνανε απαρατηρητα απο τους παιδιατρους οπως μη φυσιολογικη αναπτυξη σε βαρος υψος κτλ. εσυ δεν εχεις προβλημα με το θυροειδη οι ορμονες σου δεν δειχνουν παθογενεια θυροειδη απλα αυτες οι τιμες ειναι απαγορευτικες για συλληψη εχει διαφορα το ενα με το αλλο . αλλο προβλημα με το θυροειδη που θα περασει κ στο παιδι κ αλλο ορμονη λιγο ανεβασμενη που εμποδιζει την συλληψη

α γεια σου...πες τα 

πρίν από 56 λεπτά , reniatzo είπε:

σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας... σημερα το απογευμα θα παω στον γυναικολογο

με το καλο κοριτσι μου..εσπασες ρεκορ για πρωτη χοριακη...χαχχα να μας πεις τα νεα σου...

πρίν από 58 λεπτά , Ungry girl είπε:

και ναι εκανα τεστ ωορριξιας και δεν ξερω τη βγηκε

εντονη μια γραμμη και μια δευτερη η οποιοα δεν ειναι στον ιδιο τονο χροματοσ αλλα εντονη σημενη οτι σημερα εχω ωορριξια η οτι θα κανω?

η πρωτη γραμμη που βγηκε ειναι η γραμμη ελεγχου. η αλλλη που σχηματιστηκε μετα ειναι η ορμονη σου.πρεπει να ειναι πανω κατω ιδιες αν ειναι πιο αχνη δεν εισαι ακομα για ωορρηξια.οταν βγει θετικο το τεστ μετα απο 12-48 ωρες γινεται η ωορρηξια.αναλογα με το τι λενε οι αδηγιες.οταν δεις θετικο να εχεις επαφη 3-4 συνεχομενες μερες για να εισαι μεσα..η μια μερα να εχεις και μια οχι κατα μια αλλη αποψη γιατρων.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

1 ώρα πρίν, orianna είπε:

τι εγινε ρε κοριτσι?διαβασες κατι στοιντερνετ κ αγχωθηκες?δεν προλαβα να δω ολες τις δημοσιευεις.τι επαθες?

2 μερες πριν τη περιοδο και γω..εκανα το πρωι τεστ και βγηκε κατασπρο.το ειχα πλυνει με λευκαντικο φαινεται....χαχχαχαχα...δεν πειραζει τι να κανουμε ρε κοριτσι...

χαχαχαχα άντε να δούμε τι θα γίνει με μας .χαχαχαχαχ

πρίν από 56 λεπτά , marillia είπε:

Mπράβο του γιατρού σαςςς!!Εγώ συνήθως τις γράφω όλες στον παθολόγο με το βιβλάριο γιατί είναι του Εοππυ και αναλόγως τι θα βγεί πάω και την σωστή ειδικότητα.Εχώ υψηλή χοληστερίνη και θέλω κάποια στιγμή να επισκεφτώ καρδιολόγο.Να ε ρωτήσω κάτι?Οταν κάποιος έχει χαμηλή την καλή χοληστερόλη έχει θέμα με την τεστο απαραίτητα?

οχι...σημαινει οτι δεν περπαταει αρκετα  δεν τρωει πολυ υγειινα.και οτι μπορει να καπνιζει.

6penp2.png

πρίν από 50 λεπτά , linaa είπε:

αν εχεις υψηλη χοληστερηνη πρεπει να δεις κ την καλη αν ειναι ψηλη κ η καλη δεν εχεις προβλημα η μια καλυπτει την αλλη. επισης πρεπει να ρωτησεις την οικογενεια σου αν εχουν κ αυτοι υψηλη γιατι ειναι κ κληρονομικο. κ εγω αν κ πολυ αδυνατη κ χωρις καθολου τριγλυκεριδια γιατι παιζουν κ αυτα ρολο εχω χοληστερινη

Πόσο έχεις?Ναι και γω είμαι 50 κιλά,έίχα 280 την κακή και τώρα 250 την ολική.Η καλή σταθερά 60 αλλά η κακή ανεβασμένη.Τρώω άτσαλα αλλά δεν παίζει ρόλο.Εχει η μαμά μου.Οταν πήγα για απόξεση στο Ιασώ ήρθε καρδιολόγος για το κλασσικό καρδιογράφημα που γίνεται πριν.Τον ρώτησα αν πρέπει να πάρω χάπι και μου είπε όχι πριν κάνω παιδί(συμφώνησε με τον παθολόγο μου).Μου είπε κάποια στιγμή να κάνω υπέρηχο καρδιάς,όχι άμεσα και να τρώω τυριά με χαμηλά λιπαρά το οποιό δεν ακολουθώ. 

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

οχι...σημαινει οτι δεν περπαταει αρκετα  δεν τρωει πολυ υγειινα.και οτι μπορει να καπνιζει.

Αυτό ισχύει και στη χαμηλή καλή χολεστερίνη?Νόμιζα μόνο στην κακή.

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , marillia είπε:

Πόσο έχεις?Ναι και γω είμαι 50 κιλά,έίχα 280 την κακή και τώρα 250 την ολική.Η καλή σταθερά 60 αλλά η κακή ανεβασμένη.Τρώω άτσαλα αλλά δεν παίζει ρόλο.Εχει η μαμά μου.Οταν πήγα για απόξεση στο Ιασώ ήρθε καρδιολόγος για το κλασσικό καρδιογράφημα που γίνεται πριν.Τον ρώτησα αν πρέπει να πάρω χάπι και μου είπε όχι πριν κάνω παιδί(συμφώνησε με τον παθολόγο μου).Μου είπε κάποια στιγμή να κάνω υπέρηχο καρδιάς,όχι άμεσα και να τρώω τυριά με χαμηλά λιπαρά το οποιό δεν ακολουθώ. 

αν αραιωσεις καποιες τροφες θα κατεβει.δεν ειναι δυσκολο να αλλαξεις τα τυρακια να ειναι με χαμηλα λιπαρα και το γαλα. να αραιωσεις το κρεας με πολλα λιπαρα.τα ζυμαρικα και το ψωμι και τα τηγανιτα...παρε μαυρο ψωμακι.να αυξησεις μονο τα ψαρια και τα λαχανικα. 

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

1 hour ago, Ungry girl είπε:

και ναι εκανα τεστ ωορριξιας και δεν ξερω τη βγηκε

εντονη μια γραμμη και μια δευτερη η οποιοα δεν ειναι στον ιδιο τονο χροματοσ αλλα εντονη σημενη οτι σημερα εχω ωορριξια η οτι θα κανω?

για να βγαλεις ακρη πρεπει να κανεις 2 μηνες χρηση τουλαχιστον!θα σου πω τι γινεται σε φυσιολογικες συνθηκες...η μια γραμμη βγαινει παντα σκουρα κ δειχνει οτι εκανες σωστα το τεστ...η 2η θα πρεπει για να βγει θετικη να ειμαι το ιδιο σκουρα(2η εννοω αυτη που ειναι πιο κοντα στο σημειο που κατουράς)...θα πρέπει να κανεις τεστ μεχρι να δειξει αρνητικπ...θα πρεπει θετικο να ειναι το πολυ 2 φορες αν συνεχιζει να ειναι θετικο εχεις υψηλη ορμονη κ δεν μπορείς να χρησιμοποιεις τα τεστ!εμενα δεν βγηκε ποτε σκουρα η γραμμη..παντα αχνη...ειχα κανει ομως υπερυχο κ ηξερα ποια απο ολες να θεωρησω θετικο..

1 hour ago, marillia είπε:

Mπράβο του γιατρού σαςςς!!Εγώ συνήθως τις γράφω όλες στον παθολόγο με το βιβλάριο γιατί είναι του Εοππυ και αναλόγως τι θα βγεί πάω και την σωστή ειδικότητα.Εχώ υψηλή χοληστερίνη και θέλω κάποια στιγμή να επισκεφτώ καρδιολόγο.Να ε ρωτήσω κάτι?Οταν κάποιος έχει χαμηλή την καλή χοληστερόλη έχει θέμα με την τεστο απαραίτητα?

οχι..αλλα πιθανον ο γιατρος να μπορει να τημ συνδεσει...σε εμενα για παραδειγμα περιμενε να εχω κατω απο 50 λογω πολυκυστικων...εχεις πολυκυστικες?

πρίν από 39 λεπτά , alina80 είπε:

Θα έρθω κι εγώ μαζί σου. @elenakii22 μου γλυκό όλα καλά θα πάνε να ξέρεις. Καταλαβαίνω ότι η σκέψη του εξωμητριου είναι τρομακτική, αλλά όπως είπε και η προλαλησασα δεν είναι και τόσο συχνή, το αντίθετο. Μην ανησυχείς όσο μπορείς. Ποτέ θα πας στο γυναικολόγο σου να ηρεμήσεις και να αρχίσεις να το χαίρεσαι και να το απολαμβάνεις;

θα παω παρασκευη!!!!!ξερεις τι οτι ειναι να γινει θα γινει...και να το σκεφτομαι δεν κερδιζω κατι οποτε εχω χαλαρωσει τωρα γτ μεχρι χθες ελεγα να προσεχω μην κανω αυτο μα προσεχω μην κανω  εκεινο...σμρ το ξεπέρασα!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 38 λεπτά , orianna είπε:

λοιπον τιποτα δεν εχει το παιδι σου.να πας στο γιατρο να στα εξηγησει και ο ιδιος.αν τα παιδια παθαιναν κατι με tsh 3 kai 4  τα μισα παιδια του κοσμου θα ηταν με νοητικη υστερηση. ας χαλαρωσουμε λιγο ενταξει.παλια δεν κανανε τιποτα απο αυτες τις εξετασεις...βγηκες εσυ με προβλημα..?βγηκα εγω?ο θυροειδης ευθυνεται για δυσκολια στη συλληψη.αν επιανες σε 3 μηνες θα πιασεις σε 6 και σε μεγαλυτερες τιμες για αποβολες.για να προκαλεσει σοβαρο προβλημα στο παιδι (νοητικα) πρεπει να ειναι τελειως ξερρυθμιστος.και οσο για να εχει το παιδι θυροειδη παιζουν και αλλοι παραμετροι.π.χ η μητερα αν εχει κληρονομικη θυροειδιτιδα,λεγεται hashimoto και ανηκει στα αυτοανοσα.εμφανιζεις αντισωματα .εξεταση anti tg kai anti tpo.οταν εγω εχω θυροειδη και συ εχεις θυροειδη και η αλεκα εχει και ο αντρας της ελενης εχει δεν σημαινει οτι ολοι εχουμε το ιδιο θεμα και για τους ιδιους λογους.οταν εγω πριν χρονια βρηκα τυχαια οτι ειχα θυροειδη ηταν 9.5 η tsh και δεν ξερω και για ποσα χρονια μπορει να ηταν ετσι, σε πληροφορω δεν ειχα ουτε μια μερα καθυστερηση. και τωρα που ημουν 3.2 και εχω φτασει και αλλες φορες και 4,5 και αλλαζα χαπι ο ενδοκρινολογος μου ειπε δεν ειναι απο την τιμη του θυροειδη σου οι καθυστερησεις στον κυκλο.βεβαια κανεις απο δω μεσα δεν ειναι γιατρος και απ οτι καταλαβα και οι γιατροι ειναι το μακρυ τους και το κοντο τους.δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι διχως λογο  επειδη περνανε απο το μυαλο σου σκοτεινες ΑΝΑΙΤΙΕΣ σκεψεις.πηγαινε ρωτα τη μαμα σου αν εκανε πριν 33 χρονια εξεταση θυροειδη και με την απαντηση που θα παρεις ΧΑΛΑΡΩΣΕ. παιζει να μην εκανε και υπερηχο τοτε...χαχαχα

Έχεις δίκιο τι να πω. Για μένα λέω άντε εντάξει θα το ρυθμίσω αρκεί που το κατάλαβα.για τον μικρό η αλήθεια είναι αγχώθηκα γιατί δεν ξέρω τι τιμές είχα στην εγκυμοσυνη έκανα μια φορά στην αρχή όλο το πακέτο του θυρεοειδή δεν μου είπε η γυναικολόγος κάτι.έχουμε μετακομίσει προσφατα και δεν μπορώ να τις βρω αυτές τις εξετάσεις τις κρατάω σε φάκελο μαζί με όλα τα της εγκυμοσύνης.θα ηρεμήσω και θα το βγάλω από το μυαλό μου για λίγο και θα ξανακάνω τις εξετάσεις.και λογικά μεθαύριο θα βγουν και του παιδιού.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 21 λεπτά , marillia είπε:

Αυτό ισχύει και στη χαμηλή καλή χολεστερίνη?Νόμιζα μόνο στην κακή.

χα εγω 260 εχω κ καλη 88 εχω κανει υπερηχο καρδιας τριπλεξ δηλαδη κ ειμαι 47 κιλα. ο καρδιολογος ειχε μεινει αφωνος με την χολιστερινη μου ειπε οτι απο τωρα δεν δινουν φαρμακα απλα θελει περπατημα κ να την παρακολουθω. επισης κ η μαμα μου ειναι ετσι αδυνατη κ με χοληστερινη οποτε μου ειπε ειναι κληρονομικο κ με την διατροφη λιγα θα αλλαξουν ετσι κ αλλιως δεν ετρωγα κ περιεργα απο πριν οποτε τι να συμμαζεψω. 

Just now, Nati85 είπε:

Έχεις δίκιο τι να πω. Για μένα λέω άντε εντάξει θα το ρυθμίσω αρκεί που το κατάλαβα.για τον μικρό η αλήθεια είναι αγχώθηκα γιατί δεν ξέρω τι τιμές είχα στην εγκυμοσυνη έκανα μια φορά στην αρχή όλο το πακέτο του θυρεοειδή δεν μου είπε η γυναικολόγος κάτι.έχουμε μετακομίσει προσφατα και δεν μπορώ να τις βρω αυτές τις εξετάσεις τις κρατάω σε φάκελο μαζί με όλα τα της εγκυμοσύνης.θα ηρεμήσω και θα το βγάλω από το μυαλό μου για λίγο και θα ξανακάνω τις εξετάσεις.και λογικά μεθαύριο θα βγουν και του παιδιού.

nati πρεπει να καταλαβεις οτι η ορμονη αυτη η δικη σου ειναι μεσα στα φυσιολογικα δεν εισαι εκτος φυσιολογικων. αν δεν ηθελες να μεινεις εγκυος δεν θα ασχολιωσουν ξανα με αυτη την ορμονη μονο στον ετησιο ελενχο οπως ολοι οι ανθρωποι. ειναι διαφορετικα το να θελεις να μεινεις εγκυος κ αλλο εχω θυροειδη. γιαυτο κ πρεπει οταν πας στον ενδοκρινολογο πρεπει να τονισεις οτι θελεις να κανεις παιδι κ οτι προσπαθεις χωρις αποτελεσμα. εχει μεγαλη διαφορα γιατι αν δει ενα ενδοκρινολογος αυτη την τιμη φυσικα κ σεν θα σου δωσει τιποτα

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

χα εγω 260 εχω κ καλη 88 εχω κανει υπερηχο καρδιας τριπλεξ δηλαδη κ ειμαι 47 κιλα. ο καρδιολογος ειχε μεινει αφωνος με την χολιστερινη μου ειπε οτι απο τωρα δεν δινουν φαρμακα απλα θελει περπατημα κ να την παρακολουθω. επισης κ η μαμα μου ειναι ετσι αδυνατη κ με χοληστερινη οποτε μου ειπε ειναι κληρονομικο κ με την διατροφη λιγα θα αλλαξουν ετσι κ αλλιως δεν ετρωγα κ περιεργα απο πριν οποτε τι να συμμαζεψω. 

Εγω έχω 170 χοληστερίνη αλλά έχω 300τριγλυκεριδια!η καλή και εμένα στα πατώματα είναι αλλά δεν ασκούμαι καθόλου.δεν τρώω ψάρι γιατί με πειράζει και μου είπε ο γυναικολόγος να παίρνω βιταμίνες ω3 

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...