Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 54 λεπτά , Alekagala είπε:

Οταν γεννιέται καθε παιδι του περνούν αιματακι απο τη Πατούσα για να γινει έλεγχος σε θυροειδη,  ελλειψη ενζύμου,  αλλεργια στη λακτόζη και νομιζω και κατι αλλο.....  Θα το έβλεπε ηδη ο παιδίατρος σας αν υπηρχε προβλημα....  Εμενα ο γιος μου δεν εχει αλλα εμεις καναμε στο χρονο εξετάσεις και για λογω ρεζους να ξερουμε που βρισκόμαστε....  Τώρα θα επαναλάβει για το νηπιαγωγείο μια γενική που ειναι 5χρονων

Εχω την εντύπωση από αυτά Π με είχε πει η παιδίατρος γτ Κ Εγώ είχα αγχωθεί γτ εχω αντισώματα πολύ υψηλά ότι η εξέταση για θυρεοειδή που κάνουν Στο μαιευτηριο δεν έχει καμία σχέση με τον κλασσικό θυρεοειδή που έχουμε Εμείς..είναι συγγενής υποθυρεοειδισμος Κ προκαλεί μέχρι Κ νοητική υστέρηση.. καμία σχέση δλδ με αυτό Π φοβάσαι.. τον κλασικό θυρεοειδή που λες μ είχε πει το αναπτύσσουν πολύ μετά Κ Έχει συμπτώματα που η παιδίατρος Είναι αδύνατον ν μη. Καταλάβει..Αλλά κ το γεγονός ότι καποιος στην οικογένεια έχει θυρεοειδή είναι υποχρεωμένη ν το έχει στο νου της για εξετάσεις μελλοντικα..Αλλά αφού λες ότι είναι σχολαστική μη φοβάσαι..Έτσι είναι κ εμάς.. τπτ δεν αφήνει στη τύχη τ..Όλα τα ψειριζει.. σόρρυ Που βγήκα Εκτός θέματος..Αν κάνω λάθος κάπου επισημανετε μ.. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Εχω την εντύπωση από αυτά Π με είχε πει η παιδίατρος γτ Κ Εγώ είχα αγχωθεί γτ εχω αντισώματα πολύ υψηλά ότι η εξέταση για θυρεοειδή που κάνουν Στο μαιευτηριο δεν έχει καμία σχέση με τον κλασσικό θυρεοειδή που έχουμε Εμείς..είναι συγγενής υποθυρεοειδισμος Κ προκαλεί μέχρι Κ νοητική υστέρηση.. καμία σχέση δλδ με αυτό Π φοβάσαι.. τον κλασικό θυρεοειδή που λες μ είχε πει το αναπτύσσουν πολύ μετά Κ Έχει συμπτώματα που η παιδίατρος Είναι αδύνατον ν μη. Καταλάβει..Αλλά κ το γεγονός ότι καποιος στην οικογένεια έχει θυρεοειδή είναι υποχρεωμένη ν το έχει στο νου της για εξετάσεις μελλοντικα..Αλλά αφού λες ότι είναι σχολαστική μη φοβάσαι..Έτσι είναι κ εμάς.. τπτ δεν αφήνει στη τύχη τ..Όλα τα ψειριζει.. σόρρυ Που βγήκα Εκτός θέματος..Αν κάνω λάθος κάπου επισημανετε μ.. 

Ναι αύριο θα κανει εξετασεις αίματος και την tsh ειναι πρώτη φορά που κανει.

δεν ξέρει η παιδίατρος οτι εμένα η tsh ειναι ανεβασμένη.ουτε εγω το ήξερα  Σύμφωνα με τις φυσιολογικές τιμές που δείχνουν ειναι μέσα αλλα για να κανω παιδί ειναι πολυ υψηλή. Δεν θυμάμαι τις παλιές μου εξετασεις τι έγραφαν ούτε μου ειχε πει κάποιος παθολόγος οτι ειχα πρόβλημα.θα δούμε και του παιδιού αυτές τις μερες και εχω αγωνία μεγάλη.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Αα Επίσης είπα Κ Εγώ στη γιατρό ότι παρακολουθώ τον θυρεοειδή Κ μ έβαλε ν κάνω εξετάσεις..το θυμήθηκα στον πέμπτο μήνα βέβαια..χαζομάρα μ ξέρω.. Κ η tsh ήταν κοντά στο 3.. μ έστειλε στον Ενδοκρινολογο που με παρακολουθει Κ μ είπε ότι δεν έχει κανένα κίνδυνο το μωρό με τέτοιο νούμερο το οποίο το τσέκαρα Κ αλλου.. μ λέει έφτασες πέμπτο μήνα με τέτοιον αριθμό.. Αν ερχόσουν από την αρχή Θ βλέπαμε Κ αν είχες ήδη τόσο ή αν ανέβηκε μετεπειτ Α..με έβαλε εκ νέου ν δούμε τις τιμές Κ μ ειπε ότι Αν η τιμή είναι κατΩ από 3 μην ασχοληθω Κ θ τοτο τσεκάρουμε προληπτικα σε κάνα δίμηνο.. Για ν βλαφτει το μωρό από θυρεοειδή πρέπει ν είναι πολύ υψηλή η τιμή.. Αλλά θεωρώ ότι αφού έχουμε το νου μας Κ κάνουμε εξετάσει Κ οι γιατροί μαΣ το ψάχνουν δεν νομίζω ν πρέπει ν φοβόμαστε.. σίγουρα όμως έχουμε τις κεραίες μας σηκωμενες!!:-D Κ που τα λέμε εδώ μέσα είναι πολύ σημαντικό γτ έτσι βλέπεις Κ συγκρίνεις!

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι αύριο θα κανει εξετασεις αίματος και την tsh ειναι πρώτη φορά που κανει.

δεν ξέρει η παιδίατρος οτι εμένα η tsh ειναι ανεβασμένη.ουτε εγω το ήξερα  Σύμφωνα με τις φυσιολογικές τιμές που δείχνουν ειναι μέσα αλλα για να κανω παιδί ειναι πολυ υψηλή. Δεν θυμάμαι τις παλιές μου εξετασεις τι έγραφαν ούτε μου ειχε πει κάποιος παθολόγος οτι ειχα πρόβλημα.θα δούμε και του παιδιού αυτές τις μερες και εχω αγωνία μεγάλη.

Εύχομαι όλα καλά κ ν σ φύγει το άγχος!άσε Π Όλα καλά Θ πάνε! Είναι κάτι που δόξα τω Θεώ ρυθμίζεται Κ θεωρείται ρουτίνα πλέον.. Εγώ το ανακάλυψα Κατά λάθος γτ είχα ανωμαλία στο κύκλο Κ αφού αποκλεισαμε τα κιλά γτ ανέκαθεν είχα κάποια παραπάνω με παρέπεμψε σε Ενδοκρινολογο..Κ φαντάσου ήμουν Λύκειο τότε..Κ από μένα ψαχτηκαν όλοι στην οικογένεια Κ ανακαλυψε ο πατέρας μ ότι είχε θυρεοειδή στα 45του!! Εξ αιτίας της ανωμαλίας του κύκλου μ...Χαχαχα..είναι λίγο αστείο για μένα.. Αλλά δεν είχα θέμα στη σύλληψη.. δεν ξέρω αν φταίει που μονο τα αντισώματα είχα υψηλά Κ Όχι υποθειροειδισμο..Ποιος ξέρει.. Ίσως Κ ν έτυχε..

• Μου αρέσει 1

@oneira_glykaμου πόσο δίκιο έχεις.Οταν χρειάστηκε να πιώ προγεστερόνη στην εγκυμοσύνη ευτυχώς που ήξερα από τα κορίτσια εδώ μέσα και ήξερα τι ήταν.Και πάρα πολλά ακόμα.Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τεστ ωορρηξίας.Σκέφτομαι από Σεπτέμβριο να πάρω και ξέρω πως να τα χρησιμοποιήσω.Τα έχω μάθει όλα από εσάς!!!! 

• Μου αρέσει 1

εμενα αν θυμαστε ο ενδοκρινολογος τα τσεκαρε ολα...οταν λεω ολα ολα...δεν αφήσαμε εξεταση για εξεταση...το ενα συνδέεται με το αλλο κ για να εχει σωστη εικονα πρεπει να εχει τις σωστες εξετασεις...για παραδειγμα η καλη χοληστερίνη του ανδρα μου είναι χαμηλη(η hdl)και του γτ αφου τρωω σωστα παιρνω έξτρα βιταμινε ειναι ακομα χαμηλα?και του λεει αν δεν φτιαξεις την τεστοστερόνη δεν θα ανεβει...δλδ τετοια συνδεση δεν νομιζω οτι την γνωριζουν ολοι...κ αν δεν ειχε κανει ορμονες κ πηγαινε απλα σε παθολογο για απλο τσεκ απ δεν θα ειχαμε σωστη απάντηση!

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

nati85 μην τρελενεσε κ αρχισεις κ κανεις στο παιδι εξετασεις για ψιλου πηδημα. αυτο το ελενχουν αμεσωσ υποχρεωτικα οπως σου ειπαν κ τα κοριτσια. κ μετα το τσεκαρει κ ο παιδιατρος ο θυροηδης στα μωρα δεν ειναι οπως στους μεγαλους εχει συμπτωματα που δεν περνανε απαρατηρητα απο τους παιδιατρους οπως μη φυσιολογικη αναπτυξη σε βαρος υψος κτλ. εσυ δεν εχεις προβλημα με το θυροειδη οι ορμονες σου δεν δειχνουν παθογενεια θυροειδη απλα αυτες οι τιμες ειναι απαγορευτικες για συλληψη εχει διαφορα το ενα με το αλλο . αλλο προβλημα με το θυροειδη που θα περασει κ στο παιδι κ αλλο ορμονη λιγο ανεβασμενη που εμποδιζει την συλληψη

• Μου αρέσει 2

και ναι εκανα τεστ ωορριξιας και δεν ξερω τη βγηκε

εντονη μια γραμμη και μια δευτερη η οποιοα δεν ειναι στον ιδιο τονο χροματοσ αλλα εντονη σημενη οτι σημερα εχω ωορριξια η οτι θα κανω?

πρίν από 4 λεπτά , elenakii22 είπε:

εμενα αν θυμαστε ο ενδοκρινολογος τα τσεκαρε ολα...οταν λεω ολα ολα...δεν αφήσαμε εξεταση για εξεταση...το ενα συνδέεται με το αλλο κ για να εχει σωστη εικονα πρεπει να εχει τις σωστες εξετασεις...για παραδειγμα η καλη χοληστερίνη του ανδρα μου είναι χαμηλη(η hdl)και του γτ αφου τρωω σωστα παιρνω έξτρα βιταμινε ειναι ακομα χαμηλα?και του λεει αν δεν φτιαξεις την τεστοστερόνη δεν θα ανεβει...δλδ τετοια συνδεση δεν νομιζω οτι την γνωριζουν ολοι...κ αν δεν ειχε κανει ορμονες κ πηγαινε απλα σε παθολογο για απλο τσεκ απ δεν θα ειχαμε σωστη απάντηση!

Συμφωνώ απόλυτα! Η κάθε ειδικότητα γιαυτό είναι... αλλιώς θα υπήρχαν μόνο παθολόγοι!

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , alina80 είπε:

Συμφωνώ, για αυτό σκοπεύω να το συζητήσω μαζί του και θα πράξω ανάλογα με το τι θα μου πει. Επίσης το θέμα της ψυχολογίας είναι σημαντικό να το συνυπολογίζουν οι γιατροί και να μην μας επιβαρρύνουν αν δεν είναι απολύτως απαραίτητο. Ο δικός μου για παράδειγμα όταν τον ρώτησα για σαλπιγγογραφεια, μου εξήγησε ότι δεν βρίσκει το λογο να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Και αυτό γιατί το να δείξει ας πούμε ότι δεν είναι τελείως ανοιχτη, δεν σημαίνει κατά ανάγκη ότι δεν μπορείς να μείνεις έγκυος, γιατί το σπέρμα είναι τόσο μικροσκοπικό που μπορεί να περνάει. Και μου είπε γιατί να στεναχωρηθεις και να αγχωθεις με ένα αποτέλεσμα που στην τελική μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα;

Γενικά πιστεύω ότι ο γιατρός είναι να σου ταιριάζει κιόλας σαν άνθρωπος. Ειδικα ο γυναικολογος. Εμένα μου αρέσει που με αντιμετωπίζει χαλαρά, μου εξηγεί τα πάντα και δεν με πανικοβάλλει. Μου ταιριάζει, ενώ ο ίδιος σε μια φίλη μου δεν άρεσε γιατί τον ήθελε πιο αυστηρο. Σχετικά είναι όλα. 

αλινα να κανεις κ αμη με αυτη την εξεταση βλεπεις περιπου τα αποθεματα σε ωαρια. να του πεις να στις γραψει τωρα γιατι τις κανουν 2-3 μερα της περιοδου αν δεν μεινεις αυτο το μηνα εγκυος με την επομενη περιοδο να τις κανεις. ειναι σημαντικο να ξερεις ποιοτητα κ ποσοτητα ωαριων

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

και ναι εκανα τεστ ωορριξιας και δεν ξερω τη βγηκε

εντονη μια γραμμη και μια δευτερη η οποιοα δεν ειναι στον ιδιο τονο χροματοσ αλλα εντονη σημενη οτι σημερα εχω ωορριξια η οτι θα κανω?

ποια γραμμη ειναι εντονη η πανω η κατω? ? σου λεει στις οδηγιες πια πρεπει να ειναι εντονη για να ειναι θετικο. η μια γραμμη σου δειχνει αν το τεστ ειναι εγκυρο κ η αλλη αν εχεις ωορηξια διαβασε τις οδηγιες

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , elenakii22 είπε:

λδ τετοια συνδεση δεν νομιζω οτι την γνωριζουν ολοι...κ αν δεν ειχε κανει ορμονες κ πηγαινε απλα σε παθολογο για απλο τσεκ απ δεν θα ειχαμε σωστη απάντηση!

Mπράβο του γιατρού σαςςς!!Εγώ συνήθως τις γράφω όλες στον παθολόγο με το βιβλάριο γιατί είναι του Εοππυ και αναλόγως τι θα βγεί πάω και την σωστή ειδικότητα.Εχώ υψηλή χοληστερίνη και θέλω κάποια στιγμή να επισκεφτώ καρδιολόγο.Να ε ρωτήσω κάτι?Οταν κάποιος έχει χαμηλή την καλή χοληστερόλη έχει θέμα με την τεστο απαραίτητα?

1 hour ago, ΧρυσαΜ είπε:

@reniatzo την τερμάτησες καλέ τη χοριακή :-P:-P:-P πότε έχετε ραντεβού;

@elenakii22 πονάκια και τσιμπηματακια είναι αρκετά συχνά. Πότε θα πας στο γιατρό;

@Ani ani είμαι 28 εβδομάδων...

Πώς διατηρείστε όλες κορμάρες και εγώ έχω γίνει σαν τομάτα!;!;!

Ξεκίνησα 60-61 κιλά, τα περισσότερα κιλά που είχα φτάσει ποτέ. Τους 5 πρώτους μήνες είχα πάρει 1 κιλό. Από τον 5ο μέχρι τον 6ο πήρα 11 κιλά!!!! Τώρα πήγα και ζυγίστηκα στο φαρμακείο και είμαι 74+ κιλά... Εν τω μεταξύ έρχονται όλοι και μου λένε "μπράβο δεν έχεις πάρει κιλά" και νομίζω ότι με δουλεύουν!!!!!!! Έχω κάνει πολύ πρήξιμο... Το αλάτι το έχω κόψει εντελώς, κανά δυο μέρες τώρα ξέφυγα λιγάκι :-\  μου λένε όλοι να περπατάω αλλά πλέον ο οργανισμός δε δίνει ώθηση, με πολύ ζόρι μετακινούμαι....

Μεγαλη κοιλιτσα θα εχεις λοιπον!! Εγω θα σ πω σε λιγους μηνες ποσα κιλα θα φτασω! Και για πρωτη φορα βεβαια γιατι πανω απο 60 δεν ημουν ποτε!Μετα θεωρω οτι η εγκυμοσυνη μας ομορφαινει κ δεν φαινονται τα κιλα τουλαχιστον ετσι βλεπω εγω στις αλλες εγκυουλες! Και αν δεν μπορεις να περπατησεις μην περπατας νομιζω το σωμα σου οριζει τι πρεπει να κανεις και τι οχι!:)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Mπράβο του γιατρού σαςςς!!Εγώ συνήθως τις γράφω όλες στον παθολόγο με το βιβλάριο γιατί είναι του Εοππυ και αναλόγως τι θα βγεί πάω και την σωστή ειδικότητα.Εχώ υψηλή χοληστερίνη και θέλω κάποια στιγμή να επισκεφτώ καρδιολόγο.Να ε ρωτήσω κάτι?Οταν κάποιος έχει χαμηλή την καλή χοληστερόλη έχει θέμα με την τεστο απαραίτητα?

αν εχεις υψηλη χοληστερηνη πρεπει να δεις κ την καλη αν ειναι ψηλη κ η καλη δεν εχεις προβλημα η μια καλυπτει την αλλη. επισης πρεπει να ρωτησεις την οικογενεια σου αν εχουν κ αυτοι υψηλη γιατι ειναι κ κληρονομικο. κ εγω αν κ πολυ αδυνατη κ χωρις καθολου τριγλυκεριδια γιατι παιζουν κ αυτα ρολο εχω χοληστερινη

πρίν από 13 λεπτά , linaa είπε:

nati85 μην τρελενεσε κ αρχισεις κ κανεις στο παιδι εξετασεις για ψιλου πηδημα. αυτο το ελενχουν αμεσωσ υποχρεωτικα οπως σου ειπαν κ τα κοριτσια. κ μετα το τσεκαρει κ ο παιδιατρος ο θυροηδης στα μωρα δεν ειναι οπως στους μεγαλους εχει συμπτωματα που δεν περνανε απαρατηρητα απο τους παιδιατρους οπως μη φυσιολογικη αναπτυξη σε βαρος υψος κτλ. εσυ δεν εχεις προβλημα με το θυροειδη οι ορμονες σου δεν δειχνουν παθογενεια θυροειδη απλα αυτες οι τιμες ειναι απαγορευτικες για συλληψη εχει διαφορα το ενα με το αλλο . αλλο προβλημα με το θυροειδη που θα περασει κ στο παιδι κ αλλο ορμονη λιγο ανεβασμενη που εμποδιζει την συλληψη

Τρελάθηκα αλλα οταν δω τις εξετασεις του φυσιολογικές θα το ξεπεράσω! Δεν με νοιάζει ούτε εγκυμοσύνη τωρα μονο το παιδί να ειναι εντάξει η αλήθεια ειναι διάβασα πολλα στο Ίντερνετ και αναστατώθηκα.θα κλείσω και ραντεβού σε ενδοκρινολόγο φυσικά να φτιάξω το θέμα μου

ευχαριστω πολυ κορίτσια για την υποστήριξη και τις πληροφοριες

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...