Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Nati85 είπε:

Και εγω που πήγα σε ενδοκρινολόγο τι κατάλαβα;τίποτα δεν μου είπε γι αυτο θα παω άλλου τωρα. Ανησυχώ για τον μικρό τωρα μήπως ηταν και παλιά ανεβασμένη και εχει και το παιδί θέμα και αύριο ειναι να κανει τις πρώτες του εξετάσεις.εχω φοβερό άγχος άσε αρρώστησα απο χθες

καλε το παιδι αποκλειετε να εχει κατι θα το ειχατε καταλαβει μην τρελενεσε. η παιδιατροσ τα ψηλαφιζει τα μικρα κ επισεις θα εχει κανει κ εξετασεις το παιδι αυτα τα βρισκουν αμεσως δεν ειναι οπως τους μςγαλους.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Alekagala είπε:

Ο θυροειδης στα παιδια φαινεται απο τη γέννηση δηλαδη απο τις εξετάσεις που κανουν στο νοσοκομειο.... Στα αγορια ειναι λιγότερη η πιθανότητα απο οτι στα κοριτσια.... Επισης αν εχουν θυροειδη δεν αναπτύσσονται σωστα ιδιαιτερα στα κιλα και στο υψος

Τις κανουν σε ολα τα μωράκια ασχέτως αν εχει θέμα η μαμά; Ειλικρινά σου μιλάω εχω αγχωθεί πολυ!τωρα το ανακάλυψα όλο αυτο. Μια χαρα ειναι και απο κιλά και απο ύψος δεν ειναι ψηλός ούτε κοντός. 

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Κορίτσια τι μαθαίνει κανείς. Το Σεπτέμβρη που θα πάω στον γυναικολόγο μου για τον τακτικό μου έλεγχο, αν μια στο εκατομμύριο δεν έχω μείνει έγκυος μέχρι τότε (βλέπετε αισιοδοξία ε;) θα του πω να κάνω κι εγώ αυτές τις εξετάσεις. Επειδή έχω ένα πρόβλημα που εμποδίζει τη γονιμότητα δεν σημαίνει ότι δεν έχω και κάτι άλλο έτσι δεν είναι; Κι αν ας πούμε έχω κι εγώ ψηλά αυτήν την ορμόνη που λέτε και φταίει αυτό και όχι η ενδομητρίωση; Ααα, τον αγαπώ τον doc μου, τον εμπιστεύομαι αλλά τέτοιες εξετάσεις δεν μου είπε να κάνω (ενώ σπερματικά γράμμα ζήτησε για να ξέρουμε λέει αν από την άλλη πλευρά είναι οκ, και να μην αποδίδουμε τη μη σύλληψη στο δικό μου θέμα), και έχω προβληματιστεί τώρα. 

ορμονικες δεν εχεις κανει? fsh e2 κτλ? κανονικα τις ζητανε μετα απο ενα εξαμηνο προσπαθειων.

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Κορίτσια τι μαθαίνει κανείς. Το Σεπτέμβρη που θα πάω στον γυναικολόγο μου για τον τακτικό μου έλεγχο, αν μια στο εκατομμύριο δεν έχω μείνει έγκυος μέχρι τότε (βλέπετε αισιοδοξία ε;) θα του πω να κάνω κι εγώ αυτές τις εξετάσεις. Επειδή έχω ένα πρόβλημα που εμποδίζει τη γονιμότητα δεν σημαίνει ότι δεν έχω και κάτι άλλο έτσι δεν είναι; Κι αν ας πούμε έχω κι εγώ ψηλά αυτήν την ορμόνη που λέτε και φταίει αυτό και όχι η ενδομητρίωση; Ααα, τον αγαπώ τον doc μου, τον εμπιστεύομαι αλλά τέτοιες εξετάσεις δεν μου είπε να κάνω (ενώ σπερματικά γράμμα ζήτησε για να ξέρουμε λέει αν από την άλλη πλευρά είναι οκ, και να μην αποδίδουμε τη μη σύλληψη στο δικό μου θέμα), και έχω προβληματιστεί τώρα. 

αυτα ναι μεν τα ζητανε και οι γυναικολογοι αλλα ξερουν να τα "διαβαζουν" καλυτερα οι ενδοκρινολογοι, για εμενα καλο θα ηταν να πας και σε ενδοκρινολογο ;) 

Διαφημίσεις

Just now, Nati85 είπε:

Τις κανουν σε ολα τα μωράκια ασχέτως αν εχει θέμα η μαμά; Ειλικρινά σου μιλάω εχω αγχωθεί πολυ!τωρα το ανακάλυψα όλο αυτο. Μια χαρα ειναι και απο κιλά και απο ύψος δεν ειναι ψηλός ούτε κοντός. 

ναι παιδι μου τα ελενχουν τα μωρα. κ η παιδιατρος πιο μετα, 

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Οταν γεννιέται καθε παιδι του περνούν αιματακι απο τη Πατούσα για να γινει έλεγχος σε θυροειδη,  ελλειψη ενζύμου,  αλλεργια στη λακτόζη και νομιζω και κατι αλλο.....  Θα το έβλεπε ηδη ο παιδίατρος σας αν υπηρχε προβλημα....  Εμενα ο γιος μου δεν εχει αλλα εμεις καναμε στο χρονο εξετάσεις και για λογω ρεζους να ξερουμε που βρισκόμαστε....  Τώρα θα επαναλάβει για το νηπιαγωγείο μια γενική που ειναι 5χρονων

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Just now, linaa είπε:

ναι παιδι μου τα ελενχουν τα μωρα. κ η παιδιατρος πιο μετα, 

Πω πω κορίτσια ειλικρινά εχω πολυ άγχος. Αυριο θα κανει εξετάσεις αίματος πρώτη φορά. στο μαιευτήριο δεν ξερω τι έκαναν ακριβώς λογικά θα έκαναν πολλές. Σίδηρος του έλειπε και του έδινα τις σταγονιτσες το πρώτο εξάμηνο.εχω αλλάξει 5 παιδιάτρους για να καταλήξω στην κατάλληλη που ειναι πολυ σχολαστική ελπιζω ολα να πανε καλα!

εχω ξεφύγει απο το θέμα μας το ξερω και συγνώμη!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

ορμονικες δεν εχεις κανει? fsh e2 κτλ? κανονικα τις ζητανε μετα απο ενα εξαμηνο προσπαθειων.

Όχι δεν έχω κάνει. Βέβαια τώρα είμαστε στο εξάμηνο. Αλλά δεν μου έχει αναφέρει ποτέ τίποτα σχετικό. Όταν του είπα θα προσπαθήσουμε για μωρό, μου είπε επί λέξη "κάντε ένα σπερμοδιάγραμμα, να μην λέμε ότι λόγω ενδομητρίωσης δεν μένεις ενώ μπορεί να υπάρχει πρόβλημα και στην άλλη πλευρά". Δεν θα έπρεπε να μου πει κάνε και αυτές τις εξετάσεις, να ξέρουμε ότι στα υπόλοιπα είσαι οκ; 

Just now, alina80 είπε:

Όχι δεν έχω κάνει. Βέβαια τώρα είμαστε στο εξάμηνο. Αλλά δεν μου έχει αναφέρει ποτέ τίποτα σχετικό. Όταν του είπα θα προσπαθήσουμε για μωρό, μου είπε επί λέξη "κάντε ένα σπερμοδιάγραμμα, να μην λέμε ότι λόγω ενδομητρίωσης δεν μένεις ενώ μπορεί να υπάρχει πρόβλημα και στην άλλη πλευρά". Δεν θα έπρεπε να μου πει κάνε και αυτές τις εξετάσεις, να ξέρουμε ότι στα υπόλοιπα είσαι οκ; 

Αν έχετε ένα εξάμηνο που προσπαθείτε και ηλικιακά δεν είσαι κοντά στα 40 λογικό μου φαίνεται.Το Σεπτέμβρη που θα πας αν δεν έχεις μείνει έγκυος(στο απεύχομαι)να ζητήσεις να τις κάνεις.Προγεννητικό έχεις κάνει?

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , alina80 είπε:

Πες του κορίτσι να κανεις μην το αφήνεις μπορει να μην έχεις θέμα αλλα βλέπεις ειναι αμελείς οι γιατροί μερικές φορές.και εγω δεν έψαξα για αυτή την τιμή και το άφησα ετσι.

πρίν από 7 λεπτά , Alekagala είπε:

Οταν γεννιέται καθε παιδι του περνούν αιματακι απο τη Πατούσα για να γινει έλεγχος σε θυροειδη,  ελλειψη ενζύμου,  αλλεργια στη λακτόζη και νομιζω και κατι αλλο.....  Θα το έβλεπε ηδη ο παιδίατρος σας αν υπηρχε προβλημα....  Εμενα ο γιος μου δεν εχει αλλα εμεις καναμε στο χρονο εξετάσεις και για λογω ρεζους να ξερουμε που βρισκόμαστε....  Τώρα θα επαναλάβει για το νηπιαγωγείο μια γενική που ειναι 5χρονων

Ναι δεν το είχα Κάν στο μυαλό μου για τον θυρεοειδή τότε και δεν έδωσα βάση σε αυτο το θέμα. Αύριο που θα κανει τις εξετάσεις θα ξερω την επόμενη μέρα.ευχαριστω πολυ παντως

e6OVp3.pngExilp3.png

@reniatzo την τερμάτησες καλέ τη χοριακή :-P:-P:-P πότε έχετε ραντεβού;

@elenakii22 πονάκια και τσιμπηματακια είναι αρκετά συχνά. Πότε θα πας στο γιατρό;

@Ani ani είμαι 28 εβδομάδων...

Πώς διατηρείστε όλες κορμάρες και εγώ έχω γίνει σαν τομάτα!;!;!

Ξεκίνησα 60-61 κιλά, τα περισσότερα κιλά που είχα φτάσει ποτέ. Τους 5 πρώτους μήνες είχα πάρει 1 κιλό. Από τον 5ο μέχρι τον 6ο πήρα 11 κιλά!!!! Τώρα πήγα και ζυγίστηκα στο φαρμακείο και είμαι 74+ κιλά... Εν τω μεταξύ έρχονται όλοι και μου λένε "μπράβο δεν έχεις πάρει κιλά" και νομίζω ότι με δουλεύουν!!!!!!! Έχω κάνει πολύ πρήξιμο... Το αλάτι το έχω κόψει εντελώς, κανά δυο μέρες τώρα ξέφυγα λιγάκι :-\  μου λένε όλοι να περπατάω αλλά πλέον ο οργανισμός δε δίνει ώθηση, με πολύ ζόρι μετακινούμαι....

Κορίτσια μου κανονικά τον θυροειδή πρέπει και ο παθολόγος να μας τον προτείνει στο ετήσιο τσεκ απ.Σπάνια σε ένα νέο ζευγάρι με λίγους μήνες προσπάθειας ζητούν εξετάσεις οι γυναικολόγοι.Απ την άλλη δυστυχώς αναγκαζόμαστε να γινόμαστε μόνοι μας γιατροί.

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Κορίτσια μου κανονικά τον θυροειδή πρέπει και ο παθολόγος να μας τον προτείνει στο ετήσιο τσεκ απ.Σπάνια σε ένα νέο ζευγάρι με λίγους μήνες προσπάθειας ζητούν εξετάσεις οι γυναικολόγοι.Απ την άλλη δυστυχώς αναγκαζόμαστε να γινόμαστε μόνοι μας γιατροί.

Εμένα ο γυναικολόγος μου τις έγραψε και καμπύλη Ζαχαρου είχα κανει και ολα!χωρις να προςπαθω καιρο.μου είπε πήγαινε σε ενδοκρινολόγο να τις δει που ειναι ο κατάλληλος γιατρος.και αυτός δεν είπε τίποτα για την tsh. Τις είδε και ο γυναικολόγος αλλα μείναμε πιο πολυ στις πολυκυστικες και στα ινοφερτ και τέτοια. Και τωρα εδω το ανακάλυψα! Πάλι καλα!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 9 λεπτά , marillia είπε:

Αν έχετε ένα εξάμηνο που προσπαθείτε και ηλικιακά δεν είσαι κοντά στα 40 λογικό μου φαίνεται.Το Σεπτέμβρη που θα πας αν δεν έχεις μείνει έγκυος(στο απεύχομαι)να ζητήσεις να τις κάνεις.Προγεννητικό έχεις κάνει?

Δεν είμαι μακριά από τα 40. Στα 37 είμαι. Ούτε προγεννητικό έχω κάνει. Τι συμπεριλαμβάνει; 

Εμένα ο γιατρός μου είναι ψείρας. Όταν πρωτοπήγα στα 18 χωρίς κανένα σύμπτωμα απολύτως, μου έκανε όλες τις εξετάσεις και υπέρηχο και έτσι βρήκαμε το πρόβλημα. Τότε ο κολπικός υπέρηχος δεν ήταν στάνταρ. Και αν δεν το ήξερα, καθώς δεν είχα και κανένα σύμπτωμα που να υποψιάζει, πολύ πιθανό τώρα να μην είχα ούτε σάλπιγγες, ούτε ωοθήκες... Για αυτό μου κάνει εντύπωση που τώρα που προσπαθούμε δεν μου είπε τίποτα άλλο! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...