Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Alekagala είπε:

Και εγω @caramel_83 το 75αρι περνώ και το 50αρι περνει η κορη μου...... Παντα ξεκινάς με λιγο υψηλό τ4 και μετα το μειώνεις.... Ημουν περιπου για 3χρονια με το 50αρι αλλα το προηγουμενο μηνα που ανέβηκε το tsh στο 2.75 κατευθείαν μου το αύξησε στο t4 75.... Παντα θελει να ειμαι στο 1 και κατι.....  Να φανταστείς τωρα ξεκινήσαμε να το κόβουμε στη κορη μου που σημαινει οτι σταθεροποιειτε μετα απο καποιο διάστημα!!!! 

εμενα μου ειπε μεσα Οκτωβρη να κανω εξετασεις και βλεπουμε :)  εγω εχω και κληρονομικο με τον θυρεοειδη 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

3. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

4. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

5. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

6. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

9. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

10. laureta   ΠΗΤ  12/3/2018!!!

11. elenakii22 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 362!!!

12. Ani ani   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 1500!!!

13. reniatzo ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 6477!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Vila 21/6/2017!!!

2. giota@ 10/7/2017!!!

3. alina80 15/7/2017!!!

4. ath_gal1  18-20/7/2017!!!

5. orianna  20/7/2017!!!

6. Nati85 23/7/2017!!!

7. caramel_83  24-28/7/2017!!!

8. λουπιτα 26/7/2017!!!

9. marillia 30/7/2017!!!

10. linaa  30/77/2017!!!

11. andrianni  1/8/2017!!!

12. Μαρθα Κ 4/8/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , caramel_83 είπε:

εμενα μου ειπε μεσα Οκτωβρη να κανω εξετασεις και βλεπουμε :)  εγω εχω και κληρονομικο με τον θυρεοειδη 

Εγω δεν ηξερα καν οτι ειχα θυροειδη με τη πρωτη μου αποβολή το ανακάλυψα.....  Απλως ηρθε γρηγορα μετα η κορη και δεν ειχαμε προλάβει λογω εγκυμοσύνης να σταθεροποιησουμε τις τιμες και η κορη μου απο 2μηνών περνει t4 μεχρι και τωρα που ειναι 7

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

πρίν από 5 λεπτά , elenakii22 είπε:

υπέρηχο σου έκανε?

οχι δεν μου εκανε και ουτε μου ζητησε να κανω

πρίν από 4 λεπτά , Alekagala είπε:

Εγω δεν ηξερα καν οτι ειχα θυροειδη με τη πρωτη μου αποβολή το ανακάλυψα.....  Απλως ηρθε γρηγορα μετα η κορη και δεν ειχαμε προλάβει λογω εγκυμοσύνης να σταθεροποιησουμε τις τιμες και η κορη μου απο 2μηνών περνει t4 μεχρι και τωρα που ειναι 7

α μωρε το παιδακι, και αυτο εγινε λογω οτι εσυ δνε ειχες ρυθμισμενο τον θυρεοειδη σου οταν εμεινες εγκυος στο κοριτσακι σου?

@giota@ κοριτσι μου εσυ τι εγινε, ειχαμε καποιο θετικο νεακι σου?

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , caramel_83 είπε:

α μωρε το παιδακι, και αυτο εγινε λογω οτι εσυ δνε ειχες ρυθμισμενο τον θυρεοειδη σου οταν εμεινες εγκυος στο κοριτσακι σου?

Ναι δεν ειχε σταθεροποιηθεί.....ενταξει γι'αυτήν πλεον ειναι μια ρουτίνα απλως λογω μεταβολισμού δεν μπορούσαμε να της σταματήσουμε το χάπι.... Απλως φετος καταφέραμε να σταθεροποιηθεί και εκεινη και ηδη 2φορες την εβδομαδα δεν το πίνει.... Μεχρι και τι χρωμα είναι ξερει

πρίν από 6 λεπτά , Alekagala είπε:

Και εγω αρχές του χρόνου ειδα οτι είχα tsh 3.88 αλλα δεν μου είπε κανένας γιατρος τίποτα αν τυχόν είχα και πάλι ανεβασμένη τιμή στο πρώτο παιδί; Είχα κανει υπέρηχο θυρεοειδή τότε και όλες τις εξετάσεις δεν μου είπε κατι ο γιατρος αλλα τωρα με εχει πιάσει ανησυχία για τον μικρό.δεν είχα κοιτάξει τις τιμές τότε υπέθεσα θα μου έλεγαν και πάλι.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 5 λεπτά , caramel_83 είπε:

@giota@ κοριτσι μου εσυ τι εγινε, ειχαμε καποιο θετικο νεακι σου?

καλο ειναι να κάνεις..οχι γτ εχεις κάτι απλα για σιγουρια...Ο ανδρας εχει ενα οζο οχι μεγαλο ουτε κ μικρο...τον παρακολουθεί!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Και εγω αρχές του χρόνου ειδα οτι είχα tsh 3.88 αλλα δεν μου είπε κανένας γιατρος τίποτα αν τυχόν είχα και πάλι ανεβασμένη τιμή στο πρώτο παιδί; Είχα κανει υπέρηχο θυρεοειδή τότε και όλες τις εξετάσεις δεν μου είπε κατι ο γιατρος αλλα τωρα με εχει πιάσει ανησυχία για τον μικρό.δεν είχα κοιτάξει τις τιμές τότε υπέθεσα θα μου έλεγαν και πάλι.

κι εγω βλακεια εκανα, καθυστερησα πολυ σκεψου οτι νουμερα μου κανει η περιοδος απο τον Οκτωβρη του 2015 και δεν πηγαινα και σε εναν ενδοκρινολογο ενω με ετρωγε μεσα μου οτι μηπως φταιει η μιση μοναδα που αυξηθηκε η tsh και καθομουν μονο στον γυναικολογο και απλα διναμε  χρονο μηπψς στρωσει μονη της, επρεπε μετα απο 1 τριμηνο εξαμηνο να πηγαινα ενδοκρινολογο, θα ειχα κερδισει 1 ολοκληρο χρονο :?

πρίν από 1 λεπτό , caramel_83 είπε:

κι εγω βλακεια εκανα, καθυστερησα πολυ σκεψου οτι νουμερα μου κανει η περιοδος απο τον Οκτωβρη του 2015 και δεν πηγαινα και σε εναν ενδοκρινολογο ενω με ετρωγε μεσα μου οτι μηπως φταιει η μιση μοναδα που αυξηθηκε η tsh και καθομουν μονο στον γυναικολογο και απλα διναμε  χρονο μηπψς στρωσει μονη της, επρεπε μετα απο 1 τριμηνο εξαμηνο να πηγαινα ενδοκρινολογο, θα ειχα κερδισει 1 ολοκληρο χρονο :?

Και εγω που πήγα σε ενδοκρινολόγο τι κατάλαβα;τίποτα δεν μου είπε γι αυτο θα παω άλλου τωρα. Ανησυχώ για τον μικρό τωρα μήπως ηταν και παλιά ανεβασμένη και εχει και το παιδί θέμα και αύριο ειναι να κανει τις πρώτες του εξετάσεις.εχω φοβερό άγχος άσε αρρώστησα απο χθες

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Να κανεις παλι εξετάσεις δηλαδη κανε tsh και ft4 και αν ειναι αυξημένο πηγαινε σε ενδοκρινολογο....  Το 3.88 ειναι αρκετα υψηλό.... 

Just now, Alekagala είπε:

Να κανεις παλι εξετάσεις δηλαδη κανε tsh και ft4 και αν ειναι αυξημένο πηγαινε σε ενδοκρινολογο....  Το 3.88 ειναι αρκετα υψηλό.... 

Μονο η tsh ηταν αυξημένη τίποτα απο τα αλλα. Θα ξανακάνω όμως πάλι. 

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Και εγω που πήγα σε ενδοκρινολόγο τι κατάλαβα;τίποτα δεν μου είπε γι αυτο θα παω άλλου τωρα. Ανησυχώ για τον μικρό τωρα μήπως ηταν και παλιά ανεβασμένη και εχει και το παιδί θέμα και αύριο ειναι να κανει τις πρώτες του εξετάσεις.εχω φοβερό άγχος άσε αρρώστησα απο χθες

Ο θυροειδης στα παιδια φαινεται απο τη γέννηση δηλαδη απο τις εξετάσεις που κανουν στο νοσοκομειο.... Στα αγορια ειναι λιγότερη η πιθανότητα απο οτι στα κοριτσια.... Επισης αν εχουν θυροειδη δεν αναπτύσσονται σωστα ιδιαιτερα στα κιλα και στο υψος

Just now, Nati85 είπε:

καλη μου παρε αυτη που σου ειπα τηλ, κλεισε ραντεβου, πηγαινε τις εξετασεις που εκανες, πες της οτι θες δευτερο παιδακι, δες τι θα σου πει και τι εξετασεις θα σου δωσει και μιλησε της και για το παιδι και πραττεις αναλογα:) 

Κορίτσια τι μαθαίνει κανείς. Το Σεπτέμβρη που θα πάω στον γυναικολόγο μου για τον τακτικό μου έλεγχο, αν μια στο εκατομμύριο δεν έχω μείνει έγκυος μέχρι τότε (βλέπετε αισιοδοξία ε;) θα του πω να κάνω κι εγώ αυτές τις εξετάσεις. Επειδή έχω ένα πρόβλημα που εμποδίζει τη γονιμότητα δεν σημαίνει ότι δεν έχω και κάτι άλλο έτσι δεν είναι; Κι αν ας πούμε έχω κι εγώ ψηλά αυτήν την ορμόνη που λέτε και φταίει αυτό και όχι η ενδομητρίωση; Ααα, τον αγαπώ τον doc μου, τον εμπιστεύομαι αλλά τέτοιες εξετάσεις δεν μου είπε να κάνω (ενώ σπερμοδιάγραμμα ζήτησε για να ξέρουμε λέει αν από την άλλη πλευρά είναι οκ, και να μην αποδίδουμε τη μη σύλληψη στο δικό μου θέμα), και έχω προβληματιστεί τώρα. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...