Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

βρε κοριτσια νιωθω καποιες φορες πιεση αλλα οχι στην μεση στη μητρα...λιγο δεξια...να με ανησυχησει?

πρίν από 5 λεπτά , caramel_83 είπε:

τι ομορφη εικονα προφιλ :wub::wub:  θελουμε κι εμεις τετοια :D   πως εισαι σημερα?

σύντομα θα έχετε κ εσεις!!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , caramel_83 είπε:

ναι αγαπη ρυθμιζεται με χαπι, αν εισαι Αθηνα, μπορω να σου πω την δικη μου ειναι στον Πειραια το ιατρειο της, ειναι γλυκια και συζητήσιμη  και ειναι και στο ΙΑΣΩ ειδικευεται και στον διαβητη κυησης

Κοριτσια σορι που τα γραφω ετσι αλλα σας διαβαζω απο εκει που ειχα μεινει και απανταω παρλληλα σε αυτα :D μα γραψατε 13 σελιδες απο χθες τς τς τς :lol:

Ωραία αν μπορείς να μου πεις ποια ειναι θα με βοηθούςες πολυ με βολεύει και στον Πειραιά! 

e6OVp3.pngExilp3.png

20 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

@caramel_83 @Nati85 @orianna υπαρχουν 2 ειδων χαπια θυροειδη...το ενα που γραφεται κ προσεχεις ποτε το παιρνεις και το αλλο που παιρνει κ ο ανδρας μου δεν γραφεται εχει 8ε απορροφάται πιο ευκολα αν θυμαμαι καλα κ δεν σε επηρεαζει το φαγητο κ ο χρονος...ενταξει απο την στιγμή που θα το παιρνεις για παντα ειναι ακριβο αλλα το θεμα ειναι να παρεις κ το πιο καλο!

εμενα μου ειπε το τ4 των 75 και κανει 2€ δεν μου ανεφερε κατι αλλο, ουτε φυσικα μου το εγραψε γιατι δεν ειμαι ασφαλισμενη :?

19 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

Κοριτσια 1500,0 η χοριακη. Τι σημαινει??

ΟυαΟΥ μηπως διδυμακια?? 

πρίν από 8 λεπτά , elenakii22 είπε:

βρε κοριτσια νιωθω καποιες φορες πιεση αλλα οχι στην μεση στη μητρα...λιγο δεξια...να με ανησυχησει?

Πολύ πιθανό από την ωοθήκη που έγινε η σύλληψη να έχεις πονάκια-τσιμπηματάκια.Και εννοείτε τεντώνει η μήτρα που μέρα με τη μέρα μεγαλώνει.

16 ώρες πρίν, alina80 είπε:

@caramel_83 Πήρα τεστ ωορρηξίας, οπότε σε λίγες ημέρες θα ξέρω πιο σίγουρα ημερομηνία αναμονής. Θα σε ενημερώσω να με βάλεις στο τυχερό πίνακάς!

ναι καλη μου πες μου οποτε ειναι :)

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Πολύ πιθανό από την ωοθήκη που έγινε η σύλληψη να έχεις πονάκια-τσιμπηματάκια.Και εννοείτε τεντώνει η μήτρα που μέρα με τη μέρα μεγαλώνει.

απλα σκεφτομαι μηπως με ενοχλεί γτ ειναι κολλημενο στη σάλπιγγα...

@caramel_83 θα ρωτήσω τον ανδρα μου πως λεγεται και θα σου πω

4 ώρες πρίν, reniatzo είπε:

κοριτσια μουυυυυ καλημερααααα.... εκανα το τεστ κατα τις 7 γτ τοτε κατουριομουν πολυ συγνωμη για την εκφραση... και βγηκε ΘΕΤΙΚΟΟΟΟ πολυ εντονες οι γραμμες.. τρελαθηκααααα..... αμεσως βγηκε το αποτελεσμα.... αχ ειαμι παρα πολυ χαρουμενη και πηγα και εκανα β χοριακη και θα ειναι ετοιμη 12 ηωρα...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑ ρε τι ωραιος μηνας ο Ιουνης 

Just now, elenakii22 είπε:

απλα σκεφτομαι μηπως με ενοχλεί γτ ειναι κολλημενο στη σάλπιγγα...

Να σου πω δεν το πιστεύω.Εχει πιο βαριά συμπτώματα συνήθως το εξωμήτριο.Τώρα έχεις σποράκι στη κοιλίτσα και λογικό να υπάρχουν ενοχλησούλεςςς!!Η κολλητή μου που ήταν έγκυος είχε καταλάβει την ωορρηξία της από την δεξιά ωοθήκη και συνέχιζε να έχει τσιμπήματα από κει μέχρι την 7 βδομάδα.

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Να σου πω δεν το πιστεύω.Εχει πιο βαριά συμπτώματα συνήθως το εξωμήτριο.Τώρα έχεις σποράκι στη κοιλίτσα και λογικό να υπάρχουν ενοχλησούλεςςς!!Η κολλητή μου που ήταν έγκυος είχε καταλάβει την ωορρηξία της από την δεξιά ωοθήκη και συνέχιζε να έχει τσιμπήματα από κει μέχρι την 7 βδομάδα.

και εγω ξερω οτι ειχα απο δεξια...εχω ετσι τσιμπηματα οχι παντα ουτε καθε μερα ανα διαστηματα...βεβαια που κ που εχω κ απο αριστερα αλλα νομιζω λιγο διαφορετικα(ειχα κανει ωορρηξια απο δεξια απλα επειδη ειχα κ αριστερα ωοθηλακιο μεγαλο που εσπασε μου ειχε πει ο γιατρος οτι μπορει να εκανα διπλη,απλα ειχε λιγο αιμα αριστερα κ δεν ξεραμε αν εκανα ωορρηξια η αν ηταν κυστη τελικα κ εσπασε)..

reniattzo συνχαρητηρια με το καλο να ακουσετε καρδουλα κ μια τελεια εγκυμοσυνη να εχεις!! elenaki22 μια χαρα θα τα πας ειναι φυσιολογικο να εχεις ενοχλησεις στις ωοθηκες ετσι γινετε απο τις ορμονες  ολες εχουν τσιμπηματακια γινονται αλλαγες μεσα. αποκλειετε να ειναι εξωμητριο μην βαζεις με το μυαλο σου διαφορα θα ποναγες πολυ καταρχας. 

Διαφημίσεις

Και εγω @caramel_83 το 75αρι περνώ και το 50αρι περνει η κορη μου...... Παντα ξεκινάς με λιγο υψηλό τ4 και μετα το μειώνεις.... Ημουν περιπου για 3χρονια με το 50αρι αλλα το προηγουμενο μηνα που ανέβηκε το tsh στο 2.75 κατευθείαν μου το αύξησε στο t4 75.... Παντα θελει να ειμαι στο 1 και κατι.....  Να φανταστείς τωρα ξεκινήσαμε να το κόβουμε στη κορη μου που σημαινει οτι σταθεροποιειτε μετα απο καποιο διάστημα!!!! 

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

πρίν από 19 λεπτά , elenakii22 είπε:

σύντομα θα έχετε κ εσεις!!!

Μην ανησυχείς δεν θα νιώθεις μόνο στο κέντρο πονάκια.απλως να λες στον γιατρό σου οτι σε ανησυχεί για να το αξιολογεί και αυτός αλλα και εσυ να ηρεμείς! 

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

και εγω ξερω οτι ειχα απο δεξια...εχω ετσι τσιμπηματα οχι παντα ουτε καθε μερα ανα διαστηματα...βεβαια που κ που εχω κ απο αριστερα αλλα νομιζω λιγο διαφορετικα(ειχα κανει ωορρηξια απο δεξια απλα επειδη ειχα κ αριστερα ωοθηλακιο μεγαλο που εσπασε μου ειχε πει ο γιατρος οτι μπορει να εκανα διπλη,απλα ειχε λιγο αιμα αριστερα κ δεν ξεραμε αν εκανα ωορρηξια η αν ηταν κυστη τελικα κ εσπασε)..

Αυτό είναι και το φυσιολογικό.Είδες ούτε καν πονάκια αλλά σαν τσιμπηματάκια τα περιγράφεις.Εμείς δεν θέλουμε έντονους πόνους και με μεγάλη διάρκεια.Ακόμα και ένα έντονο πονάκι σε μικρή διάρκεια είναι φυσιολογικό.Αντε να περάσουν οι μερούλες να παας για τον πρώτο υπέρηχο.

πρίν από 24 λεπτά , Nati85 είπε:

Ωραία αν μπορείς να μου πεις ποια ειναι θα με βοηθούςες πολυ με βολεύει και στον Πειραιά! 

δες τα μηνυματα σου σου εστειλα την καρτα της ;) 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...